nervous Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 PS.πιο πανω αναφερθηκε κατι για format.Αν κανεις format μετα το κινητο ξανανοιγει κανονικα ή χρειαζεται να εγκαταστησεις κατι οπως πχ καποιο λογισμικο? ευχαριστω και συγνωμη για το μεγαλο ποστ... :O Oχι φιλε μου δεν χρειαζεται να εγκαταστησεις κατι,το τηλεφωνο επανερχεται στην αρχικη του κατασταση. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orin2 Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 provlima me apothikeusi arxeiwn :( oti megethos kai na exei to arxeio kathysterei ypervolika na to swsei.paradeigmata ena mp3 500KB ekane kana 10lepto mia eikona 2,69KB pali ekane kana 5lepto einai logiko na symvainei tetoioa kathysterisi?i karta exei keno 10MB kai i mnimi toy tilefwnou 6MB xazi erwtisi: paizei rolo an exeis full i adeia mpataria ? VOITHEIA!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 provlima me apothikeusi arxeiwn :( oti megethos kai na exei to arxeio kathysterei ypervolika na to swsei.paradeigmata ena mp3 500KB ekane kana 10lepto mia eikona 2,69KB pali ekane kana 5lepto einai logiko na symvainei tetoioa kathysterisi?i karta exei keno 10MB kai i mnimi toy tilefwnou 6MB xazi erwtisi: paizei rolo an exeis full i adeia mpataria ? VOITHEIA!!!! Όταν λες δέκα λεπτά;;; Τι ακριβώς εννοείς;; Να την αποθηκεύσεις από τα εισερχόμενα στη μνήμη;; 10 λεπτά;;; Εννοείται πως δεν είναι φυσιολογικό, format γρήγορα... Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orin2 Δημ. February 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 Stin ousia fainetai sa nakollaei to kinito otan apothikeyw apo ta eiserxomena stin ekthesi(eite mnimi tilefwnou eite karta mnimis). Vgazei otan angkazomai na to kleisw to eksis minima: Mce closed ! Pws ginetai format?tha xasw ta panta?Epafes,minimata efarmogew ktl? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. February 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=666&Nav_Section_Id=14&Catalog_Id=10&Product_Id=245555&Merchant_Id=1&sts_cid=3 Είναι συμβατή με το 6260; :worry: Μπορείς να την πάρεις αφοβα ηδη την πηραμε 3 ατομα και δουλευει super Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. February 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 Παιδια να σας πω τον πονο μου μηπως και το εχει περασει και κανενας αλλος το ιδιο προβλημα με το 6260! 3 βδομαδες περιπου ειχαν περασει απο την αγορα του κινητου και το μεγαφωνο του (που χτυπανε και οι μελωδιες,οχι το ακουστικο για να ακους)και μου φανηκε ΝΟΚΙΑ πριν καμια βδομαδα,το παω το πρωι και το περνω ετοιμο το απογευμα!Ολα καλα,χτυπαγε κανονικοτατα! το εχει περασει και κανενας αλλος αυτο??? PS.πιο πανω αναφερθηκε κατι για format.Αν κανεις format μετα το κινητο ξανανοιγει κανονικα ή χρειαζεται να εγκαταστησεις κατι οπως πχ καποιο λογισμικο? ευχαριστω και συγνωμη για το μεγαλο ποστ... :O σου κοψα λιγο το ποστ γιατι ηταν μεγαλο και επρεπε να γραψω απο κατω. το ιδιο προβλημα ειχε και μια φιλη μου πριν κανα μηνα περιπου, το εστειλε στα κεντρικα μεσω ενος νοκια κλαμπ και απο τοτε δεν παρουσιασε καποιο παρομοιο προβλημα στο δελτιο παραδοσης εγραφε για αλλαγη ενος εξαρτηματος που ουτε ο υπαλληλος του κλαμπ δεν γνωριζε στη θεση σου θα το ξαναεστελνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 Stin ousia fainetai sa nakollaei to kinito otan apothikeyw apo ta eiserxomena stin ekthesi(eite mnimi tilefwnou eite karta mnimis). Vgazei otan angkazomai na to kleisw to eksis minima: Mce closed ! Pws ginetai format?tha xasw ta panta?Epafes,minimata efarmogew ktl? Για φορμάτ κρατάς ενώ είναι κλειστό το κινητό πατημένα τον *, το πλήκτρο 3, το πράσινο και ταυτόχρονα πατάς το κουμπί που ανοίγει το τηλέφωνο μέχρι να γράψει στην οθόνη φορμάτ. Χάνονται όλα αλλά με το pc suite είτε με κάποιες εφαρμογές sVCard, sVCal αποθήκευσε πρώτα το τηλ. κατάλογο σου και το ημερολόγιο, σημειώσεις και ρυθμίσεις και με το pc suite τα μηνύματα σου και επανέφερα τα μετά, εγώ έτσι έκανα πάντως και βρήκα την υγειά μου το τηλεφωνάκι πάει σφαίρα πλέον!! Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mauro_Palto Δημ. February 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 Καλημέρα παιδιά, Εγώ θα κάνω μια (ίσως λίγο χαζή) ερώτηση : Όταν κάνω αντίγραφα ασφαλείας με το Nokia Content Copier (πλήρη αντίγραφα εννοώ - επαφές, μηνύματα, εικόνες, ήχους κλπ), ενδέχεται να μπλοκάρει το πρόγραμμα ορισμένους ήχους κ εικόνες χωρίς προειδοποίηση ή απλά ειδοποίηση (όπως δηλαδή, γίνεται αντίστοιχα με την αποστολή εικόνων αρχείων μέσω BT ή IR) ; Ευχαριστώ, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. February 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 Καλημέρα παιδιά, Εγώ θα κάνω μια (ίσως λίγο χαζή) ερώτηση : Όταν κάνω αντίγραφα ασφαλείας με το Nokia Content Copier (πλήρη αντίγραφα εννοώ - επαφές, μηνύματα, εικόνες, ήχους κλπ), ενδέχεται να μπλοκάρει το πρόγραμμα ορισμένους ήχους κ εικόνες χωρίς προειδοποίηση ή απλά ειδοποίηση (όπως δηλαδή, γίνεται αντίστοιχα με την αποστολή εικόνων αρχείων μέσω BT ή IR) ; Ευχαριστώ, Αν καταλαβα καλα εννοεις να μην σου συμπεριλαβει στο back up τα κλειδωμενα αρχεια ε;; Οχι δεν θα στα μπλοκαρει.Με τα κλειδωμενα αρχεια δεν εχεις προβλημα οσον αφορα την επικοινωνια pc - κινητου. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. February 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 να ρωτήσω κι εγώ: πόσες ώρες είναι ένα λογικό χρονικό διάστημα για να κάνει ένα αντίγραφο ασφαλείας μέσω IR??? ξεκίνησα και το διέκοψα στο δίωρο που βαρέθηκα :wacko: :worry: Παράθεση http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanelj Δημ. February 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 Μπορείς να την πάρεις αφοβα ηδη την πηραμε 3 ατομα και δουλευει super Καντα 4 ;) ;) ;) :p Παράθεση JIMNYCLUB.GR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2005 να ρωτήσω κι εγώ: πόσες ώρες είναι ένα λογικό χρονικό διάστημα για να κάνει ένα αντίγραφο ασφαλείας μέσω IR??? ξεκίνησα και το διέκοψα στο δίωρο που βαρέθηκα :wacko: :worry: Aπλά κάποιες φορές κολλάει αλλά γενικότερα καθυστερεί. Βασικά εγώ δε κατάφερα να κάνω full backup παρόλο που έχω BT οπότε καλύτερα κάνε κομματιαστό, πχ αποθήκευσε πρώτα κατάλογο, ημερολόγιο και σημειώσεις που θεωρητικά κάνει ελάχιστο χρόνο και μετά τα μηνύματα. Eπίσης σήμερα πέρασα και κάποια mp3 στο κινητό και παιδιά ενθουσιάστηκα, υπάρχει όχι απλά αισθητή αλλά εντυπωσιακή βελτίωση στην αναπαραγωγή τους, η ένταση στα ακουστικά έχει αυξηθεί κατά 100% και με το ultramp3 αλλά και με το mp3 player ή το bounce mp3 παίζουν πλέον άψογα, υπερβολικά δυνατά και παράλληλα καθαρά, εκεί που ειδικά με το mp3player άμα τα έβαζες δυνατά ακουγόταν ένα τρίξιμο πλέον παίζουν καθαρά και μάλιστα πρέπει να τα βάλεις αρκετά χαμηλά την ένταση αφού στο maximum δεν τα αντέχουν τα αυτιά σου, καμιά σχέση με πριν επιτέλους πλέον θεωρώ ότι το τηλέφωνο έχει mp3 player αφού δεν έχει καμία σχέση με παλιά, πλέον δεν αντιλαμβάνεσαι ότι ο ήχος είναι μονοφωνικός Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. February 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2005 χμ... αναβάθμιση θα μου κάνουν τζάμπα ή όχι? Και καλά επειδή το τηλ δεν έχει παρουσιάσει πρόβλημα με το παλιό sw? Παράθεση http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2005 Wirelessly posted (Nokia6630/1.0 (3.45.113) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) χμ... αναβάθμιση θα μου κάνουν τζάμπα ή όχι? Και καλά επειδή το τηλ δεν έχει παρουσιάσει πρόβλημα με το παλιό sw? Η αναβαθμιση ειναι δωρεαν! Σε περιπτωση που σου πουν τιποτε,αναφερε καμμια δικαιολογια,δες και τις βελτιωσεις της αναβαθμισης και πες τους κατι απο εκει,πχ καμερα Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. February 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2005 Wirelessly posted (Nokia6630/1.0 (3.45.113) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Η αναβαθμιση ειναι δωρεαν! Σε περιπτωση που σου πουν τιποτε,αναφερε καμμια δικαιολογια,δες και τις βελτιωσεις της αναβαθμισης και πες τους κατι απο εκει,πχ καμερα ok. Η αντιμετώπιση στα σέρβις είναι ακόμα το ίδιο αισχρή όπως παλιά? Έχω χρόνια από τότε που "έστειλα" και το τελευταίο μου Νόκια γι'αυτόν ακριβώς το λόγο :rolleyes: Παράθεση http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mauro_Palto Δημ. February 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2005 Παιδιά μιά μικρή παράθεση : Είναι ίσως λεπτομέρεια αυτό που θα αναφέρω, αλλά λείπει απο το nokia 6260. Καλό θα ήταν σε μία μελλοντική αναβάθμιση να προσθέσουν κ την λειτουργία ένδειξης εισερχομένων μηνυμάτων μέσω LED (να αναβοσβήσει τη στιγμή που παραλαμβάνει κανείς ένα sms ή κ mms). Από ότι είδα το έχουν ήδη τα πίο απλά μοντέλα της ΝOKIA (με πορτάκι φυσικά). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mauro_Palto Δημ. February 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2005 Α ! Όσο για αυτό που αναφέρθηκε νωρίτερα περί κόστους αναβάθμισης, επειδή με "τρομοκρατήσατε" ελαφρώς :) κ επειδή εγώ είχα τις, ακριβώς, αντίθετες πληροφορίες μου (ότι βάσει απόδειξης καλύπτεται ΚΑΝΟΝΙΚΑ οποιαδήποτε αναβάθμιση για την περίοδο του 1 έτους - με την απόδειξη φυσικά -), πήρα τηλέφωνο κ ρώτησα σε ένα ΝΟΚΙΑ SHOP, εδώ κοντά σε εμένα. Τα πράγματα είναι, όντως, έτσι όπως μου τα είχαν πει, οπότε όσοι έχουν απόδειξη κ βρίσκονται εντός εγγυήσεως, μπορούν να το αναβαθμίσουν δωρεάν. Για τους υπόλοιπους, το κόστος είναι 15Ε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dieselaki2005 Δημ. February 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2005 οχι δεν ειναι ακριβως ετσι.Εγω που εκανα αναβαθμιση στο 6260 πηγα σε Nokia shop χωρις αποδειξη,και φυσικα μου εβαλαν την νεα version χωρις να πληρωσω τιποτα.Αυτοι ξερουν δηλ. μπορουν να δουν ποτε πηρες το κινητο και να δουν αν εχεις εγγυηση. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2005 οχι δεν ειναι ακριβως ετσι.Εγω που εκανα αναβαθμιση στο 6260 πηγα σε Nokia shop χωρις αποδειξη,και φυσικα μου εβαλαν την νεα version χωρις να πληρωσω τιποτα.Αυτοι ξερουν δηλ. μπορουν να δουν ποτε πηρες το κινητο και να δουν αν εχεις εγγυηση. ;) Mα φυσικό είναι αυτό, το κινητό δεν έχει κυκλοφορήσει παρά 5 μήνες στην αγορά οπότε ξέρουν ότι δεν έχει λήξει η εγγύηση, ούτε εμένα μου έχουν ζητήσει ποτέ απόδειξη Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mauro_Palto Δημ. February 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2005 Τι να σας πω βρε παιδιά μου καλά :) έτσι μου είπαν, έτσι σας λέω. Καλού κακού, κρατήστε την όσοι την έχετε, θα αποφύγετε τα πολλά μπλα μπλα κ εξηγήσεις με τους υπαλλήλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2005 Ρε παιδιά πώς στην ευχή βάζω συντομεύσεις στην ΜΕΤΑΒΑΣΗ, δηλ θέλω να βάλω το κομπιουτεράκι και το ράδιο, πώς θα το κάνω; Ακολούθησα αυτό που λέει η ΒΟΗΘΕΙΑ αλλά δεν έβγαλα άκρη... :worry: *Ευχαριστώ για την κάρτα, την παρήγγειλα. :) Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2005 Ρε παιδιά πώς στην ευχή βάζω συντομεύσεις στην ΜΕΤΑΒΑΣΗ, δηλ θέλω να βάλω το κομπιουτεράκι και το ράδιο, πώς θα το κάνω; Ακολούθησα αυτό που λέει η ΒΟΗΘΕΙΑ αλλά δεν έβγαλα άκρη... :worry: *Ευχαριστώ για την κάρτα, την παρήγγειλα. :) Aυτό ούτε εγώ το κατάλαβα αλλά επειδή έχω βάλει μέσω του sysman ένα σωρό συντομεύσεις δε με ενδιέφερε και πολύ. Αλλά όντως αν είναι όπως τα λέει στις οδηγίες τότε ελάχιστες εφαρμογές μπαίνουν στις συντομεύσεις εκτός κι αν δε γίνεται όπως τα λένε οι οδηγίες. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dieselaki2005 Δημ. February 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2005 Mα φυσικό είναι αυτό, το κινητό δεν έχει κυκλοφορήσει παρά 5 μήνες στην αγορά οπότε ξέρουν ότι δεν έχει λήξει η εγγύηση, ούτε εμένα μου έχουν ζητήσει ποτέ απόδειξη Ε ναι,οποτε δεν χρειαζεται αποδειξη οπως ειπε το μαυρο παλτο...τεσπα δεν εχει σημασια. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2005 Με την παραλαβή της 256αρας κάρτας σκέφτομαι να το χρησιμοποιήσω και ως mp3 player (όπως το παλιό μου 6230). Ποιόν μου προτείνετε ως καλύτερο mp3 player (software)...; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
COCOMAT Δημ. February 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2005 Ρε παιδιά πώς στην ευχή βάζω συντομεύσεις στην ΜΕΤΑΒΑΣΗ, δηλ θέλω να βάλω το κομπιουτεράκι και το ράδιο, πώς θα το κάνω; Ακολούθησα αυτό που λέει η ΒΟΗΘΕΙΑ αλλά δεν έβγαλα άκρη... :worry: *Ευχαριστώ για την κάρτα, την παρήγγειλα. :) Με τη εφαρμογη appman εχεις αυτη τη δυνατοτητα! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts