yiannis64 Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Wirelessly posted (MOT-V3/0E.40.3ER MIB/2.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) diavazei vlepei kanonika oles! tis selides sto internet? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fotisbasm (12 Δεκ. 2004 , 19:16) mpa file moy to dokimasa . ginete h egkatastash alla den leitoyrgei sosta. μηπως εχεις κανει κανενα λαθος στις ρυθμισεις Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dina Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 hallo! τελικα το 6260 μπορει να λαβει αρχεια sis jar mid mp3 απο pc μεσω ΒΤ? απο αλλο κινητο μεσω υπαρυθρων και ΒΤ? τα αρχεια αυτα δε θεωρουνται προστατευμενα? εχω την εντυπωση οτι δε μπορει να λαβει τετοιου ειδους αρχεια και,οσο και αν σας φαινεται χαζο,αυτο για μενα παιζει παρα πολυ μεγαλο ρολο! τι να το κανω το τηλεφωνο αν δε μπορω να "παιξω"? :mrgreen: Παράθεση Σας ευχαριστώ όλους για την πολύτιμη βοήθειά σας :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kinitomanis Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Nαι βλεπεις κανονικα σελιδες στο internet σα να εχεις Internet Explorer... Απιστευτο!!!! ΦΟΒΕΡΟ!!! Παράθεση http://xs136.xs.to/xs136/09092/singature_sml667.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Wirelessly posted (MOT-V3/0E.40.3ER MIB/2.2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) eisai sigoyros file kinitomani? giati me to 6600 poy eixa den evlepes alles selides ektos apo selides wap.tora to 6260 vlepei k html diladi? kanonikes selides internet p.c? www? k an nai pos ginetai? idio me to 6600 den einai to logismiko toy? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dina (13 Δεκ. 2004 , 20:51) hallo! τελικα το 6260 μπορει να λαβει αρχεια sis jar mid mp3 απο pc μεσω ΒΤ? απο αλλο κινητο μεσω υπαρυθρων και ΒΤ? τα αρχεια αυτα δε θεωρουνται προστατευμενα? εχω την εντυπωση οτι δε μπορει να λαβει τετοιου ειδους αρχεια και,οσο και αν σας φαινεται χαζο,αυτο για μενα παιζει παρα πολυ μεγαλο ρολο! τι να το κανω το τηλεφωνο αν δε μπορω να "παιξω"? :mrgreen: Φυσικά και είναι σημαντικό αυτό που λες και αν γινόταν δε νομίζω να έπαιρναν και πολλοί το κινητό. Ευτυχώς δεν ισχύει δέχεται κανονικότατα οποιοδήποτε αρχείο προστατευμένο ή απροστάτευτο τόσο από το pc οσο και από συμβατά κινητά. Oπότε μη σε αγχώνει αυτό μπορείς να κάνεις τα πάντα με το κινητάκι. Το πρόβλημα που λες εντοπίζεται στην αποστολή προστατευμένων αρχείων από το κινητό προς άλλες συσκευές αλλά ευτυχώς και αυτό παρακάμπτεται πολύ απλά με τη χρήση ενός απλού προγράμματος που θα χρειαστεί να εγκαταστήσεις στο κινητό. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. December 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dina (13 Δεκ. 2004 , 20:51) hallo! τελικα το 6260 μπορει να λαβει αρχεια sis jar mid mp3 απο pc μεσω ΒΤ? απο αλλο κινητο μεσω υπαρυθρων και ΒΤ? τα αρχεια αυτα δε θεωρουνται προστατευμενα? εχω την εντυπωση οτι δε μπορει να λαβει τετοιου ειδους αρχεια και,οσο και αν σας φαινεται χαζο,αυτο για μενα παιζει παρα πολυ μεγαλο ρολο! τι να το κανω το τηλεφωνο αν δε μπορω να "παιξω"? :mrgreen: Ολα εδω αναφερονται ξεκαθαρα ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΑΡΧΕΙΩΝ ΣΕ ΚΙΝΗΤΑ Series 60 :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 Ρε παιδιά συμβαίνει σε όλα τα smart να παίζουν οι ήχοι τόσο δυνατά; Ειδικά τα amr αρχεία δεν ακούγονται, είτε το βάλεις στην πρώτη σκάλα είτε στη τελευταία το αποτέλεσμα είναι ίδιο ακούγονται τόσο δυνατά που δε καταλαβαίνεις τίποτα. Γιατί έτσι;; Υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα για να παίζω τα amr αρχεία;; Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kortis Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 re paidia na rotiso kati aplo ??? to kinito exei energo portaki??? dld ana to anoi3o milao amesos???? an nai mporo na to apenergopoihso oste na mporo na to anoi3o na do pios einai kai na patiso to koumpi an thelo na miliso?????? kai auto logo tou oti den exei e3oteriki othoni kai den thelo na tin exo girismeni :D Παράθεση Vespa Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tranquillity Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 oxi mina nisixeis to portaki tu den ine energo!alla omos to anikseis na deis pios ine ke meta to kliseis ton aporiptei ton allo!gia ayto prosoxi! Παράθεση i am back at last ..... Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tranquillity (16 Δεκ. 2004 , 11:29) oxi mina nisixeis to portaki tu den ine energo!alla omos to anikseis na deis pios ine ke meta to kliseis ton aporiptei ton allo!gia ayto prosoxi! Πιο σωστά θα απαντούσα ότι είναι ενεργό όταν θες εσύ, υπάρχει επιλογή μέσω του μενού αν θες να ανοίγει η γραμμή με το άνοιγμα του ή όχι. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Είδα το 6260 σε κάποιο κατάστημα στην τιμή των 395ευρώ με φπα τελική τιμή και θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάπου πιο φτηνά είτε αυτό είναι σε μαγαζί είτε σε e-shop.Ευχαριστω! Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perama Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Συγχωρέστε ενα παντελώς άσχετο με smartphones αλλα μήπως ξέρει κανείς πως βγαίνει ο ήχος απο την camera οταν τραβάς μια φωτογραφία στο 6260? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος perama (16 Δεκ. 2004 , 15:28) Συγχωρέστε ενα παντελώς άσχετο με smartphones αλλα μήπως ξέρει κανείς πως βγαίνει ο ήχος απο την camera οταν τραβάς μια φωτογραφία στο 6260? αν βαλεις στο προφιλ το αθορυβο τοτε απενεργοποιητε.αν και παλι εχει ηχο πηγαινε στο προφιλ αθορυβο και κανε απενεργοποιηση τους χους προιδοποιησεις ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος argi_7 (16 Δεκ. 2004 , 15:54) αν βαλεις στο προφιλ το αθορυβο τοτε απενεργοποιητε.αν και παλι εχει ηχο πηγαινε στο προφιλ αθορυβο και κανε απενεργοποιηση τους χους προιδοποιησεις ;) Kι όμως όσο κι αν το προσπάθησα δε γίνεται, ούτε στο προφίλ αθόρυβο και με απενεργοποιημένους τους ήχους προηδοποίησης, ο ήχος της κάμερας δε κλείνει, πολύ σπαστικό αυτό Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fotisbasm (16 Δεκ. 2004 , 02:18) proti fora to akoyo exo to 6260 kai den exo tetoio provlima Κι όμως το έχω δοκιμάσει και σε άλλα 6260 φίλων, πολύ δυνατά ακούγονται τα amr και ουσιαστικά δεν έχουν διαβαθμίσεις και το χειρότερο είναι ότι ανά 5 δεύτερα ο ήχος κόβεται. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 τελικα κανενα προγραμμα να ηχογραφει βρήκε κανεις? εγω δοκίμασα τα πάντα αλλα δεν μου κάθησε τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pan82 (17 Δεκ. 2004 , 02:13) Κι όμως το έχω δοκιμάσει και σε άλλα 6260 φίλων, πολύ δυνατά ακούγονται τα amr και ουσιαστικά δεν έχουν διαβαθμίσεις και το χειρότερο είναι ότι ανά 5 δεύτερα ο ήχος κόβεται. Και το 7610 έκανε έτσι αλλά με το καινούργιο firmware διορθώθηκε. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perama Δημ. December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 Ουτε έτσι γίνεται τίποτε, με προφιλ αθόρυβο και ήχους προειδοποιησης απενεργοποιημένους παλι κανει το κλικ η camera, μηπως είναι καμμιά πολιτική της Nokia για να μην βγαζεις photos χωρίς να σε παιρνουν χαμπάρι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spo002 Δημ. December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 Ξεκινησα να διαβαζω το topik γιστι ειχα καποιες απορίες. Έχει περάσει 1 ώρα και ακομα δεν βρηκα λύση. Κάνω λοιπον το σπαστικο να ξανα ρωτήσω ίσως κάποιες ερωτησεις. Καποιο καλο link για προγραμματα/themes κτλ. Ε'ιχα ενα z600. Η ατζέντα μου είναι περι τα 540 τηλέφωνα. Τα έχω και σε ενα pc και στο Μac μου. Στο Mac δεν υπάρχει κάποιο προγραμμα που κάνει sync τα τηλέφωνα. Στο PC το προγραμμα της Nokia είναι ψιλο μαπα. Τα τηλέφωνα τα έχω στο address book των Windows. Όταν οριζω το Pc Suite να κάνει sync απο το address book οι καταχωρήσεις μου έρχονται με ερωτηματικα μιας και η αντζεντα είναι όλη στα Ελληνικά. Προσπάθησα να κάνω export την αντζεντα σε vcards αλλά πάλι τα ίδια. Όταν στέλνω με δοντι απο το z600 στο 6260 μια επαφή στην αρχή ερχόταν. Τώρα χωρις να ξερω πως βλέπει την επαφη σαν σημείωση και την αποθηκευει στις σημειώσεις. Το z600 έχει μια επιλογη αποστολής όλης της ατζεντας. Το 6260 όμως όταν τη πάρει μου λεει οτι δεν εχει μνημη να ανοιξει το μηνημα. Ακόμα δεν εχω περάσει τα τηλέφωνα και καθε φορα που ψαχνω ενα μπαινω στο powerbook μου για να το βρω. Δοκιμασα να αντιγραψω στη sim αλλα δεν κραταει καρτελες η sim και μου σπαει κάθε επαφη σε 3 με το ιδιο ονομα. Όποιος εχει βρει μια λύση παρακαλω όπως με ενημερώσει. Το PC εχει Windows XP Professional. Το Μac OSX 10.3.6. Κάποιος εγραψε ενα ποστ για καποιο προγραμμα που αποθηκευει τα μην. στη καρτα. Μήπως έτσι βρω μια άκρη. Ο Γερμανος δεν εχει ακομα το software για τη μεταφορα της αντζεντας σε 6260. Το email μου ειναι s_poly@panafonet.gr. Θα προτιμουσα μια απάντηση σε αυτο και στο τοπικ ώστε να εξυπηρετιθουν κι αλλοι που αντιμετωπίζουν το ιδιο προβλημα. Φιλικα Σπύρος Παράθεση Aman Panagia Mou http://www.spirospolikandriotis.com http://www.linkedin.com/in/spirospolikandriotis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kinitomanis Δημ. December 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2004 Φιλε μου εχεις σοβαρο προβλημα γιατι οι επαφες σου ειναι στα Ελληνικα! Εγω απο τοτε που την ειχα πατησει πριν κανα 2 χρονια...ΠΟΤΕ πια ελληνικα σε επαφες, και γενικοτερα στο τηλεφωνο! ΟΛΑ στα Αγγλικα! ΠΑΝΤΑ! Δυστυχως, απ’οτι ξερω, δε μπορεις να κανεις κατι, παρα μονο να αλλαξεις τις επαφες σου στα Αγγλικα! Συγνωμη φιλε μου... Παράθεση http://xs136.xs.to/xs136/09092/singature_sml667.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmk1988 Δημ. December 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2004 ΒΟΗΘΕΙΑ !!! Λοιπον παιδια την δευτερα θα παω να το αγορασω το 6260 αντι για το 6630 Συμβουλευτε με σας παρακαλω αξιζει να το παρω ? Θα ειναι ευκολος ο χειρισμος των παιχνιδιων για n-gage ? ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ : Πως αξιζει να το παρω για χαμηλη τιμη? Υπαρχει καμμια προσφορα σε κανενα καταστημα με συνδεση και συμβολαια ??? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την βοηθεια ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AERAS1989 Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 Ηρθε το 6260 στε μαυρο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmk1988 Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nmk1988 (18 Δεκ. 2004 , 21:38) ΒΟΗΘΕΙΑ !!! Λοιπον παιδια την δευτερα θα παω να το αγορασω το 6260 αντι για το 6630 Συμβουλευτε με σας παρακαλω αξιζει να το παρω ? Θα ειναι ευκολος ο χειρισμος των παιχνιδιων για n-gage ? ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ : Πως αξιζει να το παρω για χαμηλη τιμη? Υπαρχει καμμια προσφορα σε κανενα καταστημα με συνδεση και συμβολαια ??? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την βοηθεια ... Τελικα παιδια θα μπορουσατε να μου δωσετε βοηθεια για καμμια προσφορα για 6260 ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 Κάνε στο fleamarket.gr μια αναζήτηση με λέξη-κλειδί 6260 και θα δεις τις σχετικές δημοπρασίες και πωλήσεις. Για προσφορά με σύνδεση δεν γνωρίζω, αλλά αν κάνεις μια σχετική έρευνα σε vodafone, cosmote και tim shops θα ενημερωθείς για τις τρέχουσες τιμές με σύνδεση σε κάποιο συμβόλαιο. Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis88 Δημ. December 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2004 paidia exo to exis provlima me to 6260 mou kai elpizo kapoios na me voithisei na to lyso. loipon kathos epsaxna to kinito piga sto menou,ergaleia kai apo kei sto diax.arxeion... ekei eida ola ta arxeia pou yparxoun mesa sto til mou me oti eixa apothikeysei mesa se ayta. meta piga na do i karta minimis ti exei mesa...kathos epsaxna na do ti exei mesa eida kai ta programmata activedesk,photobase,pdf,rockitpinball,wayfinder, ktl. ekei patisa pano se ena programma(photobase) kai tote mou vgike mia eidopoiisi egkatastasi...patisa nai...kai arxise i egkatastasi.meta me rotise na epilexo pou thelo na ginei i egkatastasi kai epelexa sto tilefono kai oxi stin karta. molis teleiose tin egkatastasi mou evgale eidopoiisi oti i egkatastasi teleiose. to provlima omos tora einai oti ego den katalava ti ekana...meta epsaxa to kinito mou na do an yparxei kamia allagi alla tipota. an exairesoume oti meinothike i eleytheri mnimi sto kinito kata ta alla kamia allagi..oute photobase eida oute tipota... mporei na katalavei kaneis ti ekana?? mporei na sas fainetai xazi oli ayti i erotisi alla re paidia ego den mporo na katalavo ti ******* ekana! opoios mporei na mou exigisei as mou pei. thanks! Παράθεση nokia for ever!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts