john74 Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 mp3 stereo teststereo testing.zip Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don Karlos Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 Πώς να μην τα πουλάνε, αφού υπάρχουν κάποιοι που ό,τι και να βγάλει η Νόκια τρέχουν να το πάρουν ακόμα και σε prerelease... Δύσκολοι καιροί για Νοκιάδες... Σε λίγο θα τους λένε... ΠΑΝΤΟΦΛΑΔΕΣ!!!! Παράθεση Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yanni Δημ. October 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2004 ευχαριστώ john74, εάν θέλεις στείλε μου το photobase στο yelef@otenet.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. October 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Don Karlos (19 Οκτ. 2004 , 02:47) Πώς να μην τα πουλάνε, αφού υπάρχουν κάποιοι που ό,τι και να βγάλει η Νόκια τρέχουν να το πάρουν ακόμα και σε prerelease... Δύσκολοι καιροί για Νοκιάδες... Σε λίγο θα τους λένε... ΠΑΝΤΟΦΛΑΔΕΣ!!!! που να το δεις κ απο κοντα! ειναι απιστευτα μεγαλο σαν παντοφλα 5χρονου παιδιου ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Cue Δημ. October 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2004 Εντυπώσεις μετά το πέρασμα μιας ημέρας. Το κινητό έκανε sync με το Outlook καθαρά και ξάστερα (καταραμένη Sony Erricson!). Κανένα πρόβλημα απολύτως (BT μέσω SP2 και Nokia PC Suite 6.4). Πέρασε μέχρι και φώτος των επαφών όπου τις έχω ορίσει στο Outlook. Το κινητό συνδέθηκε κανονικά με ένα BT Handsfree/mp3 player που έχω (Xlive HBM-100) αν και δε το έχω δοκιμάσει ακόμα να δω συμπεριφορά σε σχέση με το T630 που είχα. Το ράδιο ακούγεται αρκετά καθαρά, αλλά όχι τόσο δυνατά όσο το 6230 που είχα (μέσω των hfree). Είναι η πρώτη φορά φορά που έχω Symbian κινητό και δε ξέρω μου φαίνεται λιιιιιιιιιιιιγο αργούτσικο μερικές φορές. Δε μπορώ να το προσδιορίσω ακριβώς. Το κινητό δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο όταν είναι κλειστό και στη θήκη κινητού που έχει η μπανάνα μου χωράει κανονικά! Αυτά που μου έχουν ξινήσει λίγο μέχρι στιγμής είναι 2 πράγματα και τα δύο έχουν να κάνουν με την συγγραφή sms. 1. Η γνωστή θέση του κουμπιού "c" που στάνταρ θέλει λίγο χρόνο να συνηθιστεί. 2. Όταν γράφω μία λέξη πχ και μετά δε θέλω να πατήσω κενό (το μηδέν), για να συνεχίσω να γράφω μία άλλη, συνήθιζα να πατάω το κουμπί προς τα δεξιά (στο pad), αλλά φυσικά κάτι τέτοιο στο 6260 είναι δύσκολο μιας και είναι στο πάνω μέρος. Ελπίζω να καταλάβατε τι λέω :o Πάντως αν τα κουμπιά ήταν στο κάτω μέρος, τότε δε θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις το κινητό με την οθόνη κλειστή (το οποίο προσωπικά το βρίσκω πολύ χρήσιμο). Βγαίνω λίγο off topic... Προσωπικά έχω μία ανησυχία για το κατά πόσο η Nokia θα μπορέσει να ανταγωνιστεί την M$ η οποία μπαίνει αργά αλλά σταθερά στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας...με τα ίδια λεφτά (πάνω κάτω) υπάρχει το Qtek 8010 για το οποίο έχω διαβάσει τα καλύτερα. -edit! 8010 ήθελα να πω! :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. October 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Cue (19 Οκτ. 2004 , 10:45) ...με τα ίδια λεφτά (πάνω κάτω) υπάρχει το Qtek 8020 για το οποίο έχω διαβάσει τα καλύτερα. Ασχετο, αλλά σύντομα έρχεται για εσάς και Review του Qtek 8010 το οποίο είναι σαφώς η πιο ολοκληρωμένη δουλειά της Microsoft που έχω δει... :) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2004 ΑΑαα..Επίσης. Το κουτί μέσα έχει 2 32MB MMC αλλά κανένα adaptora! lol κάποια μλκία θα κάνανε στην Cote για να καταλαβω καλα το δικο σαου 6260 ειχε 2mmc?αν ναι πως γινεται αυτο τι το διαφορετικο εχει το δικο σου οχι οτι το εχω πλεον το 6260,το πουλησα απλα ρωταω απο περιεργεια ;) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Cue Δημ. October 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2004 Ναι 2...δε ξέρω τι έγινε και πως. 2 ίδιες MMC είναι (Reduced έτσι?). Δεν έχουν καμία διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. October 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2004 opoios ehei xenerosei kai to poulaei as moy pei epeidi eho ena filo gnosto poy to thelei metaheirizmeno alla mehri ena poso dinei (as moy steilete sms 6944518457) (Sorry gia to off topic xero oti yparhei buy and sell edo mesa alla merikoi den ta koitane kan) Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Mythozz (19 Οκτ. 2004 , 11:11) Ασχετο, αλλά σύντομα έρχεται για εσάς και Review του Qtek 8010 το οποίο είναι σαφώς η πιο ολοκληρωμένη δουλειά της Microsoft που έχω δει... :) Aντε! :p :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rainmangr Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Geia se olous thelo ta fota sas.pira to kalodio dku-2 gia na to sindeso me to pc alla tipota,exo perasi kai tous drivers tou dku-2 pou tous eixe to cd.sto programma nokia connection manager eno pleon mou bgazei na epilekso usp sundesi,patao na sundethi alla matea.eixe kaneis kanena problima kai an eixe pos to elise.plzzzz apantiste giati pedebome kai den mporo na bro lisi.EUXARISTO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Cue Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 2 ερωτησούλες. Χθες προσπάθησα να το ορίσω ως modem από το Nokia Modem Options αλλά no luck! Στο documentation μέσα στο CD είδα ότι κανονικά υπάρχει μία επιλογή μόλις ανοίγεις το NMO "Install New..." αλλά εμένα δεν υπάρχει και στην λίστα αριστερά δεν εμφανίζει το τηλέφωνο.Τι παίζεται? Όταν έχω το τηλέφωνο σε browse mode και θέλω να κάνω μία κλήση, δεν υπάρχει τρόπος να ψάξω στις καταχωρήσεις? Πρέπει να πάω στο όνομα που θέλω να καλέσω με το pad? 2 σπαστικά από το τηλέφωνο Αν δε γυρίσεις την οθόνη σχετικά γρήγορα για να μπεις σε browse mode τότε ανοίγει η κάμερα. Δεν έχει multi-day alarms?! Πάντως όσο το χρησιμοποιώ τόσο συνηθίζω το μέγεθος όπως αναφέρθηκε πιο πριν από ένα άλλο μέλος (δε θυμάμαι nick sorry!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 telika cue kai to diko sou exei stravia othoni? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Cue Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Cue (18 Οκτ. 2004 , 11:12) Και επίσης, το πρόβλημα που αναφέρθηκε με την οθόνη, δε το παρατηρώ! phew... :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 kapoia trick gia to 6260 poy sigoura tha lysoune ta heria sas,opoios thelei 640x480 photos sto kinito sas den ehete para na travate photos me tin othoni gyrismeni pros tas exo kai to kinito flat sto heri sas me tin camera na deihnei mprosta to antikeimeno poy thelete na travixte diladi ta koympia tis entasis na ta vlepte ,oste na mporeite na vlepete tin othoni to ti travate(tha deite to photo poy eho kanei upload kai tha katalavete ti kai pos) Episis ean deheste mia klisi kai einai kleisto to kapaki toy kinitoy(i othoni pros ta kato) apla patiste to volume down koypmi sta plagia synehomena gia 2 defterolepta kai ta mpei to mute sto megafono ..ayta elpizo na sas fanoun hrisima ;) Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Νέο μεγάλο review από το http://www.gsmarena.com για το 6260 Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 Wireless keyboard απο τη νοκια για το 6260.Δεν ξερω αν εχει αναφερθει ξανα... εδω Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. October 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2004 http://www.mobileinnovation.co.uk/products/coverUI/index.html ayto to eidate?? ti einai? kati gia external 6260 display!! Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_sakel Δημ. October 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2004 Συμφωνω με το φιλο.Το 6260 ειναι υπεροχο και με τρελες δυνατοτητες.πραγματικα ενα πολυgadget.mp3,radio,video,ψηφιακη...Μονο ειναι λιγο βαρυ...και μεγαλο... Παράθεση Auto pou me threfei auto kai me katastrefei... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Cue Δημ. October 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2004 Έχει δοκιμάσει κανέις να το χρησιμοποιήσει σαν gprs modem? Πάλευα χθες αλλά δε βρήκα άκρη. BT μέσω SP2 Driver κινητού από το Nokia site Μέσω Nokia Modem Options έβαλα τα στσιχεία. Σαν αριθμό κλήσης έχω *99# για Cote Αλλά μετά το dialing *99# μήνυμα μου βγάζει modem is used ή κάτι τέτοιο. Έψαξα και στο forum για γενικότερα info αλλά δε βρήκα. :( Any help? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yanni Δημ. October 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2004 δεν νομίζω ότι έχει αναφερθεί κάπου... ένα καλό site με πολλά themes για το 6260 http://www.zedge.no χρειάζεται ένα γρήγορο registration. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. October 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2004 Το site έχει themes γενικά για κινητά που έχουν Symbian 7.0s (6600,7610,6260)!!! Μη τα θέλετε όλα αποκλειστικά δικά σας! :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FxEr Δημ. October 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2004 Geia sas, prin apo 1-2 ores agorasa kai ego to 6260 :D kai ka8os to psaxouleua gia na na do tis leitourgies tou skeftomai "mias kai exo to usb kalodio as to sindeso gia na tou perasa kanena programataki" etsi pernao mesa to cd sindeo to kalodio sto pc kai kano mesa apo to cd install to programa gia to usb kalwdio kai meta kano kai ena install to pc suite. pao meta sindeo to kinito mou to vriskei to pc mou pai na perasi tous drivers tou 6260 den tous vriskei xana kano alla kai pali tpt :( mipws xerei kaneis sas ti ftaei? plzz help :cry: P.s sorry an exei ginei tetoia erotisi sto parel8on alla de exo kai ton toso xrono gia anazitisi mesa se olo auto to forum :p THX in advance!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperJohn Δημ. October 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2004 Πάντως για το ηχείο του μόνο εγώ παραπονέθηκα. Λογικά οι υπόλοιποι κάτοχοι δεν θα έχουν κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Αν δεν είχα αυτό το πρόβλημα θα ήταν τέλειο. Πήγα στο Γερμανό και τους το είπα. Μου είπαν πως επειδή έχουν περάσει 2 μέρες από την αγορά και 5 λεπτά συνολικός χρόνος κλήσεων δεν γίνεται άμεση αντικατάσταση. Αυτό που μπορεί να γίνει είναι να σταλεί στη Nokia και να ελέξουν τη συσκευή μου με τις προδιαγραφές της εταιρίας. Αν όντως ξεφεύγει από τις προδιαγραφές που έχει θέσει η Nokia για το 6260 θα γίνει αλλαγή του ηχείου. Η όλη διαδικασία θα κρατήσει γύρω στη μία βδομάδα. Τελικά δεν τους το έδωσα ακόμη. Τι προτείνετε? Μήπως υπάρχει κάπιος τρόπος να ελέγξω αν όντως έχει πρόβλημα η συσκευή μου πριν το δώσω για service? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. October 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2004 Μα καλα ειναι πολυ αλητες! Ακους εκει 5 λεπτα χρονου ομιλιας! :blink: Δηλαδη μπορει να χαλασε επειδη μιλησες 5 λεπτα στο τηλεφωνο; :alien: Και τι σχεση εχει στην τελικη το ακουστικο με το ηχειο; :whistle: Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts