Jump to content

SuperJohn

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by SuperJohn

  1. Καλημέρα. Έχω 1 μήνα το w810i. Παρατηρώ ότι η μέγιστη ένταση του ηχείου του είναι αρκετά χαμηλή σε σχέση με το w550i. Μήπως έχει πρόβλημα η δική μου συσκευή?
  2. Με την επιδότηση μου ήρθε ένα What's up δωρεάν. Καμία πρόσφατη προσφορά που ν'άξίζει να το ενεργοποιήσω; (sms ή κλήσεις)
  3. 1) Έχω το 6260 κ ενεργοποιήσα το Mycosmos View. Όταν χρησιμοποιώ την Περιήγηση μου ανοίγει κανονικά το wap.mycosmos.gr καθώς επίσης κ σελίδες σε html. Όταν προσπαθώ να συνδεθώ με Opera δεν ανοίγει καμία σελίδα όπως κ όταν προσπαθώ να χρησιμοποιήσω κάποιον messenger (Turbo MSN, Agile). Τι φταίει; Το σημείο πρόσβασης που χρησιμοποιώ πάντα είναι το cosmote-gprs. 2) Ποιές είναι οι χρεώσεις της cosmote για το gprs; Το πρόβλημα με τον Opera τελικά το έλυσα. Είχε επιλογή για να ορίσεις proxy(προφανώς δεν χρησιμοποιούσε τις ρυθμίσεις του cosmote-gprs). Με τους messengers όμως τι γίνεται; Καμιά ιδέα κανείς; Ο turbo msn και ο Agile messenger δεν έχουν ρυθμίσεις για proxy.
  4. Έχω μια εργασία στη σχολή για τα radars. Ξέρει κανείς τι ακριβώς είναι τα παρακάτω; • ESM • ECM • ECCM Βοηθήστε αν μπορείτε. Ευχαριστώ.
  5. Αν γνωρίζει κάποιος περίπου το κόστος θα με διευκόλυνε.
  6. Ξαφνικά δεν πατιέται ο διακόπτης για να ξεκινήσει η συσκευή. Είναι μέσα στην εγγύηση. Προσπάθησα να τον επαναφέρω στη θέση ώστε να κάνει επαφή αλλά μάταια. 1)Το πλήκτρο έχει χαρακτεί (δεν γυαλίζει πλέον μετά τις πολλές προσπάθειες να το επαναφέρω) - χάνω την εγγύηση? 2) Αν δεν μου το καλύψει η εγγύηση, γνωρίζετε πόσο περίπου κοστίζει? Help!!!
  7. Πάντως για το ηχείο του μόνο εγώ παραπονέθηκα. Λογικά οι υπόλοιποι κάτοχοι δεν θα έχουν κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Αν δεν είχα αυτό το πρόβλημα θα ήταν τέλειο. Πήγα στο Γερμανό και τους το είπα. Μου είπαν πως επειδή έχουν περάσει 2 μέρες από την αγορά και 5 λεπτά συνολικός χρόνος κλήσεων δεν γίνεται άμεση αντικατάσταση. Αυτό που μπορεί να γίνει είναι να σταλεί στη Nokia και να ελέξουν τη συσκευή μου με τις προδιαγραφές της εταιρίας. Αν όντως ξεφεύγει από τις προδιαγραφές που έχει θέσει η Nokia για το 6260 θα γίνει αλλαγή του ηχείου. Η όλη διαδικασία θα κρατήσει γύρω στη μία βδομάδα. Τελικά δεν τους το έδωσα ακόμη. Τι προτείνετε? Μήπως υπάρχει κάπιος τρόπος να ελέγξω αν όντως έχει πρόβλημα η συσκευή μου πριν το δώσω για service?
  8. Όταν του στέλνω αρχεία AMR από το 3650 στην αναπαραγωγή κάθε 5 δευτερόλεπτα περίπου κάνει μια μικρή παύση και συνεχίζει. Στα amr που ηχογραφώ με το ίδιο το 6260 δεν έχει κανένα πρόβλημα στην αναπαραγωγή.
  9. Γινεται αντικατάσταση σε Nokia Club ή το ρωτάς κι εσύ?
  10. Αλλος κάτοχος 6260 έχει παρόμοιο πρόβλημα??? Το πήρα την Πέμπτη από Γερμανό Κηφισιάς με σύνδεση Cosmote. Τι γίνεται αν είναι πρόβλημα της συσκευής μου? Που πρέπει να απευθυνθώ? Γίνεται αντικατάσταση?
  11. Το ίδιο πράγμα γίνεται. Ουσιαστικά για να το ακούσω κάπως καλά πρέπει να το βάλω στις 5 γραμμές ένταση (ακριβώς στη μέση δηλαδή) χωρίς να παίζει και πάλι τοσο καθαρά όσο στο 3650 και στο 6600
  12. Μετέφερα κάποια αρχεία (midi και wav) από το 3650 στο 6260. Ενώ στο 3650 παίζουν μια χαρά στο 6260 ακούογνται άθλια από το μεγάφωνο (συνεχές τρίξιμο και παραμόρφωση). Αν βάλω τα ακουστικά τα ακούω πολύ καθαρά. Σημείωση: τα δοκίμασα και στο 6600 ενός φίλου και δεν έχουν κανένα προβλημα. Παιζουν οπως στο 3650
  13. Το μόνο αρνητικό που έχω βρει 2 μέρες που το δουλεύω είναι η κακή ποιότητα του ηχείου σε κάποια αρχεία. Σαν δηλαδή να έχει πρόβλημα σε κάποιες συγκεκριμένες συχνότητες. Και δεν είναι μόνο η ένταση που φταίει γιατί και 2-3 επίπεδα να το χαμηλώσω πάλι παραμορφώνει. Μόνο αν ρυθμίσω πολύ χαμηλά την ένταση μπορείς να ακούσεις. Κατα τα άλλα το 6260 με έχει ενθουσιάσει με αυτά που προσφέρει. Ρε παιδιά αποκλείεται να είναι πρόβλημα της συσκευής μου; Χθες κάθησα και διάβασα 20 σελίδες του thread και κανείς δεν είχε αναφέρει κάτι παρόμοιο.
  14. Ρε παιδιά όποιος μπορεί ας βοηθήσει για το πρόβλημα με τον ήχο. Εχει μεγάλη παραμόρφωση σε κάποια ηχητικά (midi και amr) που βελτιώνεται μόνο με τη μείωση της έντασης. Eίναι λογικό? Σας μιλάω πάντα για το μεγάφωνο. Με τα ακουστικά δεν έχω πρόβλημα.
  15. Παιδιά πήρα χθες το 6260 και έχω το εξής πρόβλημα. Οταν παίζει κάποιους ήχους από το μεγάφωνο και ειδικά όταν είναι σε μεγάλη ένταση τρίζει! Είναι γενικό ή έχει προβλημα η συσκευή μου?
  16. Διαβάζω για χάλια κάμερα. Εχω το 3650. Για να καταλάβω, είναι χειρότερη από του 3650?
  17. Εχω το 3650 και σκέφτομαι να πάρω το 6260 για τους εξής λόγους: 1. Είμαι οπαδός του Symbian OS άρα δεν έχω και πολλές επιλογές. 2. To 6260 έχει καλύτερη εμφάνιση από το 3650 3. Βελτιώσεις (πιο σταθερό λειτουργικό, FM, ΜP3 κλπ) 4. Βαρέθηκα 1,5 χρόνο το 3650. Τι λέτε?
  18. Παίζει ήδη διαφήμιση στην τηλεόραση.
×
×
  • Create New...