Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6260

killing_you2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά πήρα χθες το 6260 και έχω το εξής πρόβλημα. Οταν παίζει κάποιους ήχους από το μεγάφωνο και ειδικά όταν είναι σε μεγάλη ένταση τρίζει! Είναι γενικό ή έχει προβλημα η συσκευή μου?

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρε παιδιά όποιος μπορεί ας βοηθήσει για το πρόβλημα με τον ήχο. Εχει μεγάλη παραμόρφωση σε κάποια ηχητικά (midi και amr) που βελτιώνεται μόνο με τη μείωση της έντασης. Eίναι λογικό? Σας μιλάω πάντα για το μεγάφωνο. Με τα ακουστικά δεν έχω πρόβλημα.

Κριμα διοτι το series 60 ειναι πολυ ωραιο λειτουργικο και η Νοκια δεν μπορει να κανει ενα hw της προκοπης. Ολα ειναι εργονομικα και λειτουργικα απαραδεκτα. Καραγκιοζηδες εχουν καταντησει με τα ντεμεκ πρωτοποριακα σχεδια.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος COCOMAT (16 Οκτ. 2004 , 11:22)

Καλησπερα!

οσοι εχετε το 6260 θελω να προσεξετε το εξης:

η `οθονη` ειναι στραβα κουμπωμενη-τοποθετημενη; δηλ. γυρω-γυρω το μαυρο περιθωριο ειναι ιδιο;

Αυτο το ρωτω για το εξης λογο:

Εχω επισκεφθει τρεια noki shops για να δω και να εγορασω το 6260 και στα 3 ΝΑΙ και στα 3 η οθονη ειναι ΕΜΦΑΝΕΤΣΤΑΤΑ στραβα τοποθετημενη,γι αυτο ρωταω,ετυχε ή ειναι κατασκευαστικο λαθος.

Να φανταστειτε και στα 3 nokia shops οι πωλητες-πωτριες συμφωνησαν (περιεργο...) πως ειναι εμφανης η λαθος τοποθετηση της.

για κοιταξτε το

ευχαριστω!

tora poy to les ontos to diko moy einai stravo...kala to katalava tin proti mera alla nomiza oti itane i idea moy!!!pragmati etsi einai
Greek Android & iOS users (FB group)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SuperJohn (16 Οκτ. 2004 , 22:34)

Παιδιά πήρα χθες το 6260 και έχω το εξής πρόβλημα. Οταν παίζει κάποιους ήχους από το μεγάφωνο και ειδικά όταν είναι σε μεγάλη ένταση τρίζει! Είναι γενικό ή έχει προβλημα η συσκευή μου?

to kapaki tis mpatarias einai min anisyheis..den einai kai A+ poiotita to kinito gia ayto ehei 400 euro kai kato!!! Gia ton allo filo poy rotise gia to iho sto profile prepei na valeis tin entasei ohi sto pio dynato megisto alla ena prin profanos to bug toy 7610 einai kai sto 6260 mias poy ehoune tin idia platforma

Guest lagoudakis
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος john74 (17 Οκτ. 2004 , 01:29)

tora poy to les ontos to diko moy einai stravo...kala to katalava tin proti mera alla nomiza oti itane i idea moy!!!pragmati etsi einai

τοσο αχρηστοι ειναι; :mad: ενταξει κανει 385,αλλα ειναι δικαιολογια αυτο;

Παιδιά πάρτε το απόφαση... Η ποιότητα των συσκευών της Νόκια έχει πέσει ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ τα 2 τελευταία χρόνια. Όποιος δεν το βλέπει είναι απλά κολλημένος...

Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK

Γιάννης

Η ποιοτητα πεφτει κατακορυφα αλλα η τιμη δε λεει να πεσει.

Μα δεν ειδαν οτι η οθονη ειναι στραβη πριν το δωσουν στα διαφορα μαγαζια;

Το μόνο αρνητικό που έχω βρει 2 μέρες που το δουλεύω είναι η κακή ποιότητα του ηχείου σε κάποια αρχεία. Σαν δηλαδή να έχει πρόβλημα σε κάποιες συγκεκριμένες συχνότητες. Και δεν είναι μόνο η ένταση που φταίει γιατί και 2-3 επίπεδα να το χαμηλώσω πάλι παραμορφώνει. Μόνο αν ρυθμίσω πολύ χαμηλά την ένταση μπορείς να ακούσεις.

Κατα τα άλλα το 6260 με έχει ενθουσιάσει με αυτά που προσφέρει.

Ρε παιδιά αποκλείεται να είναι πρόβλημα της συσκευής μου; Χθες κάθησα και διάβασα 20 σελίδες του thread και κανείς δεν είχε αναφέρει κάτι παρόμοιο.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος deleeros (17 Οκτ. 2004 , 10:07)

Η ποιοτητα πεφτει κατακορυφα αλλα η τιμη δε λεει να πεσει.

Μα δεν ειδαν οτι η οθονη ειναι στραβη πριν το δωσουν στα διαφορα μαγαζια;

Ε ενταξει, ενα κατασκευαστικο λαθος της παρτιδας ειναι... :)

Λογικα στην αλλη παρτιδα δεν θα υπαρχει αυτο το λαθος! ;)

http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tron (16 Οκτ. 2004 , 13:10)

na to ksanarotiso.

na rotiso kati pou einai arketa simantiko gia mena. otan to tilefono einai anoixto to pano meros diladi vlepoume pliktra kai othoni kai erxete mia klisi to tilefono kanei apantisi mono tou????????? giati kati tetio diavasa sto manual

ρε παιδια δεν μπορει καποιος να το δοκιμασει???????????

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος deleeros (16 Οκτ. 2004 , 16:56)

Ρε παιδια τα vodafone shops ακομα δεν το εφεραν; Επειδη εχω την επιδοτηση απο τη vodafone και θελω να το παρω απο εκει.

H μηπως μπορω να το παρω απο καποιο αλλο μαγαζι (π.χ. Πλαισιο, Γερμανος) και να χρησιμοποιησω την επιδοτηση;

η vadafone τα φερνει παντα τελευτεα,γι αυτο καλυτερα παρε το απο κανα πλαισιο ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SuperJohn (17 Οκτ. 2004 , 00:59)

Ρε παιδιά όποιος μπορεί ας βοηθήσει για το πρόβλημα με τον ήχο. Εχει μεγάλη παραμόρφωση σε κάποια ηχητικά (midi και amr) που βελτιώνεται μόνο με τη μείωση της έντασης. Eίναι λογικό? Σας μιλάω πάντα για το μεγάφωνο. Με τα ακουστικά δεν έχω πρόβλημα.

στα πεισσοτερα κινητα γινεται αυτο.και στο 6600 και στο 3650 τριζουν και τα δυο

Wirelessly posted (Nokia6230/2.0 (04.28) Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1)

Αρχικό Μήνυμα από COCOMAT

Καλησπερα!

οσοι εχετε το 6260 θελω να προσεξετε το εξης:

η `οθονη` ειναι στραβα κουμπωμενη-τοποθετημενη; δηλ. γυρω-γυρω το μαυρο περιθωριο ειναι ιδιο;

Αυτο το ρωτω για το εξης λογο:

Εχω επισκεφθει τρεια noki shops για να δω και να εγορασω το 6260 και στα 3 ΝΑΙ και στα 3 η οθονη ειναι ΕΜΦΑΝΕΤΣΤΑΤΑ στραβα τοποθετημενη,γι αυτο ρωταω,ετυχε ή ειναι κατασκευαστικο λαθος.

Να φανταστειτε και στα 3 nokia shops οι πωλητες-πωτριες συμφωνησαν (περιεργο...) πως ειναι εμφανης η λαθος τοποθετηση της.

για κοιταξτε το

ευχαριστω!

Ektos apo to provlima me tin othoni poy anaferei o filos k sto diko moy den isxyei ara isos einai provlima partidas thelo na prosexete to exis: kata tin leitoyrgia perihgisis diladi kleisto me tin othoni pros ta exo anavei k svini o fotismos toy (den anavosvinei grigora) k den mporeis na mpeis sto menoy giati se petaei exo stin othoni stand by. Ti lete gi' ayto loipon?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tron (17 Οκτ. 2004 , 11:31)

ρε παιδια δεν μπορει καποιος να το δοκιμασει???????????

Τron ότι επειδή έχω κάνει κι εγώ την ερώτηση πριν μέρες μου απάντησε ο word1983 νομίζω ότι έχει επιλογή που ρυθμίζεις αν θες να είναι ενεργή η αυτόματη απάντηση της κλήσης όταν ανοίγει το folder ή όχι. Aν είναι ανοιχτό ήδη δε νομίζω να υπήρχε περίπτωση να ανοίγει η κλήση μόνη της ούτως η άλλως.

Εντωμεταξύ αν δεν ακούσω mp3 από το ίδιο το κινητό δε πείθομαι ρε παιδιά, βλέπω στο mobileburn χρήστη που έχει κάνει εκεί review για το κινητό έχει ανεβάσει δεκάδες φωτογραφίες και μαζί με το 6230 και σε ερώτηση για το mp3 να απαντάει "WELL... i dunno about them but BOTH my 6260 and 6230 sound EXACTLY the same in radio and mp3... i gurantee u this 100000%... i dunno about what mobile-review says... but what i see is that its 100000% same as the 6230."

Και σε άλλα forum κάποιοι επιμένουν ότι ο ήχος είναι στέρεο ή σαν στέρεο. Τι να πω, περιμένω να το πάρω να πω και γω τις εντυπώσεις μου.

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος argi_7 (17 Οκτ. 2004 , 12:01)

στα πεισσοτερα κινητα γινεται αυτο.και στο 6600 και στο 3650 τριζουν και τα δυο

Μετέφερα κάποια αρχεία (midi και wav) από το 3650 στο 6260. Ενώ στο 3650 παίζουν μια χαρά στο 6260 ακούογνται άθλια από το μεγάφωνο (συνεχές τρίξιμο και παραμόρφωση). Αν βάλω τα ακουστικά τα ακούω πολύ καθαρά.

Σημείωση: τα δοκίμασα και στο 6600 ενός φίλου και δεν έχουν κανένα προβλημα. Παιζουν οπως στο 3650

Μην το βαλεις στην μεγιστη δυνατη αναπαραγωγη αλλα μια δυο γραμμες πιο κατω... ;)
http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Woca (17 Οκτ. 2004 , 17:11)

Μην το βαλεις στην μεγιστη δυνατη αναπαραγωγη αλλα μια δυο γραμμες πιο κατω... ;)

Το ίδιο πράγμα γίνεται. Ουσιαστικά για να το ακούσω κάπως καλά πρέπει να το βάλω στις 5 γραμμές ένταση (ακριβώς στη μέση δηλαδή) χωρίς να παίζει και πάλι τοσο καθαρά όσο στο 3650 και στο 6600

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SuperJohn (17 Οκτ. 2004 , 17:30)

Το ίδιο πράγμα γίνεται. Ουσιαστικά για να το ακούσω κάπως καλά πρέπει να το βάλω στις 5 γραμμές ένταση (ακριβώς στη μέση δηλαδή) χωρίς να παίζει και πάλι τοσο καθαρά όσο στο 3650 και στο 6600

μηπως εχει προβλημα το 6260 σου???ή ειναι ετσι ολα

Wirelessly posted (Nokia6260/2.0 (3.0436.0) SymbianOS/7.0s Series60/2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0)

Αρχικό Μήνυμα από argi_7

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος SuperJohn (17 Οκτ. 2004 , 17:30)

μηπως εχει προβλημα το 6260 σου???ή ειναι ετσι ολα

Mallon prepei na exei provlima to 6260 soy giati to diko moy akoygetai kanonika.Vevaia to diko moy exei allo provlima poy anefera se proigoumeni selida alla den moy eipe kaneis tin gnomi toy i an xerei kati i an to exei an to kanei k ekeinoy.K gia na min gyrnate piso selides xanaleo to diko moy provlima k peite moy ti ginetai.Loipon: stin leitourgia tis perihgisis diladi kleisto alla me tin othoni gyrismeni pros ta exo anavei k svinei synexos o fotismos k an prospathiseis na mpeis se petaei exo stin othoni stand by.Ti exete na peitai gi' auto?

[sIGPIC][/sIGPIC]

[

Mallon prepei na exei provlima to 6260 soy giati to diko moy akoygetai kanonika.Vevaia to diko moy exei allo provlima poy anefera se proigoumeni selida alla den moy eipe kaneis tin gnomi toy i an xerei kati i an to exei an to kanei k ekeinoy.K gia na min gyrnate piso selides xanaleo to diko moy provlima k peite moy ti ginetai.Loipon: stin leitourgia tis perihgisis diladi kleisto alla me tin othoni gyrismeni pros ta exo anavei k svinei synexos o fotismos k an prospathiseis na mpeis se petaei exo stin othoni stand by.Ti exete na peitai gi' auto?

esy eisai o protos me ayto to provlima to diko moy den ehei apolytos kanena provlima me ayto poy moy les,alla to proto poy pira eihe provlima diavazontas tin rs mmc..meta piga kai to allaxa se mia ora,shetika me tin entasi toy ihouy ean sas po pos to 7610 me tin kalyteri kai 6600 me defteri ehei kalyteri poiotita sto megafono apo to 6260..kapoy paramorfonetai eite einai sti grammi 4 i 5 i sto megisto Παράθεση

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tron (16 Οκτ. 2004 , 13:10)

na to ksanarotiso.

na rotiso kati pou einai arketa simantiko gia mena. otan to tilefono einai anoixto to pano meros diladi vlepoume pliktra kai othoni kai erxete mia klisi to tilefono kanei apantisi mono tou????????? giati kati tetio diavasa sto manual

[quote}ohi den ginetai ayto poy les file moy alla me to flip anapoda mporeis na apantiseis se tilefonima ,to leioyrgies kanonika to tilefono alla to na pareis kapoion dystihos prepei na xana anoixeis to flip kai anapoda :(

Αλλος κάτοχος 6260 έχει παρόμοιο πρόβλημα???

Το πήρα την Πέμπτη από Γερμανό Κηφισιάς με σύνδεση Cosmote. Τι γίνεται αν είναι πρόβλημα της συσκευής μου? Που πρέπει να απευθυνθώ? Γίνεται αντικατάσταση?

Wirelessly posted (Nokia6230/2.0 (04.28) Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1)

Αρχικό Μήνυμα από SuperJohn

Αλλος κάτοχος 6260 έχει παρόμοιο πρόβλημα???

Το πήρα την Πέμπτη από Γερμανό Κηφισιάς με σύνδεση Cosmote. Τι γίνεται αν είναι πρόβλημα της συσκευής μου? Που πρέπει να απευθυνθώ? Γίνεται αντικατάσταση?

APN TON GERMANO KIFISIAS TO PIRA K EGO K EXO AYTO TO PROVLIMA ME TIN OTHONI STIN PERIHGISI.MPORO NA TO ALLAXO SE NOKIA CLUB

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από SuperJohn

Γινεται αντικατάσταση σε Nokia Club ή το ρωτάς κι εσύ?

TO IDIO ROTAO K EGO.SYGNOMH DEN EVALA PRIN EROTIMATIKO

[sIGPIC][/sIGPIC]