Jump to content

κινητο εως 200-250-300 το πολυ

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπον οπως ειδατε και στον τιτλο ψαχνω ενα κινητο απο 200 - 250 το πολυ αντε και να δωσω κανενα 20αρι παραπανω.Αρχισα απο τα 200 και εφτασα στα 300.Ειμαι κατοχος του samsung galaxy s duos και για να πω την αληθεια δεν ειναι πραγματικα ασχημο.Ομως ειναι για πολυ απλους χρηστες.Ειμαι αναμεσα στο να παρω το Thl t11 http://www.minideal.net/thl-t11-white-octa-core-smartphone-5-inch-720p-2gb-ram-16gb-android-nfc.html στο samsung galaxy s 3 στο Hawaei p6 και lg g 2 συμφωνα με τις τιμες του skroutz.Αν με βοηθουσατε λιγο θα ημουν πολυ ευχαριστημενος..

Υ.Γ ευχαριστω πολυ για την ματια που ριξατε στην ερωτηση μου.:)

Και huawei g750 θα προτεινα αντι για p6!!

διαφορα στο μεγεθος/ποιοιτα κατασκευής/οθόνη κλπ ειναι χαοτικη μεταξη αυτων των δυο καλιτερα να βαλει λιγο παραπανω να παρει το p7

Ξεχνάς το galaxy και πας καρφί για g2 εκτός αν θες pure Android οπότε κοιτάς Nexus.

+1

στα χαμηλά 200 το mi3

και στα ψηλά 200 το 16άρι Oneplus one .

+1

στα χαμηλά 200 το mi3

και στα ψηλά 200 το 16άρι Oneplus one .

Μα ώρες ώρες δεν παλευεστε με τίποτα όμως. Που θα το βρει το 1 +1 που του προτείνεις;

Χτυπα το G2 που είναι μια χαρά τηλέφωναρα κι έχει και καλή τιμή.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Στα κινέζικα μια χαρά δε κυκλοφορεί ρε συ το 1+1? Τόσοι το έχουν πάρει εδώ μέσα...

G2 αν σου αρκεί ο χώρος :)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

@giannis12a

Ναι είναι μάλλον λίγο δύσκολο να με παλέψεις ... :p

Θα πάει όπως όλοι στο νήμα του oneplus one και θα κάνει ότι τόσοι άλλοι που το αγόρασαν .

Τα παιδιά είναι ευγενέστατα και θα τον βοηθήσουν ... :cool:

Να ένα αναλυτικότατο review από τον Admin Νίκο Παπανικολόπουλο · Mythozz

http://www.myphone.gr/d/oneplus/one.363/review/

Edited by zakailiou

διαφορα στο μεγεθος/ποιοιτα κατασκευής/οθόνη κλπ ειναι χαοτικη μεταξη αυτων των δυο καλιτερα να βαλει λιγο παραπανω να παρει το p7

Το g750 πιστευεις δεν ειναι καλη συσκευη?

Το g750 πιστευεις δεν ειναι καλη συσκευη?

σε σχέση με το p7? όχι βέβαια δεν είναι καλύτερο, όχι ότι το g750 Είναι κακό αλλά να λέμε την αλήθεια

Σας ευχαριστω πολυ ολους μαλλον θα μαζεψω λιγα ακομη $$$$ και θα παρω το lg g2 32gb.Οποιος εχει να μου πει κατι σχετικα με το θεμα ας μου το πει ευχαριστω πολυ

Σας ευχαριστω πολυ ολους μαλλον θα μαζεψω λιγα ακομη $$$$ και θα παρω το lg g2 32gb.Οποιος εχει να μου πει κατι σχετικα με το θεμα ας μου το πει ευχαριστω πολυ

πρέπει να προσέξεις μην δώσεις άδικα τα λεφτά σου γιατί για την εγγύηση γιατί νομίζω ότι το lg g2 32gb δεν έχει εγγυήση από ελλάδα .

Έχει συζητηθεί σε άλλο θέμα και κάποια παιδιά έγραψαν ότι είχε γίνει κάποια φασαρία και η LG θα καλύπτει και τα 32αρια αρκει να είναι ευρωπαϊκά

σε σχέση με το p7? όχι βέβαια δεν είναι καλύτερο, όχι ότι το g750 Είναι κακό αλλά να λέμε την αλήθεια

Το G750 είναι πιο γρήγορο από το P7

Οποιο πρόγραμμα αξιολογισης έχω τρέξει καλύτερη βαθμολογία παίρνει το G750

Σαν ποιότητα κατασκευής βέβαια είναι το P7.

Πάντως ένα πολύ θετικό του G είναι η μπαταρία του

Huawei Honor 8 32GB

Αφού πας στα 280€ και, χτυπάς άνετα το Xiaomi Mi3 64GB, οπότε έχεις μπόλικο χώρο για αποθήκευση και κινητό σφαίρα...!!! Τιμή αυτού...273€ !!!

Έχει συζητηθεί σε άλλο θέμα και κάποια παιδιά έγραψαν ότι είχε γίνει κάποια φασαρία και η LG θα καλύπτει και τα 32αρια αρκει να είναι ευρωπαϊκά

Αν έχεις πρόχειρο κάπου το link, θα ήθελα να το διάβαζα. Άραγε να ισχύει το ίδιο και για το Nexus 5 32gb;

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Επειδή δεν μπαίνω συχνά από υπολογιστή, δες το στο νήμα του g2 στις τελευταίες σελίδες το αναφέρουν τα παιδιά

δηλαδη αν παρω το 32 γβ δεν θα εχει εγγυηση?

αν ειναι η ευρωπαικη εκδοση, θα εχει :happy:

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

αν ειναι η ευρωπαικη εκδοση, θα εχει :happy:

Πως θα εχει αφου αρνουνται να το επισκευασουν στην Ελλαδα εντος εγγυησης; Εκτος αν εννοεις να το στειλεις εξω.

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65