kxanthop Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Υποψήφιος αγοραστής του κινητού. Θα μπορούσα να ρωτήσω τους κατόχους πώς τα πηγαίνει από αυτονομία και από GPS; Ποιο πιστεύετε ότι είναι το μεγαλύτερο μειονέκτημα του τηλεφώνου; Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Υποψήφιος αγοραστής του κινητού. Θα μπορούσα να ρωτήσω τους κατόχους πώς τα πηγαίνει από αυτονομία και από GPS; Ποιο πιστεύετε ότι είναι το μεγαλύτερο μειονέκτημα του τηλεφώνου; Ευχαριστώ πολύ! Διάβασε μερικές σελίδες ποιο πίσω τα έχουμε αναφέρει άπειρες φορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Βλέπω πως υπάρχει και Flyme έκδοση για το Ζ7 ΜΑΧ και MIUI 7. Έχει δοκιμάσει κανείς καμία από αυτές? Είναι τελείως safe ή υπάρχει περίπτωση να brickarei? Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbatey Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 (edited) Υποψήφιος αγοραστής του κινητού. Θα μπορούσα να ρωτήσω τους κατόχους πώς τα πηγαίνει από αυτονομία και από GPS; Ποιο πιστεύετε ότι είναι το μεγαλύτερο μειονέκτημα του τηλεφώνου; Ευχαριστώ πολύ! αυτονομια και gps ειναι τα πολυ δυνατα του σημεια... αν ψαξουμε για μειονεκτημα,οι βραδυνες φωτογραφιες θα ελεγα οτι δεν ειναι καλες σε συνθηκες με λιγο φως. γενικα παντως,διαθετει ενα πληρες πακετοσαν συσκευη.προσωπικα,την ευχαριστιεμαι καθημερινα.:) ..και για τον φιλο Αvadonmod...δεν εχω δοκιμασει καμια τις 2 ρομ που αναφερεις και γενικα δεν ευπαρχει ενδιαφερον προς τις συγκεκριμενες και ουτε λεπτομερειες για το πως συμπεριφερονται..οποτε μακρια και αλαργα απο μερια μου:rolleyes: αν ψηνεσαι για δοκιμη..lightx,mokee;) edit:μολις ειδα στο needrom οτι ανεβηκε μια 3.86 official... Edited August 26, 2016 by asbatey Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Παίδες η υποστήριξη απο εμένα έλαβε τέλος,το κινητό πουλήθηκε σε άλλον οπότε δεν μπορώ πλέον να κάνω δοκιμές....Όλοι η δουλειά μου θα παραμείνει στο www.needrom.com για όποιον ενδιαφέρεται. Καλή συνέχεια και ίσως να τα ξανα πούμε σε κάποιο άλλο νήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbatey Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Παίδες η υποστήριξη απο εμένα έλαβε τέλος,το κινητό πουλήθηκε σε άλλον οπότε δεν μπορώ πλέον να κάνω δοκιμές....Όλοι η δουλειά μου θα παραμείνει στο www.needrom.com για όποιον ενδιαφέρεται. Καλή συνέχεια και ίσως να τα ξανα πούμε σε κάποιο άλλο νήμα. thanks,για ολα tigreos,να σαι καλα! αν επιτρεπεται,σε ποια συσκευη πηγες? (φευγεις ισα που ηθελα να σε ρωτησω κατι για τα touch buttons:D) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 Πείρα το oneplus 3 πολύ ανώτερη συσκευή σε όλα (σηκώνει πολύ πείραγμα) εκτός απο την μπαταρία,το zte έβγαζε 1 με 1.30 ώρα παραπάνω οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbatey Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 καλοριζικη,αλλα δεν με πειθει:D:D το Ζ11 με πειθει περισοτερο;);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. August 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 (edited) καλοριζικη,αλλα δεν με πειθει:D:D το Ζ11 με πειθει περισοτερο;);) Επειδή την έζησα την zte για σχεδόν 3 χρόνια εχω να πω πως εκτος του ότι είναι ακριβότερο το z11 αυτο με τα 6gb ram εχει 600$,δεν έχει ελληνικά,η rom ειναι γεμάτη κινέζικα Bloatware, οι custom Rom ειναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού και έχει κινεζική εγγύηση,δηλαδή αν πάθεις κάτι περνάς γολγοθά για να βρεις το δίκιο σου άσε το πήγανε έλα δυο μήνες. Όλα αυτά είναι παρελθόν απο την στιγμή που έχεις την επιλογή με τα ίδια χαρακτηριστικά στα 400€ κινητό με καθαρό android με ελληνικά και χωρίς Bloatware,άπειρες custom rom χαμός στο xda,και εγγύηση απο Ευρώπη τι άλλο να ζητήσεις. Και το καλύτερο απο όλα δεν χάνεις.την εγγύηση αν το κάνεις ροοτ. ;) Edited August 26, 2016 by tigreos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbatey Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 :D;)..ολα αυτα γνωστα και δεν θα διαφωνησω σε τπτ tigreos. ..ειναι αυτο το κατι που λεμε οτι σε τραβαει στη μια συσκευη η στην αλλη. και οι 2 φυσικα αρκετα ακριβες , τουλαχιστον για τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxanthop Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 αυτονομια και gps ειναι τα πολυ δυνατα του σημεια... αν ψαξουμε για μειονεκτημα,οι βραδυνες φωτογραφιες θα ελεγα οτι δεν ειναι καλες σε συνθηκες με λιγο φως. γενικα παντως,διαθετει ενα πληρες πακετοσαν συσκευη.προσωπικα,την ευχαριστιεμαι καθημερινα.:) ..και για τον φιλο Αvadonmod...δεν εχω δοκιμασει καμια τις 2 ρομ που αναφερεις και γενικα δεν ευπαρχει ενδιαφερον προς τις συγκεκριμενες και ουτε λεπτομερειες για το πως συμπεριφερονται..οποτε μακρια και αλαργα απο μερια μου:rolleyes: αν ψηνεσαι για δοκιμη..lightx,mokee;) edit:μολις ειδα στο needrom οτι ανεβηκε μια 3.86 official... Ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Ειχα μια αρνητική εμπειρία με ενα Ζ5 mini (ειδικά η αυτονομία του ήταν απελπιστική) και ειμαι λίγο επιφυλακτικός, αλλα στην τρέχουσα τιμή πώλησης νομίζω οτι ειναι πάρα πολυ καλή πρόταση. Μέχρι τη Δευτέρα πρέπει να παραγγείλω, βαρέθηκα να αναβάλλω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bardar1s Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Μια γνωστή μου είδε το τηλέφωνό στα 113 usd στο bangook πολύ καλή τιμή. Η ερώτηση Το θέλει με πλήρη Ελληνικά και play store να το κάνουν αυτοί. Γίνεται αυτό και αν ναι τι πρέπει να πει στο κατάστημα μαζί με την παραγγελία. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popc3 Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 καλησπερα στο φορουμ το ειδα και θα ηθελα καποιες διευκρινησεις otg? micro sd ως 64gb? με την μνημη 32 gb ειναι μνημη χρηστη η οχι ,τελικα αν οχι ας ειναι στα 32 kαι με κιτκατ το τηλεφωνο λεει χωρις ρουτ και custom? καπου πιο πισω διαβασα οτι μτκ τωρινος ειναι ανωτερος σε σχεση με τον snapdeagon.ισχυει αυτο;δηλαδη ο 6737 αν το λεω σωστα ειναι καλυτερος και η mali 720 καλυτερη απ την 350? επιλογη για διαγραφη ιστορικου κλησεων εχει;γραφω απο zte blade vec 4g αν το κινητο ειχε παραπανω χωρο και καρτα δεν ια ηθελα κατι αλλο ,εκτος κι αν ζοριζοταν η ραμ απ τις εφαρμογες, στο παιχνιδι monster legend σε ενα doogee x5 που εχω αργουσε να φωρτωσει τα τερατακια ενω στο zte φορτωνε κατευθειαν , αυτο ειναι θεμα επεξεργαστη; τα λαμπακια home back ειναι φωτιζωμενα; αυτα προς το παρων , ευχαριστω εκ των πρωτερων Απλως αν ειναι να παρω κινητο να παρω κατι λειτουργικο που θα μπορω να το εχω σαν κυρια συσκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Βλέπω ότι δεν κινείται και πολύ το νήμα του κινητού. Το θέμα είναι ότι πλέον η τιμή του είναι πολύ χαμηλά και πιστεύω αξίζει η αγορά του ακόμα και τώρα και ας έχουν περάσει 1.5+ χρόνο που βγήκε στην αγορά. Προτιμώ να το πάρω από bangood στα 100 ευρώ περίπου από το Pepsi p1s που σκέφτομαι. Το προτείνω σε άτομο που θέλει πολύ απλή δουλειά facebook messenger browsing youtube τηλέφωνα κτλ όχι παιχνίδια και γενικά βαριά χρήση. Από ότι όμως έψαξα η επίσημη ρομ έχει κινέζικα και αγγλικά και εμείς θέλουμε ελληνικά. Το bangood αναφέρει ότι έχει Ελληνικά αλλά φαντάζομαι αυτή η ρομ που έχει θα είναι πειράγμενη. Η ερώτηση μου είναι με αυτήν την ρομ θα δουλεύει απροβληματιστα? Ευτυχώς υπάρχουν πολλές custom ρομ για να διαλέξει κάνεις γενικά ασχολούμαι με ρομ αλλά είναι εύκολη η διαδικασία να περάσει κανείς μια τέτοια? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Πείρα το oneplus 3 πολύ ανώτερη συσκευή σε όλα (σηκώνει πολύ πείραγμα) εκτός απο την μπαταρία,το zte έβγαζε 1 με 1.30 ώρα παραπάνω οθόνη. σε αυτό έχω αντίθετη άποψη :p Το oneplus 3 σε μένα έχει καλύτερη μπαταρία από ότι το Z7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. September 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2016 Βλέπω ότι δεν κινείται και πολύ το νήμα του κινητού. Το θέμα είναι ότι πλέον η τιμή του είναι πολύ χαμηλά και πιστεύω αξίζει η αγορά του ακόμα και τώρα και ας έχουν περάσει 1.5+ χρόνο που βγήκε στην αγορά. Προτιμώ να το πάρω από bangood στα 100 ευρώ περίπου από το Pepsi p1s που σκέφτομαι. Το προτείνω σε άτομο που θέλει πολύ απλή δουλειά facebook messenger browsing youtube τηλέφωνα κτλ όχι παιχνίδια και γενικά βαριά χρήση. Από ότι όμως έψαξα η επίσημη ρομ έχει κινέζικα και αγγλικά και εμείς θέλουμε ελληνικά. Το bangood αναφέρει ότι έχει Ελληνικά αλλά φαντάζομαι αυτή η ρομ που έχει θα είναι πειράγμενη. Η ερώτηση μου είναι με αυτήν την ρομ θα δουλεύει απροβληματιστα? Ευτυχώς υπάρχουν πολλές custom ρομ για να διαλέξει κάνεις γενικά ασχολούμαι με ρομ αλλά είναι εύκολη η διαδικασία να περάσει κανείς μια τέτοια? Ευχαριστώ. Στα 100€ είναι πολύ καλή περίπτωση. Έχει εγγραφή 4Κ βίντεο και η φωτογραφική του είναι καλύτερη από αυτήν του redmi note 2. Το bangood το στέλνει με lollopop και Ελληνικά. Για κάποιον που δεν έχει ξαναπερασει rom η διαδικασία δεν είναι εύκολη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goodlife Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 (edited) Καλησπέρα παιδιά, για γυναίκα που δε ξέρει και δε σκαλίζει κινητά, για φωτογραφίες, Facebook, gps, καλό ήχο για να ακούει μουσική και social media, out of the box όπως έρχεται απο το bangood θα το προτείνατε; Γιατί σε αυτή την τιμή φαίνεται ευκαιρία. Edited September 15, 2016 by goodlife Παράθεση Να έχεις εμπιστοσύνη στο Θεό και να κρατάς το μπαρούτι σου στεγνό. Βολταίρος – [ 1694-1778 ]:shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Σε αυτήν την τιμή αξίζει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goodlife Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Σε αυτήν την τιμή αξίζει. Σε ευχαριστώ. Είναι πολυ καλή τιμή για να την αγνοήσει κάποιος. Παράθεση Να έχεις εμπιστοσύνη στο Θεό και να κρατάς το μπαρούτι σου στεγνό. Βολταίρος – [ 1694-1778 ]:shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Μην ξεχνάτε ότι το κινητό είναι τεχνολογία τριετίας (cpu,gpu,camera,screen) είναι πλέον ξεπερασμένα τεχνολογικά για αυτο και βλέπετε αυτήν την τιμή γιατί απλά ξεστοκάρουν ότι έχει μείνει στην αποθήκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lacta13 Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 Καλημέρα σας. Εχω εδω καιρο την 3.09, αλλα αρχισε να ψιλοκολαει γενικα, σκέφτομαι να κανω κανα upgrade. Ποια αξιζει περισσότερο λετε, η remix, η mokee ή η στοκ; ολες αυτες Android 6αρι δεν ειναι; Και προφανώς πρέπει να παω 3.22 και μετα εκει, ε; Στάλθηκε από το NX505J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbatey Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 ..δοκιμασε lightx 3.66 3.79,στις αλλες ολο και κατι δε θα δουλευει οπως πρεπει.βαζεις και ενα xposed και κανεις ομορφιες. αν παλι ψηνεσαι για καποια απο αυτες ,ειχα βαλει mokee και ηταν πολυ καλη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lacta13 Δημ. September 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2016 3.66 και 3.79 ειναι 5.1 ε; δλδ λες δεν αξίζει να παω σε 6; ψαχνω να εχω μια ρομ να την κρατησω γιατι βλεπω σε λιγο θα τελειωσει η υποστήριξη... Στάλθηκε από το NX505J μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbatey Δημ. September 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2016 ..πιστευω ναι..οι 5.1 ειναι πιο σταθερες..εγω φαντασου εχω την 3.63 του ιταλου ακομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 Μην ξεχνάτε ότι το κινητό είναι τεχνολογία τριετίας (cpu,gpu,camera,screen) είναι πλέον ξεπερασμένα τεχνολογικά για αυτο και βλέπετε αυτήν την τιμή γιατί απλά ξεστοκάρουν ότι έχει μείνει στην αποθήκη. Και τί αντιπροτείνεις στα ίδια χρήματα και ποιότητα κατασκευής ; Ψάχνω για την σύζυγο κάποιο απροβλημάτιστο και ποιοτικό. Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts