tigreos Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Λοιπόν, απεγκατέστησα τον power manager της ZTE και η ενεργοποίηση της οθόνης με double tap δουλεύει ρολόι... Το δοκίμασα και εγώ απεγκατέστησα τον power manager αλλά δεν έστρωσε το double tap όποτε θέλει δουλεύει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Το δοκίμασα και εγώ απεγκατέστησα τον power manager αλλά δεν έστρωσε το double tap όποτε θέλει δουλεύει.... Εμένα πάντως και με την 1.41 & με την 1.48 παίζει τέλεια από την αρχή Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Πάντως βίντεο κλήσεις δεν βλέπω να μπορείς να κάνεις....Κρίμα τόσο ακριβό κινητό και να μην μπορείς να κάνεις. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Πάντως βίντεο κλήσεις δεν βλέπω να μπορείς να κάνεις....Κρίμα τόσο ακριβό κινητό και να μην μπορείς να κάνεις. :( Δεν έχω κάνει ποτέ μου βιντεοκλήση, πέρα από skype κτλ ... και πραγματικά δεν το είχα σκεφτεί ποτέ μου... όχι ότι με απασχολεί αλλά έτσι για την ιστορία θα ήθελα να μάθω πως γίνεται :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Παιδιά υπάρχει κανείς που να χρησιμοποιεί Igo primo navigation με skins και να μη του βλέπει τα σκιν....? Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstaras26 Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 σημερα πηρα το κινητακι και πηγα να κατεβασω εφαρμογες απο play store αλλα δεν μου κατεβαινουν ξερει κανεις το λογο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstaras26 Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 επισης η8ελα να ρωτησω πρεπει να βαλω κατι επιπλεον στο κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 σημερα πηρα το κινητακι και πηγα να κατεβασω εφαρμογες απο play store αλλα δεν μου κατεβαινουν ξερει κανεις το λογο? Δοκίμασε να διαγράψει τα data του playstore από τις εφαρμογές-όλες οι εφαρμογές-playstore-clear cashe-clear data.... Ξανακανε login και δοκίμασε.... Τώρα αν τα έχεις κάνει κάνε και μια απεγκατασταση των ενημερωσεων (στο ίδιο μενού) και ξανά δοκίμασε.... Αν και πάλι δεν δουλεύει ρουταρε το περνά recovery και βάλε την 1.41 και ξαναπερασε τα gapps σύμφωνα με τους οδηγούς που υπάρχουν στις αρχικές σελίδες του θέματος Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Λοιπών το double tap δεν δουλεύει σωστά μερικές φορές ξυπνάει την οθόνη και μερικές όχι όποτε θυμάται δουλεύει,το ίδιο γίνετε και στην 1.41 και 1.48 έχει άλλος το ίδιο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Φίλε μου εγώ και με 1.41 και με 148 δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα πιάνει πάντα με την μια.... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IwnDrag Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Υπάρχει αυτή η τιμή ρε παιδιά; :cry::cry: http://www.mionbuy.com/zte-nubia-z7-max-smartphone-4g-lte-snapdragon-801-25ghz-55-inch-sharp-fhd-screen-p-896.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolislaskos Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 manual κανεις ρε παιδια?? Υπαρχουν και κλωνοι απο το συγκεκριμενο κιν?? Ξερει καποιος κατι?? Μου ηρθε προχτες και το ειδα ανοιχτο το κιν..μου ειπαν οτι το ελεγχουν πριν το στειλουν και να μην ανυσηχω ειναι γνησιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smartdigi Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 From Official Nubia Team 26.11.2014 Update Programme Dear nubia users Hello everyone! Thank you very much for a long time on the attention and support nubia, nubia UI optimized pre-update, is about to enter a new phase, the recent ROM update schedule is as follows: 1, Z7Max will conduct a weekly basis ROM update, a weekly output beta version; 2, Z7Max V1.48 version released this week, is expected in late December or early release 4G telecom experience a single card version and the corresponding channel version; 3, Z7mini expected in late December or early release 4G telecom experience a single card version and the corresponding channel version; 4, released in mid-December program Z7 series next version, and thereafter gradually adapting Z5S, Z5Smini, X6 and other models; 5, planned for early December to provide Z7Max native Android L trial version (Android L native version, only for the experience, not later maintenance); 6, planned in mid-January to provide Z7max, Android L Z7mini beta version of. ROM update program and follow-up time of the node if the adjustment, we will promptly announce everyone. Once again, thank you for your attention and support. Thank you! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Δηλαδή σύμφωνα με αυτό θα έχουμε συχνές αναβαθμίσεις; Ξέρουμε αν θα πάρει android L; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstaras26 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 ρε παιδια μηπως ξερει κανεις το fast boot τι ειναι?γιατι το πατησα και το κιν δεν ανοιγει εδω και κανα 10 λεπτο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 ρε παιδια μηπως ξερει κανεις το fast boot τι ειναι?γιατι το πατησα και το κιν δεν ανοιγει εδω και κανα 10 λεπτο!!! 1)Με πια ρομ εισαι 2)Εισαι ρουτ 3)Τι Recobery εχεις (cwm, stock???) Να σου πω την αληθεια δεν γνωριζω πολλα για το fast boot και που βρηκες την εντολη και το πατησες!!!! Δωσε πληροφοριες για να δουν και οι υπολοιποι μηπως τελικα χρειαστεί και φλασαρης από την αρχη ρομ...... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 παιδες επειδη θα παω εξωτερικο μπορω να γυρισω το 3g στην δευτερη σιμ που ειναι κοσμοτε κι εχει καλυτερο πρόγραμμα για εξωτερικο; γιατι εδω ελλαδα για data δουλεύω μονο την πρωτη σιμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 παιδες επειδη θα παω εξωτερικο μπορω να γυρισω το 3g στην δευτερη σιμ που ειναι κοσμοτε κι εχει καλυτερο πρόγραμμα για εξωτερικο; γιατι εδω ελλαδα για data δουλεύω μονο την πρωτη σιμ Βεβαίως και μπορείς.... Από msim setup πατάς Data network και επιλέγεις sim 1 ή sim 2....είναι αυτό που ρώτησα 2,3 μνμ πριν.... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Βεβαίως και μπορείς.... Από msim setup πατάς Data network και επιλέγεις sim 1 ή sim 2....είναι αυτό που ρώτησα 2,3 μνμ πριν.... Ευχαριστω φιλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstaras26 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 μηπως ξερει καποιος γιατι το κινητο κανει επανακινηση μονο του? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εκει που λεει system update εχεις το fastreboot οκ εφτιαξε αλλα ακομα δεν ξερω τι ειναι αυτο!!! εχω την 9,38 χρειαζεται να βαλω την 1,41? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 μηπως ξερει καποιος γιατι το κινητο κανει επανακινηση μονο του? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εκει που λεει system update εχεις το fastreboot οκ εφτιαξε αλλα ακομα δεν ξερω τι ειναι αυτο!!! εχω την 9,38 χρειαζεται να βαλω την 1,41? Κανε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων λογικά θα στρώση αν όχι πέρνα την v1.48. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Εχω την ρομ του to2c πολυγλωσσικη,v 9.29 αλλα βλεπω οτι εχουν γινει αναβαθμισεις,σαν αρχαριος δεν εχω ιδεα πως να αναβαθμισω το κινητο,τρεις ερωτησεις: Ποια ρομ ειναι καλυτερη μεχρι τωρα?,που να την βρω,υπαρχει καποιο λινκ? Υπαρχει καποιος οδηγος....δεν βρηκα κανεναν οσο εψαξα για βημα βημα πως να το κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstaras26 Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 γενικα σου χει κολησει ποτε?την v.148 πως την περναω πρωτη φορα περνω κινεζικο και δεν ξερω και πολλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Δες εδώ. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5716977#post5716977 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Έκδοση 1.50, που από ότι αναφέρεται λύνει το θέμα με το 4G https://mega.co.nz/#!6MwyWC7b!N8nUFCV6OLkl_tT-QBwhB5CwCtuDGvcQCXMwmtDozE0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts