Jump to content

ZTE Nubia Z7 Max

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά μάλλον κάτι παίζει με κάποια αναβάθμιση του youtube, γιατί αρχικά μια χαρά έπαιζε

και είμαι με official 1.41

Φιλε μου για το πρόβλημα με το YouTube φταίνε οι υπηρεσίες Google play πήγαινε στις ρυθμίσεις και κάνε κατάργηση της ενημέρωσης της εφαρμογής μετά θα δουλέψει. για το Instagram δεν ξέρω ποιο είναι το πρόβλημα θα το ψάξω λίγο εγώ έχω cm11 ρομ και το πρόβλημα υπάρχει. Θα δοκιμάσω άλλη έκδοση της εφαρμογής και θα σας πω

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Φιλε μου για το πρόβλημα με το YouTube φταίνε οι υπηρεσίες Google play πήγαινε στις ρυθμίσεις και κάνε κατάργηση της ενημέρωσης της εφαρμογής μετά θα δουλέψει. για το Instagram δεν ξέρω ποιο είναι το πρόβλημα θα το ψάξω λίγο εγώ έχω cm11 ρομ και το πρόβλημα υπάρχει. Θα δοκιμάσω άλλη έκδοση της εφαρμογής και θα σας πω

Και στο Huawei 3c ειχα το ιδιο προβλημα,απλα δεν ασχοληθηκα κατεβασα το viral και ειχα οτι μουσικη ηθελα

Η επιλογή για κατάργηση ενημερώσεων είναι απενεργοποιημένη, δεν μπορώ να το κάνω

Η επιλογή για κατάργηση ενημερώσεων είναι απενεργοποιημένη, δεν μπορώ να το κάνω

Τότε μάλλον πρέπει να κάνεις ενημέρωση βρες το στο play store να δεις.

Τότε μάλλον πρέπει να κάνεις ενημέρωση βρες το στο play store να δεις.

Για το YouTube στο xda λένε ότι φταίει η τελευταία αναβάθμιση κάποιος έβαλε μια παλιότερη και έπαιξε κανονικά

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Για το YouTube στο xda λένε ότι φταίει η τελευταία αναβάθμιση κάποιος έβαλε μια παλιότερη και έπαιξε κανονικά

Το είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα σε άλλη συσκευή το έλυσα με επαναφορά της εφαρμογής . οι υπηρεσίες Google play δημιουργούν όλο το πρόβλημα γιατί είναι συγκεκριμένες για κάθε περιοχή αν βάλεις άλλη έκδοση τότε κρασαρει το YouTube, οι χάρτες και το play store καμία φορά.

δοκιμασα τα παντα αλλα τιποτα, τελικα γυρισα σε μια multi που βρηκα στο needrom με προεγκατεστημενα gapps και παιζουν ολα κομπλε

δοκιμασα τα παντα αλλα τιποτα, τελικα γυρισα σε μια multi που βρηκα στο needrom με προεγκατεστημενα gapps και παιζουν ολα κομπλε

Για πια λες δωσε λινκ και εντυπώσεις γενικα από την ρομ....

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Πηγα να το παραγγειλω σημερα απο το to2c, αλλα ενω στο checkout, μαζι με τα ακουστικα εβγαινε 377$ δλδ 294ευρω στο site, οταν με μετεφερε στο paypal να πληρωσω, στην αλλαγη απο δολαρια σε ευρω, μου εβγαινε 315ευρω!, ξερω οτι το paypal εχει λιγο πιο τσιμπημενο rate,αλλα οχι και 20 ευρω...χρονια κανω αγορες,τοσο πολυ ποτε...

και μου αρεσε η προσφορα τους,δινουν 2 θηκες,τζαμι,pen και τιμη χαμηλη.

δεν ξερω...απο το vickmall το εχει 369$,δλδ 295ευρω (με μετατροπη στο xe.com), αλλα στο paypal δεν ξερω...

Πηγα να το παραγγειλω σημερα απο το to2c, αλλα ενω στο checkout, μαζι με τα ακουστικα εβγαινε 377$ δλδ 294ευρω στο site, οταν με μετεφερε στο paypal να πληρωσω, στην αλλαγη απο δολαρια σε ευρω, μου εβγαινε 315ευρω!, ξερω οτι το paypal εχει λιγο πιο τσιμπημενο rate,αλλα οχι και 20 ευρω...χρονια κανω αγορες,τοσο πολυ ποτε...

δεν ξερω...απο το vickmall το εχει 369$,δλδ 295ευρω (με μετατροπη στο xe.com), αλλα στο paypal δεν ξερω...

303 ευρώ το πήρα την Δευτέρα από vickmall

Θα βάλεις στο paypal να πληρώσεις σε δολάρια και να κάνει την μετατροπή η τράπεζά σου

Που το είδες αυτό γιατί και γω έβαλα μια παλιότερη και μου κάνει το ίδιο

Θα βάλεις στο paypal να πληρώσεις σε δολάρια και να κάνει την μετατροπή η τράπεζά σου

δεν ξερω τι γινεται,εχω μια prepaid με 300 ευρω μεσα,ειτε σε δολαρια,ειτε σε ευρω,δεν την δεχεται την συναλλαγη... ενω μου λεει οτι κανει 377 δολαρια...

τα 377 το paypal μου τα βγαζει 294 ευρω...δεν ξερω τι παιζει...:worry:

Το επαθα κ εγω αυτο με την ισοτιμια και με διαφωτισαν απο την τραπεζα.Οι ισοτιμιες σε ευρω δεν ενημερωνονται στα κινεζικα sites γι αυτο και στο σταδιο του paypal παρουσιαζονται μεγαλες αποκλισεις σε ευρω.Αυτο που κανω πλεον ειναι να μετατρεπω την τιμη απο δολαρια σε ευρω με βαση την τρεχουσα καθημερινη ισοτιμια,υπαρχουν και καλες apps στο playstore γι αυτο.Κ ετσι δεν ξαναχα προβλημα με αποκλισεις σε ποσο ευρω παιδια.

Το paypal ζητούσε 320 όταν το παρήγγειλα και έβαλα να πληρώσω σε δολάρια και να κάνει η τράπεζα μου την μετατροπή. Στο λογαριασμό ήρθε 300 ακριβώς

Παιδια υπαρχει η officia 1.41 σε costum multilaunguge-root-gapps πουθενα να την κατευασω γιατι εχω βρει μονο την 1,38 και που???

Καλησπέρα παιδιά κ απο εμένα..Ειμαι κάτοχος του NUBIA Z7 MAX εδω κ εναμιση μήνα περίπου κ πραγματικά η συσκευή ειναι το κάτι άλλο..Προσπάθησα να ακολουθήσω τις οδηγίες για root κ εγκατάσταση cwm καθώς η συσκευή ήρθε απο coolicool με multilanguage,gapps k μια έκδοση τύπου 9.38..Το πρόβλημα μου ειναι οτι μετα το root κ το update δεν μου εγκαθιστά το zip gapps..Βγάζει σφάλμα..Μήπως θα μπορούσατε να βοηθήσετε?Ευχαριστώ! :)

επιτελους το παρηγγειλα!

απο το to2c 367$ (359 ηταν αρχικη,εβαλα ακουστικα,μια ζελατινα extra). τωρα σε ευρω θα δω το υπολοιπο της prepaid, να δω ποσο χρεωσαν

καποιοι στα σχολια, ελληνες που το παρηγγειλαν γραφουν

please install play store and google app

remove chinese apps

install greek language

να τους γραψω κι εγω τα ιδια; να το αφησω οπως το στειλουν, αφου λογικα θα περασω αλλο firmware?

διαβαζοντας ολες τις σελιδες, γενικα επειδη ειναι νεα συσκευη, ειδα οτι καποιοι ειχαν προβληματα.τι προτεινετε, εσεις που ειστε κατοχοι;

ελληνικα λογικα θελουμε ολοι,αρα πρεπει να παμε σε 1.41 αναγκαστικά;

Edited by lacta13

Παιδια υπαρχει η officia 1.41 σε costum multilaunguge-root-gapps πουθενα να την κατευασω γιατι εχω βρει μονο την 1,38 και που???

εδώ: http://www.androidiani.com/forum/zte-nubia-z7/423861-rom-1-38-mod-bb72-zte-nubia-z7-max.html

Αυτή έχει Ελληνικά κανονικά?

Είναι αυτή που έχεις πρόβλημα με το YouTube.?

Σημερα εκανε (σε άλλη μου συσκευη) update η εφαρμοφη του YouTube στην εκδοση 5.16.4...καντε έναν ελεγχο αυτοι που δεν τους επαιζε μπας και διορθωθηκε το προβλημμα!!!!

Edited by tsiglas

Αυτή έχει Ελληνικά κανονικά?

Είναι αυτή που έχεις πρόβλημα με το YouTube.?

Δεν την έχω βάλει, αλλά για μία ιταλική ρομ ήξερα με multilanguage πακέτο μέσα...

λογικά αυτή είναι

Δεν είναι θέμα της ROM το θέμα με το youtube αν και προτιμώ Viral αντί του youtube player

Καλησπέρα παιδιά κ απο εμένα..Ειμαι κάτοχος του NUBIA Z7 MAX εδω κ εναμιση μήνα περίπου κ πραγματικά η συσκευή ειναι το κάτι άλλο..Προσπάθησα να ακολουθήσω τις οδηγίες για root κ εγκατάσταση cwm καθώς η συσκευή ήρθε απο coolicool με multilanguage,gapps k μια έκδοση τύπου 9.38..Το πρόβλημα μου ειναι οτι μετα το root κ το update δεν μου εγκαθιστά το zip gapps..Βγάζει σφάλμα..Μήπως θα μπορούσατε να βοηθήσετε?Ευχαριστώ! :)

Υπαρχουν αρκετοι τροποι να περασεις gapps διαβασε εδώ http://forum.xda-developers.com/android/help/help-zte-nubia-z7-max-t2832760 και αποφασησε με πιο τροπο θα το κανεις...στον 1 λειτουργει ο ενας τροπος στον αλλον ο άλλος κτλ....ξερω είναι 37 σελ αλλα δεν πειραζει θα μαθεις και αλλα πραγματα....

Ότι αφορα το Youtube τα παρακατω είναι από συνομηλια στο xda

Quote:

Originally Posted by tsiglas 

This is YouTube app problem....you will have to install again the old app

I did reinstall the old app but this time it is not working, hence me saying I cannot get it working no matter what I do.

Well I've just sorted the problem out.

Downloaded and installed version 5.0.21 and it now works again. Stupid thing.

Edited by tsiglas

Καλησπέρα παιδιά, μετά από το zopo 998 που έχω θέλω να πάρω το ZTE Nubia Z7 Max, αξίζει αυτή η αναβάθμιση?

Το zopo περισσότερο το δίνω λόγο του κακού gps.

Παίδες κάπου διάβασα ότι στην official έχει θέμα το zoom της κάμερας γιαυτό και βγαίνουν λίγο χάλια οι φωτό.

Καμιά λύση πουθενά;

Καλησπέρα παιδιά, μετά από το zopo 998 που έχω θέλω να πάρω το ZTE Nubia Z7 Max, αξίζει αυτή η αναβάθμιση?

Το zopo περισσότερο το δίνω λόγο του κακού gps.

Αν το θέλεις για το GPS του, πάρτο είναι άψογο. Καμία σχέση με τα ΜΤΚ.