Saleakos Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 είναι custom οι multilanguage με τις οποίες έρχονται τα τηλέφωνα, δεν μπορείς να κάνεις ΟΤΑ update, οπότε μόνο με CWM μπορείς να το κάνεις παλι καλα που δεν εκανα δηλαδη το ota που μου εβγαινε συνεχεια, ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 δεν θα πάθαινε τπτ το κινητό σου απλά δεν θα προχωρούσε το update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 ορίστε φωτο απο την πρωτη φουλ φόρτιση, πιστεύω είναι μια χαρά, χρηση μεικτή, wifi, δεδομένα, εγκατάσταση εφαρμογών, δοκιμές με την φωτογραφική, φουλ σοσιαλ, και γενικώς αρκετό σκάλισμα με ρυθμίσεις κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keynes Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Παιδια να ρωτησω?αν καταφερω να κανω το repartition και να δωσω 6gb χωρο για εφαρμογες,μετα καθε φορα που θα αλλαζω ρομ θα πρεπει να ξανακανω τη διαδικασια του repartition η θα διατηρηθει το διαμερισμα των 6 gb ως εχει? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Παιδια να ρωτησω?αν καταφερω να κανω το repartition και να δωσω 6gb χωρο για εφαρμογες,μετα καθε φορα που θα αλλαζω ρομ θα πρεπει να ξανακανω τη διαδικασια του repartition η θα διατηρηθει το διαμερισμα των 6 gb ως εχει? Ευχαριστω! μένει, δεν αλλάζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Παιδιά κάντε εγκατάσταση αυτή τη ρομ είναι πολύ γρήγορη και με ωραία εμφάνιση http://www.needrom.com/download/romnubia-z7-max-android-4-4-4-v4/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Παιδιά κάντε εγκατάσταση αυτή τη ρομ είναι πολύ γρήγορη και με ωραία εμφάνιση http://www.needrom.com/download/romnubia-z7-max-android-4-4-4-v4/ Μπορείς να ανεβάσεις μερικά screenshot.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keynes Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 μένει, δεν αλλάζει Ευχαριστώ πολύ φίλε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 παιδια εχω θεμα με το root, το τηλεφωνο ηρθε ρουταρισμενο με multi, εχει εναν superuser αλλα το root δεν δουλευει, ειναι σαν να μην ειναι ρουταρισμενο το τηλ, προσπαθησα με τον οδηγο εδω με towelroot αλλα τιποτα, εχει κανεις καμια ιδεα; γιατι θελω να περασω την official 1.41. να την περναγα απο το στοκ recovery και να ρουταρα μετα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 παιδια εχω θεμα με το root, το τηλεφωνο ηρθε ρουταρισμενο με multi, εχει εναν superuser αλλα το root δεν δουλευει, ειναι σαν να μην ειναι ρουταρισμενο το τηλ, προσπαθησα με τον οδηγο εδω με towelroot αλλα τιποτα, εχει κανεις καμια ιδεα; γιατι θελω να περασω την official 1.41. να την περναγα απο το στοκ recovery και να ρουταρα μετα ? Κανε μια δοκιμή και με αυτο Root Genius μήπως και το καταφέρεις. Εννοείτε ότι θα πρέπει να ενεργοποιήσεις το usb debugging. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Κανε μια δοκιμή και με αυτο Root Genius μήπως και το καταφέρεις. Εννοείτε ότι θα πρέπει να ενεργοποιήσεις το usb debugging. μπα, τιποτα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 παιδια εχω θεμα με το root, το τηλεφωνο ηρθε ρουταρισμενο με multi, εχει εναν superuser αλλα το root δεν δουλευει, ειναι σαν να μην ειναι ρουταρισμενο το τηλ, προσπαθησα με τον οδηγο εδω με towelroot αλλα τιποτα, εχει κανεις καμια ιδεα; γιατι θελω να περασω την official 1.41. να την περναγα απο το στοκ recovery και να ρουταρα μετα ? τι εννοείς είναι σαν να μην είναι ρουταρισμένο; το "check root" τι σου λέει και τι ρομ έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 τι εννοείς είναι σαν να μην είναι ρουταρισμένο; το "check root" τι σου λέει και τι ρομ έχεις; multi rom οπως μου ηρθε απο vickmall δες και στην φωτο, επισης το check root μου λεει οτι δεν εχω root access, και οποια εφαρμογη να βαλω που να θελει root δεν λειτουργει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 multi rom οπως μου ηρθε απο vickmall δες και στην φωτο, επισης το check root μου λεει οτι δεν εχω root access, και οποια εφαρμογη να βαλω που να θελει root δεν λειτουργει Αριθμός έκδοσης λέει v9.38....Ερώτηση αυτήν είναι η v1.41 multi language;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Βρηκα την λυση παιδια, απ'οτι καταλαβα η συγκεκριμενη ρομ εχει θεμα με το root, δεν ξερω αν κανεις αλλος παρελαβε ετσι και τι εκανε, παντως μπορει να χρειαστει και σε αλλον αυτο, βεβαια μενει να το κανω να δω αν δουλευει :) καποιος ηθελε να βαλει cm11 και ειχε το ιδιο θεμα με μενα, οπως διαβασα την λυση απο ξενο site : Kis Maike Carvalho Hello. I got my Z7 max yesterday and would like to change cm11, however the rom that came installed (NX505J_CNCommon_V9.38) do not allow me root access. To make the installation as first post I really need to have root access? I wonder what I should do, is there any other way? Thanks in advance. Jean-Pierre DROUARD Hello, I had the same problem. To root , I decided to install official 1.41 version from nubia site (nubia.cn) (use Google to translate). 1 - Download "update.zip file" (about 700 Mo) and verify MD5 2 - Copy verified "update.zip" to your phone SD (need first to install ZTE driver ) 3 - Make Backups ... Contacts, SMS , etc .. 4 - update from 1.38 ( menu parameters, "more " "update", "update from SD" if I remember well) 5 - after Reboot you will have 1.41 installed (only Chinese or English language) . You could stay in 1.41 ,but for me google apps had problems ... and this version now could be rooted 6 - Now make installation as first post (make Backup when CWM recovery installed) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. November 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2014 Στο 4pda υπαρχει κινηση, ανοιξτε τον συνδεσμο με google μεταφραστη και πατηστε στα σποιλερ ZTE Nubia Z7 Max - Firmware - mod Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 Βρηκα την λυση παιδια, απ'οτι καταλαβα η συγκεκριμενη ρομ εχει θεμα με το root, δεν ξερω αν κανεις αλλος παρελαβε ετσι και τι εκανε, παντως μπορει να χρειαστει και σε αλλον αυτο, βεβαια μενει να το κανω να δω αν δουλευει :) καποιος ηθελε να βαλει cm11 και ειχε το ιδιο θεμα με μενα, οπως διαβασα την λυση απο ξενο site : Kis Maike Carvalho Hello. I got my Z7 max yesterday and would like to change cm11, however the rom that came installed (NX505J_CNCommon_V9.38) do not allow me root access. To make the installation as first post I really need to have root access? I wonder what I should do, is there any other way? Thanks in advance. Jean-Pierre DROUARD Hello, I had the same problem. To root , I decided to install official 1.41 version from nubia site (nubia.cn) (use Google to translate). 1 - Download "update.zip file" (about 700 Mo) and verify MD5 2 - Copy verified "update.zip" to your phone SD (need first to install ZTE driver ) 3 - Make Backups ... Contacts, SMS , etc .. 4 - update from 1.38 ( menu parameters, "more " "update", "update from SD" if I remember well) 5 - after Reboot you will have 1.41 installed (only Chinese or English language) . You could stay in 1.41 ,but for me google apps had problems ... and this version now could be rooted 6 - Now make installation as first post (make Backup when CWM recovery installed) δουλεψε παιδια, ολα κομπλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 (edited) παίδες έχει κανένας άλλος θέμα με το instagram? ουτε με την multilanguage μου δούλευε ουτε με την official τώρα. Δεν μου ανεβάζει τις φωτο ουτε το youtube μου παιζει τα βίντεο, δεν υπάρχει δίκτυο λεει Edited November 4, 2014 by Saleakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saleakos Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 (edited) παίδες έχει κανένας άλλος θέμα με το instagram? ουτε με την multilanguage μου δούλευε ουτε με την official τώρα. Δεν μου ανεβάζει τις φωτο ουτε το youtube μου παιζει τα βίντεο, δεν υπάρχει δίκτυο λεει παιδιά παιζει σε κανέναν το youtube ? και αν ναι με τι rom και τι gapps? Edited November 4, 2014 by Saleakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 παιδιά παιζει σε κανέναν το youtube ? και αν ναι με τι rom και τι gapps? Youtube μου λέει connection lost και δεν ανοίγει βίντεο και Instagram οι φωτό που ανεβάζει είναι μαύρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Youtube μου λέει connection lost και δεν ανοίγει βίντεο και Instagram οι φωτό που ανεβάζει είναι μαύρες... Μη μου λετε τετοια και είναι στο δρομο για αθηνα!!!!!!Αυτό σας το εκανε από την αρχη η μετα από καποιο update του youtube??? Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Μη μου λετε τετοια και είναι στο δρομο για αθηνα!!!!!!Αυτό σας το εκανε από την αρχη η μετα από καποιο update του youtube??? Κι εγω τοπεριμενω,εχει αλλαξει ρομ μαλλον,αν μπορει να μας πει αν το εκανε και με την οφισιαλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keynes Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Κ εγω το περιμενω παιδια κ αγχωθηκα τωρα...Τελικα ποια ειναι η πιο σταθερη κ με λιγοτερα προβληματα ρομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Κ εγω το περιμενω παιδια κ αγχωθηκα τωρα...Τελικα ποια ειναι η πιο σταθερη κ με λιγοτερα προβληματα ρομ? νομιζω δεν το εχουν αρκετοι ωστε να εχουμε ενα αποτελεσμα σωστο,αν λειτουργουσε απο την αρχη κανονικα και μετα απο αλλαγη ρομ αρχισε να εχει προβληματα καλυτερη λυση ειναι η επαναφορα στην οφισιαλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raven6681 Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 νομιζω δεν το εχουν αρκετοι ωστε να εχουμε ενα αποτελεσμα σωστο,αν λειτουργουσε απο την αρχη κανονικα και μετα απο αλλαγη ρομ αρχισε να εχει προβληματα καλυτερη λυση ειναι η επαναφορα στην οφισιαλ. Παιδιά μάλλον κάτι παίζει με κάποια αναβάθμιση του youtube, γιατί αρχικά μια χαρά έπαιζε και είμαι με official 1.41 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts