Jump to content

ZTE Nubia Z7 Max

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

είναι custom οι multilanguage με τις οποίες έρχονται τα τηλέφωνα, δεν μπορείς να κάνεις ΟΤΑ update, οπότε μόνο με CWM μπορείς να το κάνεις

παλι καλα που δεν εκανα δηλαδη το ota που μου εβγαινε συνεχεια, ευχαριστω :)

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ορίστε φωτο απο την πρωτη φουλ φόρτιση, πιστεύω είναι μια χαρά, χρηση μεικτή, wifi, δεδομένα, εγκατάσταση εφαρμογών, δοκιμές με την φωτογραφική, φουλ σοσιαλ, και γενικώς αρκετό σκάλισμα με ρυθμίσεις κλπ.

Παιδια να ρωτησω?αν καταφερω να κανω το repartition και να δωσω 6gb χωρο για εφαρμογες,μετα καθε φορα που θα αλλαζω ρομ θα πρεπει να ξανακανω τη διαδικασια του repartition η θα διατηρηθει το διαμερισμα των 6 gb ως εχει?

Ευχαριστω!

Παιδια να ρωτησω?αν καταφερω να κανω το repartition και να δωσω 6gb χωρο για εφαρμογες,μετα καθε φορα που θα αλλαζω ρομ θα πρεπει να ξανακανω τη διαδικασια του repartition η θα διατηρηθει το διαμερισμα των 6 gb ως εχει?

Ευχαριστω!

μένει, δεν αλλάζει

Παιδιά κάντε εγκατάσταση αυτή τη ρομ είναι πολύ γρήγορη και με ωραία εμφάνιση

http://www.needrom.com/download/romnubia-z7-max-android-4-4-4-v4/

Μπορείς να ανεβάσεις μερικά screenshot....

παιδια εχω θεμα με το root, το τηλεφωνο ηρθε ρουταρισμενο με multi, εχει εναν superuser αλλα το root δεν δουλευει, ειναι σαν να μην ειναι ρουταρισμενο το τηλ, προσπαθησα με τον οδηγο εδω με towelroot αλλα τιποτα, εχει κανεις καμια ιδεα; γιατι θελω να περασω την official 1.41. να την περναγα απο το στοκ recovery και να ρουταρα μετα ?

παιδια εχω θεμα με το root, το τηλεφωνο ηρθε ρουταρισμενο με multi, εχει εναν superuser αλλα το root δεν δουλευει, ειναι σαν να μην ειναι ρουταρισμενο το τηλ, προσπαθησα με τον οδηγο εδω με towelroot αλλα τιποτα, εχει κανεις καμια ιδεα; γιατι θελω να περασω την official 1.41. να την περναγα απο το στοκ recovery και να ρουταρα μετα ?

Κανε μια δοκιμή και με αυτο Root Genius μήπως και το καταφέρεις.

Εννοείτε ότι θα πρέπει να ενεργοποιήσεις το usb debugging.

Κανε μια δοκιμή και με αυτο Root Genius μήπως και το καταφέρεις.

Εννοείτε ότι θα πρέπει να ενεργοποιήσεις το usb debugging.

μπα, τιποτα :(

τι εννοείς είναι σαν να μην είναι ρουταρισμένο; το "check root" τι σου λέει και τι ρομ έχεις;

τι εννοείς είναι σαν να μην είναι ρουταρισμένο; το "check root" τι σου λέει και τι ρομ έχεις;

multi rom οπως μου ηρθε απο vickmall δες και στην φωτο, επισης το check root μου λεει οτι δεν εχω root access, και οποια εφαρμογη να βαλω που να θελει root δεν λειτουργει

multi rom οπως μου ηρθε απο vickmall δες και στην φωτο, επισης το check root μου λεει οτι δεν εχω root access, και οποια εφαρμογη να βαλω που να θελει root δεν λειτουργει

Αριθμός έκδοσης λέει v9.38....Ερώτηση αυτήν είναι η v1.41 multi language;;

Βρηκα την λυση παιδια, απ'οτι καταλαβα η συγκεκριμενη ρομ εχει θεμα με το root, δεν ξερω αν κανεις αλλος παρελαβε ετσι και τι εκανε, παντως μπορει να χρειαστει και σε αλλον αυτο, βεβαια μενει να το κανω να δω αν δουλευει :)

καποιος ηθελε να βαλει cm11 και ειχε το ιδιο θεμα με μενα, οπως διαβασα την λυση απο ξενο site :

Kis Maike Carvalho

Hello. I got my Z7 max yesterday and would like to change cm11, however the rom that came installed (NX505J_CNCommon_V9.38) do not allow me root access. To make the installation as first post I really need to have root access? I wonder what I should do, is there any other way? Thanks in advance.

Jean-Pierre DROUARD

Hello, I had the same problem.

To root , I decided to install official 1.41 version from nubia site (nubia.cn) (use Google to translate).

1 - Download "update.zip file" (about 700 Mo) and verify MD5

2 - Copy verified "update.zip" to your phone SD (need first to install ZTE driver )

3 - Make Backups ... Contacts, SMS , etc ..

4 - update from 1.38 ( menu parameters, "more " "update", "update from SD" if I remember well)

5 - after Reboot you will have 1.41 installed (only Chinese or English language) . You could stay in 1.41 ,but for me google apps had problems ... and this version now could be rooted

6 - Now make installation as first post (make Backup when CWM recovery installed)

Στο 4pda υπαρχει κινηση, ανοιξτε τον συνδεσμο με google μεταφραστη και πατηστε στα σποιλερ ZTE Nubia Z7 Max - Firmware - mod

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Βρηκα την λυση παιδια, απ'οτι καταλαβα η συγκεκριμενη ρομ εχει θεμα με το root, δεν ξερω αν κανεις αλλος παρελαβε ετσι και τι εκανε, παντως μπορει να χρειαστει και σε αλλον αυτο, βεβαια μενει να το κανω να δω αν δουλευει :)

καποιος ηθελε να βαλει cm11 και ειχε το ιδιο θεμα με μενα, οπως διαβασα την λυση απο ξενο site :

Kis Maike Carvalho

Hello. I got my Z7 max yesterday and would like to change cm11, however the rom that came installed (NX505J_CNCommon_V9.38) do not allow me root access. To make the installation as first post I really need to have root access? I wonder what I should do, is there any other way? Thanks in advance.

Jean-Pierre DROUARD

Hello, I had the same problem.

To root , I decided to install official 1.41 version from nubia site (nubia.cn) (use Google to translate).

1 - Download "update.zip file" (about 700 Mo) and verify MD5

2 - Copy verified "update.zip" to your phone SD (need first to install ZTE driver )

3 - Make Backups ... Contacts, SMS , etc ..

4 - update from 1.38 ( menu parameters, "more " "update", "update from SD" if I remember well)

5 - after Reboot you will have 1.41 installed (only Chinese or English language) . You could stay in 1.41 ,but for me google apps had problems ... and this version now could be rooted

6 - Now make installation as first post (make Backup when CWM recovery installed)

δουλεψε παιδια, ολα κομπλε

παίδες έχει κανένας άλλος θέμα με το instagram? ουτε με την multilanguage μου δούλευε ουτε με την official τώρα. Δεν μου ανεβάζει τις φωτο

ουτε το youtube μου παιζει τα βίντεο, δεν υπάρχει δίκτυο λεει

Edited by Saleakos

παίδες έχει κανένας άλλος θέμα με το instagram? ουτε με την multilanguage μου δούλευε ουτε με την official τώρα. Δεν μου ανεβάζει τις φωτο

ουτε το youtube μου παιζει τα βίντεο, δεν υπάρχει δίκτυο λεει

παιδιά παιζει σε κανέναν το youtube ? και αν ναι με τι rom και τι gapps?

Edited by Saleakos

παιδιά παιζει σε κανέναν το youtube ? και αν ναι με τι rom και τι gapps?

Youtube μου λέει connection lost και δεν ανοίγει βίντεο και Instagram οι φωτό που ανεβάζει είναι μαύρες...

Youtube μου λέει connection lost και δεν ανοίγει βίντεο και Instagram οι φωτό που ανεβάζει είναι μαύρες...

Μη μου λετε τετοια και είναι στο δρομο για αθηνα!!!!!!Αυτό σας το εκανε από την αρχη η μετα από καποιο update του youtube???

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Μη μου λετε τετοια και είναι στο δρομο για αθηνα!!!!!!Αυτό σας το εκανε από την αρχη η μετα από καποιο update του youtube???

Κι εγω τοπεριμενω,εχει αλλαξει ρομ μαλλον,αν μπορει να μας πει αν το εκανε και με την οφισιαλ.

Κ εγω το περιμενω παιδια κ αγχωθηκα τωρα...Τελικα ποια ειναι η πιο σταθερη κ με λιγοτερα προβληματα ρομ?

Κ εγω το περιμενω παιδια κ αγχωθηκα τωρα...Τελικα ποια ειναι η πιο σταθερη κ με λιγοτερα προβληματα ρομ?

νομιζω δεν το εχουν αρκετοι ωστε να εχουμε ενα αποτελεσμα σωστο,αν λειτουργουσε απο την αρχη κανονικα και μετα απο αλλαγη ρομ αρχισε να εχει προβληματα καλυτερη λυση ειναι η επαναφορα στην οφισιαλ.

νομιζω δεν το εχουν αρκετοι ωστε να εχουμε ενα αποτελεσμα σωστο,αν λειτουργουσε απο την αρχη κανονικα και μετα απο αλλαγη ρομ αρχισε να εχει προβληματα καλυτερη λυση ειναι η επαναφορα στην οφισιαλ.

Παιδιά μάλλον κάτι παίζει με κάποια αναβάθμιση του youtube, γιατί αρχικά μια χαρά έπαιζε

και είμαι με official 1.41