mvagustagm2000 Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Δηλαδη τωρα ικανοποιουμε καποια απορια που μας ταλανιζει??? κουβεντα να γινεται μωρε!:) ta pio polla posts pantos kollane kalytera sto "ax kai na anoige h gh...." kante search na postarete ki ekei :) πολυ σωστα. Εγώ μια μέρα είμουνα με μεγάλη παρέα σε ένα στενάκι (μικρό, ευτυχώς για μένα) γυρίζοντας για το σπίτι και σε μια φάση μ@λ@κί@ς, πήγα να ανέβω στην πλάτη ενός παιδιού και......................ΚΡΑΤΣΣΣ! :S Σκίστηκε το παντελόνι μου από κάτω! :p (ακούστηκε πολύ όμως ρε παιδιά) :O :O το ειχα παθει και εγω μικρος αλλα μετα το σκατο δε με ενοχλει πλεον!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 1) Παιζουμε χιονοπολεμο, πριν καμια 5 χρονια, ολη η παρεα κ αφου βαρεθηκαμε αρχισαμε να ριχνουμε χιονομπαλες σε μπαλκονια, αμαξια κλτ. Ενας φιλος μου ριχνει μια χιονομπαλα προς την πορτα μιας πολυκατοικιας κ εκεινη τη στιγμη ανοιγει μια κυρια την πορτα κ της ερχεται η χιονομπαλα στην "ευαισθητη" περιοχη...! :lol: Ειλικρινα γελασα τοσο πολυ που οχι μονο κατουρηθηκα πανω μου αλλα πονουσε τρομερα το στομαχι μου!! :) 2)Σχεδον καθημερινα συμβαινει αυτο, αρκει να ειμαι με παρεα! :p 3)Δεν τραγουδαω γιατι ειμαι τοσο καληφωνος που δεν θα με κοιτανε αλλα θα με παρουν με τις πετρες! :lol: Ωστοσο ισως να καταλαβετε καποια μερα ποιος ειμαι, αν με δειτε στο δρομο, γιατι συχνα θυμαμαι ή βλεπω κατι κ γελαω μονος μου! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Πολλες φορες εχει τυχει να εχω παρα πολυ δυνατα την μουσικη(ροκιες οπως παντα...;) ) στο mp3 και μεσα στο λεωφορειο να τραγουδαω και να "κοπανιεμαι" αμα παιζει κανα πολυ δυνατο κομματι, χωρις να το καταλαβαινω!!!!:lol: Και μια φορα ειχα μαζι μου κατι μπαγκετες απο ντραμς(οχι δεν παιζω για μουρη τις εχω...:p :p ) στην τσαντα μου καθως ερχομουνα απο το σχολειο ακουγα το "Παραξενη Πολη" απο τις "Τρυπες" και βγαζω τις μπαγκετες και αρχιζα να βαραω εάφρα παντα το μπροστινο μου αδειο καθισμα!!! Και με κοιταγαν σαν να ειμαι τρελος!!! :lol: :lol: :lol: Τωρα βεβαια εχασα τις μπαγκετες και απλως ακουω....αντε καμια φορα σιγοτραγουδαω κιολας!!!!:p :p Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Πάντως,πριν λίγη ώρα,ο DesertSMisSRaiN έχασε την αξιοπρέπειά του σε ένα thread που τώρα πια δεν υπάρχει...:ninja: Κάτι αποκάλυψε...:X Ξέρει εκείνος....:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viktoria Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 ισως να κανω και λαθος αλλα το να χανεις την αξιοπρεπεια σου συνεπαγεται μια ακραια αντιδραση ή μια λανθασμενη μεταχειριση καποιας καταστασης που σε εβγαλε εξω απο τα ορια σου...δεν νομιζω οτι ειναι η χιουμοριστικες καθημερινες ιστοριες! καποιος πρεπει να μεταφερει το θεμα αφου δεν μεταφερομαστε εμεις! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Δεν υπαρχει δυσκολος στοχος .. υπαρχει δυνατη θεληση!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 καλά ρε garfield εσύ πέφτεις κάτω έτσι απτον αέρα? Kαι απ' τα σύννεφα επισης μπορώ να πω. Απο κει να δεις πόσο συχνά πέφτω!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 pantos ego mia fora efaga savoura mesa stin aithousa tou cinema. sigkekrimena kathomoun stin piso piso seira kai stin mesi tis tainias sikonomai na pao stin toualeta. omos gia na min sikoso ton kosmo apofasisa na rixo salto piso apo to kathisma pou imoun. e gia pote vrathika kato kai gia pote gelouse i aithousa :lol: oute pou to katalava. afou sto telos tis taineias (piga toualeta kai gurisa) me rotousan ashetoi pos to katafera :lol: . pragmatika kathe ranida axipoprepeias hathike ekeini ti fora. :( Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 :lol: :lol: Φανταζομαι ποσο γελιο θα επεσε!! Μακαρι να ημουν εκει! :lol: Εγω παντως μεχρι την τωρα δεν εχω φαει καποια τρελη σαβουρτα ωστε να "μεθυσει" ο κοσμος απο τα γελια! :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 :lol: :lol: Φανταζομαι ποσο γελιο θα επεσε!! Μακαρι να ημουν εκει! :lol: Εγω παντως μεχρι την τωρα δεν εχω φαει καποια τρελη σαβουρτα ωστε να "μεθυσει" ο κοσμος απο τα γελια! :p re file me ton pono mou paizeis :lol: me anakurixane vlakas of the year sto park. pantos auto pou eho kanei kai eho ''xeftilisei'' atomo itan sto sholeio opou enas filos mou milouse face to face me mia kathigitria kai pao apo piso tou kai tou ta katevazo ola fora partida :lol: :lol: :lol: akoma kai tora pou to thimamai kai eho tin eikona sto mualo mou kano gamo tous koiliakous ap' ta gelia. Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Σας εχει τύχει να χάσετε ποτέ την "αξιοπρέπεια" σας ; Την ειχα χασει μια φορα, γιατι την ειχα στην τσαντα μαζι με ταυτοτητα, πορτοφολι χαρτια κ.τ.λ. Χαλια μαυρα, αστα... 1)Εχετε κατουρηθεί ποτέ πάνω σας; 2)Εχετε ρευτει ποτέ μπροστά σε κοσμο; 3)Σας έχει τύχει να τραγουδάτε μονος/η σας στο δρομο και να σας κοιτάνε ολοι; 1)ναι, οταν ημουν 5-6 χρονων 2)οχι 3)κανω πολλα χαζα στον δρομο, αλλα συνηθως οταν ειμαι με παρεα Οσο για σαβουρες στον δρομο κ.τ.λ. αλλο τιποτα!:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 1) Σχεδον παντα απο τα γελια 2)Δυστυχως οχι, εχω προβλημα με το στομαχι. (Ξερεις τι ειναι να σκας να ρευτεις και να μη μπορεις;) 3)Αμε, και μετα με χειροκροτανε κιολας!! Ενιοτε ερχεται και κανα καναλι! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Burger_queen Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 χμμμμ...νομίζω σήμερα που πήγα στην τράπεζα για να ''σηκώσω'' τα τελευταία 5 ευρώ που υπήρχαν στο λογαριασμό μου αφού έχω μείνει άγραγκη! Η υπάλληλος νόμιζε ότι δεν άκουσε καλά!!!! Αυτό θα πει να χάνεις την αξιοπρέπεια σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 εγω εκτος απο το πρωτο τα εχω παθει ολα τα υπολοιπα,αλλα το χειροτερο που εχω παθει ειναι να φαω τα μουτρα μου μπροστα σε κοσμο,πω πω,μεχρι κι εγωφ γελουσα. garfield χροναι σου πολλα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona-liza Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 νομιζω οτι δεν εχω χασει ποτε την αξιοπρεπεια μου,αν και προσπαθουσε καποιος για αυτο,μαλλον δεν τα κατεφερε;) Παράθεση «Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα.... » Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malcolm Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 ισως να κανω και λαθος αλλα το να χανεις την αξιοπρεπεια σου συνεπαγεται μια ακραια αντιδραση ή μια λανθασμενη μεταχειριση καποιας καταστασης που σε εβγαλε εξω απο τα ορια σου...δεν νομιζω οτι ειναι η χιουμοριστικες καθημερινες ιστοριες! καποιος πρεπει να μεταφερει το θεμα αφου δεν μεταφερομαστε εμεις! ...με αφήνεις άφωνο!:p ;) εγω εκτος απο το πρωτο τα εχω παθει ολα τα υπολοιπα,αλλα το χειροτερο που εχω παθει ειναι να φαω τα μουτρα μου μπροστα σε κοσμο,πω πω,μεχρι κι εγωφ γελουσα. garfield χροναι σου πολλα. ... εγώ γελάω σχεδόν πάντα σε τέτοιες περιστάσεις για να μετριάσω την άσχημη ψυχολογία μου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 pantos auto pou eho kanei kai eho ''xeftilisei'' atomo itan sto sholeio opou enas filos mou milouse face to face me mia kathigitria kai pao apo piso tou kai tou ta katevazo ola fora partida :lol: :lol: :lol: akoma kai tora pou to thimamai kai eho tin eikona sto mualo mou kano gamo tous koiliakous ap' ta gelia. ρε δεν εχεις το θεο σου!!! μπροστα στη καθηγητρια??? τι ανθρωπος εισαι εσυ ρε?:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 ρε δεν εχεις το θεο σου!!! μπροστα στη καθηγητρια??? τι ανθρωπος εισαι εσυ ρε?:p akardos :lol: a kai to eho kanei alli mia fora ston kolito mou sto vilage park sto amfitheato mprosta se olo ton kosmo :lol: :p Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 akardos :lol: a kai to eho kanei alli mia fora ston kolito mou sto vilage park sto amfitheato mprosta se olo ton kosmo :lol: :p ρε τομαρι, δε ντρεπεσαι?:lol: :lol: :lol: δε σε εχει κοπανησει ακομη κανενας απο τα θυματα?:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 ρε τομαρι, δε ντρεπεσαι?:lol: :lol: :lol: δε σε εχει κοπανησει ακομη κανενας απο τα θυματα?:p akomi kanenas den to ehei tolmisei sto mellon tha doume :) kala e to paizo polu magas kai kakos me auti tin apantisi eimai polu magas telika :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 τελικα ορισμενοι η εχετε μπερδεψει τα θρεντς η πολυ απλα δε ξερετε τι σημαινει αξιοπρεπεια... ελπιζω να ειναι το πρωτο.. :X επισης δε 8εωρω τα ερωτηματα του 1ου ποστ "δειγματα αξιοπρεπειας" Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfiegen Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 εγώ την έχασα πριν 5 λεπτά,που τα έριξα σε μια γκόμενα και με έστειλε εντελώς αδιάβαστο.και είμαστε και στο ίδιο τμήμα γμτ.ρόμπα θα γίνω για πολλοστή φορά.:confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] everything good in life is either illegal, immoral or fattening!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ryback3 Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 επου τα έριξα σε μια γκόμενα και με έστειλε εντελώς αδιάβαστο.και είμαστε και στο ίδιο τμήμα γμτ.ρόμπα θα γίνω για πολλοστή φορά.:confused: Σου αφιερώνω το λαλά:music:..."..Εμείς που αγαπάμε ποτέ μας δεν ξεχνάμε εκείνους που μας καίνε τη ζωή.." Παράθεση http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif My love for you insatiable, not superficial You 'LL never waLk aLone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfiegen Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 πολύ σπάσιμο.μου στέλνει και μνμ στα καπάκια.μου αρέσει κάποιος άλλος,αλλά μπορούμε να είμαστε καλοί φίλοι,και οτι βοήθεια θες,μην διστάσεις να με ρωτήσεις.τέλος πάντων -πάμε για άλλα τώρα. αλλά οφείλω να πώ δε μπορώ να καταλάβω τις γυναίκες ούτε στο ελάχιστο παρόλο που με βαραίνουν και 26 χρόνια.αυτή μου κολλούσε,αυτή μου μιλούσε,όλη την ώρα μου έστελνε μηνύματα,να πάμε για καφέ,να πάμε εδώ-εκειί,και τι θα κάνεις σήμερα,πέρνα απο το σπίτι να πάμε μαζί σχολή αύριο κτλ κτλ, και η απάντηση ήταν μόλις ανοίχτηκα παραπάνω : τι να πώ ,έμεινα άφωνη με αυτά που μου είπες,σόρρυ αλλά μου αρέσει άλλος. τι να της πείς ρε γμτ??φταίω εγώ μετά να πάω να της ρίξω τίποτα μπινελίκια να τα έχω καλά με τον εαυτό μου τουλάχιστον.να μη νιώθω μλκς.όχι τίποτα άλλο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] everything good in life is either illegal, immoral or fattening!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALekz182 Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 Ρε παιδια,μεθυσια πιανονται??:O :O ξερει ο kap...Πρωτοχρονια στο Envy...ντρεπομαι να πω παραπανω...:O :O :X Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 Στα κατέβασε και σένα "φάτσα φόρα" :shifty: Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts