Jump to content

soniasimitzi

Members
  • Δημοσιεύσεις

    51
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About soniasimitzi

  • Ημ. Γέννησης 04/12/1983

soniasimitzi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ....να με κατάπινε!!!Αφήστε τις ντροπές και ελάτε να πούμε γκάφες που έχουμε κάνει μπροστά σε κόσμο,'ατυχήματα' που έχουμε πάθει δημοσίως,βλακείες που είπαμε σε κάποιους και στη συνέχεια καταλάβαμε ότι "καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς" καθώς και τι αντιδράσεις είχαμε μετά!Σας ακούω :whistle:
  2. Kαλησπερα σε ολους-ες!Ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος πως λεγεται ενα τραγουδι που παει 'Ποσο μ'αρεσει αυτο το γελιο ποσο ομορφη γινεσαι....' και απο ποιους ειναι γιατι εχει φαει κολλημα το αγορι μου και θελει να το βρει!
  3. Christina!!!Καταρχην σ'ευχαριστω παρα πολυ που ενδιαφερθηκες!Παω στο link και παταω αποθηκευση/εμφανιση αλλα δεν κανει τπτ.Μηπως πρεπει να κανω και κατι αλλο;Μου βγαζει μια γκρι οθονη μονο!!!
  4. Παιδια hello!Μηπως εχει κανεις απο τους silencers το 'number one friend';Το ψαχνω παντου αλλα τζιφος! :cry: Αν το εχει κανεις αν μπορει ας το ανεβασει καπου να το παρω!Please!
  5. Το ξερω βρε συ το γραφω κι εγω απο πανω!:p Εψαχνα,μια εκτελεση που τη λεει γυναικα!Αλλα τελικα τη βρηκα και ειναι αυτη απο melissa etheridge για οποιον ενδιαφερεται,ειναι πολυ καλο το συνιστω!Σ'ευχαριστω πολυ παντως iRi! :)
  6. Καλησπερα!Σχετικα με αυτο το τραγουδι βρηκα οτι η κανονικη εκδοχη ειναι απο greenwheel το breathe και λεει:"I'm alright, "i'm allright, It only hurts when I breathe...".Το προβλημα ομως ειναι οτι εγω δυστυχως ψαχνω μια επανεκτελεση του τραγουδιου που την ακουω πολυ συχνα τωρα τελευταια,αλλα δεν ξερω ποια το λεει!Καμια ιδεα;
  7. Συμφωνω με τη cristina.Απο τη στιγμη που τοσοι ακομη επιθυμουν να μιλανε γι'αυτο,γιατι να τους το στερησει το forum;Στο κατω κατω οποιος δεν θελει,δεν χρειαζεται ουτε να postαρει ουτε να ανοιγει καν αυτες τις σελιδες! :) Εχω ακουσει πολλους να το λενε να σταματησει εδω αλλα δεν βλεπω το λογο!Ας τραβηξει οσο θελουν τα μελη!Εγω δεν το λεω επειδη με καιει και πολυ-αλλλωστε αν δει κανεις δεν εχω postαρει εδω μεσα αλλη φορα περαν αυτης-αλλα επειδη δεν βλεπω το λογο να σταματησει επειδη καποιοι απλα ενοχλουνται! :happy: .
  8. Εμενα τελικα δεν μπορει κανεις να με βοηθησει;;; :(
  9. Καλημερα σε ολους-ες!Με εχετε βοηθησει πολλες φορες,και πιστευω πως δεν θα με απογοητευσετε ουτε τωρα!Ψαχνω τον τιτλο ενος τραγουδιου rock που το τραγουδαει αντρας και λεει στο ρεφρεν 'i'm allright,i'm all right,it won't.....' και σε καποιο αλλο σημειο 'home(?) is a feeling i bury in you....Δεν θυμαμαι και πολλα :( Αν καποιου του λενε κατι αυτα τα λιγα!Ευχαριστω πολυ! :)
  10. Thanks για την γρηγορη απαντηση! :)
  11. Αν και καινουρια θα ηθελα να κανω την εξης ερωτηση:Πιστευετε οτι το ονομα του site (my phone) ανταποκρινεται σε ολο το φασμα των τομεων που συμπεριλαμβανονται εδω μεσα;Εγω οταν πρωτομπηκα καθως ειδα μεσω του google την ονομασια και ψαχνοντας κατι για κινητα πιστευα οτι θα βρω πληροφοριες μονο για κινητα τηλεφωνα και προς μεγαλη μου εκπληξη διαπιστωσα οτι υπαρχουν πληροφοριες για ολα περι τεχνολογιας!Γιατι δεν σκεφτεστε να αλλαξετε την ονομασια σε κατι πιο γενικο,που να ανταποκρινεται σε ολα αυτα που παρεχετε εδω μεσα ωστε να μεγαλωσει η κοινοτητα του 'my phone';Αυτο το λεω με το σκεπτικο οτι εγω για παραδειγμα πολλες φορες εψαχνα πραγματα στο δικτυο και επεφτε σ'εσας το ματι μου αλλα ελεγα 'σιγα μην ασχολουνται με τις ψηφιακες' και τετοια οποτε σας προσπερνουσα και δεν εμπαινα και πηγαινα για την επομενη διευθυνση στη λιστα του google...Αυτα που λεω προς θεου δεν τα λεω με κακια,ουτε για να σας κανω κριτικη,ποια ειμαι εγω αλλωστε να κριτικαρω ολους εσας που εχετε κοπιασει για να φτιαξετε οτι εχετε φτιαξει και μπραβο σας.Τα λεω γιατι απλα ειναι μια αποψη που ισως να αντιπροσωπευει και αλλο κοσμο...Υπαρχει κανεις αλλος να το εχει πει;Αν παντως δεν συμφωνειτε για τον χψ λογο,θα ηθελα αν μπορουσατε να μου εξηγησετε το γιατι γιατι στο κατω κατω μπορει να λεω και μαλ..κιες και να μην το ξερω αλλα μην με παρεξηγησετε σ'αυτην την περιπτωση γιατι ειμαι καινουρια οπως προανεφερα.Ευχαριστω εκ των προτερων για το ενδιαφερον.
  12. IRi σ'ευχαριστω για αλλη μια φορα!Οσο για το dancing queen που το ψαχνω συνεχως,χτες για πρωτη φορα το βρηκα στο kazaa!Το ειχε μια χρηστρια και προσπαθησα να το κατεβασω αλλα επειδη ειχε πολυ χαμηλη ταχυτητα,κατεβηκε μεχρι τη μεση (πηρε 1 :eek: ωρα μονο για το μισο)και μετα η κοπελια με πεταξε εξω :( ...Ατυχια!
×
×
  • Create New...