ioanna_io Δημ. June 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2006 Εσύ τουλάχιστον mariel19 το είχες λύσει μόνη σου. Εγώ που ήμουν στη θάλασσα και έπαιζα με τα κύματα και μου έφυγε εντελώς τι να πω??? Άντε να το βρεις μετά! Φυσικά και δεν το βρήκα :confused: Και κάτι άλλο που είχα νιώσει πολύ άσχημα... Μια φίλη μου έχει ένα μαγαζί με παιδικά ρούχα και είχα πάει να τη βοηθήσω. Έρχεται κάποια στιγμή μια κυρία με ένα παιδάκι, κάπως μεγάλη σε ηλικία θά έλεγα, και μου λέει θέλω ένα παντελονάκι. Και τη ρωτάω κάποια στιγμή εγγονάκι σας είναι??? :X Όχι μου λέει, το παιδάκι μου :blink: Αχ τι να πω και εγώ μετά!!! Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanostam Δημ. June 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2006 ego paidia stin triimeri 2as likiou ekana mia gafa se mia kopela mprosta. Itan to teleftaio vradi kourasmenos den polikatalavaina ti ekana, ixa paei na koimtho sto domatio tis giati sto diko mou koimontousan oi files tis.....kai kapoia stigmi prin xaplosoume tin vlepo na fortizei to kinito tis, kai petao tin theiki ataka "den to fortizeis sosta etsi giati i sindesi ine siriaki"tis ipa kai kati alles m@l@kies pou den tis thimamai tora.rezili egina kai mou arese kiolas,tixeros ime afou den tis ipa tpt perissotero.tora ta exei me enan m@l@k@... Παράθεση *Αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να πέσει να σε κάψει-Bill !!! :!: *Στην ευθεία όλοι γρήγοροι είναι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. June 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2006 Λοιπον εχει μεινει ο καλος μου απο βενζινη λιγο εξω απο τη Θεσσαλονικη με παιρνει τηλεφωνο και μου λεει πανε παρε βενζινη και φερε μου για να μπορεσω να φυγω... Περνω το αυτοκινητακι μου βρισκω βενζιναδικο και λεω στο βενζινοπωλη : - Καλησπερα εχει μεινει καποιος απο βενζινη και θα ηθελα να μου βαλετε σε ενα μπετονακι βενζινη για 20 euro:X (την κανω τη πρωτη γκαφα) Μου απανταει γουρλωμενος ο υπαλληλος αλλα ψυχραιμος: - Κοπελια ειναι δυσκολο να σου βαλω για 20 euro.... Kαι λεω το συνεχιζω χειροτερα... - Αχ θελετε περισσοτερα ε?Αχ δεν εχω μαζι μου αλλα ενα λεπτο να παω στπιτι μου να παρω και αλλα λεφτα:X :X :wacko: Αφου τα εχει παιξει ο ανθρωπος μου λεει αγανακτησμενος:mad: - Βρε κοριτσι μου το πολυ για 4 euro Μπορω να σου βαλω στο μπετονακι.... Εκεινη την ωρα αφου συνιδητοποιησα τη βλακεια μου ηθελα να μπω κατω απο το τσιμεντο!!!!!!!!:wacko: Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. June 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2006 φαντάζομαι την φάτσα του βενζινα............ χεχε πολυ καλό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifilli Δημ. June 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2006 Δευτέρα δημοτικού παίζαμε ένα θεατρικό στο τέλος της χρονιάς. Εγώ έκανα τη μητέρα και μια φίλη μου την κόρη μου (!!!) και πηγαίναμε, υποτίθεται, στη... λαϊκή.:lol: Βαθυστόχαστο έργο, αφορμή για ποικίλλους προβληματισμούς!:lol: Αλλά τι να κάνουμε, μικρά ήμασταν! Εκεί, λοιπόν, που περπατάγαμε ενώπιον μητέρων, πατεράδων, γιαγιάδων, παππούδων και τα λοιπά που είχαν έρθει να μας καμαρώσουν, έτσι όπως ήμουν φορτωμένη με ένα σωρό σακούλες, ανοίγει αυτή με τα πορτοκάλια, αυτά πέφτουν και σκορπίζονται σε όλην την αίθουσα! Κι εγώ να τρέχω να μαζεύω τα πορτοκάλια!... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. June 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2006 Thimame 2 faseis apo to dimotiko: Prepei na eimoun 6i taxi. Itan mia sinithismeni mera k eixame gimnastiki tis prwtes ores. Egw ws sinithws nistaza.......... Se mia fasi koitaxa sto edafos k eida to ena m papoutsi (xrwma mple) meta apo ligo xanakoitaxa k eida k to allo m papoutsi (xrwma aspro) perasan liga deut. ospou na to epexergastw molis to siniditopoiisa xanakoitaxa k eida oti eixa valei ena diforetiko arisero papoutsi k ena diforetiko dexi........... Tin ora p koitaza k skeftomoun p na krifto vlepei ta papoutsia m mia simmathitria m kai to eipe se olous mesa sti taxi m............... to deialleimma me koitagan oloi gia na doun ta apapoutsia m ................ Stin teleti apofitisis sto dimotiko otan i daskala fwnaze ta onomata ma gia na mas dwsoun tis anamistikes plaketes eixe fwnaxei ola ta onomata twn agoriwn k me eixe xexasei emena mexri na paw na tis to pw eixe prolavei na pei: akolouthoun ta koritsia tis st2: k mantepste me eipe mesa a\sti lista twn koritsiwn :( auta thimame tora otan thimitho k alla tha ta pw Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. June 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2006 Thimame 2 faseis apo to dimotiko: Prepei na eimoun 6i taxi. Itan mia sinithismeni mera k eixame gimnastiki tis prwtes ores. Egw ws sinithws nistaza.......... Se mia fasi koitaxa sto edafos k eida to ena m papoutsi (xrwma mple) meta apo ligo xanakoitaxa k eida k to allo m papoutsi (xrwma aspro) perasan liga deut. ospou na to epexergastw molis to siniditopoiisa xanakoitaxa k eida oti eixa valei ena diforetiko arisero papoutsi k ena diforetiko dexi........... Tin ora p koitaza k skeftomoun p na krifto vlepei ta papoutsia m mia simmathitria m kai to eipe se olous mesa sti taxi m............... to deialleimma me koitagan oloi gia na doun ta apapoutsia m ................ Stin teleti apofitisis sto dimotiko otan i daskala fwnaze ta onomata ma gia na mas dwsoun tis anamistikes plaketes eixe fwnaxei ola ta onomata twn agoriwn k me eixe xexasei emena mexri na paw na tis to pw eixe prolavei na pei: akolouthoun ta koritsia tis st2: k mantepste me eipe mesa a\sti lista twn koritsiwn :( auta thimame tora otan thimitho k alla tha ta pw τραυματικές εμπειρίες μπορώ να πω... Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. June 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2006 Δευτέρα δημοτικού παίζαμε ένα θεατρικό στο τέλος της χρονιάς. Εγώ έκανα τη μητέρα και μια φίλη μου την κόρη μου (!!!) και πηγαίναμε, υποτίθεται, στη... λαϊκή.:lol: Βαθυστόχαστο έργο, αφορμή για ποικίλλους προβληματισμούς!:lol: Αλλά τι να κάνουμε, μικρά ήμασταν! Εκεί, λοιπόν, που περπατάγαμε ενώπιον μητέρων, πατεράδων, γιαγιάδων, παππούδων και τα λοιπά που είχαν έρθει να μας καμαρώσουν, έτσι όπως ήμουν φορτωμένη με ένα σωρό σακούλες, ανοίγει αυτή με τα πορτοκάλια, αυτά πέφτουν και σκορπίζονται σε όλην την αίθουσα! Κι εγώ να τρέχω να μαζεύω τα πορτοκάλια!... Τώρα που είπες για θεατρικό θυμήθηκα μια φάση από το δημοτικό. Το θεατρικό που κάναμε είχε θέμα την Τουρκοκρατία. Ένας φίλος που έπαιζε τον Τούρκο έπρεπε να μπει στην σκηνή και να φωνάξει σε μια φίλη που έκανε τον καλόγερο: "Σταμάτα παλιοκαλόγερε!" και αυτός φώναξε: "Σταμάτα παλιοκωλόγερε!".... :lol: Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 Λοιπόοοον.. η δικιά μου ιστορία δεν είναι ιστορία ντροπής. Αυτό για αρχή. Τέλοσπαντων.. μια καλή μέρα, συγκεκριμένα την ημέρα που είχα άδεια απο τη δουλειά, αποφάσισα με ένα καλό μου φίλο να πάμε παραλία. ΟΚ κανονίσαμε τη παραλία, την ώρα συνάντησης κτλπ. Πέρνω τηλέφωνο τον φίλο μου, τον συναντώ και με καθοδηγά με το μηχανάκι. Ξαφνικά, βλέπω να μου δείχνει να μπώ σε ένα δρόμο χωρίς οδόστρωμα. "Καλά ρε μ*($(#@(α πως στο καλό περιμένεις να πάρω το αυτοκινητο κάτω;" :wacko: :blink: Σαν να μην έφτανε το ότι δεν ήταν κανονικός δρόμος, ήταν και στενός. Τέλοσπαντων.. με καθυσήχασε λέγοντας μου ότι κάτω υπήρχαν 10άδες αυτοκίνητα παρκαρισμένα. Καλά λέω, για να κατεβούν τόσα αυτοκίνητα εντάξει θα είναι. Ξεκινώ αργά-αργά να κατεβαίνω τον δρόμο, ήταν και ψιλοκατηφόρα, στα μέσα της διαδρομής ακούω μια έκρηξη.. λέω "Τι στο κάλο ήταν αυτό;" Δεν έδωσα σημασία, προχώρησα κανονικά και μπάρκαρα. Τι ήθελα και μπάρκαρα σε αμμώδες έδαφος; Χρειάστηκα 100 πισινές και 100 στριψίματα μέχρι να βγάλω το αυτοκίνητο. Τέλοσπαντων με τη μιά και με την άλλη βρίσκω πάρκινγκ και τελειώνει η κουβέντα. Κατεβαίνω ωραίος ωραίος με το γυαλί στη μούρη :cool: και περπατώ προς παραλία μεριά. Λόγω της ανασφάλειας μου, δεν θυμόμουν αν είχα κλειδώσει το αυτοκίνητο και πήγα να το τσεκάρω. Και πάνω που πήγα να τσεκάρω αν πάτησα το κουμπάκι, βλέπω μια τρύπα στο λάστιχο ΝΑ. Ε #$)#) τη γκαντεμιά μου λέω. :mad: Ήμουν τόσο τσαντισμένος που λέω στο φίλο μου "Άσε αλλάζουμε το ανταλλακτικό όταν φύγουμε" Αράζω ωραίος ωραίος.. μαυρίζω και αποφασίζω να αντιμετωπίσω το λάστιχο. :cool: Με 1002 βάσανα 'έβγαλα τις βίδες και τον τροχό και περίμενα τον φίλο μου να βρεί το ανταλλακτικό. Όταν είδα το ύφος του λέω κάτι πάει στραβά.. Μου δείχνει το ανταλλακτικό, μη σας πώ ότι ήταν σε χειρότερη κατάσταση. Τέλοσπαντων μην τα πολυλογώ πήρα το αυτοκίνητο σε ένα ίσιο δρόμο και τηλεφώνησα του πατέρα μου που έχει 1-2 διασυνδέσεις για να μου φέρει κανένα λάστιχο να το αλλάξω. "Έλα που είσαι; Περιμένω ............" :worry: "Ερχόμαι αμέσως" :) Πέρασαν 2 ολόκληρες ώρες, ο φίλος μου πήγε δουλεία και εγώ περίμενα σαν χαζός το ανταλλακτίκο που νόμιζα πως θα μου το έφερναν απο Γερμανία. Έρχεται ο πατέρας.. ανακούφιση. :!: "Έλα.. δεν βρήκα τίποτα. θα πρέπει απλά να το φουσκώσουμε λίγο, να το πάρουμε σπίτι και βλέπουμε" Εκείνη τη στιγμη ήμουν τόσο τσαντισμένος που δεν με ένοιαζε. Και τι προσπαθούσε να φουσκώσει, εγώ δεν κατάλαβα. Μάταιος ο κόπος.. "Περίμενε εδω" μου λέει "Έρχομαι σε λίγο" Περνούν ακόμη 3 ώρες στη μέση του πουθενά και εγώ ακόμη περιμένω το ανταλλακτικό.. :confused: Με άλλα 1002 βάσανα φτάνει και το ανταλλακτικό και επιτελούς ήμουν έτοιμος να φύγω. Στη διαδρομή κατάλαβα πως κάτι άλλο πήγαινε στραβά, το τιμόνι. Προφανώς κατα τη διάρκεια που έσπασε το λάστιχο, είχε στραβώσει και κάτι άλλο. Λίγο έλειψε να τρακάρω με το στραβό τιμόνι.. αλλά έφτασα σπίτι με ένα κεφάλι ΝΑ. Απο τότε νιώθω πως η τύχη μου έχει πάει περίπατο. :happy: Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 emena eixe sumbei otan eimou dhmotiko.Den eniotha kala .me ponouse h koilia mou kai sthn ora tou mathmatos,xerasa se ena sumathth mou mprosta.YACK:lol: Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 Sorry αλλά δεν κατάλαβα, ποιο ήταν το ανταλλακτικό που έψαχνες; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 Μάλλον η ρεζέρβα. Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 εγω ποτε δεν εμαθα να δενω κορδονια... ψεμματα. εμαθα να κανω ενα μινι κομπο ισα ισα να κρατιουτναι... Μια μερα 2α γυμνασιου με φωναζει ο καθηγητης μου φυσικης στον πιναξ... --- Τι ειναι αυτα ρε? --- Ποια? --- ΕΕΕ τα κορδονια μου... --- Ναι... ΔΕΣΤΑ... να πεσεις να σκονταψεις.. ε να καθομαι 5 λεπτα σκυμμενος να προσπαθω να δεσω τα παλιο κορδονια... μεχρι που σηκωθηκε ενας φιλος και μου τα εδεσε... ενιωσα λιγο χαλια... βεβαια αμεσως μετα ξεχαστηκε το θεμα, γιατι μια τσιχλα ειχε κολλησει στα μαλλια του φιλου, και ετσι ολα τα βλεμματα στραφικαν σε αυτον... Μια αλλη φορα, περρυσι, ειχα κατσει σε ενα παγκακι με κατι φιλους... Οταν παω να σηκωθω ενιωσα αντισταση στο παντελονι... ειχε κολλησει μια τσιχλα... Απο το κεντρο του Αμαρουσιου μεχρι το σπιτι μου με μια ροζ τσιχλα στα οπισθια σε μαυρο παντελονι... Ευτηχως δεν με ειδε κανενας... Δοξα τον θεο... Παράθεση http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 εγω ποτε δεν εμαθα να δενω κορδονια... ψεμματα. εμαθα να κανω ενα μινι κομπο ισα ισα να κρατιουτναι... Μια μερα 2α γυμνασιου με φωναζει ο καθηγητης μου φυσικης στον πιναξ... --- Τι ειναι αυτα ρε? --- Ποια? --- ΕΕΕ τα κορδονια μου... --- Ναι... ΔΕΣΤΑ... να πεσεις να σκονταψεις.. ε να καθομαι 5 λεπτα σκυμμενος να προσπαθω να δεσω τα παλιο κορδονια... μεχρι που σηκωθηκε ενας φιλος και μου τα εδεσε... ενιωσα λιγο χαλια... βεβαια αμεσως μετα ξεχαστηκε το θεμα, γιατι μια τσιχλα ειχε κολλησει στα μαλλια του φιλου, και ετσι ολα τα βλεμματα στραφικαν σε αυτον... Μια αλλη φορα, περρυσι, ειχα κατσει σε ενα παγκακι με κατι φιλους... Οταν παω να σηκωθω ενιωσα αντισταση στο παντελονι... ειχε κολλησει μια τσιχλα... Απο το κεντρο του Αμαρουσιου μεχρι το σπιτι μου με μια ροζ τσιχλα στα οπισθια σε μαυρο παντελονι... Ευτηχως δεν με ειδε κανενας... Δοξα τον θεο... Μα καλά σε ποιό λύκειο πήγαινες;; Στο Ρόδα, Τσάντα και Κοπάνα; :lol: :lol: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. September 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2006 Δευτέρα δημοτικού παίζαμε ένα θεατρικό στο τέλος της χρονιάς. Εγώ έκανα τη μητέρα και μια φίλη μου την κόρη μου (!!!) και πηγαίναμε, υποτίθεται, στη... λαϊκή.:lol: Βαθυστόχαστο έργο, αφορμή για ποικίλλους προβληματισμούς!:lol: Αλλά τι να κάνουμε, μικρά ήμασταν! Εκεί, λοιπόν, που περπατάγαμε ενώπιον μητέρων, πατεράδων, γιαγιάδων, παππούδων και τα λοιπά που είχαν έρθει να μας καμαρώσουν, έτσι όπως ήμουν φορτωμένη με ένα σωρό σακούλες, ανοίγει αυτή με τα πορτοκάλια, αυτά πέφτουν και σκορπίζονται σε όλην την αίθουσα! Κι εγώ να τρέχω να μαζεύω τα πορτοκάλια!... Στην έκτη δημοτικού κάνουμε μια παράσταση στο σχολείο μας, αλλά επειδή ενα κορίτσι έχει σοβαρά προβλήματα υγείας, δίνουμε άλλη μια παράσταση σε άλλο σχολείο με κανονική σκηνή, με κανονικό φωτισμό και μικρόφωνα. Κάνουμε πρόβες και πάμε το απόγευμα για την παράσταση. 1)Οι κουρτίνες άνοιγαν σε άσχετες ώρες από την αριστερή μεριά της σκηνής επειδή το παιδί δεν πρόσεχε το όλο σκηνικό, και κατά συνέπεια εμφανιζόμασταν ορισμένες φορές εν ώρα παράταξης. Αφού κάποια στιγμή η δασκάλα μας αναγκάστηκε να φωνάζει από το μικρόφωνο το παιδί να κλείσει τις κουρτίνες. 2)Κι ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η παράσταση και είχαν κλείσει σωστά οι κουρτίνες, έπρεπε να αλλάξουμε σκηνικό, τραβώντας μια κουρτίνα και δένοντάς την στην άκρη. Στη σκηνή εγώ κι άλλα τέσσερα παιδιά. Εγώ έπρεπε να απαγγείλω κάτι στίχους. Κι ενώ ακούγεται η μουσική υπόκρουση και φτάνει το σημείο να ανοίξουν οι κουρτίνες και να εμφανιστούμε, σπάει το σκοινί που κρατούσε την κουρτίνα και να βλέπετε 19 παιδιά που συμμετείχαμε στην παράσταση να τρέχουμε αλαφιασμένα να το σηκώσουμε, εγώ άρον άρον τσάτρα πάτρα να λέω τα λόγια και ταυτόχρονα να βοηθάω, να μισοανοίγει η κουρτίνα από την αριστερή πλευρά (ευτυχώς ένας μας πήγε και ειδοποίησε να μην ανοίξουν) κι εγώ με έναν άλλον (αφού έχω τελειώσει το μονόλογο) να βγαίνουμε από μια έξοδο προς τους θεατές και σχεδόν μες τη μέση της σκηνής για να φωνάξουμε άτομα να μας βοηθήσουν. Το τραγούδι ξαναπαίζει από την αρχή κι όταν τελείωσε, ξεκινήσαμε αισίως την σκηνή. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. September 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2006 Ενα παλιό αλλά καλό! Αρχές 80 ανηφορίζω με έναν κολλητό μου απο την πλατεία Βάθη προς τη σωκράτους και συγκεκριμένα στο ιστορικό studio 2001 ν'αγοράσουμε κανά βινύλιο. Περπατούσαμε δίπλα δίπλα χαζολογώντας και κοιτάζοντας τις βιτρίνες. Εγώ νομίζοντας οτι ο φίλος μου ειναι ακόμα δίπλα μου λέω: ρε μ.....κα, με τρωει ο κωλος μου. Γυρνάω το κεφάλι μου και έντρομος συνειδητοποιω οτι αντί για τον φίλο μου που είχε προχωρήσει αρκετά μπροστα,δίπλα μου ήταν ένας κύριος με μουστάκι. Με κοιτάει με ένα παράξενο βλέμα και απαντάει: σοβαρά αγόρι μου; Φυσικά εγώ βάζω το κεφάλι κάτω ντροπιασμένος και οπου φύγει φύγει!!!! Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 Ενα παλιό αλλά καλό! Αρχές 80 ανηφορίζω με έναν κολλητό μου απο την πλατεία Βάθη προς τη σωκράτους και συγκεκριμένα στο ιστορικό studio 2001 ν'αγοράσουμε κανά βινύλιο. Περπατούσαμε δίπλα δίπλα χαζολογώντας και κοιτάζοντας τις βιτρίνες. Εγώ νομίζοντας οτι ο φίλος μου ειναι ακόμα δίπλα μου λέω: ρε μ.....κα, με τρωει ο κωλος μου. Γυρνάω το κεφάλι μου και έντρομος συνειδητοποιω οτι αντί για τον φίλο μου που είχε προχωρήσει αρκετά μπροστα,δίπλα μου ήταν ένας κύριος με μουστάκι. Με κοιτάει με ένα παράξενο βλέμα και απαντάει: σοβαρά αγόρι μου; Φυσικά εγώ βάζω το κεφάλι κάτω ντροπιασμένος και οπου φύγει φύγει!!!! το εχω διαβασει στο ιδιο αυτο θρεντ...εσυ το ειχες ποσταρει και τοτε? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 Αν υπάρχει στο thread εγω. Ούτε που το θυμάμαι όμως!! Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 κι εγώ κάπου το είχα ξαναδιαβάσει... Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 Πριν 2 χρόνια, Mε έναν γνωστό μου συναντήθηκα στα κτελ χαλκιδικής και καθόταν με μια που έβλεπα μόνο την πλάτη της και τα μαλλιά της ήταν χάλκινα με κόκκινες ανταύγιες και φορούσε dior γυαλιά, ψηλή και φαινόνταν θεά(από πίσω). Σηκωνόμαστε να χαιρετηθούμε και του λέω: ¨Κάλα ρε μλκ, τι γκομενάρα είναι αυτή που βρήκες?¨ Τελικά ήταν η μάνα του..:blink: :blink: Από τότε δεν με ξαναχαιρέτησε:lol: :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 Και μια άλλη φορά δειπνούσα με την κολλητή μου σε ένα καθώς πρέπει εστιατόριο και όταν έρχεται ο λογαριασμός και σηκώνομαι να πληρώσω όπως βγάζω από την τσέπη τα λεφτά πέφτει κάτω ένα προφυλακτικό που ήταν ξεχασμένο μέσα. Με κοιτάζει η σερβίτορος με ένα τελείως εξευτελιστικό χαμόγελο και στην ύστατη προσπάθεια να το σαρκάσω τουλάχιστον γυρνάω και της λέω ¨Ποτέ δεν ξέρεις πότε είναι η τυχερή σου μέρα¨ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. September 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2006 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Έλα ντε. Εκεί που προχωράς στο δρόμο, που περιμένεις το λεωφορείο, που παίρνεις το ψωμί, μπορεί να σου ρθει. Δεν κατάλαβα, που το κακό. Και πολύ καλά έκανες. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 ....¨Ποτέ δεν ξέρεις πότε είναι η τυχερή σου μέρα¨ Προφανως εκεινη η μερα δεν ηταν!!!!! :lol: :lol: :lol: Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_daVinci Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 Και μια άλλη φορά δειπνούσα με την κολλητή μου σε ένα καθώς πρέπει εστιατόριο και όταν έρχεται ο λογαριασμός και σηκώνομαι να πληρώσω όπως βγάζω από την τσέπη τα λεφτά πέφτει κάτω ένα προφυλακτικό που ήταν ξεχασμένο μέσα. Με κοιτάζει η σερβίτορος με ένα τελείως εξευτελιστικό χαμόγελο και στην ύστατη προσπάθεια να το σαρκάσω τουλάχιστον γυρνάω και της λέω ¨Ποτέ δεν ξέρεις πότε είναι η τυχερή σου μέρα¨ Έπρεπε να του πεις ,όταν δεν έχω λεφτά πληρώνω σε είδος. Τουλάχιστον εγώ αυτό είχα πει. Α , και ο νόμος του Μέρφι λέει ότι όταν έχεις στο πορτοφόλι προφυλακτικό δεν πρόκειτε να έρθει αυτή η "τυχερή μέρα". Την μέρα που θα το ξεχάσεις .. τότε θα σου κάτσει. Παράθεση Yπάρχουν δυο τρόποι για να πετύχεις… 1)ποτέ μη λες όλα όσα ξέρεις 2) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 Σημερα οπως περπαταγα στον δρομο ακουω πισω μου μια φωνη να λεει Π@ΥΤ@ΝΙΑΡΗ γυρναω και βλεπω μια συμμαθητρια μου που ειχα καιρο να την δω και ολο τον κοσμο τριγυρο να με κοιταζει.(π@ουτ@νιαρη ελεγα οποιον ελεγε κατι που ακουγοταν προστοιχο γι'αυτο με ειπε ετσι μην φανταστειτε τιποτα αλλο :X ) Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts