Dimis164 Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 (edited) Και με ένα μικρό καπελάκι στη χώρα μας θα φτάνει τα 100 ευρώ. έφτασε το dual sim.. ελληνικής αντιπροσωπίας 115€... http://www.nok-shop.gr/eshop/shop/nokia-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%AD%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%B1/nokia-lumia-530-dual-sim-dark-grey/ την περίμενα 15 € πιο κάτω να πω την αλήθεια αλλά σε 3-4 μηνες θα έχει φτάσει εκεί... το καπελάκι πάντα υπάρχει.. η καπελαρα αν κρίνουμε ότι είναι 40% πάνω.. (σε σχέση με τα 74€) θα ισώσει που θα πάει.. υ.γ. τελικά στα λεγόμενα οικονομικά κινητά πέφτει το μεγαλύτερο ποσοστό καπέλου Edited September 6, 2014 by Dimis164 Παράθεση ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matinee Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Υπάρχει καμία ενημέρωση πότε θα έρθει επίσημα στην Ελλάδα; Παράθεση But for chips and for freedom I could die NOMBRE D'OR JEWELRY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis164 Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Υπάρχει καμία ενημέρωση πότε θα έρθει επίσημα στην Ελλάδα; έχει φτάσει,, λογικά σταδιακά στης επόμενες 10 με 15 μέρες θα το έχουν όλοι... ξεκίνησαν ήδη κάποια μαγαζιά, δες και εδώ:έφτασε το dual sim.. ελληνικής αντιπροσωπίας 115€... http://www.nok-shop.gr/eshop/shop/nokia-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%AD%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%B1/nokia-lumia-530-dual-sim-dark-grey/ Παράθεση ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis164 Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 εντάξει άρχισε να ρολάρει στη αγορά... πλέων το έχουν σχεδόν όλα τα γνωστα και μη καταστήματα,... και το 530 με μια sim και το Dual sim... -μια σιμ παίζει στα 105€ -με 2 σιμ παίζει στα 115€ Παράθεση ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. September 12, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 εντάξει άρχισε να ρολάρει στη αγορά... πλέων το έχουν σχεδόν όλα τα γνωστα και μη καταστήματα,... και το 530 με μια sim και το Dual sim... -μια σιμ παίζει στα 105€ -με 2 σιμ παίζει στα 115€ Λίγο ακριβούτσικο σε σχέση με τα 85 ή μου φαίνεται; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis164 Δημ. September 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 Λίγο ακριβούτσικο σε σχέση με τα 85 ή μου φαίνεται; :worry: το γνωστό καπέλο ... αλλά και το άλλο... ξέρεις στην Ελλάδα ειδικά κοστολογούν μόνοι τους.... "ααα 4GB... δεν γίνετε να έχει κάτω από 100!" :lol: νομίζω ότι σε 4-5 μήνες θα έρθει στα σωστά του... Παράθεση ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. September 12, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2014 το γνωστό καπέλο ... αλλά και το άλλο... ξέρεις στην Ελλάδα ειδικά κοστολογούν μόνοι τους.... "ααα 4GB... δεν γίνετε να έχει κάτω από 100!" :lol: νομίζω ότι σε 4-5 μήνες θα έρθει στα σωστά του... Αυτό πρέπει κάποτε να σταματήσει, δε γίνεται να χρεώνεται 105 ευρώ το πιο basic Lumia ;) Ίσως έρθει και νωρίτερα στα σωστά του, το θέμα είναι να μην αυξηθεί μετά η τιμή του σαν το 630. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Το ειδα χθες απο κοντά. Δεν έπαιξα πολυ μαζι του αλλα η οθόνη ειναι πολυ κατώτερη απο αυτα που μας εχει συνηθίσει η Νοκια... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Break your TV. Enter the unwired revolution. -Dexter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. October 26, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2014 Το πήρε κανείς να μας πει τις εντυπώσεις του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Παντως τωρα ειναι στα 90 το δικαρτο Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. October 27, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Παντως τωρα ειναι στα 90 το δικαρτο Αρκετά καλή τιμή και σίγουρα θα πέσει και άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiger Δημ. October 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2014 Πριν 20 μέρς πήρα ένα lumia 530 και εδω και δυο μέρες άρχισε η οθόνη να δειχνει καποιες φορες τσισδιαστατα και το φαινομενο γινεται ολο και ποιο εντονο, το πηγα στο service και μου ειπαν να κλεινω τις διεργασιες...απ οτι βλεπω και τωρα που προσεχω παλι τα ιδια κανει και μαλιστα οταν κανω μια κληση και αρχιζω την συνομιλια αυτο ανεβαζει υπερβολικη θερμοκρασια σε σημειο να μην το δεχεται το αυτι μου, ολο αυτο ειναι φυσιολογικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos1977 Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 (edited) στείλε το για servis και άσε τους να λένε στο κατάστημα Edited October 28, 2014 by nikolaos1977 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis164 Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Το ειδα χθες απο κοντά. Δεν έπαιξα πολυ μαζι του αλλα η οθόνη ειναι πολυ κατώτερη απο αυτα που μας εχει συνηθίσει η Νοκια... συμφωνώ μαζί σου... το πήρε ενας συνάδελφος και το χάζεψα κανα μισάωρο... η οθόνη δείχνει φτηνή... σίγουρα 1 σκαλοπάτι κάτω από το 520... και πολλά σκαλοπάτια κάτω από ανώτερα μοντέλα. αλλά νομίζω στα 80-90€ περίπου τα ίδια βλέπεις και στους άλλους κατασκεύαστες. Παράθεση ------------------------------------------------------------- Life is what happens when your cell phone is charging. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos1977 Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 οι ίδιες γκρίνιες που είχε και το 520 όταν είχε 100 € με 50€ ναυαρχίδες ;;; δεν μας ζόρισε κανένας να τα πάρουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 στο θεμα μπαταριας πως τα παει;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 λοιπον, το εχω απ τη δευτερα. κερδισμενο απο διαγωνισμο του myphone, το οποιο το υπερευχαριστω ξανα και ξανα και ξανα...!!! ενα αρνητικο που βρισκω ειναι η οθονη του, εχει μεγαλη αντιθεση με αποτελεσμα να πρεπει να κοιτας την οθονη υπο γωνια ωστε να βλεπεις ικανοποιητικα! αλλο ειναι η ελλειψη φλας (χρησιμοποιω σαν φακο) κατα τα αλλα ειναι οκ! δεν εχω δοκιμασει να κανω κληση. το χρησιμοποιω χωρις σιμ. αρα και στο θεμα μπαταριας δεν εχω αποψη πλοηγηση με τον ie-ΟΚ παιχνιδια-ΟΚ σημα wifi-ΟΚ χαρτες-ΟΚ (θα το τσεκαρω καποια στιγμη για πλοηγηση) επισης η νοκια γιατι σταματησε να βαζει hands free στο κουτι;;;;;; σε σχεση με το 520... το ειχα χρησιμοποιησει ενα διαστημα. το 530 τα κανει ολα λιγο πιο γρηγορα. φυσικα οφειλεται στην επεξεργαστικη δυναμη! αν καποιον δε τον ενδιαφερει τοσο πολυ η οθονη και θελει dual sim, το 530 ειναι σουπερ επιλογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Η ms το σταμάτησε... Προφανώς περικοπές κόστους... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 τι αυτο ηταν; οσο κυκλοφορησε κυκλοφορησε; κανα hint/tip να με δωσετε; πρωτη φορα ειμαι με wp συσκευη (δικη μου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. November 12, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 τι αυτο ηταν; οσο κυκλοφορησε κυκλοφορησε; κανα hint/tip να με δωσετε; πρωτη φορα ειμαι με wp συσκευη (δικη μου) Όχι, εννοεί ότι δεν βάζει ακουστικά στην συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 μαλιστα καμια προταση για hands free τοτε? τα απλα 102 της νοκια θα κανουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Παρε τα νοκια WH208, συμβατα με τα lumia, πολυ καλος ηχος και κατασκευη, γυρω στα 10€! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Καλως, θα τα εχω στα υποψιν Η οθονη του εχει καποια αντιχαρακτικη προστασια? Φανταζομαι πως οχι ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 τα 102 της νοκια δε παιζουν παντως θα τσεκαρω και αυτα που ειχε το Ε7 μπας και... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kianokranos Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 καλησπέρα σε όλους, Να κάνω μια ερώτηση,έχω το εν λόγο κινητό κ έχω δύο θέματα 1: πώς κατεβάζουμε τ attachments απο το gmail 2: και πώς κατεβάζουμε αρχεία απο ιστοσελίδες,όπως αυτές των πανεπιστημίων ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts