spyrossss Δημοσιεύτηκε July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 21, 2014 Καλημέρα αξίζει αγορά του ?Το έχει στα € 65,34 pre order και θα αρχισουν να στέλνουν απο 10 αυγούστου http://www.dx.com/p/doogee-voyager2-dg310-quad-core-android-4-4-bar-phone-w-5-0-ips-8gb-rom-otg-gps-ota-330620#.U8y1_fk0GlM http://i.imgur.com/AUqXsiq.png http://i.imgur.com/1nu1qfL.png Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 (edited) Χαρακτηριστικά-τιμή φαίνεται πολύ καλό,μόνο θήκη που δεν έχει αλλά στο μαμά site λέει ότι θα βάλει :wink: Το έχει προ-παραγγείλει κάποιος; Edited July 31, 2014 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Το 300 ειχε την χειροτερη οθονη που περασε απο κινητο τα δυο τελευταια χρονια, οποτε προπαραγγελια μονο κανας τελειως ασχετος με τον χωρο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Το 300 ειχε την χειροτερη οθονη που περασε απο κινητο τα δυο τελευταια χρονια, οποτε προπαραγγελια μονο κανας τελειως ασχετος με τον χωρο.. Σοβαρά,δεν το ήξερα... Λες και το 310 να είναι το ίδιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 (edited) Οντως το 300 ειχε αθλια οθονη σε θεαση αν και σαν συνολο (συμπαγης κατασκευη,καλο ηχειο-ακουστικο,γρηγορο) ηταν αρκετα καλο.Επειδη οι τιμες εχουν πεσει και η Doogee (οπως και πολλες αλλες μικρες εταιρειες) εχει βγαλει αρκετα μοντελα με 90-110$ (οσο περιπου κοστιζε και το 300) με σχετικα καλες οθονες δεν νομιζω να εχει θεμα το 310.Μια χαρα θα ειναι.Αλλα ας δουμε κανα review πρωτα. Edited August 1, 2014 by arisg90 Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. July 31, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 το μοναδικό βίντεο που υπάρχει Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgospap Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Τελικά παιδιά τι λέτε αξίζει?.....ψάχνει η αδερφή μου ένα σχετικά καλό κινητό για να μπαίνει κανά Facebook και να μην κολλάει με χαμηλή τιμή και σκεφτικά να της πάρω αυτό......η κάμερα του θα είναι αξιοπρεπείς λέτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Πιστευω οτι δεν θα κλαψεις τα χρηματα σου.Εχει βελτιωθει πολυ η Doogee και εκει που ελεγα οτι δεν θα ξανασχοληθω μαζι της,βλεπω οτι βγαζει ωραια σχεδια και με καλα χαρακτηριστικα (στα χαρτια τουλαχιστον). Μεγαλο συν τα 8GB rom,η εκδοση 4.4 και η 2000mAh μπαταρια. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Miltosezio Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Παιδια καλημερα. Σκεφτομαι να αγορασω το τηλεφωνο αλλα ειναι η πρωτη φορα που θα παρω κατι απο κινα και θα ηθελα να ρωτησω ξερεις κανεις τι παιζεται με το τελωνειο?? Γιατι πολλα ακουω και δεν ξερω τι να πω..:P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
octavianos Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 και το βλεπω θετικα ν αποκτησω αυτο το κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. August 25, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Φαίνεται πολύ καλό! Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 27, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Παιδια καλημερα. Σκεφτομαι να αγορασω το τηλεφωνο αλλα ειναι η πρωτη φορα που θα παρω κατι απο κινα και θα ηθελα να ρωτησω ξερεις κανεις τι παιζεται με το τελωνειο?? Γιατι πολλα ακουω και δεν ξερω τι να πω..:P http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ICE2003 Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Τι εγινε τελικα ρε παιδια! Δεν υπαρχει ενδιαφερον γι αυτο το κινητακι….? Επεσαν ολοι πανω στο THL T6S? Παρελαβε κανενας ή τιποτε ακομα? Οχι τιποτε αλλο αλλα προσωπικα πιστευω οτι το DG310 ειναι καλυτερο απο το T6S. Περιμενω εντυπωσεις για να παραγγειλω κι εγω σιγα, σιγα…. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Σε τι είναι καλύτερο το DG310? Όλα ίδια τα έχουν με το T6s. Και έχει και σχεδίαση 2012... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karbill Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 (edited) μόλις σήμερα το μεσημέρι παρέλαβα δύο(απο minideal 21/8 αποστολή 2/9 παραλαβή ) ,ένα ασπρο και ένα μαύρο ,το κινητό για τα λεφτά του είναι πολύ καλό ,λεπτό και η οθόνη με πολύ ζωντανά χρώματα η απόκριση της αφής πολύ καλή με το προστατευτικό το δικό του πάνω.καμερα αρκετά γρήγορη ,βέβαια όλα αυτά στο 2ωρο που το επεξεργάστηκα τωρα ειναι στην φόρτιση επομένως περισσότερα μόλις το έχω σε πλήρη χρήση ,gps και τα υπόλοιπα δεν έχουν δοκιμαστεί .πάντως 5'' ιντσο με αυτά τα χρήματα και με αυτές τις επιδόσεις δεν υπάρχει σε επωνυμο κινητό . εχω ακόμα ένα doogee dg800 στην κατοχή μου και αυτο με έκανε να αγοράσω και το 310 ,(το 800 ειναι ανώτερο σε κάμερες και σε μικρολεπτομέριες εξου και η διαφορά τιμής ) Edited September 2, 2014 by karbill Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 .πάντως 5'' ιντσο με αυτά τα χρήματα και με αυτές τις επιδόσεις δεν υπάρχει σε επωνυμο κινητό Υπάρχει λέμε, THL T6s... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karbill Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Υπάρχει λέμε, THL T6s... μιλαω για επωνυμο απο ελληνικο καταστημα τοTHL T6s εχει ακριβως ιδια χαρακτηριστικα μετο dg310 (διαφορα μονο στο θεμα κατασκευαστη οθονης, απο οτι ειδα) απο εκει και περα ειναι θεμα γουστων χωρις να ειμαι ειδικος και αφου ειχα στην κατοχη μου το dg800 αποφασισα να αγορασω το dg310 μιας και με ικανοποιησε η σχεση ποιοτητας -χρηματων τωρα και τα δυο κινεζικα ειναι και το θεμα μεταξυ thl - doogee μου θυμιζει το ανεκδοτο με τα yugo (τι διαφορα εχει το απλο yugo απο το GT? το GT εχει αναπτηρα):lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ICE2003 Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 μόλις σήμερα το μεσημέρι παρέλαβα δύο(απο minideal 21/8 αποστολή 2/9 παραλαβή ) ,ένα ασπρο και ένα μαύρο ,το κινητό για τα λεφτά του είναι πολύ καλό ,λεπτό και η οθόνη με πολύ ζωντανά χρώματα η απόκριση της αφής πολύ καλή με το προστατευτικό το δικό του πάνω.καμερα αρκετά γρήγορη ,βέβαια όλα αυτά στο 2ωρο που το επεξεργάστηκα τωρα ειναι στην φόρτιση επομένως περισσότερα μόλις το έχω σε πλήρη χρήση ,gps και τα υπόλοιπα δεν έχουν δοκιμαστεί .πάντως 5'' ιντσο με αυτά τα χρήματα και με αυτές τις επιδόσεις δεν υπάρχει σε επωνυμο κινητό . εχω ακόμα ένα doogee dg800 στην κατοχή μου και αυτο με έκανε να αγοράσω και το 310 ,(το 800 ειναι ανώτερο σε κάμερες και σε μικρολεπτομέριες εξου και η διαφορά τιμής ) Επιτελους!!! Περιμενουμε νεωτερα απο το κινητακι σου και καλοριζικο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 περιμενουμε νεα απο την μπαταρια ,σηματα gsm wifi bluetooth gps και ποσο καλα δουλευει Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karbill Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 (edited) τα νεότερα απο το 310 ,εχτές που δοκίμασα την συσκευή παραπάνω έχω να πω τα παρακάτω 9 το πρωί φουλ φόρτιση και χρήση μέχρι 12 το βράδυ με κάπου 10-12 τηλέφωνα του 1-2 λεπτών ,χρηση του GPS περίπου 20 λεπτά (που δουλεύει μια χαρα και γρήγορα) ,περίπου 10 φωτογραφίες και 3 λέπτα βίντεο σε hd ,χρήση bluetooth για περίπου 10 λεπτά για αποστολή αρχείων (δεν έχω αλλες συσκευές για δοκιμή) με τα εξής προγράμματα φορτωμένο (avast ,zedge,appmgrIII,es3,dubattery,mapfactor,utorrent,kickassapp,2-3games,camera fx,freedi) εχω να πω οτι το wifi ήταν κλειστό ,στο τέλος της ημέρας η μπαταρία έφτασε στο 70% που το θεωρώ αξιοπρεπές για ένα κινητό τον 70 ευρώ. αλλά και πάλι με +20 ευρώ παίρνεις το DG800 ή κάτι παρόμοιο που νομίζω είναι πιο καλό.(φυσικά αν προσθέτουμε 20ρικα δεν βρίσκουμε άκρη 20 ευρώ είναι το +30% της αξίας του κινητού που μιλάμε) μια ακόμα παρατήρηση είναι οτι στο κεντρικό μενού λείπει το εικονίδιο :blink: για τις εφαρμογές και οι εφαρμογές είναι απλωμένες στις δύο δεξιές σελίδες (βεβαια τις εκανα 3 φακέλους) επισης έχει μικροδιαφορές με το 4.4.2 του DG800 http://s4.postimg.org/6krbzq24t/IMG_20140903_141536.jpg http://s29.postimg.org/6ajy2x8rb/IMG_20140903_141640.jpg http://s21.postimg.org/a4mjloejr/IMG_20140903_141601.jpg http://s29.postimg.org/jghtrzw5z/IMG_20140904_174631.jpg http://s2.postimg.org/uw64m6jc9/IMG_20140904_174648.jpg Edited September 5, 2014 by karbill Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzotol Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 (edited) Έχει αγοράσει κάνεις από τη σελίδα http://WWW.dx.com; Edited September 5, 2014 by tzotol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 5, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Έχει αγοράσει κάνεις από τη σελίδα http://WWW.dx.com; Αν και εκτός θέματος... Ναι, γνωστό, παλιό και αξιόπιστο αλλά με σχετικά τσιμπημένες τιμές σε σχέση με τα άλλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JABAikanos Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 (edited) Τρέχει άνετα βαριές εφαρμογές όπως Asphalt 8 & Angry birds GO? Είναι αλήθεια ότι στο Antutu φέρνει περίπου 17000? Edited September 6, 2014 by JABAikanos Παράθεση Κύριε Ιησού Χριστέ, Υιέ του Θεού, ελέησόν με Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karbill Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Τρέχει άνετα βαριές εφαρμογές όπως Asphalt 8 & Angry birds GO? Είναι αλήθεια ότι στο Antutu φέρνει περίπου 17000? το angry birds go το ξεκιναει και μετα απο λιγο κρασαρει δεν ξερω αν ειναι θεμα κινητου ή εφαρμογης το asphalt8 δεν το κατεβασα γιατι ηταν μεγαλο και δεν ασχοληθηκα στο antutu μου εβγαλε 18639 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzotol Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Αν και εκτός θέματος... Ναι, γνωστό, παλιό και αξιόπιστο αλλά με σχετικά τσιμπημένες τιμές σε σχέση με τα άλλα. Σε ευχαριστώ κ σορρυ που ήμουν εκτός θέματος. Με ενδιαφέρει αυτό το κιν. Αλλά μου είπε 1 παιδί εδώ μέσα ότι είχε ακούσει για ασθενές wifi κ θέμα με cosmote κ με έχει προβληματισει! :-\ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts