bezoss Δημ. December 11, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος princess (10 Δεκ. 2004 , 18:33) οταν θα χρειαστει να το κανω σιγουρα θα ενημερωσω.... Στην canon ας πουμε οταν χρειαστηκε με ενημερωσαν οτι η εγγυηση της ειναι πανευρωπαικη και ασχετα με το απο που αγοραστηκε η μηχανη το ελληνικο σερβις θα πρεπει να με εξυπηρετησει... Εδω η πρωτη τους αντιδραση ηταν οτι εφοσον η μηχανη ηρθε απεξω δεν ειχαν καμμια δουλεια! Lol ilithia ellinika service....telika se eksipiretisan na fantastw? Re si giati gamwto ta ellinika service na einai xalia ta perissotera...? Aman pote tha pame mprosta ws xwra... :eek: Kales giortes se olous :o Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Acutidens Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 χάλασε το πληκρολόγιο στο δικό μου acer και με αυτά που άκουσα εδώ δεν το πάω με τίποτα στην alman. πήρα λοιπόν τηλέφωνο στον πουλιάδη και μετά πλαίσιο μήπως και υπάρχει άλλο εξουσιοδοτημένο service και μου είπαν ότι η MDI Α.Ε. στον Ταύρο είναι εξουσιοδοτημένο sercice της acer (καλύπτει εγγύηση). και φυσικά θα το πάω εκεί. Χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση, απλά για να μην το ψάχνουν αυτοί που το χρειάζονται το τηλέφωνό τους είναι το 210 4804500 και είναι ευγενικότατοι (σε αντίθεση με την alman που σου μιλάει μια κοπελίτσα με ένα τουπέ λες και πήρες να της κάνεις καμάκι και όχι να κάνεις την δουλίτσα σου). Βέβαια τα ανταλλακτικά στάνταρ παραγγέλονται. Τουλάχιστον όμως μου είπαν ότι μπορεί την ίδια μέρα να το ανοίξει ο τεχνικός, να δει τι χρειάζεται, να το κλείσει να μου το δώσει να κάνω την δουλίτσα μου, να παραγγείλει το ανταλακτικό και να πάω μετά για τοποθέτηση. στην alman ήθελαν *τουλάχιστον* δύο μέρες να μείνει στο service για να το δουν και όχι μόνο αυτό.....αλλά δεν μου έκτασε και η τηλεφωνήτρια! :wacko: θα ποστάρω εμπειρίες από την mdi όταν προκύψουν :) If it works, don't fix it. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RODAKINO Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=52588 paidia sxedon brethike akrh!!! kai apo esas eksartate :cry: :whip: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. December 15, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Acutidens (15 Δεκ. 2004 , 15:18) χάλασε το πληκρολόγιο στο δικό μου acer και με αυτά που άκουσα εδώ δεν το πάω με τίποτα στην alman. πήρα λοιπόν τηλέφωνο στον πουλιάδη και μετά πλαίσιο μήπως και υπάρχει άλλο εξουσιοδοτημένο service και μου είπαν ότι η MDI Α.Ε. στον Ταύρο είναι εξουσιοδοτημένο sercice της acer (καλύπτει εγγύηση). και φυσικά θα το πάω εκεί. Χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση, απλά για να μην το ψάχνουν αυτοί που το χρειάζονται το τηλέφωνό τους είναι το 210 4804500 και είναι ευγενικότατοι (σε αντίθεση με την alman που σου μιλάει μια κοπελίτσα με ένα τουπέ λες και πήρες να της κάνεις καμάκι και όχι να κάνεις την δουλίτσα σου). Βέβαια τα ανταλλακτικά στάνταρ παραγγέλονται. Τουλάχιστον όμως μου είπαν ότι μπορεί την ίδια μέρα να το ανοίξει ο τεχνικός, να δει τι χρειάζεται, να το κλείσει να μου το δώσει να κάνω την δουλίτσα μου, να παραγγείλει το ανταλακτικό και να πάω μετά για τοποθέτηση. στην alman ήθελαν *τουλάχιστον* δύο μέρες να μείνει στο service για να το δουν και όχι μόνο αυτό.....αλλά δεν μου έκτασε και η τηλεφωνήτρια! :wacko: θα ποστάρω εμπειρίες από την mdi όταν προκύψουν :) se efxaristoume re...kala ekanes kai edwses tilefwno kai ola :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. December 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2004 alman=αντιπροσωπία acer στην ελλάδα? http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onefluffycloud Δημ. December 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2004 mia apo tis eksoudiodothmenes antiproswpies. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. December 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2004 ποιές άλλες είναι? http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onefluffycloud Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 diavase sta proigoumena posts.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digitals Δημ. December 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2004 Η ιστορία με την Acer αρχισε πριν 1,5 μήνα περίπου με την αγορά ενος φορητου μοντέλο 2012wlmi απο την PC-NET στον Περισσό. 7 μέρες μετά την αγορά η οθόνη του φορητού έσβησε (πρόβλημα κοινό στο 50% των φορητών που κυκλοφορούν σήμερα ανεξαρτήτου μαρκας, μα βόλτα απο το stock του πλαισιου και καταλαβαίνεις!!!). Ο φορητός επιστράφηκε στην PC-NET οπου και διαγνώστηκε το πρόβλημα και τότε έμαθα το εξής! Στην Ελλάδα υπάρχουν 2 αντιπροσωπείες που κάνουν επισκευές σε φορητούς Acer και αρκετά Acer-Points που πουλάνε Acer αλλά για τις επισκευές μιλάνε με Ιταλία!!! Ολα καλά μεχρι εδώ αφήνω τον φορητό και πράγματι σε 10 μέρες περίπου με παίρνουν τηλέφωνο να παραλάβω τον φορητό που είχε πάει Ιταλία και γύρισε! Εγώ πότε θα πάω Ιταλία άραγε (παράπονο);!!! Ολο χαρά παίρνω τον φορητό και αρχίζω αμέσως την δουλεία. Υπόψιν είχα εγκαταστήσει δικά μου Windows γιατι ο φορητός είχε Home. Και ξαφνικά ως εκ' θαυματος η οθόνη έσβησε. Οπως καταλαβένετε αγρίεψα και όρμηξα στην PC-NET αν και αυτοί δεν εφταιγαν σε τίποτα. Ζήτησα αντικατάσταση και μο είπαν οτι θα μιλήσουν με Ιταλία και θα δούν τι μπορεί να γίνει. Ο φορητός έμεινε εκεί 2 εβδομάδες όταν μετά απο άπειρα τηλεφωνήματα μου με ενημέρωσαν πως τελικά θα γίνει αντικατάσταση! Ουα ου είπα και συμφώνησα. 1 εβδομάδα μετα μου τηλεφωνούν απο την PC-NET και με ενημερώνουν πως ο φορητός επέστρεψε. Σε μισή ώρα είμουν εκεί και βλέπω πράγματι ένα νέο κουτί σφραγισμένο με τα όλα του έσα (τροφοδοτικά ,cd, windows κτλπ) ενώ εγώ είχα δώσει μόνο τον φορητό χωρίς τίποτα άλλο! και η δεύτερη έκπληξη ήταν όταν διαπίστωσα ότι το μονετλο του φορητού ηταν το 2023wlmi το οποίο ήταν ακριβότερο και 500 ευρώ περίπου απο αυτό που είχα εγώ. Οταν ρώτησα γιατί έγινε αυτό μου είπαν οτι το μοντέλο που είχα είχε καταργηθεί και έτσι εγινε αντικατάσταση με νεότερο!!! 3 τούμπες εξω απο το μαγαζί εγώ και ξανα κρυάδα όταν διαπ΄στωσα ότι λόγω αλλαγής Serial Number και μοντέλου η Acer advantage with ****dental damage εγγύηση δεν ισχυεί πια. Ερώτηση στην PC-NET μου έδωσαν ένα τηλέφωνο 801-ΧΧΧΧΧ αλλά ποτέ δεν απαντάει κανένας. Μια και ήμυν όμως ήδη κερδισμένος είπα να αλλάξω τρόπο πλεύσης και αποφάσισα να στείλω e-mail με το πρόβλημά μου στην ACER Ιταλίας με κοινοποίση στην ACER ταιβαν (κεντρικη αντιπροσωπεία) και Acer Europe και τώρα περιμένω απάντηση. Συμπέρασμα πρίν αγοράσετε ACER βρείτε ενα διαφημιστικό φυλάδιο δείτε τα καταστήματα που τους πουλούν ρωτήστε τι γίνετε σε περίπτωση βλάβης και μετα αγοράστε... Αυτά..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. December 26, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2004 allakse topic to thema???? lol!!! kali fasi!! pou les ok....otan aposiretai ena montelo den prepei na to koinopoioun sto site? ma ti vlakes pou einai..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. December 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2004 Ναι άλλαξε τίτλο το topic για να μαζευτούν εδώ όλα τα posts σχετικά με προβλήματα με μηχανήματα Acer. http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. December 27, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mcde (27 Δεκ. 2004 , 02:40) Ναι άλλαξε τίτλο το topic για να μαζευτούν εδώ όλα τα posts σχετικά με προβλήματα με μηχανήματα Acer. kalitera giati to proigoume topic elege kai gia tin microland kai ok itan moufa! kala kanate!!!! :whistle: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terorist_arseni Δημ. December 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2004 Ontos o foritos ths Acer pou phre o proin kathigitis pliroforikis mou kanei nera tora Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. December 27, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος terorist_arseni (27 Δεκ. 2004 , 15:23) Ontos o foritos ths Acer pou phre o proin kathigitis pliroforikis mou kanei nera tora otan les nera ti ennoeis? ti sou kanei? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onefluffycloud Δημ. December 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2004 mallon ennoei oti espase to swlhnaki ths psiktras me nero pou xrhsimpoiei o acer tou gia na svhsei th fotia tou epeksergasth. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onefluffycloud Δημ. December 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος digitals (26 Δεκ. 2004 , 23:22) 7 μέρες μετά την αγορά η οθόνη του φορητού έσβησε (πρόβλημα κοινό στο 50% των φορητών που κυκλοφορούν σήμερα ανεξαρτήτου μαρκας, μα βόλτα απο το stock του πλαισιου και καταλαβαίνεις!!!). ipervaleis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digitals Δημ. December 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος onefluffycloud (27 Δεκ. 2004 , 22:34) ipervaleis Επειδη τυγχανει να γνωρίζω 2 ανθρώπους σην HP αυτοι μου είπαν για τα προβλήματα οθόνης που παρουσιαζονται στους φορητούς και ενας τεχνικός του πλαισιου υποστήριξε οτι είναι πιθανό οι παρτίδες φορητών που έρονται στην Ελλάδα να μήν είναι και οι καλύτεροι (δεν έχουν περάσει ποτε burning test). Επίσης εαν ρωτήσεις το πρόβλημα που είχαν οι φορητοι που είναι στο stock του Πλαισιου θα σου πουν για το 90% απο αυτούς οθόνη!!! Μάλιστα σήμερα είδα έναν HP στο Πλαίσιο στην Στουρνάρη που παρόλο που ήταν στην βιτρίνα είχε ρίγες στην οθόνη!!! Λέτε να μας θεωρούν τριτοκοσμικούς και να στέλνουν σαβούρα στην Ελλάδα! Απο εκεί και μετά το μόνο που θές είναι 3ετη εγγύηση και καλο-γρήγορο service.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. December 27, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος onefluffycloud (27 Δεκ. 2004 , 20:55) mallon ennoei oti espase to swlhnaki ths psiktras me nero pou xrhsimpoiei o acer tou gia na svhsei th fotia tou epeksergasth. λολ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onefluffycloud Δημ. December 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος digitals (27 Δεκ. 2004 , 23:17) υποστήριξε οτι είναι πιθανό οι παρτίδες φορητών που έρονται στην Ελλάδα να μήν είναι και οι καλύτεροι (δεν έχουν περάσει ποτε burning test). Λέτε να μας θεωρούν τριτοκοσμικούς και να στέλνουν σαβούρα στην Ελλάδα! ayto den einai dinato na symvainei Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. February 19, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2005 Vasika paizei na exei ginei thavma!!!!!!! To kapaki dwksa to theo den exei ragisei...edw kai pollous mines!!!!!!!!!! apistefto kai omws alithino :) lete na mou valan kapaki apo ton aspire 1513? mporei kai afto... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onefluffycloud Δημ. February 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2005 mporeiiii....telika vlepw iremisate oloi oi acer users..mallon simvivastikate..:P Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. February 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2005 Πάντως το δικό μου Acer(φτού μην το ματιάξω) :p Δεν έχει παρουσιάσει πρόβλημα.Έχω παρατηρήσει όμως κάτι που δεν ειναι πολύ σοβαρό αλλά μου την σπάει. Όταν κλείνω το καπάκι,τρίζουνε λίγο εκεί τα μαραφέτια.Αυτό δεν ξέρω αν γίνεται σε όλους και αν είναι νορμάλ,εμένα μου την σπάει αφάνταστα. iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mystic Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 Exw to Acer Aspire 1524lmi kai meta apo 2 mhnes xrhshs einai sto service edw k mia bdomada... ka8ws phgaina na to kanw recover me to pou ebaza to cd ekleine mono tou ! Telika meta apo polles prospa8eia to recover xekinhse k ekleise kata th diarkeia... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. February 20, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 Exw to Acer Aspire 1524lmi kai meta apo 2 mhnes xrhshs einai sto service edw k mia bdomada... ka8ws phgaina na to kanw recover me to pou ebaza to cd ekleine mono tou ! Telika meta apo polles prospa8eia to recover xekinhse k ekleise kata th diarkeia... A toso kala....panw pou ksekinise ekleise kiolas...mia xara...pistevw pws tha sto kratisoun toulaxiston 3vdomades...makari na vgw pseftis! pes mas ti lisi sou dwsan.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mystic Δημ. February 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2005 Moy eipane pws to poly se mia bdomada 8a einai etoimo (xwris na xeroun kan ti exei) !! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts