Jump to content

Αγορά συσκευής

telg3l2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα.

Ψάχνω να αγοράσω Smartphone Android και μπορώ να διαθέσω γύρω στα 250ε (ίσως και λίγο παραπάνω).

Τί θέλω:

-Καλή κάμερα

-Μπαταρία να αντέχει 1-1,5 μέρα

-Να μπορώ να το χειριστώ (όχι παντόφλα)

-Να μην κολλάει αν έχω πολλές εφαρμογές ανοιχτές ή παίζω παιχνίδια

Αυτά κυρίως..

Για Κίνα δεν νομίζω. Αξίζουν τα 40 ευρώ παραπάνω για το g2 ή το N5;

Σίγουρα.Ταχύτερος επεξεργαστής, καλύτερη οθόνη και αν πάρεις το nexus θα έχεις και ταχυτερες αναβαθμίσεις του Android.Αλλά με το nexus 5 χάνεις σε μπαταρία.

Πολυ καλο το G2 απλα γνωριζεις φανταζομαι οτι δεν παιρνει επεκταση μνημης. Εαν σου αρκουν περιπου 11gb που εχει διαθεσιμα τοτε εισαι κομπλε..

Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey -->

Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite --> Pixel 9

είπες "οχι παντόφλα"... χμμ έλα που όλα έχουν την τάση παντοφλοποιησης.....

για το "Να μην κολλάει αν έχω πολλές εφαρμογές ανοιχτές ή παίζω παιχνίδια"

που είπες εγώ θα σου έλεγα να ρίξεις μια ματιά και σε windowsphone

σε αυτά τα χρήματα υπάρχει το Lumia 925: https://www.skroutz.gr/s/3330184/Nokia-Lumia-925-16GB.html?keyphrase=nokia+lumia+925

δεν σου λέω τίποτα. διάβασε τα comments που έχουν κάνει στο skroutz + εδώ και η επιλογή είναι δική σου...

-------------------------------------------------------------

Life is what happens when your cell phone is charging.

δυστυχώς καλή μπαταρια = παντόφλα

όπως και να το κάνεις μπαταρίες έχουν μείνει χοντρικά χοντρικά μια 10 ετια πίσω σε σχεση με ολα τα αλλα (το γιατι ειναι φανερό)

Δες και το Motorolla G δεν είναι camera phone αλλά ικανοποιητικό. Η μπαταρία μεγάλη αυτονομία, δεν είναι παντόφλα και είναι και πιο φτηνό από αυτά που διαθέτεις (160€). Το HTC One Mini (16GB) είναι διπύρηνο σε αντίθεση με αυτό που σου προτείνω που είναι τετραπύρηνο και κοστίζει περισσότερα (252,98€) κατά τ'άλλα είναι παρόμοια. Edited by DonPitbull

Αφου δινει 250, αμαρτια να παρει 1GB RAM ;)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Δεν ενδιαφέρεται για κινητό από Κίνα όμως έτσι ώστε να αναβαθμιστεί η επιλογή της συσκευής σε specs αλλά να πέσει σε brand name.

Τσέκαρε κι αυτά αν και Κινέζικα σε αυτά τα λεφτά θα πάθεις πλάκα από το τι μπορείς να αγοράσεις ...

One plus one

Xiaomi Mi3

iocean x8

Σε χαμηλότερα specs αλλά παρόμοια με αυτά των συσκευών που θέλεις είναι και τα παρακάτω αλλά με μικρότερο κόστος ...

IOCEAN X7

IOCEAN X7S

Lenovo S820

η το πιο γνωστό ...

Nokia Lumia 520

Edited by DonPitbull

Για το htc one mini τι άποψη έχετε;

ειεπς θες αυτονομια.......... και το One mini ειναι μικρουλικο και σχετικα ενργοβορο με πριζα παρεα θα εισαι.......

Αν επιμένεις για γνωστό brand name και αγορά από Ελλάδα μια από τις καλές επιλογές για αγορά είναι και το Xperia M2

Αν επιμένεις για γνωστό brand name και αγορά από Ελλάδα μια από τις καλές επιλογές για αγορά είναι και το Xperia M2

Αστεία επιλογή θα την χαρακτήριζα...

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Φίλος μου πηρε προσφατα ενα lg g2 mini και ειναι πολυ ικανοποιημενος με την ομαλοτητα στη λειτουργία του και το καλο μεγεθος του. Και ενθουσιασμενος με την μπαταρια του. Το πηρε στη θεση ενος thl w8s που του χαλασε στους δυο μηνες και εκτιμα οτι δουλευει καλυτερα απο εκεινο.

Πολύ καλή επιλογή στα χρήματά του με μόνο ενδοιασμό την μπαταρία.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Παιδιά άλλαξα γνώμη. Νομίζω τελικά θα πάω για κινέζικο. :p Αυτό είναι καλή επιλογή;;

Αφού λες πας για κινέζικο, πάρε σωστά κινέζικο. 260€ κάνει η 64GB έκδοση του Xiaomi Mi3! Φοβερό κινητό και με άπειρο χώρο σε αυτή την έκδοση (την ίδια έχω και εγώ και δεν γεμίζει..... :p )