GUZGUN Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 ok δλδ πάω εκεί που μ είπες με απόδειξη ? Ναι κανονικά :):) Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 σε ευχαριστω πολυ καλημερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sophia12 Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 καλησπερα! θελω να ρωτησω αν γνωριζει κανεις καποιον τροπο ν σβησω ή ν απενεργοποιησω τις εφαρμογες της samsung για να κερδισω παραπανω μνημη ram. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 καλησπερα! θελω να ρωτησω αν γνωριζει κανεις καποιον τροπο ν σβησω ή ν απενεργοποιησω τις εφαρμογες της samsung για να κερδισω παραπανω μνημη ram. Μπορείς, (αν δεν είσαι ρούτ) μέσα από τη διαχείριση εφαρμογών και πατώντας πάνω σε κάθε εφαρμογή που θέλεις να κάνεις ανενεργή, να επιλέξεις την απενεργοποίηση της. Να ξέρεις όμως ότι δε σου δίνουν όλες οι εφαρμογές αυτή την επιλογή. Στην περίπτωση βέβαια που είσαι ρούτ, μπορείς να κάνεις τα πάντα. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sophia12 Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Μπορείς, (αν δεν είσαι ρούτ) μέσα από τη διαχείριση εφαρμογών και πατώντας πάνω σε κάθε εφαρμογή που θέλεις να κάνεις ανενεργή, να επιλέξεις την απενεργοποίηση της. Να ξέρεις όμως ότι δε σου δίνουν όλες οι εφαρμογές αυτή την επιλογή. Στην περίπτωση βέβαια που είσαι ρούτ, μπορείς να κάνεις τα πάντα. κερδιζω χωρο στη ραμ ομως μ τν απενεργοποιηση μονο ? για τ ρουτ εχω ακουσει πως ειναι καπως επιφοβο στο να αχρηστευτει τ κινητο ξερεις αν ισχυει οντως ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 κερδιζω χωρο στη ραμ ομως μ τν απενεργοποιηση μονο ? για τ ρουτ εχω ακουσει πως ειναι καπως επιφοβο στο να αχρηστευτει τ κινητο ξερεις αν ισχυει οντως ? Αν ξέρεις τι κάνεις δεν παθαίνει τίποτα το κινητό. Ψάξε να βάλεις και το greenify και θα είσαι καλύτερα. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sophia12 Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Αν ξέρεις τι κάνεις δεν παθαίνει τίποτα το κινητό. Ψάξε να βάλεις και το greenify και θα είσαι καλύτερα. οκ ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatsup Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Μήπως ξέρεις κανείς τί ρύθμιση πρέπει να κάνω στην κάμερα ώστε να τραβάει φωτο το selfie stick; Το κιν έχει 4.3android. Στο ίδιο κιν με android 4.4.2 το συνδέω μια χαρά. Στο άλλο κιν δεν βλέπω να έχει ρύθμιση για volume key. :O Παράθεση ...Life goes on...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whatsup Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 Μήπως ξέρεις κανείς τί ρύθμιση πρέπει να κάνω στην κάμερα ώστε να τραβάει φωτο το selfie stick; Το κιν έχει 4.3android. Στο ίδιο κιν με android 4.4.2 το συνδέω μια χαρά. Στο άλλο κιν δεν βλέπω να έχει ρύθμιση για volume key. :O Τελικά έβγαλα άκρη με το "Camera 360 Ultimate". Παράθεση ...Life goes on...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mytis Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 καλησπερα!~ Εχω το samsung s3 neo ενα χρονο και γενικα ειμαι πολυ ικανοποιημενος. Εδω και μια εβδομαδα ομως παρουσιαστηκε ενα προβλημα κατα την εισερχομενη κληση. Μπαινει απο μόνο του στην δόνηση. Εχω κανει καποια ρυθμιση ή ειναι βλαβη? θελει service ή format? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 καλησπερα!~ Εχω το samsung s3 neo ενα χρονο και γενικα ειμαι πολυ ικανοποιημενος. Εδω και μια εβδομαδα ομως παρουσιαστηκε ενα προβλημα κατα την εισερχομενη κληση. Μπαινει απο μόνο του στην δόνηση. Εχω κανει καποια ρυθμιση ή ειναι βλαβη? θελει service ή format? Αν όλες οι ρυθμίσεις είναι οκ ξεκινάς με format και μετά πας service αν δεν διορθωθεί. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montblanc Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 Καλησπέρα παιδιά! Έσπασε το digitizer μιας φίλης. Θέλει να το φτιάξει αλλά όσο πιο φτηνά γίνεται. Έχουμε κανένα hint για το που να τη στείλω; Παράθεση -- Nokia 3310 -> Nokia 5300 -> Nokia 5320 -> Nokia C6-00 -> iPhone 3GS -> Samsung Galaxy SIII Neo -> Nokia Lumia 520 -> Xiaomi RN2 -> Xiaomi Mi A1 -> Xiaomi Mi 10 Lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Groovy Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 ψαχνω να βρω το συγκεκριμενο fimrware i9301ixxuanf2 αλλα στο σαιτ της σαμσουνγκ δεν το βρίσκω.εχεις κανεις ιδεα που αλλου μπορώ να το βρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 ψαχνω να βρω το συγκεκριμενο fimrware i9301ixxuanf2 αλλα στο σαιτ της σαμσουνγκ δεν το βρίσκω.εχεις κανεις ιδεα που αλλου μπορώ να το βρω? Ψάξε στο sammobile.com Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARA2 Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Υπάρχει κάποια ρύθμιση με την οποία να λαμβάνω τα email αμέσως μόλις τα στείλει ο αποστολέας χωρίς να επιλέξω αναζητηση; Αν έχω καταλάβει καλά, από μόνο του ενημερώνεται μερικές φορές μέσα στην ημέρα. Για τα email χρησιμοποιώ την εφαρμογή του κινητού. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Groovy Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 απο sammobile ψαχνω αλλα δεν το εχει το συγκεκριμενο πουθενα.εκτος αν το εχει καπος αλλιος και δεν το βρισκω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakhsdiam Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Kαλησπερα φιλοι μου. Εχω το κινητο γυρω στο 6μηνο και η μπαταρια τα εχει φτησει. Ο λογος αποτι μου ειπανε σε ενα σερβις ειναι και καλα η χρηση λογο δουλειας, επειδη μιλαο πολυ και χρισημοποιω ιντερνετ. Που μπορω να βρω μια μεγαλυτερη αλλα στο ιδιο παχος. Υπαρχει κατι? Ας με βοηθισει καποιος αν γνωριζει. Ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Kαλησπερα φιλοι μου. Εχω το κινητο γυρω στο 6μηνο και η μπαταρια τα εχει φτησει. Ο λογος αποτι μου ειπανε σε ενα σερβις ειναι και καλα η χρηση λογο δουλειας, επειδη μιλαο πολυ και χρισημοποιω ιντερνετ. Που μπορω να βρω μια μεγαλυτερη αλλα στο ιδιο παχος. Υπαρχει κατι? Ας με βοηθισει καποιος αν γνωριζει. Ευχαριστω... Μεγαλύτερη και στο ίδιο πάχος Μην περιμένεις. Οι περισσοτερες μούφα είναι. Πάρε μια στα ίδια να είσαι σίγουρος. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakhsdiam Δημ. December 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2015 Μεγαλύτερη και στο ίδιο πάχος Μην περιμένεις. Οι περισσοτερες μούφα είναι. Πάρε μια στα ίδια να είσαι σίγουρος. Και σε 6 μηνες να θελει παλι αλλαγη? Γινετε αυτο καθε φορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voldi Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Καλησπέρα παιδιά..πήρα προχθές το s3 neo από σκρουτζομαγαζο Θεσσαλονίκη,το Mr gadget.το κινητό φυσάει ,η μπαταρία μια χαρά αλλά μετά από 5 λεπτά χρήσης ζεσταίνεται λίγο στο κάτω μέρος.. να το πάω για DOA?? Είναι φυσιολογικό...με το cooler master καταγράφει γύρω στους 38 βαθμούς Κελσίου μετά από κάποια χρήση. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Καλησπέρα παιδιά..πήρα προχθές το s3 neo από σκρουτζομαγαζο Θεσσαλονίκη,το Mr gadget.το κινητό φυσάει ,η μπαταρία μια χαρά αλλά μετά από 5 λεπτά χρήσης ζεσταίνεται λίγο στο κάτω μέρος.. να το πάω για DOA?? Είναι φυσιολογικό...με το cooler master καταγράφει γύρω στους 38 βαθμούς Κελσίου μετά από κάποια χρήση. Ευχαριστώ Με μανισιες εφαρμογές και χωρίς ζόρι το 38 είναι πολύ. Έκτος αν έχει κολλήσει καμία εφαρμογή στο background. Κανε μια επανεκκίνηση και ξαναδεστο. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voldi Δημ. December 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2015 Ευχαριστώ. Γενικά έκανα Κ συνεχίζει με απλά το chrome ανοιχτό να βαράει 38. γενικά η συσκευή υπερθερμαινεται η έχει θέμα το δικό μου λες τλκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2015 Ευχαριστώ. Γενικά έκανα Κ συνεχίζει με απλά το chrome ανοιχτό να βαράει 38. γενικά η συσκευή υπερθερμαινεται η έχει θέμα το δικό μου λες τλκ? Με κάποιες εφαρμογές θα σου ζεσταθεί, μην σε ανησυχεί το 38 που βλέπεις, no problem. Καλομiλητο :) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARA2 Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Υπάρχει κάποια ρύθμιση με την οποία να λαμβάνω τα email αμέσως μόλις τα στείλει ο αποστολέας χωρίς να επιλέξω αναζητηση; Αν έχω καταλάβει καλά, από μόνο του ενημερώνεται μερικές φορές μέσα στην ημέρα. Για τα email χρησιμοποιώ την εφαρμογή του κινητού. Ευχαριστώ μήπως γνωρίζει κάποιος;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 μήπως γνωρίζει κάποιος;; Αν έχεις ανοικτό το συγχρονισμό θα πρέπει να σου έρχονται αμέσως οι ειδοποιήσεις. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts