GUZGUN Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Σήμερα παρέλαβα το Neo και το έκανα root με τον οδηγό που αναφέρθηκε παλιότερα. Για να κάνουμε unroot απλώς το κάνουμε unroot μέσα από το SuperSu ή θέλει και κάτι άλλο όπως να περάσω την original rom από την αρχή? Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Σήμερα παρέλαβα το Neo και το έκανα root με τον οδηγό που αναφέρθηκε παλιότερα. Για να κάνουμε unroot απλώς το κάνουμε unroot μέσα από το SuperSu ή θέλει και κάτι άλλο όπως να περάσω την original rom από την αρχή? Mέσα από το SuperSu :) Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Το ρουταρισμα ακυρωνει την εγγυηση...ή αυτο ισχυει μονο για το unlock bootloader? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ndlns Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Ναι ρε παιδιά. Έχω ρίξει πολύ διάβασμα και ακόμα δεν είμαι σίγουρος αν το ρουτ θα γράψει το knox και θα ακυρώσει την εγγύηση. Το μόνο που θέλω είναι να ξεκλειδώσω την εξωτερική μνήμη. Μη χάσουμε την εγγύηση, κρίμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Ναι ρε παιδιά. Έχω ρίξει πολύ διάβασμα και ακόμα δεν είμαι σίγουρος αν το ρουτ θα γράψει το knox και θα ακυρώσει την εγγύηση. Το μόνο που θέλω είναι να ξεκλειδώσω την εξωτερική μνήμη. Μη χάσουμε την εγγύηση, κρίμα... Με το root που αναφέρεται εδώ μέσα δεν γράφει ο Knox. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Ναι ρε παιδιά. Έχω ρίξει πολύ διάβασμα και ακόμα δεν είμαι σίγουρος αν το ρουτ θα γράψει το knox και θα ακυρώσει την εγγύηση. Το μόνο που θέλω είναι να ξεκλειδώσω την εξωτερική μνήμη. Μη χάσουμε την εγγύηση, κρίμα... Δες εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5899688#post5899688 και εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5926972#post5926972 Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ndlns Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Δες εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5899688#post5899688 και εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5926972#post5926972 Σας ευχαριστώ. Τα είχα διαβάσει όλα αυτά, απλά ήθελα να είμαι σίγουρος ότι δεν συνέβη σε κανέναν κάποιο... ατύχημα. Οπότε μπορούμε να προχωρήσουμε κανονικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ndlns Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Όλα καλά. Είμαι root, ο knox δεν έγραψε. Ευχαριστώ!!! Να βάλω και cmw recovery; Θα το χρειαστώ κάπου ή μόνο για να φλασάρω custom rom; Καμιά καλή εφαρμογή για block διαφημίσεων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Όλα καλά. Είμαι root, ο knox δεν έγραψε. Ευχαριστώ!!! Να βάλω και cmw recovery; Θα το χρειαστώ κάπου ή μόνο για να φλασάρω custom rom; Καμιά καλή εφαρμογή για block διαφημίσεων; Βάλε twrp recovery για να πάρεις και ένα nandroid backup ολο το κινητό και είσαι μια χαρά. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kehmemo Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 (edited) Καλησπέρα σε όλους, κάτοχος πρόσφατα ενός GT-I9301I από Public και μόλις το έκανα root.Όλα καλά μέχρι εδώ (Knox 0x0 κλπ.) Έχω κάνει όμως μια τεράστια βλακεία : Αφαιρώντας άχρηστες εφαρμογές με το Titanium, μάλλον (τι μάλλον,σίγουρα) αφαίρεσα και κάποια εφαρμογή αναγκαία για την λειτουργία του Google Play με αποτέλεσμα να μη δουλεύει πλέον, όπως επίσης δεν δουλεύει και ο λογαριασμός μου google account.Τι μπορώ να κάνω να επανορθώσω τη μ@λ@κί@ που έκανα .Σημείωση ότι το τηλ δουλεύει κανονικά . Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθειά σας . Edited September 10, 2015 by kehmemo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Καλησπέρα σε όλους, κάτοχος πρόσφατα ενός GT-I9301I από Public και μόλις το έκανα root.Όλα καλά μέχρι εδώ (Knox 0x0 κλπ.) Έχω κάνει όμως μια τεράστια βλακεία : Αφαιρώντας άχρηστες εφαρμογές με το Titanium, μάλλον (τι μάλλον,σίγουρα) αφαίρεσα και κάποια εφαρμογή αναγκαία για την λειτουργία του Google Play με αποτέλεσμα να μη δουλεύει πλέον, όπως επίσης δεν δουλεύει και ο λογαριασμός μου google account.Τι μπορώ να κάνω να επανορθώσω τη μ@λ@κί@ που έκανα .Σημείωση ότι το τηλ δουλεύει κανονικά . Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθειά σας . Λογικά διέγραψες τις Υπηρεσίες Google Play. Το είχα πάθει και εγώ. Απλά μπες στο apkmirror και κατέβασε το apk. Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kehmemo Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 (edited) Apkmirror αλλά που υπάρχει αυτό που ταιριάζει ? Edited September 10, 2015 by kehmemo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 καλησπέρα σε όλους!δεν μου δουλεύει καλά η υποδοχή για τα ακουστικά δλδ δεν μπαίνει μέσα όλο το βύσμα!Το καλύπτει η εγγύηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 καλησπερα,τον τελευταιο καιρo κανει 1-2 επανεκινησεις την ημερα η συσκευη μια φιλης,τι μπορει να φταιει(ξερω πολλα μπορει)αλλα πριν παμε για φορματ(που αυτο νομιζω θα γινει) μπορει να φταιει πχ η μπαταρια;ειναι 9 μηνων η συσκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 καλησπερα,τον τελευταιο καιρo κανει 1-2 επανεκινησεις την ημερα η συσκευη μια φιλης,τι μπορει να φταιει(ξερω πολλα μπορει)αλλα πριν παμε για φορματ(που αυτο νομιζω θα γινει) μπορει να φταιει πχ η μπαταρια;ειναι 9 μηνων η συσκευηKαι η μπαταρία μέσα στο πρόγραμμα είναι, όπως και πολλά άλλα. Θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσεις αν το πρόβλημα οφείλεται σε software ή hardware τμήμα. Αρχικά κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και χωρίς να βάλεις κάποια τρίτη εφαρμογή το παρακολουθείς γιά 1-2 ημέρες ώστε να δείς αν στο συνεχίζει. Αν όχι, τότε ψάχνεις γιά την εφαρμογή που σου κάνει τη ζημιά. Αν τώρα στο ξανακάνει, τότε, ξεκινάς πλέον να ψάχνεις hardware κομμάτια (μπουτόν, μπαταρία κλπ). Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Κάπως έτσι Πάρη. ....Ευχαριστώ για την απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsimeri Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 (edited) Ρε τι έχω πάθει με αυτό το τηλέφωνο. Έρχεται ένα email π.χ. χτυπάει η ειδοποίηση. Το αγνοώ. Κάθε 5 λεπτά αν δε σηκωθω να το δω το email το τηλέφωνο συνεχίζει να με ειδοποιεί με το ίδιο notification. Συμβαίνει σε όλους; τέτοια βλακεια πρώτη φορά βλέπω και δεν ξέρω πως να την απενεργοποιησω Edit: το βρήκα το καταραμένο. Στην προσβασιμότητα ήταν επιλογή Edited September 29, 2015 by atsimeri Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_christoforos Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Με μπαταρία που δεν είναι γνήσια Samsung δεν λειτουργεί το NFC... :mad: To Δοκίμασα με δύο διαφορετικές μπαταρίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 παιδια το Samsung Galaxy S3 Neo i9301I τι android φοραει; 4,4; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 παιδια το Samsung Galaxy S3 Neo i9301I τι android φοραει; 4,4; Ναι 4.4 κανονικά. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaaaztek84 Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Είναι παρόμοιο με το απλό σ3?πλεον κυκλοφορεί στα 160 ευρώ. Πιστεύετε είναι καλό vfm? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Είναι παρόμοιο με το απλό σ3?πλεον κυκλοφορεί στα 160 ευρώ. Πιστεύετε είναι καλό vfm? Παρόμοιο Ναι. Με λίγη περισσότερη ram, λίγο χειρότερη κάμερα. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 καλησπέρα σε όλους!δεν μου δουλεύει καλά η υποδοχή για τα ακουστικά δλδ δεν μπαίνει μέσα όλο το βύσμα!Το καλύπτει η εγγύηση? ξέρει κανείς?Για να ρωτήσω πρέπει να πάω στο κατάστημα που αγόρασα το κινητό?υπάρχει κάπου επίσημο service στην Αθήνα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Arvato για παράδειγμα. Μπαίνεις στη Samsung και το ψάχνεις. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 ok δλδ πάω εκεί που μ είπες με απόδειξη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts