GUZGUN Δημ. April 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2016 Ενταξει δεν θυμαμαι τι ειχα κανει οταν το πτωτοεγκατεστησα τωρα που το περασα εκ νεου τι ρυθμισεις να κανω για να εχω αντιγραφα ασφαλειας στην sd καρτα; Για περιπτωση που ξανακανω εργοστασιακες ρυθμισεις (ευχαριστω για την αμεση απαντηση) Πας στις ρυθμίσεις του και αλλαζεις τον αποθηκευτικό χώρο στην κάρτα μνήμης. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiniki Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Μετα απο πολλες ρυθμισεις και δοκιμες το titanium δεν μπορει να κρατησει τα αντιγραφα ασφαλειας στην καρτα sd . και μετα απο πολυ ψαξιμο στο φορουμ καταλαβα οτι μετα απο την 4.4.2 η samsung δεν μας επιτρεπει να κανουμε ο,τι θελουμε στην sd παει να γινει apple θα κλειδωνει τα παντα (εδω μακαρι να κανω λαθος) . Οσο για το Titanium προς το παρων η επιλογη μου ειναι copy paste απο τον κεντρικο καταλογο της συσκευης στην sd για μελλοντικες εργοστασιακες ρυθμισεις η κρασαρισματος της συσκευης ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 (edited) Χρησιμοποιώ το Titanium 7.3.2 με Android 4.4.2 και σώζει κανονικά στην SD... (Titanium->Ρυθμίσεις->Γενικά->Προτιμήσεις->Θέση του φακέλου αντιγράφων ασφαλείας) Μήπως δεν είσαι root??? Πράγματι το android 4.4.2 δεν επιτρέπει πρόσβαση στην SD, αλλά άμα root-άρεις το κινητό κάνεις ότι θέλεις στην SD Aν δεν είσαι root δεν μπορείς να έχεις πρόσβαση στην SD. Μόνο οι native εφαρμογές έχουν πρόσβαση. Edited April 3, 2016 by Yoda Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiniki Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Root ειμαι εχω προσβαση στην καρτα Ετσι κ αλλιως το titanium θελει root συσκευη το titanium δεν ειναι pro απλως δεν βλεπω να φτιαχνει καοιον φακελο στην sd ακομη και με το es explorer Μηπως θελω titanium pro ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kobulis Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 Κάνεις το backup κανονικά, ανοίγεις έναν οποιοδήποτε file explorer και μεταφέρεις το φάκελο στην SD. Για πληρη πρόσβαση στην κάρτα αρκεί να εγκατασταθεί το sdfix. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiniki Δημ. April 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2016 (edited) Κάνεις το backup κανονικά, ανοίγεις έναν οποιοδήποτε file explorer και μεταφέρεις το φάκελο στην SD. Για πληρη πρόσβαση στην κάρτα αρκεί να εγκατασταθεί το sdfix. Ετσι ακριβως το κανω τωρα . Παλαιοτερα με σε προηγουμενες εκδοσεις λογισμικου το τιταν εκανε μονο του backup στην sd. Εαν εγκαταστησω το sdfix to titan θα κανει backup κατ ευθειαν στην sd ; ( Kαι να ψαξω για το sdfix kit kat ) ; Edited April 5, 2016 by nikiniki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kehmemo Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Καλησπέρα σε όλους .Έχω αγανακτήσει με την μπαταρία ,μισή μέρα, 8 το πρωί με 4 το απόγευμα και τέζα.Το τηλέφωνο δεν έχει κλείσει χρόνο.Έχει κάποιος άποψη για το τί μπορεί να συμβαίνει ? Ευχαριστώ προκαταβολικά ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahaios Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 κοιταξε στις ρυθμισεις, στη μπαταρια, τη σου τρωη τοσο πολυ ενεργεια, εμενα κατω απο 2 με 4 ημερες με νορμαλ χρηση δεν πεφτη, χωρις παιχνιδια ομως,στην αναγκη κανε και μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων. Παράθεση κοντος μεν αλλα οχι χαζος!!!!!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meletis_m Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Καλησπέρα σε όλους .Έχω αγανακτήσει με την μπαταρία ,μισή μέρα, 8 το πρωί με 4 το απόγευμα και τέζα.Το τηλέφωνο δεν έχει κλείσει χρόνο.Έχει κάποιος άποψη για το τί μπορεί να συμβαίνει ? Ευχαριστώ προκαταβολικά ! Γενικά επειδή εχω το συγκεκριμενο τηλέφωνο δεν φημίζεται γαι την αυτονομία της μπαταρίας. Μήπως κάποια εφαρμογή-ες σου καταναλώνουν την μπαταρία. Έφοσον το έχεις <1χρόνο θα έχεις και εγγύηση. Μήπως έχεις αλλάξει Rom? Παράθεση Xiaomi mia2 lite 4/64 & redmi 8a 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kehmemo Δημ. April 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2016 Δεν έχω αλλάξει ROM, δεν είμαι root, έχει εγγύηση 2 χρόνια λογικά (αγορασμένο από Public) . Δεν ξέρω αν κάποια εφαρμογή μου τρώει την μπαταρία .Μου έχουν γυρίσει τα μυαλά γιατί προσπαθώ να το χρησιμοποιώ στη δουλειά και με προδίδει .Να φανταστείς από την τσατίλα παρήγγειλα το μεσημέρι μια Κινεζιά ,το Oukitel K4000 pro.Μέχρι και προ δύο μήνες έβγαζα τουλάχιστο μια μέρα "καλής "χρήσης.Μόλις έστειλα e-mail στη Samsung,ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kehmemo Δημ. April 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2016 κοιταξε στις ρυθμισεις, στη μπαταρια, τη σου τρωη τοσο πολυ ενεργεια, εμενα κατω απο 2 με 4 ημερες με νορμαλ χρηση δεν πεφτη, χωρις παιχνιδια ομως,στην αναγκη κανε και μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων. Καλημέρα ,να φανταστείς ότι δεν έχω εγκατεστημένο Ούτε ένα παιχνίδι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros91 Δημ. April 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2016 Έκανα ένα format το κινητό και αφού ξανακατέβασα τις εφαρμογές μου, μόνο 2 παιχνίδια πήγαν αυτόματα στην SD. Οι άλλες εφαρμογές, παρότι υπάρχει η δυνατότητα (και ήταν πριν το format) στην SD δεν μπορούν να μεταφερθούν τώρα. Όταν πατάω μετακίνηση στην SD λέει "Δεν είναι δυνατή η μετακίνηση της εφαρμογής". Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Έκανα ένα format το κινητό και αφού ξανακατέβασα τις εφαρμογές μου, μόνο 2 παιχνίδια πήγαν αυτόματα στην SD. Οι άλλες εφαρμογές, παρότι υπάρχει η δυνατότητα (και ήταν πριν το format) στην SD δεν μπορούν να μεταφερθούν τώρα. Όταν πατάω μετακίνηση στην SD λέει "Δεν είναι δυνατή η μετακίνηση της εφαρμογής". Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος? Έχεις εγκαταστήσει το sdfix? Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros91 Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Έχεις εγκαταστήσει το sdfix? Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι, δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Όχι, δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό εφαρμογή απο το playstore. Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros91 Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 εφαρμογή απο το playstore. Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το κατάλαβα αυτό. Τι κάνει όμως? Διορθώνει τυχόν προβλήματα στην sd? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Το κατάλαβα αυτό. Τι κάνει όμως? Διορθώνει τυχόν προβλήματα στην sd? Μπορείς και γράφεις και στην sd card. Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros91 Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Μπορείς και γράφεις και στην sd card. Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πριν το φορμάτ μπορούσα να το κάνω χωρίς κάποιο πρόγραμμα. Έχει αντιμετωπίσει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα με εμένα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kehmemo Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Καλησπέρα στην παρέα, Πρόβλημα εντός οκταμήνου (εντός εγγύησης) με την πλακέτα .Στέλνω το τηλέφωνο στο service και μου λένε ότι πρέπει να πληρώσω γιατί υπήρχε παρεμβολή (προφανώς root). Το είχα rootάρει και προσπάθησα να το κάνω unroot μάλλον χωρίς επιτυχία.Με το Knox μου δείχνει 0x0 .Ερώτηση : αν κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων θα είναι "καθαρό" ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Καλησπέρα στην παρέα, Πρόβλημα εντός οκταμήνου (εντός εγγύησης) με την πλακέτα .Στέλνω το τηλέφωνο στο service και μου λένε ότι πρέπει να πληρώσω γιατί υπήρχε παρεμβολή (προφανώς root). Το είχα rootάρει και προσπάθησα να το κάνω unroot μάλλον χωρίς επιτυχία.Με το Knox μου δείχνει 0x0 .Ερώτηση : αν κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων θα είναι "καθαρό" ? Όχι δεν θα είναι καθαρό. Αν το είδαν μια φορά root γεια σας. Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. May 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2016 Όχι, δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό Το ρουτάρισμα απλά σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις πράγματα που πριν δεν μπορούσες. Το να ξεκλειδώσεις την SD και να μπορείς να γράφεις σε αυτήν είναι ένα από τα πράγματα που μπορείς να κάνεις. Τίποτα δε γίνεται αυτόματα... Για κάθε δουλειά που θες να κάνεις πρέπει να βάλεις και το ανάλογο πρόγραμμα. Πχ για το ξεκλείδωμα της SD χρειάζεσαι το SDFix. Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros91 Δημ. May 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2016 Το ρουτάρισμα απλά σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις πράγματα που πριν δεν μπορούσες. Το να ξεκλειδώσεις την SD και να μπορείς να γράφεις σε αυτήν είναι ένα από τα πράγματα που μπορείς να κάνεις. Τίποτα δε γίνεται αυτόματα... Για κάθε δουλειά που θες να κάνεις πρέπει να βάλεις και το ανάλογο πρόγραμμα. Πχ για το ξεκλείδωμα της SD χρειάζεσαι το SDFix. Το root ξέρω τι είναι, το είχα κάνει σε παλιότερο κινητό. Για το πρόγραμμα δεν είχα ιδέα. Απλά έψαχνα λύση για το πρόβλημά μου το οποίο δεν ήταν ότι δεν μπορώ να μεταφέρω όλες τις εφαρμογές στην SD, αλλά ότι δεν μπορούσα να μεταφέρω κάποιες που πριν το φορμάτ μπορούσα, και μου έδιναν την δυνατότητα να το κάνω, αλλά "κόλλαγαν". Μου έβγαλε ότι έχει πρόβλημα η κάρτα μετά από κάτι μέρες, την έκανα φορματ μέσω κινητού και τώρα μπόρεσα και πέρασα εφαρμογές. Τώρα αναμένουμε αν θα μου ξαναβγάλει πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hunter66 Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Καλησπέρα, παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής: 1)αν υπάρχει πρόβλημα που ανάβει ένα κόκκινο φως κάθε φορά που μπαίνω και διαβάζω ένα μήνυμα. Υπόψιν ότι η λυχνία led(to μπλε χρώμα)αναβοσβήνει μόνο σε περίπτωση που έχω αναπάντητη κλήση και όχι απαραίτητα κάποια άλλη ειδοποίηση όπως έκανε πριν κάποιο καιρό. 2)Επίσης, όταν είναι απενεργοποιημένο το κινητό και κάποιος μου στείλει μήνυμα ενδέχεται να μην το λάβω αργότερα αφού το ανοίξω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Καλησπέρα, παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής: 1)αν υπάρχει πρόβλημα που ανάβει ένα κόκκινο φως κάθε φορά που μπαίνω και διαβάζω ένα μήνυμα. Υπόψιν ότι η λυχνία led(to μπλε χρώμα)αναβοσβήνει μόνο σε περίπτωση που έχω αναπάντητη κλήση και όχι απαραίτητα κάποια άλλη ειδοποίηση όπως έκανε πριν κάποιο καιρό. 2)Επίσης, όταν είναι απενεργοποιημένο το κινητό και κάποιος μου στείλει μήνυμα ενδέχεται να μην το λάβω αργότερα αφού το ανοίξω; Περίεργο που ανάβει έτσι το κοκκινο. Δες βέβαια στις ρυθμίσεις Μήπως έχεις τσεκάρει κάτι. Δεν θυμάμαι παραπάνω Γιατί το έχω δώσει. Το μήνυμα κανονικά πρέπει να το πάρεις όταν ανοίξεις το κινητό. Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THD Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Ρε παιδιά, ένας κολλητός που έχει αυτό το κινητό, αντιμετωπίζει ένα θέμα τον τελευταίο μήνα: δεν κρατάει τους κωδικούς από τα wifi! Τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Θάνος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts