atrus23 Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Καλημέρα.Θα ήθελα αν κάποιος γνωρίζει να μου πει αν η γνήσια θήκη του siii ταιριάζει στο siii neo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Καλημέρα.Θα ήθελα αν κάποιος γνωρίζει να μου πει αν η γνήσια θήκη του siii ταιριάζει στο siii neo. Ταιριάζει. Γνήσια εννοείς την S-View, ή κάποια σιλικόνης/πλαστικού; Αν ναι, μπορείς να παραθέσεις το link? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 (edited) Εχω πάρει 3-4 διαφορετικές θήκες (για S3) και ταιριάζουν όλες... Το τελευταίο μου απόκτημα είναι αυτή η θηκούλα που μοιάζει με βιβλίο :) Edited February 17, 2015 by Yoda Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Είναι απαράδεκτη η Samsung που δε δίνει Lolipop. Την τρέχω εδώ και μια βδομάδα, δεν έχω κανένα απολύτως θέμα, είναι τόσο γρήγορη όσο και η stock και σε idle μου αφήνει ελεύθερα 600MB RAM. Οι 18 μήνες υποστήριξης θα έπρεπε να ισχύουν για κάθε μοντέλο ξεχωριστά. Όχι επειδή το S3 Neo διαδέχθηκε το S3 να πάρει μια 4.4.2 πριν μπει στο κουτί και τέρμα. Έλεος δηλαδή. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter11 Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Ρε παιδια νομιζω πως απο τοτε που εκανα ροοτ σαν να πεφτει λιγο πιο γρήγορα η μπαταρια...εχει παρατηρήσει κανεις το ιδιο ή ιδεα μου ειναι? Παράθεση Sony Ericsson Xperia Arc Cyanogenmod 11 - android 4.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kobulis Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Ρε παιδια νομιζω πως απο τοτε που εκανα ροοτ σαν να πεφτει λιγο πιο γρήγορα η μπαταρια...εχει παρατηρήσει κανεις το ιδιο ή ιδεα μου ειναι? Αν αφού έκανες root δεν εγκατεστησες τίποτα απολύτως, δε θα έχει καμία διαφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_christoforos Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Έχει τώρα δυο φορές που μου τελειώνει η μπαταρία γρήγορα. Πάω ρυθμίσεις μπαταρία και λέει ότι το 40% είναι από mm-qcamera-daemon Μπορώ να κάνω κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Έχει τώρα δυο φορές που μου τελειώνει η μπαταρία γρήγορα. Πάω ρυθμίσεις μπαταρία και λέει ότι το 40% είναι από mm-qcamera-daemon Μπορώ να κάνω κάτι; Κάτι τρέχει την κάμερα μάλλον. Σχετικά με τη μπαταρία, προτείνω να περάσετε μέσω ODIN την XXUANG1. Έχει εκπληκτική αυτονομία. Το είχα διαβάσει το XDA, την πέρασα και το διασταύρωσα μόνος μου. Μέσα στο Σαβ/κο φόρτισα τη συσκευή μια φορά. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kobulis Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Να την περάσουμε τη XXUANG1, το rootάρισμα όμως θα επιβιώσει της διαδικασίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Να την περάσουμε τη XXUANG1, το rootάρισμα όμως θα επιβιώσει της διαδικασίας; Όχι δυστυχώς. Προσωπικά χρειάστηκε να κάνω root εκ νέου. Επίσης αν έχεις custom recovery προτείνω να κάνεις full wipe τα πάντα πριν τη βάλεις για να είσαι ΟΚ. Πάντως η αυτονομία είναι μια χαρά τόσες μέρες. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosh Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Γεια σας παιδιά, Το κινητό τα σπάει το έχω 2 μήνες χωρίς κανένα πρόβλημα, παρά μόνο στο GPS, που το χρειάστηκα πρόσφατα. Αυτό που γίνεται είναι να κάνει αναζήτηση για τον εντοπισμό της τοποθεσίας μου συνέχεια, χωρίς να με βρίσκει, παρα μόνο λίγες φορές, προσεγγιστικά πάντα. Με και χωρίς θήκη το πρόβλημα παραμένει. Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση στο λογισμικό ή παίζει κατι με το hardware; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kobulis Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Περνάς το πολύ καλό κ δωρεάν Gps status. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Περνάς το πολύ καλό κ δωρεάν Gps status. +1 για το Gps status ;) Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kerlon10 Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Γειά σας. Βρήκα μπαταρία 3000 mah με 7€ από ebay και ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει η αγορά. Όχι ότι έχω μεγάλο πρόβλημα αυτονομίας με την γνήσια(2100 mah) αλλά άμα αξίζει γιατί να μην την πάρω. Άκουσα κάτι για προβλήματα θερμοκρασίας με τις κινεζικες μπαταρίες αλλά η χρήση που κάνω είναι πολύ ελαφριά (Facebook, messenger, tapatalk) και περιορισμένη θα μπορούσα να πω γιατί έχω και tablet και όταν είμαι σπίτι μπαίνω μόνο από εκεί άρα φαντάζομαι ότι θα αποφύγω το πρόβλημα θερμοκρασίας(?). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annabb20 Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Καλημέρα!! Έχω το κινητό κανα τρίμηνο τώρα και από την αρχή έχω το εξής πρόβλημα. Όταν είναι στη φόρτιση και το χρησιμοποιώ κολλάει και επανεκκινεί. Όταν λέμε το χρησιμοποιώ δεν το λιώνω στη χρήση, άλλωστε δεν προλαβαίνω κιόλας! Π.χ. αν το φορτίζω κλειστό και πάω να το ανοίξω κολλάει και επανεκκινεί πριν καν προλάβω να το ξεκλειδώσω με το μοτίβο. Ο φορτιστής δεν φαίνεται να έχει θέμα γιατί το φορτίζει πλήρως σε 2 ώρες. Η μπαταρία είναι μια χαρά κρατάει 4 μέρες και δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει. Έχει τύχει σε κανέναν άλλο αυτό? Τι μπορεί να φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourgakos2007 Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Καλημέρα!! Έχω το κινητό κανα τρίμηνο τώρα και από την αρχή έχω το εξής πρόβλημα. Όταν είναι στη φόρτιση και το χρησιμοποιώ κολλάει και επανεκκινεί. Όταν λέμε το χρησιμοποιώ δεν το λιώνω στη χρήση, άλλωστε δεν προλαβαίνω κιόλας! Π.χ. αν το φορτίζω κλειστό και πάω να το ανοίξω κολλάει και επανεκκινεί πριν καν προλάβω να το ξεκλειδώσω με το μοτίβο. Ο φορτιστής δεν φαίνεται να έχει θέμα γιατί το φορτίζει πλήρως σε 2 ώρες. Η μπαταρία είναι μια χαρά κρατάει 4 μέρες και δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει. Έχει τύχει σε κανέναν άλλο αυτό? Τι μπορεί να φταίει? Δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Το έχω εδώ και ενα μήνα περίπου το τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Καλημέρα!! Έχω το κινητό κανα τρίμηνο τώρα και από την αρχή έχω το εξής πρόβλημα. Όταν είναι στη φόρτιση και το χρησιμοποιώ κολλάει και επανεκκινεί. Όταν λέμε το χρησιμοποιώ δεν το λιώνω στη χρήση, άλλωστε δεν προλαβαίνω κιόλας! Π.χ. αν το φορτίζω κλειστό και πάω να το ανοίξω κολλάει και επανεκκινεί πριν καν προλάβω να το ξεκλειδώσω με το μοτίβο. Ο φορτιστής δεν φαίνεται να έχει θέμα γιατί το φορτίζει πλήρως σε 2 ώρες. Η μπαταρία είναι μια χαρά κρατάει 4 μέρες και δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει. Έχει τύχει σε κανέναν άλλο αυτό? Τι μπορεί να φταίει? Μήπως δεν έχει σχέση με τη φόρτιση και έχεις βάλει κανένα περίεργο πρόγραμμα? Κανένα memory cleaner - disk cleaner ή τίποτε τέτοιο? (Είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα όταν έβαλα το Clean Master.) Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Ελπίζω μόνο να μην είναι θέμα της motherboard. Όπως στο s3,πού ενώ φορτίζε,ξαφνικά σταματούσε,και πάλι τα ίδια. 4 s3,τα 3 μου το έκαναν. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annabb20 Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Μήπως δεν έχει σχέση με τη φόρτιση και έχεις βάλει κανένα περίεργο πρόγραμμα? Κανένα memory cleaner - disk cleaner ή τίποτε τέτοιο? (Είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα όταν έβαλα το Clean Master.) Ναι έχω clean master.. Λες να φταίει αυτό?? Θα το κάνω απεγκατάσταση και θα δω τι θα γίνει στην επόμενη φόρτιση.. Ελπίζω να φταίει αυτό γιατί κατα τ άλλα είναι άψογο.. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ελπίζω μόνο να μην είναι θέμα της motherboard. Όπως στο s3,πού ενώ φορτίζε,ξαφνικά σταματούσε,και πάλι τα ίδια. 4 s3,τα 3 μου το έκαναν. Δεν νομίζω να είναι αυτό γιατί αν δεν το χρησιμοποιώ είναι μια χαρά.. Θα δοκιμάσω να σβήσω το clean master και θα επανέλθω με νεότερα.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Θα παραγγείλω το κινητό (9301) απόψε. Θέλω μια μικρή βοήθεια: 1) Χρώμα λέω μάλλον το λευκό αν και είναι δύσκολο να επιλέξω! Υπάρχει και άλλο λευκό "κεραμικό" ή ένα είναι; 2) Το μαύρο το έχει κάποιος να μου πει πως φαίνεται διότι δεν μπορώ να το βρω; Είναι ίδιο με το μπλε (σαν βουρτσισμένο); 3) Να παραγγείλω κατευθείαν κάποιο αξεσουάρ όπως προστατευτικό οθόνης ή θήκη και, αν ναι, έχετε κάποιο καλό υπόψη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Adamanteus Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Θα παραγγείλω το κινητό (9301) απόψε. Θέλω μια μικρή βοήθεια: 1) Χρώμα λέω μάλλον το λευκό αν και είναι δύσκολο να επιλέξω! Υπάρχει και άλλο λευκό "κεραμικό" ή ένα είναι; 2) Το μαύρο το έχει κάποιος να μου πει πως φαίνεται διότι δεν μπορώ να το βρω; Είναι ίδιο με το μπλε (σαν βουρτσισμένο); 3) Να παραγγείλω κατευθείαν κάποιο αξεσουάρ όπως προστατευτικό οθόνης ή θήκη και, αν ναι, έχετε κάποιο καλό υπόψη; Έχω το s3 neo σε μαύρο χρώμα, το επέλεξα γιατί μου βγάζει κάτι το elegance και μια αρμονία (μαύρα bezels+μαύρη amoled οθόνη) σε σχέση με το white s3 που είχα κρατήσει. Το καπάκι του είναι απλό μαύρο glossy plastic (όχι βουρτσισμένο) και αφήνει δακτυλιές Δεν πρέπει να σε ανησυχεί αυτό γιατί ούτως η άλλως θα βάλεις καμιά θήκη στη πλάτη του κινητού, sto ebay υπάρχουν άπειρες. Τέλος στο s3 neo του έχουν περάσει προστατευτικό οθόνης από το εργοστάσιο, οπότε δεν χρειάζεται να μπεις στη διαδικασία Παράθεση (^_^) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARA2 Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Σχετικά με το GPS Όπως ίσως είδες πιο πάνω, είχα και εγώ πρόβλημα με το GPS. Όταν το αγόρασα ήταν εντάξει. Μετά από δυο περίπου εβδομάδες ξαφνικά έκανε αυτό που περιγράφεις. Με το GPS Status, πολύ μεγάλη αναμονή (πάνω από 10 λεπτά) και όταν καμιά φορά έδινε θέση έδινε πολύ μεγάλη απόκλιση (AGPS ενημερωμένο πάνα). Εγκατέστησα το GPS Test, σιγά σιγά άρχισε αν δίνει πιο γρήγορα θέση πάλι με μεγάλη απόκλιση. Σιγά σιγά μειώθηκε και η απόκλιση και επίσης άρχισε να δίνει θέση και με το GPS Status. Έτσι μετά από ένα μήνα περίπου έχω θέση σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα με απόκλιση κάτω από 10 μέτρα. Έχω παρατηρήσει όμως ότι ενώ η εφαρμογή Endomondo δίνει "GPS Excellent" δηλ έχει θέση, το σηματάκι του GPS πάνω αριστερά καμιά φορά αναβοσβήνει σαν να ψάχνει ακόμα. Κάποιο θεματάκι με το GPS πρέπει να παίζει, ίσως και σε συνδυασμό με την εφαρμογή που ζητάει την θέση. Θα το πήγαινα για επισκευή αλλά προς το παρόν δείχνει να έχει στρώσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 Το πήρα και εγώ... Υπάρχει μήπως κάποια θηκούλα αναδιπλούμενη (πορτοφόλι στυλ) που να του ταιριάζει σωστά και να είναι κάπως οικονομική; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vassili77 Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Ποιά είναι η πιο καλή και οικονομική σχετικά μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. March 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2015 Παιδιά Καλημέρα. Επειδή θέλω να πάρω ένα οικονομικό τηλέφωνο για την γυναίκα μου η οποία μετά από χρόνια θέλει να δώσει σύνταξη στο galaxy s2 της και θέλω να μου πείτε αν αξίζει η μετάβαση σε αυτό, αν έχει Καλή κεραία gps αν ποιανει καλά και αν κλειδώνει γρήγορα και τέλος πως με ποιόν τρόπο γιατί δεν θυμάμαι σάιτ κλπ τσεκάρεις αν είναι ευρωπαϊκό το κινητό η όχι. Ευχαριστώ Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts