Jump to content

Αγορά κινέζικου smartphone μέχρι 140 ευρώ.

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σκέφτομαι για αγορά κινέζικου κινητού αλλά δεν ξέρω ποιά μάρκα-μοντέλο να πάρω.Απο το κινητό ζητάω τα εξής.

1.Ποιότητα κατασκευής

2.Πολύ καλή φωτογραφική κάμερα

3.Πολύ καλή οθόνη

4.Καλή εμφάνιση-ντιζάιν

Ξεχώρισα lennovo p780,s660,a850,s820 coolpad 7230,f1 xiaomi hongmi redrice.Ποιο από αυτά έχει την καλύτερη φωτογραφική.

Αν το πάρω τελικά το κινέζικο θα μπορώ να βάζω εφαρμογές κλπ.

Το budget είναι μέχρι 140 ευρώ.

Ψήνομαι πολύ για το coolpad 7230. Γενικά για τα κινέζικα κινητά θα μπορέσω να κατεβάζω apps από το google store.

Ρωτας η εισαι βεβαιος?

Υπό την προϋπόθεση ότι θα έχουν προεγκατεστημένο playstore (τα περισσότερα έχουν) δε θα έχεις πρόβλημα στην εγκατάσταση εφαρμογών. Για σιγουριά πριν την παραγγελία επιβεβαίωσε με τον πωλητή ότι το κινητό θα έχει playstore. Μεταξύ των κινητώ που αναφέρεις, ίσως το Xiaomi να έχει την καλύτερη φωτογραφική.

ΧΙΑΟΜΙ και από εμένα και αν δεν θες το Note με τις 5,5" του και για να μην υπερβείς το μπάτζετ σου κοίτα το 1s που αξίζει με τα χίλια.

Παναγιώτης

Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s

Aν συγκρίνουμε της φωτογραφικές του 1s με το honor 3c ποιο υπερέχει.

Του Xiaomi 1s την κάμερα την έχω δει και δουλέψει, βγάζει ωραίες φωτό την ημέρα με φως, απλά μέτριες ή καλές την νύχτα. Ίσως σε κάμερα να υπερέχει το honor 3c λόγω του αισθητήρα της Σόνυ. Αν κάποιος τα έχει και τα δύο δουλέψει ίσως μπορεί να σου πει περισσότερα.

Παναγιώτης

Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s

Σκέφτομαι για αγορά κινέζικου κινητού αλλά δεν ξέρω ποιά μάρκα-μοντέλο να πάρω.Απο το κινητό ζητάω τα εξής.

1.Ποιότητα κατασκευής

2.Πολύ καλή φωτογραφική κάμερα

3.Πολύ καλή οθόνη

4.Καλή εμφάνιση-ντιζάιν

Ξεχώρισα lennovo p780,s660,a850,s820 coolpad 7230,f1 xiaomi hongmi redrice.Ποιο από αυτά έχει την καλύτερη φωτογραφική.

Αν το πάρω τελικά το κινέζικο θα μπορώ να βάζω εφαρμογές κλπ.

Το budget είναι μέχρι 140 ευρώ.

κοίτα και το TCL s950 (Alcatel idol X) , απίστευτη οθόνη ,πολύ μικρό σε μέγεθος και 13Mpixels