Jump to content

Microsoft Surface Pro 3

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ψάξε, αν θες στα καινούρια-μεταχειρισμένα eBay.

Κι εγώ από κει στα 1000 το πήρα το 8GB, σχεδόν ολοκαίνουργιο.

Θέλει ψάξιμο βέβαια κανα μήνα εκτός κι αν σου κάτσει καμιά ευκαιρία νωρίτερα.

Βρήκα από Γερμανία πάλι στα 1000 αφού πήρα το δικό μου!

Αλλιώτικα, περίμενε μετά το καλοκαίρι που θα βγεί το 4 (μάλλον) να πέσει η τιμή του 3.

make love not work

• Απαντήσεις 698
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Προσωπικη μου αποψη για heavy browsing με το i5 και τα 4GB RAM εισαι καλυμενος...εγω με το i3 κανω ΑΡΙΣΤΑ ολα αυτα που ζητας! (πλην το "χαλαρό image editing / photoshop" που δε το εχω δοκιμασει αλλα εχω διαβασει στα ξενα fora απο χρηστες i3 οτι ειναι αψογο και σε αυτο τομεα !)

Με το καλο να το αγορασεις,ειναι μια απο τις TOP συσκευες !

To 8GB μοντέλο είναι 1050, ενώ το 128 είναι στα 850 αυτή τη στιγμή στο fnac. Συν το πληκτρολογιο φτανω 1000άρικο που είναι ήδη ανώτατο budget για μένα. Δεν μπορώ να διαθέσω δυστυχώς 1200. Θα έχω μεγάλο θέμα? Θα κάνω υπαναχωρήσεις τι να γίνει... :cry:

Προσωπικη μου αποψη για heavy browsing με το i5 και τα 4GB RAM εισαι καλυμενος...εγω με το i3 κανω ΑΡΙΣΤΑ ολα αυτα που ζητας! (πλην το "χαλαρό image editing / photoshop" που δε το εχω δοκιμασει αλλα εχω διαβασει στα ξενα fora απο χρηστες i3 οτι ειναι αψογο και σε αυτο τομεα !)

Με το καλο να το αγορασεις,ειναι μια απο τις TOP συσκευες !

Εγώ πάντως στο desktop είμαι μόνιμα στα 7+GB με chrome. Για μένα όταν δίνεις τόσα λεφτά είναι αμαρτία να τσιγκουνευτείς τη ram σε ένα μηχάνημα που δεν μπορείς να aναβαθμίσεις.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Εγώ πάντως στο desktop είμαι μόνιμα στα 7+GB με chrome. Για μένα όταν δίνεις τόσα λεφτά είναι αμαρτία να τσιγκουνευτείς τη ram σε ένα μηχάνημα που δεν μπορείς να aναβαθμίσεις.

Ναι δεν διαφωνώ αλλά σκέψου ότι ξεκίνησα με ένα

μπάτζετ ~600 μετά πήγα στα 700, μετά στα 800-900 για το σερφεις γιατί κάθε φορά έλεγα ναι άντε αλλα 100-200 για μια μνήμη παραπάνω μετά άντε άλλα 100 να παμε απο Ι3 σε Ι5 κ.ο.κ. Ήδη έχει ξεφύγει το μπάτζετ. 1000 ειναι ανωτατο και δεν θα βγω για κανα 2μηνο :X:lol:

Για heavy browsing ειδικά με chrome θες τουλάχιστον 8GB ram.

Γνωστο οτι ο chrome καταπινει την μπαταρια και οχι μονο πορους του συστηματος(ram) οχι μονο σε Windows αλλα και σε OSX.

Μακρυα εκτος αν εχει κανεις μαζοχιστικες διαθεσεις:lol::p

Μακρυα και αγαπημενοι απο τον chrome.

Ουτε καν εγκατεστημενο τον εχω.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Δηλαδη στα windows ποιο browser προτεινεις αλεξ? Κι εγω chrome χρησιμοποιω, γι αυτο ρωταω.

Εγω σε ντεσκτοπ mode αυστηρα την αλεπου.

Δεν εχω δοκιμασει αλλον πχ Opera παρα μονο explorer που κυριως για αφη τον εχω.

Ισως με τον Spartan με τα 10 να αλλαξουν οι προτιμησεις μου.

Edited by alextrela

Για desktop μιλαω, αλλα εγω εχω win7. Ως αισθηση παντως η αλεπου μου φανηκε πιο βαρια στο λιγο που τη δοκιμασα πριν διαλεξω το chrome. Αυτα πριν 8 μηνες βεβαια. Στο android παντως προσφατα η αλεπου ανεβηκε στην εκτιμηση μου καθως ειναι το μονο που απεικονιζει σωσΤα ολους τους ελληνικους πολυτονικους χαρακτηρες.

Και κατι ελαφρως ασχετο. Ετυχε και ησουν online και απαντησες αμεσως ή εχεις βρει τροπο να σου ερχονται ειδοοιησεις στο tapatalk?

Για desktop μιλαω, αλλα εγω εχω win7. Ως αισθηση παντως η αλεπου μου φανηκε πιο βαρια στο λιγο που τη δοκιμασα πριν διαλεξω το chrome. Αυτα πριν 8 μηνες βεβαια. Στο android παντως προσφατα η αλεπου ανεβηκε στην εκτιμηση μου καθως ειναι το μονο που απεικονιζει σωσΤα ολους τους ελληνικους πολυτονικους χαρακτηρες.

Και κατι ελαφρως ασχετο. Ετυχε και ησουν online και απαντησες αμεσως ή εχεις βρει τροπο να σου ερχονται ειδοοιησεις στο tapatalk?

Οχι ήμουν ήδη online στο Surface αν και εχω το Tapatalk ενεργό αλλα προτιμώ τον browser.

Ειδοποιήσεις πάντως έρχονται κανονικά στο Tapatalk.

Στο android εγω μονο τον dolphin χρησιμοποιώ.

Το "μηχανημα" ειναι απαικτο.Μετα απο 7 χρονια χρηση linux ξαναγυρισα σε windows εξαιτιας του,αφου το χρησιμοποιω και σαν σταθερο.

Θελω να ρωτησω κατι.Υπαρχει η δυνατοτητα να μου "κραταει" τις αναλυσεις της οθονης αναλογα με το αν ειναι συνδεδεμενο σε εξωτερικη οθονη ή οχι.Ειναι σπαστικο καθε φορα που το ξεσυνδεω απο την εξωτερικη να πρεπει να αλλαζω την αναλυση και το αναποδο.Το "let me choose one scale level ...." ειναι ξετικαρισμενο.

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

Το "μηχανημα" ειναι απαικτο.Μετα απο 7 χρονια χρηση linux ξαναγυρισα σε windows εξαιτιας του,αφου το χρησιμοποιω και σαν σταθερο.

Θελω να ρωτησω κατι.Υπαρχει η δυνατοτητα να μου "κραταει" τις αναλυσεις της οθονης αναλογα με το αν ειναι συνδεδεμενο σε εξωτερικη οθονη ή οχι.Ειναι σπαστικο καθε φορα που το ξεσυνδεω απο την εξωτερικη να πρεπει να αλλαζω την αναλυση και το αναποδο.Το "let me choose one scale level ...." ειναι ξετικαρισμενο.

Εδω βρήκα μια αναφορά τωρα αν θα βοηθήσει θα το διαπιστώσεις ο ίδιος στην πράξη αλλιως χειροκίνητα αναγκαστικά θα κανεις αλλαγή στην ανάλυση.

http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows8_1-files/dekstop-items-re-arrange-upon-dis-connect-second/9e46d149-f33f-4ab9-b640-2c4656cac86d

παιδια καλημερα,σκεφτομαι να αγορασω αυτο το εργαλειο -microsoft surface pro 3-.για να αντικαταστησω το laptop,που ειναι και πολυ βαρυ για μεταφορα, και επειδη ταξιδευω συνεχεια.το μονο προβλημα ειναι οτι δεν ξερω αν μπορω να συνδεσω εξωτερικο δισκο, για να βλεπω ταινειες.εχω διαβασει οτι με μια αναβαθμιση που εκανε η microsoft, δεν διαβαζει τους εξωτερικους δισκους.ισχυει αυτο?καποιος απο σας που εχει αυτο το εργαλειο,εχει κανενα προβλημα?εχω σκληρο εξωτερικο στα 2gb wd στα 2,5

παιδια καλημερα,σκεφτομαι να αγορασω αυτο το εργαλειο -microsoft surface pro 3-.για να αντικαταστησω το laptop,που ειναι και πολυ βαρυ για μεταφορα, και επειδη ταξιδευω συνεχεια.το μονο προβλημα ειναι οτι δεν ξερω αν μπορω να συνδεσω εξωτερικο δισκο, για να βλεπω ταινειες.εχω διαβασει οτι με μια αναβαθμιση που εκανε η microsoft, δεν διαβαζει τους εξωτερικους δισκους.ισχυει αυτο?καποιος απο σας που εχει αυτο το εργαλειο,εχει κανενα προβλημα?εχω σκληρο εξωτερικο στα 2gb wd στα 2,5

2gb μόνο;

Μια χαρά διαβάζει σκληρούς.

Εχω 3(320-500 και 1tb) USB 3.0 και τους διαβάζει άψογα.

Edited by Alex_tz

Μια χαρά διαβάζει σκληρούς.

Εχω 3(320-500 και 1tb) USB 3.0 και τους διαβάζει άψογα.

βλεπεις ταινειες κανονικα?δεν σου κολαει τιποτα?εχεις κανει την τελευταια αναβαθμιση?

βλεπεις ταινειες κανονικα?δεν σου κολαει τιποτα?εχεις κανει την τελευταια αναβαθμιση?

Μια χαρά θα βλέπεις φίλε ! ΠΑΡΤΟ ΑΦΟΒΑ !!!:cool:

Αψογα βλεπω οπως δοκιμασα σε 720/1080p bluray rip αρχεια.

Ουδεποτε υπηρχε προβλημα σε τετοιο ζητημα.

Και με την τελευταια αναβαθμιση εννοειται που ειμαι.

Σε μερικούς σκληρούς που δοκίμασα, που έχω, κανένα πρόβλημα.

Αλλά, καμιά 10αριά φλασακια (USB 2.0) τα έχει βγάλει άχρηστα!

Μόνο τα 4 απ'αυτά βλέπει.

make love not work

Αψογα βλεπω οπως δοκιμασα σε 720/1080p bluray rip αρχεια.

Ουδεποτε υπηρχε προβλημα σε τετοιο ζητημα.

Και με την τελευταια αναβαθμιση εννοειται που ειμαι.

Να σε ρωτήσω κάτι αλλο; Εχεις παρει usb με ενίσχυση ρεύματος;οι σκληροί δίσκοι που εχεις ειναι 2,5;

Να σε ρωτήσω κάτι αλλο; Εχεις παρει usb με ενίσχυση ρεύματος;οι σκληροί δίσκοι που εχεις ειναι 2,5;

Και οι 3 δίσκοι ειναι 2.5αρια usb 3.0 και χωρις ενίσχυση ρεύματος.

Τελικά το πηρα σημερα τελειο το εργαλείο.κατι αλλο τωρα θελω να βάλω μια μνήμη micro ad card 128,εδω που κοίταξα πλαίσιο κλπ την εχουν στα 150€ βρήκα στο eBay με 25€,αλλα εχει και διαφορες που ειναι πιο γρήγορες,η class 10 ειναι γρήγορη η εχει ακομη πιο γρήγορες;ξερει κανενας να μου προτείνει καμια;

θελω να βάλω μια μνήμη micro ad card 128,εδω που κοίταξα πλαίσιο κλπ την εχουν στα 150€ βρήκα στο eBay με 25€,αλλα εχει και διαφορες που ειναι πιο γρήγορες,η class 10 ειναι γρήγορη η εχει ακομη πιο γρήγορες;ξερει κανενας να μου προτείνει καμια;

Καλοριζικη η ΕΡΓΑΛΕΙΑΡΑ !

Σχετικα με τη καρτα,μη πας και παρεις αυτη με τα 25 ευρω γιατι σιγουρα ειναι fake !

Τελικά το πηρα σημερα τελειο το εργαλείο.κατι αλλο τωρα θελω να βάλω μια μνήμη micro ad card 128,εδω που κοίταξα πλαίσιο κλπ την εχουν στα 150€ βρήκα στο eBay με 25€,αλλα εχει και διαφορες που ειναι πιο γρήγορες,η class 10 ειναι γρήγορη η εχει ακομη πιο γρήγορες;ξερει κανενας να μου προτείνει καμια;

Πάρε μια evo η pro της Samsung(εγω εχω την pro 64αρα που την αναγνωρίζει κανονικά και ειναι πολυ γρήγορη http://www.samsung.com/us/computer/memory-storage-accessories/MB-MG64DA/AM )

http://www.samsung.com/us/computer/memory-storage-accessories/MB-MP128DA/AM

• The title was changed to Microsoft Surface Pro 3