palavas Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Εγώ τελικά έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων γιατί δεν είχα κάνει μετά την 5.0 και το κινητό δεν ξανα έκλεισε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Εγώ τελικά έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων γιατί δεν είχα κάνει μετά την 5.0 και το κινητό δεν ξανα έκλεισε. ωραίος! :D:D:D:D Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George316 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Παίδες επανέρχομαι πάλι στο θέμα μας. Είχα γράψει ότι θέλω να το αγοράσω το κινητό αλλά έπεσε στα χέρια μου σχεδόν δωρεάν απο γνωστό μου, ενα iphone 5 s . To θέμα είναι ότι το έχω 1 μήνα είναι ταχύτατο δεν έχει lags αλλά η οθόνη του είναι πολύ μικρή. Το κινητό g3 γενικά βλέπω ότι έχει θέματα με κλεισίματα κτλπ. Το ερώτημα μου είναι να το αγοράσω λόγω των προβλημάτων που ακούω ή να περιμένω το Lg g4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Παίδες επανέρχομαι πάλι στο θέμα μας. Είχα γράψει ότι θέλω να το αγοράσω το κινητό αλλά έπεσε στα χέρια μου σχεδόν δωρεάν απο γνωστό μου, ενα iphone 5 s . To θέμα είναι ότι το έχω 1 μήνα είναι ταχύτατο δεν έχει lags αλλά η οθόνη του είναι πολύ μικρή. Το κινητό g3 γενικά βλέπω ότι έχει θέματα με κλεισίματα κτλπ. Το ερώτημα μου είναι να το αγοράσω λόγω των προβλημάτων που ακούω ή να περιμένω το Lg g4? Ελάχιστες συσκευές έχουν θέμα με restart πλέον και συνήθως είναι θέμα software που λύνεται με ένα reset. Για το G4 προς το παρόν μόνο φήμες ακούγονται όποτε δεν ξέρω τι να σου πώ. Αν έχει την υπομονή να περιμένεις και τα χρήματα να το πάρεις γιατί θα ξεκινήσει ακριβά (εγω στη θέση σου θα απέφευγα τις πρώτες παρτίδες) περίμενε για το G4. Κατά τ'αλλα μια χαρά πάει το G3 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 δυσκολα θα ξαναβρεις restart σε g3..τωρα οσο προχωραμε βγαινουν update που εχουν τελιωσει με το θεμα αυτο!!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Παίδες επανέρχομαι πάλι στο θέμα μας. Είχα γράψει ότι θέλω να το αγοράσω το κινητό αλλά έπεσε στα χέρια μου σχεδόν δωρεάν απο γνωστό μου, ενα iphone 5 s . To θέμα είναι ότι το έχω 1 μήνα είναι ταχύτατο δεν έχει lags αλλά η οθόνη του είναι πολύ μικρή. Το κινητό g3 γενικά βλέπω ότι έχει θέματα με κλεισίματα κτλπ. Το ερώτημα μου είναι να το αγοράσω λόγω των προβλημάτων που ακούω ή να περιμένω το Lg g4? Πρώτο εμπόδιο το μέγεθος ιδιαίτερα το καλοκαίρι μετά την αγορά το αντιλαμβάνεσαι απόλυτα ότι και να λες πριν είναι θεωρία. Το δεύτερο είναι η μπαταρία αν μετατρέπεις το κινητό καθημερινά σε σχεδόν tablet θα έχεις πρόβλημα και χρησιμοποιείς δίκτυα κινητής όλη μέρα στο φουλ αν πάλι κάνεις λογική χρήση θα είσαι ok. Προβλήματα το κινητό άλλα δεν έχει, το android είναι γνωστό. Σε αυτή τη χρονική στιγμή απαραίτητη μια στάση για το G4 να δεις τι θα βγει και ανάλογα κάνεις το πλάνο σου μένοντας λίγο με το 5s ίσως μέχρι να λογικευτεί η τιμή του G4 αν αξίζει η βελτίωση σε σχέση με το G3 βέβαια. Προσωπικά μόνο το μέγεθος θα με κράταγε μακριά όπως τα μετρώ μετά από 7 μήνες χρήση του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas12345 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Καλησπερα παιδια!!! Ειμαι κατοχος του lg g3 32γιγα..Το προβλημα που εχω ειναι οτι σβηνει μονο του πολλες φορες και για να ανοιξει παλι πρεπει να βγαλω την μπαταρια..Το πηγα για επισκευη στην Lg και μετα απο καποιες μερες μου ξανακανει τα ιδια.. Ξερει κανεις τι μπορει να συμβαινει?? Ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zannakis Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Πριν ενα 2ωρο μου έκλεισε. 411 ειναι το 16αρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Πριν ενα 2ωρο μου έκλεισε. 411 ειναι το 16αρι. Ετρεχες καμία εφαρμογή? Ή έτσι ξαφνικά έκλεισε? Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zannakis Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Ηταν κλειδωμενο πηγα να το ξεκλειδωσω δεν ανοιγε και οταν πατησα 3-4 φορες την οθονει εκανε λες και ανοιξε απο επανεκκινηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas12345 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Kαλησπερα παιδια!!Εχω κι εγω το ιδιο προβλημα με την συσκευη (32g)..Εκει που το λειτουργω ξαφνικα σβηνει και για να ανοιξει παλι πρεπει να βγαλω την μπαταρια..Το πηγα στην Lg να το κοιταξει (ειπαν οτι το εφτιαξαν) αλλα μου ξανακανε τα ιδια παλι..Ξερεις κανεις καμοια λυση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Kαλησπερα παιδια!!Εχω κι εγω το ιδιο προβλημα με την συσκευη (32g)..Εκει που το λειτουργω ξαφνικα σβηνει και για να ανοιξει παλι πρεπει να βγαλω την μπαταρια..Το πηγα στην Lg να το κοιταξει (ειπαν οτι το εφτιαξαν) αλλα μου ξανακανε τα ιδια παλι..Ξερεις κανεις καμοια λυση?? Ξανά service. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Ξανά service. Φοβάμαι πως ναι... Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas12345 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Εγω πιστευω και να το ξαναπαω για service καμοια επαναφορα θα κανουν παλι.. Μακαρι να κανω λαθος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Εγω πιστευω και να το ξαναπαω για service καμοια επαναφορα θα κανουν παλι.. Μακαρι να κανω λαθος.. Δεν σου άλλαξαν πλακέτα την προηγούμενη? Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas12345 Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Δεν σου άλλαξαν πλακέτα την προηγούμενη? Oχι δεν μου αλλαξαν..Αναβαθμιση λογισμικου μου ειπαν οτι εκαναν! Συγκεκριμενα το χαρτι που μου δωσανε απο το service λεει επισκευη κατηγοριας 1..Δεν ξερω τι σημαινει αυτο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Πήγαινε το πίσω και πες τους να μην σου κάνουν αναβάθμιση πάλι και ότι έκανες και συ και δεν λύθηκε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kikk Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Παιδιά κι εμένα μου έφαγε χοντρό σκάλωμα τις προάλλες!! :( Τα παιξα! Δεν ανταποκρινόταν με τίποτα και αναγκάστηκα να του βγάλω την μπαταρία τελικά... Και το έχω μόνο 4 μήνες... Ελπίζω να μην μου το ξανακάνει, γιατί έχω αγχωθεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas12345 Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 Παιδιά κι εμένα μου έφαγε χοντρό σκάλωμα τις προάλλες!! :( Τα παιξα! Δεν ανταποκρινόταν με τίποτα και αναγκάστηκα να του βγάλω την μπαταρία τελικά... Και το έχω μόνο 4 μήνες... Ελπίζω να μην μου το ξανακάνει, γιατί έχω αγχωθεί... Eτσι φιλε κι εμενα!! Εβγαλα την μπαταρια για να ανοιξει παλι...Εγω το εχω απο τα χριστουγεννα! Που το κανει εσενα σε καμοια εφαρμογη? σε κανα παιχνιδι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias26 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Εχω σκυλομετανιωσει που αγορασα αυτη την συσκευη.. Καθε μερα 2-3 αλλες φορες και παραπανω shut down.Τις περισσοτερες φορες πρεπει να βγαλω μπαταρια. Σημερα το εκανα hard reset και set as new και παλι εκλεισε.. Εχω το χρυσο 16 GB(ιταλικη παρτιδα) Παράθεση Ολα είναι δρόμος! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 Εχω σκυλομετανιωσει που αγορασα αυτη την συσκευη.. Καθε μερα 2-3 αλλες φορες και παραπανω shut down.Τις περισσοτερες φορες πρεπει να βγαλω μπαταρια. Σημερα το εκανα hard reset και set as new και παλι εκλεισε.. Εχω το χρυσο 16 GB(ιταλικη παρτιδα) Ανέκαθεν είχες πρόβλημα ή με το τελευταίο update? Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 να το πας procordia μην το αφηνεις!!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. March 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2015 να το πας procordia μην το αφηνεις!!! ΥΓ:Tι με ηθελες...?? Δεν μπορω να παρω πμ... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias26 Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Ανέκαθεν είχες πρόβλημα ή με το τελευταίο update? Με το τελευταιο update!!!! Παράθεση Ολα είναι δρόμος! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 (edited) Με το τελευταιο update!!!! Εφόσον έχεις κάνει reset και δεν είχες στο παρελθόν αυτό το πρόβλημα μήπως κατέβασες καμία εφαρμογή που να δημιούργησε το πρόβλημα? Αν πιστεύεις ότι δεν οφείλεται σε αυτό δοκίμασε μέσω του flash tool να ξαναπεράσεις την rom ή αν δεν θες να μπεις στην διαδικασία το πας procordia για έλεγχο. Υπάρχει περίπτωση να συμβαίνει τίποτα άλλο πχ. Από καμία πτώση? Edited March 28, 2015 by takaros31 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts