Johnako Δημοσιεύτηκε July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 9, 2014 Επειδή το κερδισα το συγκεκριμένο και περιμένω να έρθει,το έχει κάποιος να πει την εμπειρία του για το συγκεκριμένο ταμπλετ??? https://www.skroutz.gr/s/4615729/F-U-ETB9543-9-8GB.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnako Δημ. July 9, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Κανείς??? Τουλάχιστον ξέρετε αν τα f&u έχουν play store??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα δεν μου φαινεται και πολυ καλο, βεβαια τα φαινομενα απατουν πολλες φορες. ;) Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnako Δημ. July 9, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Τι εννοείς??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Τι εννοείς??? καταρχην η αναλυση δεν υποσχεται πολλα. Επειτα ο επεξεργαστης δεν ειναι και πολυ δυνατος. Βεβαια δεν μπορουμε να καταδικασουμε καμια συσκευη πριν την δουμε. τσεκαρε να δεις εαν υπαρχει κανενα review στο Internet για να εχεις ολοκληρωμενη αποψη. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnako Δημ. July 10, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Κοίτα φίλε εγώ το κέρδισα το συγκεκριμένο,δεν έδωσα λεφτα οπότε δεν τα πολυκοιταω αυτά.απλά ήθελα να μάθω αν τα f&u έχουν play store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgekid Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Δεν εχουν.......ο αδερφός μου εχει ενα f&u και δεν εχει play store εχουν market......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SR10RS Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Δεν εχουν.......ο αδερφός μου εχει ενα f&u και δεν εχει play store εχουν market......... Κοίτα φίλε εγώ το κέρδισα το συγκεκριμένο,δεν έδωσα λεφτα οπότε δεν τα πολυκοιταω αυτά.απλά ήθελα να μάθω αν τα f&u έχουν play store. καλημέρα μόρτηδες λοιπόν το ίδιο ταμπλετακι έχω κερδίσει και εγώ και βεβαία έχουν play stor αλλά! κάντε εγκατάσταση ένα άλλο launcher π.χ nova launcher και δια μαγιας το play stor θα εμφανιστεί μόνο του στα προγράμματα αλλιώς ανοίξτε την εφαρμογή APKInstaller/Manage και θα δείτε ότι το play stor είναι μέσα τώρα γενικά δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό το κουλό με τον δικό του launcher, σε γενικές γραμμές είναι ένα ταμπλετ κάτω του μετρίου θα έλεγα αλλά δεν το πληρώσαμε κι ολας:D αν καταφέρω και το ρουταρω θα το μεταμορφώσω τελείως όπως είχα κάνει και με το κινητό αλλά δεν ξέρω άμα το συγκεκριμένο ρουτάρεται κι αν υπάρχει και καμιά καστομια ρομουλα να του βάλουμε αν ξέρει κανείς να πει:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 (edited) Εμένα βρέθηκε στα χέρια μου ένα μοντέλο F&U ETB 9544 που δεν έχω δει ακόμα στην αγορά, δεν ξέρω όμως για ποιον λόγο. Έχει τα ίδια χαρακτηριστικά και από όσο βλέπω είναι και εξωτερικά πανομοιότυπα. Το Google Play εμφανίστηκε στην περίπτωση μου με ένα απλό ξετικάρισμα της επιλογής "hide Google Play" μέσα από τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου στο μενού προβολή. Όσο για το root έγινε και αυτό πανεύκολα με την χρήση του εργαλείου kingo Edited August 5, 2014 by stelakis1914 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseligkas Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Έψαχνα να βρω τρόπο να εμφανίσω το Play Store στο 9544 ενός φίλου και είδα το αμέσως προηγούμενο post του stelakis1914. Αφού τον ευχαριστήσω που ενημέρωσε για τη μέθοδο εμφάνισης του Play Store, θα ήθελα να προειδοποιήσω τον poster και τους υπόλοιπους επισκέπτες του thread να μη δοκιμάζουν άφοβα το rooting με το Kingo root. Συνδέεται από το PC μέσω internet σε server στην Κίνα και στέλνει το IMEI του κινητού σας. Περισσότερες πληροφορίες, εδώ: http://androidnews.co.in/2013/11/08/psa-use-kingo-root-vroot-root-android-device/ Συγγνώμη, δε γνωρίζω κάποιο άλλο rooting εργαλείο να προτείνω για τις συγκεκριμένες συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Σαφώς και δεν γνώριζα τις κρυφές διεργασίες που διενεργούσε η συγκεκριμένη εφαρμογή όταν την πρότεινα πιο πάνω όπως και τους κινδύνους που αν και εφόσον προκύψουν. Όποιος ανακαλύψει κάποιον άλλο πιο ασφαλή τρόπο για να αποκτούμε πρόσβαση Root στο tablet μας, ας τον δημοσιεύσει εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnako Δημ. August 24, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Εμένα βρέθηκε στα χέρια μου ένα μοντέλο F&U ETB 9544 που δεν έχω δει ακόμα στην αγορά, δεν ξέρω όμως για ποιον λόγο. Έχει τα ίδια χαρακτηριστικά και από όσο βλέπω είναι και εξωτερικά πανομοιότυπα. Το Google Play εμφανίστηκε στην περίπτωση μου με ένα απλό ξετικάρισμα της επιλογής "hide Google Play" μέσα από τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου στο μενού προβολή. Όσο για το root έγινε και αυτό πανεύκολα με την χρήση του εργαλείου kingo Ναι φίλε μου και εγώ μόλις το έψαξα λίγο βρηκα το google play.αν θέλει κάποιος και ξερει τρόπο για ρουτ ας το ποστάρει εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Παιδιά έψαξα λίγο καλύτερα το θέμα με το Kingo Root και δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο θέμα. Το topic στο XDA που έγραψε για πρώτη φορά αυτό το θέμα έχει διαγραφεί και το Kingo Root προτείνεται και από άλλες μεγάλες και αξιόπιστες ιστοσελίδες όπως το cnet Εδώ βρίσκεται η επίσημη θέση της εταιρείας για τον ντόρο που προκλήθηκε Κατά την γνώμη μου προχωρήστε άφοβα στη χρήση σου γιατί η αυτή την στιγμή και δεν υπάρχει εναλλακτική λύση αλλά και όταν βγει δεν ξέρω αν θα ολοκληρώνει την διαδικασία τόσο εύκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Έχετε να προτείνετε κάποια καλή ρομ ώστε να βελτιωθεί λίγο? Γιατί οκ κάνουμε το ροοτ αλλά από μόνο του δεν αλλάζει κάτι. Έτσι κι αλλιώς δεν έχει bloatware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Προσπάθησα κι εγώ να βρω κάποια να περάσω γιατί ήθελα να έχω την έκδοση 4.4 του Android στο tablet αλλά δεν κατάφερα να βρω. Διαπίστωσα ότι το ρίσκο είναι μεγάλο τοποθετώντας κάποια "generic" ROM με σοβαρό κίνδυνο το tablet να brickάρει ή να μην μην μπορεί να δουλέψουν σοβαρές λειτουργίες όπως το wi-fi. Έτσι παράτησα το εγχείρημα και συμβιβάστηκα με την μαμά 4.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WaStreL Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Καλησπέρα κι από μένα! έχω το ίδιο Tablet κι εγώ (f&u tablet etb 9544)!! τα ξέρω όλα τα παραπάνω, αυτό όμως που δεν γνωρίζω, και που δεν βρήκα πουθενά αλλού κάποια λύση, είναι το ότι εάν το συγκεκριμένο Tablet μπορεί να δώσει εικόνα στη τηλεόραση!! (και ευχαριστώ προαιρετικά) Παράθεση http://www.neobux.com/?r=jaemc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zk750 Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Έχω και γω το ETB 9544, όσο και να δοκιμάζω με το Kingo root βγάζει μήνυμα no device connected, είτε ενεργοποιώ το debugging mode είτε όχι. Καμιά ιδέα κάποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgy Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Έχω πάρει για τον γιο μου το ETB1063 από το Carrefour. Ενώ λέει ότι έχει μνημη Rοm 8GB τον έχει χωρισμένο σε δύο τμήματα, τον μεγαλύτερο εκ των οποίων τον ονομάζει "NAND FLASH"(5,3GB). Ο μικρός, εσωτερικός χώρος, έχει μόνο 1GB μέγεθος και ενώ θέλω να κατεβάσω κάποιες ακόμα εφαρμογές μου λέει ότι δεν έχει χώρο!!! Πώς μπορώ να κάνω ενοποίηση του υπάρχοντος αποθηκετευτικού χώρου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beerman63 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Καλησπέρα. Έχω πάρει το etb9643 το οποίο κάθε φορά που το ανοίγω δεν μπαίνει ούτε στο play store ούτε στο YouTube .πρέπει κάθε φορά να τρέχω το google services το οποίο έχω κατεβάσει. Καμία ιδέα η να το στείλω από κει που ήρθε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzmak Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Καλησπέρα. Έχω πάρει το etb9643 το οποίο κάθε φορά που το ανοίγω δεν μπαίνει ούτε στο play store ούτε στο YouTube .πρέπει κάθε φορά να τρέχω το google services το οποίο έχω κατεβάσει. Καμία ιδέα η να το στείλω από κει που ήρθε Καλησπέρα μετά από πολλή ώρα έχοντας το ίδιο tablet με το ίδιο πρόβλημα βρήκα λύση. Κατέβασε στο pc το aptoide πέρασε το μέσα .Από αυτό κατέβασε τον chrome μετά το gmail και μόνο του θα εγκαταστήσει το framework και τα services με όλα τα καλούδια της google όποτε είσαι οκ χωρίς να χρειάζεται να περνάς τπτ κάθε φορά που κάνεις reboot. Ελπίζω να βοήθησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_97 Δημ. May 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2015 Καλημέρα. Κι εγω κέρδισα το ETB9643 και ομολογώ πως απογοητεύτηκα. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να εγκαταστήσω το google play ή οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angels25 Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Καλησπερα, εχω το συγκεκρημενω ταμπλετ και δεν ανοιγει κολαει στα πιγκουινακια και δεν μπορω να βρω ρομ . Μπορει καποιος να βοιθησει για καποιο σιτε με ρομ για το συγκεκρειμενω?? Παράθεση Samsung note 8 dual Samsung note 4 jiayu s3 advance 3GB Ram Thl T200 2GB Ram Lenovo S960 2GB Ram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamlord1970 Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Παιδια καταφερε κανεις να περασει custom recovery και να ρουταρει καποιο απο τα ETB tablets? Εχω ενα etb7624 φιλου και το ρουταρα με kingo root αλλα δεν βρισκω recovery.....περασα cwm recovery και δεν την βλεπει και δεν μπσινει ρικαβερυ...…καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g05 Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Έχουν ολά τους play store Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george56 Δημ. February 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2017 (edited) Καλησπερα, σημερα επεσε ενα ETB 9544 στε χερια μου απο συγγενη, το ειχε παρει απο Carrefour και το ειχε δουλεψεο ολο κι ολο 4 - 5 φορες. Το ταμπλετακι ειναι καινουριο, προσπαθησα να το ανοιξω και δεν, ο συγγενης εχει χασει τον φορτιστη και μαλλον η μπαταρια ειναι 100% ξεφορτιστη, εχει πανω απο χρονο να το λειτουργησει. Ερωτηση, εχει καποιον ιδιαιτερο φοστιστη;... φορτιζει και απο το USB εκτος απο το DC?.. Edited February 15, 2017 by george56 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts