Jump to content

tablet F&U ETB9543

Johnako
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδή το κερδισα το συγκεκριμένο και περιμένω να έρθει,το έχει κάποιος να πει την εμπειρία του για το συγκεκριμένο ταμπλετ???

https://www.skroutz.gr/s/4615729/F-U-ETB9543-9-8GB.html

δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα δεν μου φαινεται και πολυ καλο, βεβαια τα φαινομενα απατουν πολλες φορες. ;)

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Τι εννοείς???

καταρχην η αναλυση δεν υποσχεται πολλα. Επειτα ο επεξεργαστης δεν ειναι και πολυ δυνατος.

Βεβαια δεν μπορουμε να καταδικασουμε καμια συσκευη πριν την δουμε. τσεκαρε να δεις εαν υπαρχει κανενα review στο Internet για να εχεις ολοκληρωμενη αποψη.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Κοίτα φίλε εγώ το κέρδισα το συγκεκριμένο,δεν έδωσα λεφτα οπότε δεν τα πολυκοιταω αυτά.απλά ήθελα να μάθω αν τα f&u έχουν play store.

• 4 weeks later...
Δεν εχουν.......ο αδερφός μου εχει ενα f&u και δεν εχει play store εχουν market.........

Κοίτα φίλε εγώ το κέρδισα το συγκεκριμένο,δεν έδωσα λεφτα οπότε δεν τα πολυκοιταω αυτά.απλά ήθελα να μάθω αν τα f&u έχουν play store.

καλημέρα μόρτηδες λοιπόν το ίδιο ταμπλετακι έχω κερδίσει και εγώ και βεβαία έχουν play stor αλλά!

κάντε εγκατάσταση ένα άλλο launcher π.χ nova launcher και δια μαγιας το play stor θα εμφανιστεί μόνο του στα προγράμματα αλλιώς ανοίξτε την εφαρμογή APKInstaller/Manage και θα δείτε ότι το play stor είναι μέσα

τώρα γενικά δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό το κουλό με τον δικό του launcher, σε γενικές γραμμές είναι ένα ταμπλετ κάτω του μετρίου θα έλεγα αλλά δεν το πληρώσαμε κι ολας:D αν καταφέρω και το ρουταρω θα το μεταμορφώσω τελείως όπως είχα κάνει και με το κινητό αλλά δεν ξέρω άμα το συγκεκριμένο ρουτάρεται κι αν υπάρχει και καμιά καστομια ρομουλα να του βάλουμε αν ξέρει κανείς να πει:)

Εμένα βρέθηκε στα χέρια μου ένα μοντέλο F&U ETB 9544 που δεν έχω δει ακόμα στην αγορά, δεν ξέρω όμως για ποιον λόγο.

Έχει τα ίδια χαρακτηριστικά και από όσο βλέπω είναι και εξωτερικά πανομοιότυπα. Το Google Play εμφανίστηκε στην περίπτωση μου με ένα απλό ξετικάρισμα της επιλογής "hide Google Play" μέσα από τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου στο μενού προβολή.

Όσο για το root έγινε και αυτό πανεύκολα με την χρήση του εργαλείου kingo

Edited by stelakis1914

• 3 weeks later...

Έψαχνα να βρω τρόπο να εμφανίσω το Play Store στο 9544 ενός φίλου και είδα το αμέσως προηγούμενο post του stelakis1914.

Αφού τον ευχαριστήσω που ενημέρωσε για τη μέθοδο εμφάνισης του Play Store, θα ήθελα να προειδοποιήσω τον poster και τους υπόλοιπους επισκέπτες του thread να μη δοκιμάζουν άφοβα το rooting με το Kingo root.

Συνδέεται από το PC μέσω internet σε server στην Κίνα και στέλνει το IMEI του κινητού σας. Περισσότερες πληροφορίες, εδώ:

http://androidnews.co.in/2013/11/08/psa-use-kingo-root-vroot-root-android-device/

Συγγνώμη, δε γνωρίζω κάποιο άλλο rooting εργαλείο να προτείνω για τις συγκεκριμένες συσκευές.

Σαφώς και δεν γνώριζα τις κρυφές διεργασίες που διενεργούσε η συγκεκριμένη εφαρμογή όταν την πρότεινα πιο πάνω όπως και τους κινδύνους που αν και εφόσον προκύψουν.

Όποιος ανακαλύψει κάποιον άλλο πιο ασφαλή τρόπο για να αποκτούμε πρόσβαση Root στο tablet μας, ας τον δημοσιεύσει εδώ.

Εμένα βρέθηκε στα χέρια μου ένα μοντέλο F&U ETB 9544 που δεν έχω δει ακόμα στην αγορά, δεν ξέρω όμως για ποιον λόγο.

Έχει τα ίδια χαρακτηριστικά και από όσο βλέπω είναι και εξωτερικά πανομοιότυπα. Το Google Play εμφανίστηκε στην περίπτωση μου με ένα απλό ξετικάρισμα της επιλογής "hide Google Play" μέσα από τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου στο μενού προβολή.

Όσο για το root έγινε και αυτό πανεύκολα με την χρήση του εργαλείου kingo

Ναι φίλε μου και εγώ μόλις το έψαξα λίγο βρηκα το google play.αν θέλει κάποιος και ξερει τρόπο για ρουτ ας το ποστάρει εδώ.

Παιδιά έψαξα λίγο καλύτερα το θέμα με το Kingo Root και δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο θέμα.

Το topic στο XDA που έγραψε για πρώτη φορά αυτό το θέμα έχει διαγραφεί και το Kingo Root προτείνεται και από άλλες μεγάλες και αξιόπιστες ιστοσελίδες όπως το cnet

Εδώ βρίσκεται η επίσημη θέση της εταιρείας για τον ντόρο που προκλήθηκε

Κατά την γνώμη μου προχωρήστε άφοβα στη χρήση σου γιατί η αυτή την στιγμή και δεν υπάρχει εναλλακτική λύση αλλά και όταν βγει δεν ξέρω αν θα ολοκληρώνει την διαδικασία τόσο εύκολα.

• 2 weeks later...
Έχετε να προτείνετε κάποια καλή ρομ ώστε να βελτιωθεί λίγο? Γιατί οκ κάνουμε το ροοτ αλλά από μόνο του δεν αλλάζει κάτι. Έτσι κι αλλιώς δεν έχει bloatware.

Προσπάθησα κι εγώ να βρω κάποια να περάσω γιατί ήθελα να έχω την έκδοση 4.4 του Android στο tablet αλλά δεν κατάφερα να βρω.

Διαπίστωσα ότι το ρίσκο είναι μεγάλο τοποθετώντας κάποια "generic" ROM με σοβαρό κίνδυνο το tablet να brickάρει ή να μην μην μπορεί να δουλέψουν σοβαρές λειτουργίες όπως το wi-fi.

Έτσι παράτησα το εγχείρημα και συμβιβάστηκα με την μαμά 4.2

• 1 month later...

Καλησπέρα κι από μένα! έχω το ίδιο Tablet κι εγώ (f&u tablet etb 9544)!!

τα ξέρω όλα τα παραπάνω, αυτό όμως που δεν γνωρίζω, και που δεν βρήκα πουθενά αλλού κάποια λύση, είναι το ότι εάν το συγκεκριμένο Tablet μπορεί να δώσει εικόνα στη τηλεόραση!! (και ευχαριστώ προαιρετικά)

• 3 months later...
Έχω και γω το ETB 9544, όσο και να δοκιμάζω με το Kingo root βγάζει μήνυμα no device connected, είτε ενεργοποιώ το debugging mode είτε όχι. Καμιά ιδέα κάποιος;

Έχω πάρει για τον γιο μου το ETB1063 από το Carrefour. Ενώ λέει ότι έχει μνημη Rοm 8GB τον έχει χωρισμένο σε δύο τμήματα, τον μεγαλύτερο εκ των οποίων τον ονομάζει "NAND FLASH"(5,3GB). Ο μικρός, εσωτερικός χώρος, έχει μόνο 1GB μέγεθος και ενώ θέλω να κατεβάσω κάποιες ακόμα εφαρμογές μου λέει ότι δεν έχει χώρο!!!

Πώς μπορώ να κάνω ενοποίηση του υπάρχοντος αποθηκετευτικού χώρου?

• 3 months later...
Καλησπέρα. Έχω πάρει το etb9643 το οποίο κάθε φορά που το ανοίγω δεν μπαίνει ούτε στο play store ούτε στο YouTube .πρέπει κάθε φορά να τρέχω το google services το οποίο έχω κατεβάσει. Καμία ιδέα η να το στείλω από κει που ήρθε

• 3 weeks later...
Καλησπέρα. Έχω πάρει το etb9643 το οποίο κάθε φορά που το ανοίγω δεν μπαίνει ούτε στο play store ούτε στο YouTube .πρέπει κάθε φορά να τρέχω το google services το οποίο έχω κατεβάσει. Καμία ιδέα η να το στείλω από κει που ήρθε

Καλησπέρα μετά από πολλή ώρα έχοντας το ίδιο tablet με το ίδιο πρόβλημα βρήκα λύση. Κατέβασε στο pc το aptoide πέρασε το μέσα .Από αυτό κατέβασε τον chrome μετά το gmail και μόνο του θα εγκαταστήσει το framework και τα services με όλα τα καλούδια της google όποτε είσαι οκ χωρίς να χρειάζεται να περνάς τπτ κάθε φορά που κάνεις reboot.

Ελπίζω να βοήθησα.

• 3 weeks later...
Καλημέρα. Κι εγω κέρδισα το ETB9643 και ομολογώ πως απογοητεύτηκα. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να εγκαταστήσω το google play ή οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή ;;

• 1 month later...
Καλησπερα, εχω το συγκεκρημενω ταμπλετ και δεν ανοιγει κολαει στα πιγκουινακια και δεν μπορω να βρω ρομ . Μπορει καποιος να βοιθησει για καποιο σιτε με ρομ για το συγκεκρειμενω??

Samsung note 8 dual

Samsung note 4

jiayu s3 advance 3GB Ram

Thl T200 2GB Ram

Lenovo S960 2GB Ram

• 7 months later...
Παιδια καταφερε κανεις να περασει custom recovery και να ρουταρει καποιο απο τα ETB tablets? Εχω ενα etb7624 φιλου και το ρουταρα με kingo root αλλα δεν βρισκω recovery.....περασα cwm recovery και δεν την βλεπει και δεν μπσινει ρικαβερυ...…καμια ιδεα?

• 11 months later...
  • 2 weeks later...

Καλησπερα, σημερα επεσε ενα ETB 9544 στε χερια μου απο συγγενη, το ειχε παρει απο Carrefour και το ειχε δουλεψεο ολο κι ολο 4 - 5 φορες.

Το ταμπλετακι ειναι καινουριο, προσπαθησα να το ανοιξω και δεν, ο συγγενης εχει χασει τον φορτιστη και μαλλον η μπαταρια ειναι 100% ξεφορτιστη, εχει πανω απο χρονο να το λειτουργησει.

Ερωτηση, εχει καποιον ιδιαιτερο φοστιστη;... φορτιζει και απο το USB εκτος απο το DC?..

Edited by george56