Jump to content

tseligkas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tseligkas

  1. Έψαχνα να βρω τρόπο να εμφανίσω το Play Store στο 9544 ενός φίλου και είδα το αμέσως προηγούμενο post του stelakis1914. Αφού τον ευχαριστήσω που ενημέρωσε για τη μέθοδο εμφάνισης του Play Store, θα ήθελα να προειδοποιήσω τον poster και τους υπόλοιπους επισκέπτες του thread να μη δοκιμάζουν άφοβα το rooting με το Kingo root. Συνδέεται από το PC μέσω internet σε server στην Κίνα και στέλνει το IMEI του κινητού σας. Περισσότερες πληροφορίες, εδώ: http://androidnews.co.in/2013/11/08/psa-use-kingo-root-vroot-root-android-device/ Συγγνώμη, δε γνωρίζω κάποιο άλλο rooting εργαλείο να προτείνω για τις συγκεκριμένες συσκευές.
  2. Πράγματι είναι σαν να "άλλαξα τηλέφωνο"! Πριν λίγη ώρα την πέρασα μέσω Kies. Δεν έχω τσεκάρει full λειτουργικότητα, swype, gps κλπ ακόμη, αλλά πραγματικά πετάει! Υ.Γ.1: Ο λόγος που επέμεινα στην μαμά froyo ήταν και λόγω εγγύησης αλλά και λόγω λίγου χρόνου / βαρεμάρας για σκάλισμα και backup-restores. Πράγματι όμως ήταν πόνος να την χρησιμοποιώ και άρχισα τελευταία να μπαίνω εδώ καθημερινά για να πάρω σύρμα για Gingerbread. Υ.Γ.2: Ευτυχώς βρέθηκε ένας άλλος λόγος να φύγω από το εξοχικό μου και ήρθα σπίτι (για ADSL κι όχι mob. internet) να την κατεβάσω! :D (edit) Υ.Γ.3: Αν επιλέξω μέθοδο FuguRoot (βλ. rooting οδηγό του Τυχεράκια - ενότητα gingerbreads), υπάρχει τρόπος unroot;
  3. Καλησπέρα σε όλους! Επιτέλους ήρθε! Όσοι μπορούν ας μας πουν please εντυπώσεις σε σχέση με την επίσημη Froyo. (Ναι είμαι ένας από τους "ρομαντικούς" :rolleyes: ) Ευχαριστώ!
  4. Το άκουσα κι εγώ αυτό. Γίνεται μια αναφορά και στο techblog. Το δοκίμασα με τελευταία έκδοση Kies και μου βγάζει αυτό που μου έβγαζε πάντα από τότε που πήρα το κινητό (από Cosmote): "Δεν είναι δυνατή η ενημέρωση αυτής της έκδοσης της συσκευής." Συσκευή: PDA:JG1 / PHONE:JF5 / CSC:JF9 Οι υπόλοιποι είστε τυχεροί... :cry:
  5. Λες Σ.Κ. (πολλά ζητάω) να είμαστε όλοι "μέσα" για upgrade; Ούτε να ψηφίσουμε δεν θα πάμε! :D
  6. Έτσι έλεγα κι εγώ να κάνω την επίσημη μόνο (το κινητό είναι του πατέρα μου και δε θέλω να το χακέψω), αλλά δεν μπορώ! Πρόκειται για vodafone κινητό. Βγαίνω σε μία οθόνη που δίνει τις γνωστές οδηγίες αποσύνδεση -> σβήσιμο & αφαίρεση μπαταρίας -> σύνδεση & αυτόματη εγκατάσταση drivers -> αποσύνδεση -> άναμμα και σύνδεση. Μετά θα έπρεπε να ενεργοποιείται το κουμπί "Next" αλλά δεν... Μόνο ακύρωση μπορώ να κάνω. Σας παρακαλώ βοηθήστε με γιατί σπάω το κεφάλι μου 3 ώρες. Δοκίμασα αναβάθμιση PC Suite (μέσα από το μενού του παλιού) και πάλι τίποτα... Γιατί να είμαστε κάθε φορά θύματα κακού software; ΑΚΥΡΟ το παραπάνω: Μόλις είδα την υπογραφή του Jimdem582 με τον οδηγό και δοκιμάζω...
×
×
  • Create New...