Jump to content

george56

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by george56

  1. Οτι λεει η ερωτηση, συνδεεται με HDMI μεσω καποιου ανταπτορα σε οθνη υπολογιστη ή mart tv?.. Προσπαθησα με το smart view αλλα δεν τα καταφερα.
  2. george56

    ZTE Blade V

    @panosgramm η λυση για το θεμα του αποθηκετευτικου χωρου για ολες τις συσκευες λεγεται link2sd.
  3. Ευχαριστω για την απαντηση. Αρα ψαχνω τις συσκευες που με ενδιαφερουν για να δω τι chipset διαθετουν και αναλογως αγοραζω.
  4. Οτι λεει ο τιτλος. Υπαρχει κινεζουλα συσκευη με διαφορετικο chipset? Ψαχνω για αγορα σχετικου τηλεφωνου ή tablet και η υπαρξη rockchip δεν ενδεικνυται για τη λειτουργια που το θελω. Δεν ξερω αν η δημοσιευση εγινε στο καταλληλο μερος, αν οχι παρακαλω να μεταφερθει.
  5. @colper, ποιο μοντελο εχεις φιλε;... στο ETB 9544 δουλευει μια χαρα το google play, αφου το εμφανισεις φυσικα.... ρυθμισεις/προβολη/hide play store Βρηκε κανεις καποια ρομ, εστω και τη stock;.... εχει βαλει κανεις cwm recovery?..
  6. Καλησπερα, σημερα επεσε ενα ETB 9544 στε χερια μου απο συγγενη, το ειχε παρει απο Carrefour και το ειχε δουλεψεο ολο κι ολο 4 - 5 φορες. Το ταμπλετακι ειναι καινουριο, προσπαθησα να το ανοιξω και δεν, ο συγγενης εχει χασει τον φορτιστη και μαλλον η μπαταρια ειναι 100% ξεφορτιστη, εχει πανω απο χρονο να το λειτουργησει. Ερωτηση, εχει καποιον ιδιαιτερο φοστιστη;... φορτιζει και απο το USB εκτος απο το DC?..
  7. Ανασταινω το θεμα για χαρη ενος φιλου που εχει τη συσκευουλα και θελει να αντικαταστησει το κινεζικο recovery με το TWRP. Στη σελιδα 5 ο συμφορουμιτης pisons δινει καποια λινκ αλλα ειναι κατω, το μονο ενεργο ειναι το λινκ του recovery_TWRP_2.8.2.0, το οποιο και κατεβασα.... αν καποιος διαβασει την ερωτηση και ξερει πως γιενται και με τι εφαρμογες ας απαντησει. Το τηλεφωνο του φιλου ειναι ηδη root με kingroot.
  8. george56

    ZTE Blade V

    Γεια χαρα, ο gkalen δεν ασχολειται πλεον με το blade v αλλα με τα xiaomi, τις roms αυτες τις ξαναεφτιαξε (μαλλον) και της ανεβασε κατοπιν παρακλησης καποιων απο εμας που ασχολουμαστε ακομα με αυτη τη συσκευη. Ποια 4.4.4 εχεις;.. με την ευκαιρια, μηπως εχεις φυλαξει καπου το stock recovery του blade v;
  9. george56

    ZTE Blade V

    Χιλια ευχαριστω φιλε Gkalen, να εισαι παντα καλα ! Περιμενουμε οποτε ευκαιρισεις και τις υπολοιπες !
  10. george56

    ZTE Blade V

    Χα χα, ο Gkalen μας εσωσε παλι ! Λοιπον, μετα απο το format data και cache, εμεινε η μαμισια - stock rom σαν να την ειχα και να ειχα κανει hard reset. Ετσι εχω και την stock rom οποτε θελησω !
  11. george56

    ZTE Blade V

    ...μολις κατεβασα το αρχειο που μου εδωσες και την περασα, που τη βρηκες; :)
  12. george56

    ZTE Blade V

    Καλησπερα φιλε, εχω νεα ! Μιλησα σημερα προσωπικα με τον Gkalen, ο ανθρωπος δεν παιζεται λεμε, δεν εχω λογια ! Αυριο απο καποια ωρα και μετα θα ανεβασει links εδω για JellyBlade και MIbladeUI_V5_4.8.8! Και πανω στη χαρα μου ξεχασα να του πω να ανεβασει και την XperiaBladeV, αν την εχει ευκαιρη ! Ερωτηση, με την 4.2.28 βλεπεις κανονικα το ονομα απο αυτους που σε καλουν;... επισης τωρα πριν λιγο ανακαλυψα οτι δεν μπορω να στειλω μηνυμα... Μεινε συντονισμενος !
  13. george56

    ZTE Blade V

    Ελα φιλε, χρονια πολλα ! Εχω κι εγω τη συσκευη και ψαχνω κι εγω για τις JellyBlade (ποσες εκδοσεις υπαρχουν?) καθως και για την MIbladeUI_V5_4.8.8 η καποια νεοτερη, εχω λιωσει στο διαβασμα ολα τα φορουμς αλλα δυστυχως τα λικ δεν ισχυουν πλεον.... Ψαχνω επισης την XperiaBladeV η οποια λενε οτι ειναι απιστευτη, καθως και το stock recovery της συσκευης γιατι μονο απο κονσολα μπορω να το περασω, το usb του τηλεφωνου μου για συνδεση με υπολογιστη δεν δουλευει πλεον.... Εχω στειλει πμ σε μερικα παιδια στο ξενο φορουμ και αν βρω κατι θα ενημερωσω, κρατα με κι εσυ ενημερο αν ανακαλυψεις κατι. EDIT Αυτη τη στιγμη εχω πανω την MIUI 4.2.28, πολυ καλη και ελαφρια, ελαχιστη καταναλωση μπαταριας, οι καμερες δουλευουν και οι δυο, αλλα οταν με καλουν δεν εμφανιζει ονομα αλλα μονο το νουμερο. Δεν ξερω αν εχεις καποια νεοτερη απο αυτην, με ενδιαφερει. Επισης η CM11_KKbladeV-v4 παρα πολυ γρηγορη αλλα πρωτον δεν δουλευει η μπροστινη καμερα και δευτερον τρωει την μπαταρια σε ελαχιστες ωρες. Εχω και σχεδον ολες τις KitKat του Gkalen.
  14. george56

    ZTE Blade V

    Δουλευει καλα η KitKat φιλε, δουλευουν ολα; Νεος στο android αλλα εχω ορεξη για σκαλισμα, μιας και το ψαξιμο για το blade v με οδηγησε εδω :) Καταπληκτικη δουλεια και μοιρασμα γνωσεων απο τον Gkalen, δεν εχω λογια ! Χρονια πολλα !
  15. george56

    ZTE R236

    Kαλησπεριζω την κοινοτητα, πρωτο μου ποστ! Λοιπον, σε μια συσκευη ΖΤΕ αυτη την ασπρη με την κεραιουλα που εχει και TV, δεν θυμαμαι μοντελο, σε προσπαθεια μου να δω πως συνδεεται με τον υπολογιστη και πηγαινοντας στην διαχειρηση αρχειων πατησα κατα λαθος ΔΑΙΑΜΟΡΦΩΣΗ με αποτελεσμα να σβηστουν ολα τα ρχεια που περιειχε..... Ειχα ενα μεγαλο αρχειο ηχου με τη μητερα μου που μου ελεγε για το γενεολογικο μας δεντρο και η οποια βρισκεται εδω και τρεις μηνες στην εντατικη χωρις δυστυχως ελπιδα να γινει καλα... Αυτο το αρχειο εχει τεραστια συναισθηματικη σημασια για εμενα και δυστυχως το εσβησα... Υπαρχει καποιος τροπος να ανακτηθει και αν ναι, πως; Ευχαριστω εκ των προτερων για τις οποιοες απαντησεις, αν δε εχω βαλει σε λαθος μερος την αναρτηση παρακαλω να μεταφερθει στο σωστο.
×
×
  • Create New...