Mark_K Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 Δεν το έχω δοκιμάσει. Ίσως και όχι γιατί πρόκειται για διαφορετικό πακέτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 Μαρκ άλλη μια ερώτηση,έχω το surf & mail με την αυτόματη ανανέωση,αν πριν λήξη βάλω το απλό χωρίς την αυτόματη ανανέωση,θα μεταφερθούν τα mb? Sent from my iPhone using Tapatalk Pro κανονικά όχι. τελικά τι έγινε με το φοιτητικό κόπηκε σήμερα ; να μασ πεισ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Τι είναι αυτό το κόκκινο panic batton που εμφανίστηκε στα megabyte μετα την τελευταία αναβάθμιση του app ξέρεις κάνεις :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Θεωρητικά θα μου κοπούνε όλα αυτόματα (δωρεάν μηνιαίες παροχές και εμφάνιση των πακέτων σε site/app/1252). Ε, για αυτό λέω θα ενημερώσω, να δούμε συνολικά την εξέλιξη ασχέτως αν την υποψιαζόμαστε όλοι. Και το δικό μου φοιτητικό ήταν απο μονοετές μεταπτυχιακό, συνεπώς έληγε το 2013 και δε ξέρω αν και σε αυτήν την περίπτωση ίσχυε το v+2 όπως στα προπτυχιακά. Όπως και να χει, σε μένα "άντεξε" ν+4... Τελικά τι έγινε αδερφέ; Στο έκοψαν; :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 Τίποτα προς το παρόν, ακόμα έχω τις παροχές κανονικά και ήρθαν και τα μηνιαία δώρα κανονικά (600' & 600mb). Ίσως έχει ρεπό ο υπάλληλος, δε ξέρω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2017 ίσως και να μην γίνει τίποτα.... Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 ίσως και να μην γίνει τίποτα.... Sent from my L200 using Tapatalk Λέτε; Μακράρι, γιατί αυτό θα είναι υπέρ για όλους μας! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Τίποτα προς το παρόν, ακόμα έχω τις παροχές κανονικά και ήρθαν και τα μηνιαία δώρα κανονικά (600' & 600mb). Ίσως έχει ρεπό ο υπάλληλος, δε ξέρω! πολυ χαιρομαι που δεν κοπηκαν!. , βεβαια θα μας πεις αμα τυχον αλλαξει κατι να ξερουμε. ( διοτι και να στο ειπανε κατι ξερουνε παραπανω.. εκτος και αν ητανε εκφοβισμος για να γινεις συνδρομητης συμβολαιου , αν και δεν στο ειπανε αυτο . ) . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Τι είναι αυτό το κόκκινο panic batton που εμφανίστηκε στα megabyte μετα την τελευταία αναβάθμιση του app ξέρεις κάνεις :confused: Το είδα κι εγώ σήμερα Τι να είναι; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Το είδα κι εγώ σήμερα Τι να είναι; διαφημιση ειναι μαλλον οτι υπαρχει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 καλά ρε παιδιά αλήθεια τώρα; panic button το γράφει κιόλας.αμα πατήσεις σου λέει ότι σου δίνει για μια ώρα 500 mb δώρο δύο φορές ανά 30 ημέρες.Καλο θα είναι τα post να διατηρούν τον ενημερωτικό τους χαρακτήρα και όχι σπαμ. Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 καλά ρε παιδιά αλήθεια τώρα; panic button το γράφει κιόλας.αμα πατήσεις σου λέει ότι σου δίνει για μια ώρα 500 mb δώρο δύο φορές ανά 30 ημέρες.Καλο θα είναι τα post να διατηρούν τον ενημερωτικό τους χαρακτήρα και όχι σπαμ. Χωρίς καμία επιβάρυνση; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 όπως βλέπεις γράφω δωρο Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 καλο τζάμπα αλλα μάλλον αχρείαστο..... εμένα τα gb έχουν φτάσει αε τρελά νούμερα, αντέ να έρθει το καλοκαίρι μπας και πέσουν λίγο..... Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 καλο τζάμπα αλλα μάλλον αχρείαστο..... εμένα τα gb έχουν φτάσει αε τρελά νούμερα, αντέ να έρθει το καλοκαίρι μπας και πέσουν λίγο..... Sent from my L200 using Tapatalk Και εγώ έχω αρκετά GB απλά είναι βολικό όταν για παράδειγμα θέλω να δω καμιά ώρα web tv που τρώει αρκετά το ενεργοποιώ να μη τρωει από τα δικά μου και είμαι κομπλέ:p Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 σωστά αφού το δίνει τζάμπα γιατί να πάει χαμένο.... παρεμπιπτόντως σε κάποιο cu που το εχω καβαντζα είδα οτι έβαλε τζάμπα 500 mb, δώρο απο το application λεει Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 σωστά αφού το δίνει τζάμπα γιατί να πάει χαμένο.... παρεμπιπτόντως σε κάποιο cu που το εχω καβαντζα είδα οτι έβαλε τζάμπα 500 mb, δώρο απο το application λεει Sent from my L200 using Tapatalk μηνπως εννοεις την προσφορα με τα 500mb στο surf and email ; που δινει 1,2gb με 6 ευρω https://www.vodafonecu.gr/paketa/inner/surf-email-100/ , εντωμεταξυ γραφει για 500mb δωρο ενω απο κατω γραφει << Τα επιπλέον 600 MB από το Bonus ισχύουν μέχρι 30/6 >> . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 όχι δεν εχω ενεργοποίησει κανενα πακέτο Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 σωστά αφού το δίνει τζάμπα γιατί να πάει χαμένο.... παρεμπιπτόντως σε κάποιο cu που το εχω καβαντζα είδα οτι έβαλε τζάμπα 500 mb, δώρο απο το application λεει Sent from my L200 using Tapatalk Τα 500mb τα δίνει σε όσους συνδρομητές κάνουν για 1η φορά log in με το account τους στο CU APP. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Καλησπερα παιδια. Μια φιλη μου εχει φοιτητικο πασο και μπορει να μου κανει και μενα ενα φοιτητικο στα στοιχεια της. εχω να σας κανω καποιες ερωτησεις. ποιο συμφερει πιο πολυ; cu η what's up παντα για φοιτητικο? μεταφερονται τα λεπτα ομιλιας, ιντερνετ, μηνυματα κτλ? και τελος εχει ηδη ενα φοιτητικο cu στα στοιχεια της μπορει να παρει αλλο, ελεγχουν καθε χρονο για το πασο οι εταιριες? σας ευχαριστω πολυ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Καλησπερα παιδια. Μια φιλη μου εχει φοιτητικο πασο και μπορει να μου κανει και μενα ενα φοιτητικο στα στοιχεια της. εχω να σας κανω καποιες ερωτησεις. ποιο συμφερει πιο πολυ; cu η what's up παντα για φοιτητικο? μεταφερονται τα λεπτα ομιλιας, ιντερνετ, μηνυματα κτλ? και τελος εχει ηδη ενα φοιτητικο cu στα στοιχεια της μπορει να παρει αλλο, ελεγχουν καθε χρονο για το πασο οι εταιριες? σας ευχαριστω πολυ :) Και στις δύο μεταφέρονται τα μεγκαμπαητ αλλά μόνο στο CU student μεταφέρονται και τα λεπτά. Θα σου συνιστούσα να έχεις και από τις δύο εταιρείες φοιτητικό, εξάλλου είναι θεμιτότατο. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 μπορει να εχει πανω απο ενα cu φοιτητικο στα στοιχεια της? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 μπορει να εχει πανω απο ενα cu φοιτητικο στα στοιχεια της? Οχι δεν επιτρεπεται. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Καλησπερα παιδια. Μια φιλη μου εχει φοιτητικο πασο και μπορει να μου κανει και μενα ενα φοιτητικο στα στοιχεια της. εχω να σας κανω καποιες ερωτησεις. ποιο συμφερει πιο πολυ; cu η what's up παντα για φοιτητικο? μεταφερονται τα λεπτα ομιλιας, ιντερνετ, μηνυματα κτλ? και τελος εχει ηδη ενα φοιτητικο cu στα στοιχεια της μπορει να παρει αλλο, ελεγχουν καθε χρονο για το πασο οι εταιριες? σας ευχαριστω πολυ :) Να τα κάνει και τα 2!Το WU λογικά θα έχει καλύτερο σήμα αλλά να δει τι καλύπτει καλύτερα τις περιοχές της. Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrMusicman Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Καλησπέρα, είναι εφικτή η μεταφορά της φοιτητικής ιδιότητας από έναν υπάρχον αριθμό CU σε κάποιον καινούργιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts