karlito13 Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Όχι, δεν γίνεται να ενεργοποιηθεί δεύτερη φορά πρώτου λήξει ημερολογιακά το πρώτο. Sent from my Moto X Play Ούτε τα 500 μπορω να βάλω με 6 ευρώ; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Αυτό φυσικά και μπορείς να το ενεργοποιήσεις. Αυτό με την αυτόματη ανανέωση δεν μπορείς να το ξαναβάλεις αν δεν λήξει το πρώτο. Φυσικά αν έχει υπόλοιπο θα ανανεωθεί μόνο του μετά τη λήξη. Εγώ όταν το αγόραζα για τον αδερφό μου κοιτούσα να απενεργοποιήσω την αυτόματη ανανέωση γιατί το ήθελα απλά να πάρω τα 1100. Αλλά δεν με άφηνε να το ξαναπάρω όσο ίσχυε το τρέχον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Σε ευχαριστώ πολύ Μάρκ,και εγώ έτσι το έκανα μέσα στον μήνα πηρα τα 1100 και το απενεργοποίησα. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Υπάρχει η δυνατότητα αρκεί να: 1) ισχύει το πάσο ακόμα και 2) να είσαι ο κάτοχος της γραμμής και στο τωρινο νούμερο αλλά και στο άλλο που θα πας! Το 1) ισχύει, το 2) όχι. Άλλαξα το νούμερο σε φοιτητικό και το δεύτερο νούμερο ήταν σε άλλο όνομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrinos1986 Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Το 1) ισχύει, το 2) όχι. Άλλαξα το νούμερο σε φοιτητικό και το δεύτερο νούμερο ήταν Ρωτάω γιατί πριν γίνει φοιτητικό στο όνομα της κοπέλας μου και το χρησιμοποιήσω εγώ το φοιτητικό το είχε η θεία της Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Παιδιά έχω 28 ευρώ στο φοιτητικό μου ,μπορω να στείλω 4 ευρώ σε άλλο φοιτητικό για να πάρει το πακέτο exclusive 4? Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Παιδιά έχω 28 ευρώ στο φοιτητικό μου ,μπορω να στείλω 4 ευρώ σε άλλο φοιτητικό για να πάρει το πακέτο exclusive 4? Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 5 και πάνω Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Άλλαξε το πακέτο sclusive 5 και αντί για 200 δίνει 600mb? Ισχύει; Κάτι τέτοιο είδα στην σελίδα τους στο fb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Άλλαξε το πακέτο sclusive 5 και αντί για 200 δίνει 600mb? Ισχύει; Κάτι τέτοιο είδα στην σελίδα τους στο fb Εγώ ανανέωσα εχθές. 200mb μου έδωσε Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 5 και πάνω Πως γίνετε; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Πως γίνετε; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 5 στο (αριθμό που θέλεις να στείλεις υπόλοιπο) και αποστολή στο 1331 Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 5 στο (αριθμό που θέλεις να στείλεις υπόλοιπο) και αποστολή στο 1331 Μάλλον έχεις βαλει καταλαθος την λέξη "στο" . Μήπως εννοείς 5 694ΧΧΧΧΧΧΧ στο 1331; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Όχι, πολύ σωστά το έχει βάλει. 5 ΣΤΟ 694ΧΧΧΧΧΧΧ https://www.vodafonecu.gr/eksipiretisi-pelaton/metafora-xronou-omilias-vodafone-sharing/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loyros Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 με λίγο ψάξιμο στη σελίδα της cu νομίζω όλα βρίσκονται Παράθεση Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim74 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 εχει αγορασει κανεις αυτα τα φοιτητικα νουμερα vodafone που πουλανε στο ιντερνετ 30 ευρω και στο δινουν αν εισαι πανω απο 35 ετων σε αλλο ονομα αλλιως και στο δικο σου και ισχυριζονται πως ισχυουν για πολλα χρονια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 τελικά το φοιτητικό πακέτο με τα 7 ευρώ δίνει ακόμα 1200 SMS ? διότι ακόμα γράφει στο site ότι ισχύει έως 30/4 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 τελικά το φοιτητικό πακέτο με τα 7 ευρώ δίνει ακόμα 1200 SMS ? διότι ακόμα γράφει στο site ότι ισχύει έως 30/4 ? Ναι φίλε, το έχεις ξαναρωτησει κι άλλες φορές! Παίρνει παράσταση εδώ και 1.5χρονο και απ ότι φαίνεται θα συνεχίσει! Σε χαλάει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Ναι φίλε, το έχεις ξαναρωτησει κι άλλες φορές! Παίρνει παράσταση εδώ και 1.5χρονο και απ ότι φαίνεται θα συνεχίσει! Σε χαλάει; όχι ρωτάω διότι ακόμα συχνά site γράφει έως 30/4 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. May 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2017 όχι ρωτάω διότι ακόμα συχνά site γράφει έως 30/4 . Συνεχίζει να ισχύει κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 1 GB με 4,40€ στέλνοντας 44 στο 1355 έως 16/5 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 1 GB με 4,40€ στέλνοντας 44 στο 1355 έως 16/5 Προσφορά είναι αυτό; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Προσφορά είναι αυτό; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Λογικά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Λογικά.... Μέχρι 16/5 ισχύει το 1gb ή μέχρι τότε είναι η δυνατότητα ενεργοποίησης; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 1 GB με 4,40€ στέλνοντας 44 στο 1355 έως 16/5 Τρελάθηκε το αφεντικό και ξεπουλάει κάτω του κόστους... Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts