Jump to content

Φοιτητικό πακέτο Vodafone CU

zipperant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορείς να βάλεις την φοιτητική προσφορά σε δικό σου νούμερο CU αλλά αυτό που σου έδωσαν δεν θα έχει την φοιτητική προσφορά από εκεί και πέρα,αν το αλλάξεις

ευχαριστω πολυ για τη πληροφορια, δεν το ηξερα αυτο:O οπότε ολοταχώς για κατάστημα βοντα:lol:

ήθελα να πώ : Ανανεώνοντας online με 10 ευρώ έχεις 1000 ΜΒ ακόμα . Τα 500 ΜΒ ισχύουν με απλή κάρτα .

και μιλάω για μια κάρτα τον μήνα μόνο

ααα οκ καλως, ευχαριστω για τη διευκρινηση !:happy:

:superman:

Καλημέρα,

Να αναφέρω προς γνώση του φόρουμ ότι ύστερα από απώλεια του πάσο μου κι επανέκδοση του, κατά την παραλαβή από κατάστημα voda μου δώσανε χωρίς να το ζητήσω και δεύτερο νούμερο φοιτητικό cu στο όνομά μου, και μάλιστα μου είπανε ότι το δικαιούστε, κάντε το ότι θέλετε.

Εννοείται ότι το πήρα.

Κόστος επανέκδοσης πάσο = 1,60€.

Αξίζει:shifty:

Καλησπέρα πήρα τηλέφωνο και ρώτησα στην εξυπηρέτηση πελατών και μου είπανε ότι άμα χάσω το πάσο μπορώ να το ξαναβγάλω με το κόστος που αναγράφει και πιο πάνω και επειδή έχει νέο αριθμό το πάσο μπορείς να πάρεις και φοιτητικό νούμερο άλλο αυτό βόλευε αν θέλει κάποιος να γυρίσει φοιτητικό κάποιο νούμερο της οικογένειας ή κάποιος φίλος του γνωστός ή σχέση. δεν το ξέραμε το κόλπο αλλά τώρα το μάθαμε.! το μόνο κακό θα είναι ότι τα νούμερα θα πρέπει να είναι στο ίδιο όνομα. επίσης ρώτησα πότε θα κοπούν οι φοιτητικές παροχές και μου είπανε ότι προσθέτουν περίπου 1 με 2 χρόνια δεν είναι και σίγουροι από ότι κατάλαβα εγώ που κλείνω τον Αύγουστο έναν χρόνο από τότε που έληξε το πάσο μου άμα τυχόν λήξουν οι παροχές θα γράψω στο φόρουμ. αν και δεν πιστεύω ότι θα λήξουν ποτέ , αλλά θα ισχύουν μέχρι νεοτέρας. σήμερα δεν μπορούνε να μας εξυπηρετήσουν στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών επειδή κάνουν αναβάθμιση στο συστήμα τους πάνε αύριο μετά τις 10 το πρωί να καλέσω .

επίσης ρώτησα πότε θα κοπούν οι φοιτητικές παροχές και μου είπανε ότι προσθέτουν περίπου 1 με 2 χρόνια δεν είναι και σίγουροι από ότι κατάλαβα εγώ που κλείνω τον Αύγουστο έναν χρόνο από τότε που έληξε το πάσο μου άμα τυχόν λήξουν οι παροχές θα γράψω στο φόρουμ. αν και δεν πιστεύω ότι θα λήξουν ποτέ, αλλά θα ισχύουν μέχρι νεοτέρας.

Μην το συζητάς καν αυτό το πράγμα. Έτσι και μας το κόψουν θα έχουμε θέματα για το μέλλον.. :X

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Μου ήρθε μήνυμα ότι το αίτημα φορητότητας θα ολοκληρωνόταν σήμερα αλλά ακόμα έχω σήμα με κοσμοτε. Παίζει να έχει γίνει πχ μέχρι αύριο? Βασικά με ενδιαφέρει θα ενεργοποιήσω τις προσφορές που είναι για κάθε μήνα και δεν θέλω να χάσω του Μαρτίου.

Μου ήρθε μήνυμα ότι το αίτημα φορητότητας θα ολοκληρωνόταν σήμερα αλλά ακόμα έχω σήμα με κοσμοτε. Παίζει να έχει γίνει πχ μέχρι αύριο? Βασικά με ενδιαφέρει θα ενεργοποιήσω τις προσφορές που είναι για κάθε μήνα και δεν θέλω να χάσω του Μαρτίου.

Πότε παρελαβες σιμ? . Με ενδιαφέρει και μένα γιατί περιμένω και εγώ φορητοτητα

Aντώνης

τι προσφορές? πάντως τα 600 λεπτά και 600 MB internet μπαίνουν κάθε 1 του μήνα, όποτε και να τα πάρεις για μια ημέρα τον Μάρτιο θα ξανά πάρεις πάλι από 1/4 .

Κάποια λήγουν 15/4 από ότι βλέπω στο cu site.

Πότε παρελαβες σιμ? . Με ενδιαφέρει και μένα γιατί περιμένω και εγώ φορητοτητα

Παρέλαβα πριν 1 εβδομάδα αλλά πρέπει να σε πάρουν και από τον προηγούμενο πάροχο τηλ για να γίνει.

Κάποια λήγουν 15/4 από ότι βλέπω στο cu site.

Παρέλαβα πριν 1 εβδομάδα αλλά πρέπει να σε πάρουν και από τον προηγούμενο πάροχο τηλ για να γίνει.

Εγω την προηγούμενη Τετάρτη πηρα τηλ την Vodafone για φορητοτητα απο cosmote σε cu. Χτες μου εφερε ο κουριερ σιμ. Στο τηλ μου παν οτι απο την παραλαβή σιμ θα ενεργοποιηθω μέσα σε 2 μέρες.

Aντώνης

Για τα καρτοκινητά της vodafone, όσον αφορά τις sim, σου δίνουν την τριπλή κάρτα mini-, micro-, nano-sim ή σου δίνουν μόνο τη nano, όπως η cosmote; :rolleyes:

(Τι μας κάνουν τα κινέζικα κινητά... :p )

Εγώ έχω έψαχνα twin SIM όπου να είναι micro sim, και μου έστειλαν πακέτο που και οι 2 είναι multi SIM(mini/micro/nano) και είναι απίστευτα βολικός συνδυασμός.

Για τα καρτοκινητά της vodafone, όσον αφορά τις sim, σου δίνουν την τριπλή κάρτα mini-, micro-, nano-sim ή σου δίνουν μόνο τη nano, όπως η cosmote; :rolleyes:

(Τι μας κάνουν τα κινέζικα κινητά... :p )

Πλέον δίνουν την τριπλή sim τα καταστήματα Vodafone

Πλέον δίνουν την τριπλή sim τα καταστήματα Vodafone

Δεν πάει ούτε ένας μήνας που άλλαξα τη SIM του φοιτητικού CU, από το κατάστημα της Vodafone στην Πανόρμου και μου έδωσαν μια Διπλή SIM μόνο... Μάλιστα, ο υπάλληλος έψαχνε πόση ώρα στο συρτάρι για να βρει μια SIM, τις είχαν μέσα πεταμένες αχταρμα! Τελικά, μετά από πόση ώρα που έψαχνε, κατάφερε να βρει μία... :p

Στις 26/1 ξεκίνησα φοιτητικό CU και μου έδωσαν δωρεάν κάθε μήνα το φοιτητικό exclusive 5 μάλλον για τους τρεις πρώτους μήνες.

Είχα ξαναρωτήσει για το αν χάνεται ο υπολοιπόμενος χρόνος και είχα πάρει την απάντηση ότι για να μην χάσω το υπόλοιπο να κάνω ανανέωση με τα 5 ευρώ ακριβώς πριν λήξουν οι τρεις μήνες.

Αλλά το τσεκάρω τώρα στο vodafonecu και λέει:

Student Xclusive 5

Ημερ/νία λήξης: 26/04/2016

Διάρκεια πακέτου: 30 ημέρες

και

Ο υπολειπόμενος χρόνος ομιλίας σου λήγει στις: 27/09/2016

Τελικά τι ισχύει; Μέχρι τις 27/9 θα παραμένει ο χρόνος που έχω τώρα δωρεάν ή θα διαγραφεί αν δεν ανανεώσω στις 26/4;

Αν μιλάς για το χρηματικό υπόλοιπο, αυτό δεν χάνεται ποτέ. Κάθε μήνα θα παίρνει παράταση για έναν ακόμα, βάλεις δε βάλεις κάρτα.

Αν μιλάς για το χρηματικό υπόλοιπο, αυτό δεν χάνεται ποτέ. Κάθε μήνα θα παίρνει παράταση για έναν ακόμα, βάλεις δε βάλεις κάρτα.

Δεν έχω καθόλου χρηματικό υπόλοιπο. Δεν έχω βάλει ακόμα χρήματα.

Ο υπολειπόμενος χρόνος ομιλίας είναι το χρηματικό υπόλοιπο. Και να μην έχεις βάλει εσύ, ίσως σου είχε κάτι λίγο αν είναι νέο νούμερο. Δεν έχει σημασία. Μην το μπερδεύεις με τα υπολειπόμενα λεπτά του πακέτου. Εκείνα μόνο αν αγοράσεις νέο πακέτο, αφού βάλεις κάρτα αν δεν έχεις υπόλοιπο, θα πάρουν παράταση. Όπως συμβαίνει και με τα mb και λεπτά ομιλίας προς cu που σου δίνει κάθε 1η του μηνός, που λογικά θα τα έχεις δει ήδη να αθροίζονται 3 μήνες τώρα.

Ο υπολειπόμενος χρόνος ομιλίας είναι το χρηματικό υπόλοιπο. Και να μην έχεις βάλει εσύ, ίσως σου είχε κάτι λίγο αν είναι νέο νούμερο. Δεν έχει σημασία. Μην το μπερδεύεις με τα υπολειπόμενα λεπτά του πακέτου. Εκείνα μόνο αν αγοράσεις νέο πακέτο, αφού βάλεις κάρτα αν δεν έχεις υπόλοιπο, θα πάρουν παράταση. Όπως συμβαίνει και με τα mb και λεπτά ομιλίας προς cu που σου δίνει κάθε 1η του μηνός, που λογικά θα τα έχεις δει ήδη να αθροίζονται 3 μήνες τώρα.

Συνεπώς αν δεν βάλω κάρτα και δεν αγοράσω πακέτο (πχ το exclusive 5) πριν τις 26/4, θα χάσω και τα υπολειπόμενα λεπτά του πακέτου και τα δωρεάν που μου δίνει κάθε 1η του μηνός.

Οπότε το λογικό είναι να βάλω το πακέτο στις 26/4. Σωστά;

Τα λεπτά, sms, και mb από ότι έχω καταλάβει είναι ξεχωριστά για κάθε πρόγραμμα. Οπότε αν έχεις δωρεάν από 26/3 από το χ5 τότε θα χαθούν 26/4 ενώ αν έβαλες 10 ευρώ και πάνω με τον καινούργιο μήνα 1/4 και πήρες τα 500mb, τότε αυτά θα χαθούν 1/5 εκτος και αν ανανεώσεις. Δλδ αν κάνεις τώρα ανανέωση και βάλεις το χ5 τότε όλα τα λεπτά, sms και mb από το χ5 θα αθροιστούν και θα πάνε για τις 5/5. Έτσι το έχω καταλάβει εγώ τουλάχιστον.

Τα mb, όπως και τα λεπτά προς cu, τα παίρνεις κάθε μήνα είτε βάλεις κάρτα είτε όχι. Στο cu πάντα. Στο φοιτητικό what's up προϋποθέτει ανανέωση τουλάχιστον 10€ τον περασμένο μήνα για να σου δώσει τα αντίστοιχα δωράκια.

Συνεπώς αν δεν βάλω κάρτα και δεν αγοράσω πακέτο (πχ το exclusive 5) πριν τις 26/4, θα χάσω και τα υπολειπόμενα λεπτά του πακέτου και τα δωρεάν που μου δίνει κάθε 1η του μηνός.

Οπότε το λογικό είναι να βάλω το πακέτο στις 26/4. Σωστά;

Ακριβώς θα ενεργοποιήσεις το ίδιο ακριβώς πακέτο που έχεις το CU exclusive 5 και έτσι θα μπορέσεις να μεταφερεις τα λεπτά και τα MB και στον επόμενο μήνα. Τα λεπτά που σου δίνει προς CU και τα MB έτσι και αλλιώς θα στα δώσει και χωρίς να κάνεις ανανέωση.

Καλημέρα είμαι εδώ και χρόνια στο φοιτητικό cu εχω φιγει απο σχολη και κανω μεταπτυχιακό. Ποτε λέτε να μου το κόψουν;

Εμενα παντως,με χρηματικο υπολοιπο στον λογαριασμο,ξεχασα να ανανεωσω τα πακετα(1 στην ουσια) και εληξε.Δεν εχασα ουτε Mb ουτε το υπολοιπα λεπτα που ειχα.
Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος