Jump to content

Xiaomi Mi 4

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μετα απο 4.5-5 μηνες με το mi4 μπορω να πω με σιγουρια οτι ειναι το καλυτερο smartphone που εχω αγορασει

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παραγγελία από 16/06 vickmall σήμερα έδειξε "ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ". Σημειώνω άργησε να φύγει από εκεί καμιά εβδομάδα.

Έχω μια 18 και μια 20. Η πρώτη μου έδειξε το ίδιο σήμερα. Επιτέλους! :-)

We offer three kinds of service: GOOD - CHEAP - FAST. You can pick any two.

If it is GOOD and CHEAP it won't be FAST | If it is GOOD and FAST it won't be CHEAP | If it is FAST and CHEAP it won't be GOOD

Παιδία βοήθεια κάτι πάει Χ με το κινητό μου..

Στα details λέει οτι είναι το ΜΙ 4w

Και στο antutu βγάζει μόνο 33000

Τι γίνεται??

Παιδία βοήθεια κάτι πάει Χ με το κινητό μου..

Στα details λέει οτι είναι το ΜΙ 4w

Και στο antutu βγάζει μόνο 33000

Τι γίνεται??

Καλησπέρα φίλε, δεν πάει τίποτα στραβά με το κινητό σου, το mi4w είναι από wcdma (σε αντιδιαστολή με το κινέζικο δίκτυο). Είναι το 4g (td-lte) ή το 3g αυτό που πήρες;;;;;

Όσο για το antutu πήγαινε Ρυθμίσεις-Πρόσθετες Ρυθμίσεις-Μπαταρία-λειτουργία ενέργειας και βάλτο στο "Υψηλή Απόδοση". Ξανακάνε το benchmark.

Τα παραπάνω ισχύουν για την ελληνική rom για την multi δεν ξέρω που βρίσκεται αλλά λογικά κάπου εκεί είναι.

Από που το πήρες φίλε; Εγώ σήμερα παρέλαβα, το απόγευμα έχει flasharisma.

Το PayPal σταμάτησε τις λειτουργίες του στην Ελλάδα Πηγή: http://www.lifo.gr

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

Καλησπέρα φίλε, δεν πάει τίποτα στραβά με το κινητό σου, το mi4w είναι από wcdma (σε αντιδιαστολή με το κινέζικο δίκτυο). Είναι το 4g (td-lte) ή το 3g αυτό που πήρες;;;;;

Όσο για το antutu πήγαινε Ρυθμίσεις-Πρόσθετες Ρυθμίσεις-Μπαταρία-λειτουργία ενέργειας και βάλτο στο "Υψηλή Απόδοση". Ξανακάνε το benchmark.

Τα παραπάνω ισχύουν για την ελληνική rom για την multi δεν ξέρω που βρίσκεται αλλά λογικά κάπου εκεί είναι.

Από που το πήρες φίλε; Εγώ σήμερα παρέλαβα, το απόγευμα έχει flasharisma.

Χεχεχε σε υψηλή απόδοση βγαίνει 44000 περίπου :-P

Θα περάσω μια stable από το miui gr

Ποια μου προτείνεις φίλε?

Χεχεχε σε υψηλή απόδοση βγαίνει 44000 περίπου :-P

Θα περάσω μια stable από το miui gr

Ποια μου προτείνεις φίλε?

stable 5.3.0. αψογη, φροντισε να απενεργοποιησεις το auto-start το mikey app γιατι σε πολλες συσκευες δημιουργησε προβληματα αυτη η εφαρμογη

stable 5.3.0. αψογη, φροντισε να απενεργοποιησεις το auto-start το mikey app γιατι σε πολλες συσκευες δημιουργησε προβληματα αυτη η εφαρμογη

+1 με κλειστά τα μάτια

Το μόνο της θέμα είναι ένα bug με τον proximity sensor αλλά δεν σου δημιουργεί πρόβλημα (το βάζεις στο αυτί να μιλήσεις και μια στις τόσες δεν σβήνει η οθόνη ή σβήνει και ανάβει). Εκτός αυτού άψογη.

Βρίσκεται εδώ

Θυμίζω πριν την βάλεις κάνε από recevery Wipe Data/Factory Reset και είσαι κομπλέ.

edit: άλλαξα και avatar τώρα που αναβαθμίστηκα

Edited by annonnaki

Να κάνουμε λοιπών και μια παρουσίαση...

Το κινητό παραγγελθικε από το vickmall

Είναι η έκδοση 3G με 16GB αποθηκευτικό χώρο (μου ελευθερώνει 13 GB) και χρώμα άσπρο

Ήρθε τέλεια σφραγισμένο, και πολύ προσεγμένο, και μέσα είχε και δωράκια..

Που ήταν

1 θήκη σιλικόνης

2 hands free

1 Κάτι που μπενει σαν κουμπί στο jack

1 stand

1 screen protector

1 nikllin tempered glass (αυτο το αγορασα 8 ευρώ)

Και τα κλασικά φορτιστές κτλ

Βάζω και φωτογραφίες :-)

Κουριερ να επερνα, πιο αργα θα ερχοταν. 02/07 το δωσανε στο 4ΡΧ και σημερα βγαζει στο singpost despatched to overseas!Πηγε σε μια μερα απο το χονγκ κονγκ στη σιγκαπουρη και απο εκει μια μερα εκατσε και το διωξανε για ελλαδα, μπραβο τα παιδια τι να πεις
All it takes is a swipe...

Κουριερ να επερνα, πιο αργα θα ερχοταν. 02/07 το δωσανε στο 4ΡΧ και σημερα βγαζει στο singpost despatched to overseas!Πηγε σε μια μερα απο το χονγκ κονγκ στη σιγκαπουρη και απο εκει μια μερα εκατσε και το διωξανε για ελλαδα, μπραβο τα παιδια τι να πεις

περίπου τόσο κάνει πάντα μεχρι το dispatched to overseas,το δικό μου απο 17/6 έφυγε 19/6 αλλά εμφανίστηκε στο κέντρο διαλογής αττικής στις 3/7

Καλησπεριζω το φορουμ. Αγορα απο minideal mi4 εχει κανει κανεις; Το εχει( 3g-3gb ram) 230$. Νομιζω πολυ καλη τιμη. Αν ναι, περιμενω εντυπωσεις απο την εξυπηρετιση. Ευχαριστω.

Μόλις το πήρα και εγώ από χθες και του έβαλα την 5.3

Έχω δύο προβλήματα όμως, το ένα ότι δεν μπορώνα συνδέσω δεδομένα με cyta. Έχω βάλει το apn αλλά τίποτα.Στο notification bar μου δείχνει όλο Vodafone gr

και το δεύτερο θέλω να ανεβάσω μικρόφωνο και μουσική, τα ακούω όλα χαμηλά και το ίδιο ακούγομαι. Πιο πρόγραμμα χρησιμοποιούμε για αυτό;

Ευχαριστώ!

If it is GOOD and CHEAP it won't be FAST | If it is GOOD and FAST it won't be CHEAP | If it is FAST and CHEAP it won't be GOOD

Έχω δύο προβλήματα όμως, το ένα ότι δεν μπορώνα συνδέσω δεδομένα με cyta. Έχω βάλει το apn αλλά τίποτα.Στο notification bar μου δείχνει όλο Vodafone gr

και το δεύτερο θέλω να ανεβάσω μικρόφωνο και μουσική, τα ακούω όλα χαμηλά και το ίδιο ακούγομαι. Πιο πρόγραμμα χρησιμοποιούμε για αυτό;

Ευχαριστώ!

Κάτι κάνεις λάθος, μήπως δεν ενεργοποιησες το apn;

nokia 3330 -> nokia 8310 -> nokia 6600 -> nokia n81 -> xperia tipo -> xiaomi mi4

Ευχαριστώ!

ωχ σορρυ μλκ έκανα παιδιά.. είχα βάλει cyta.internet.gr για APN, διόρθωσα και όλα οκ!

Για το δεύτερο έχουμε λύση; Τι μπορώ να κάνω;

ρε παιδιά δυο ερωτήσεις ..

1. εχω την εντύπωση ότι το ηχείο του ΜΙ4 είναι αδύνατο, δεν έχει την δύναμη που περίμενα !! αυτό διορθώνεται κάπως ???

2. στην εφαρμογή ραδιο δεν μου βρίσκει κανενα σταθμό, και έχω περασμένη την τελευταία stable. τι να κάνω ???

Καλησπέρα παιδιά σκέφτομαι και εγώ να το πάρω αν μπορείτε να μου πείτε 2-3 έμπιστα μαγαζιά και εννοείτε ποιο το έχει ποιο χαμηλά λέω για την εκδοση με το 4G 16Gb!!!!
Μανώλης

Και εγώ τρεις συσκευές 4g 16gb από vickmall. Με singpost σε 11 μέρες από την αποστολή είναι εδώ.

Το ζήτημα είναι πως αγοράζεις τώρα;;

Vickmall.com

Ibuygou.com

Honorbuy.com

Εγώ πήρα 2 φορές από vickmall και ήταν άψογοι

Και εγώ τρεις συσκευές 4g 16gb από vickmall. Με singpost σε 11 μέρες από την αποστολή είναι εδώ.

Το ζήτημα είναι πως αγοράζεις τώρα;;

Αυτό είναι θα πρέπει να ανοίξουν το Paypal για να το παραγγείλω το θέμα είναι πότε????? Πάντως σας ευχαριστώ πολύ παιδιά!!!!!

Μανώλης