Jump to content

Xiaomi Mi 4

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

miui.gr διαβασε εκει... ειναι πολυ ευκολο.... ;) ;)

Sent from my SM-P605 using Tapatalk

Φιλε μπηκα και εκει. Τελικα βρηκα ξενο οδηγο για περασμα ολο το image με fastboot,αλλα τελικα δεν ξεκιναει ποτε. Μπλεξαμε και δν ειναι κ δικο μου το κινητο. τι το πειραζα :lol:

Δημήτρης

Αυτό ακριβώς περιμένω και εγώ από το ίδιο κατάστημα..

Φιλε μπηκα και εκει. Τελικα βρηκα ξενο οδηγο για περασμα ολο το image με fastboot,αλλα τελικα δεν ξεκιναει ποτε. Μπλεξαμε και δν ειναι κ δικο μου το κινητο. τι το πειραζα :lol:

Καταρχην φίλε με τις οδηγιες στο miui hellas περνα twrp και κανε την διαδικασία ξανά

Στάλθηκε από το LG-H960 μου

Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Καταρχην φίλε με τις οδηγιες στο miui hellas περνα twrp και κανε την διαδικασία ξανά

εχει ειδικα fastboot roms για περιπτωση μπρικαρισματος, για δες και εκει...

δυσκολα να μεινει το Mi 4 μπρικαρισμενο....

Sent from my SM-P605 using Tapatalk

Nexus4, Xiaomi Mi4, Mi Pad, NOTE 10.1 2014 LTE

Αυτό ακριβώς περιμένω και εγώ από το ίδιο κατάστημα..

Ενημερωτικά πέρασα την ελληνική ακολουθώντας αυτόνhttps://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13318-%CE%9F%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-Mi-4LTE-CT-%CF%83%CE%B5-marshallow/#post146848 τον οδηγό χωρίς πρόβλημα.

Καλημέρα φίλοι ειδη απο εχθές εχω περάσει σε MIUI 8 και έχουμε νεα δεδομένα, με την συνεχή εξέλιξη του δεν προλαβαίνεις να το βαρεθείς μπράβο και στα παιδιά του Miui-gr που δεν έχουν ησυχία! Edited by spirosmeg
Xiaomi Mi10/128

Καλημέρα φίλοι ειδη απο εχθές εχω περάσει σε MIUI 8 και έχουμε νεα δεδομένα, με την συνεχή εξέλιξη του δεν προλαβαίνεις να το βαρεθείς μπράβο και στα παιδιά του Miui-gr που δεν έχουν ησυχία!

ειναι σταθερη μεχρι τωρα η 8 ; απο που την κατεβασες ;

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

Σταθερη την βλεπω ως ωρας την εχω απο το πρωι και εγω υπαρχει λινκ να την κατεβασεις στο miui hellas

Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Σταθερη την βλεπω ως ωρας την εχω απο το πρωι και εγω υπαρχει λινκ να την κατεβασεις στο miui hellas

ουτε που το ειχα δει γιατι ειχα μεινει οτι θα βγει σε 2 εβδομαδες... κατεβαζω τωρα και ετοιμαζομαι για factory reset και miui 8

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

Exω εγω. Μια χαρά ποιοτικοτατο

Ποιο χρώμα έχεις φίλε μου? Κάποιο λινκ για παραγγελία? Τα καλοβλεπω και εγώ και ας μην ήρθε ακόμα το κινητό...

ποσο τελειο ειναι αυτο mi cloud ... εβαλα την Miui 8 μετα απο factory reset , εκανα login στο cloud και τωρα βαζει τα παντα απο εφαρμογες ρυθμισεις οπως τα ειχα πριν απο μονο του

ποσο τελειο ειναι αυτο mi cloud ... εβαλα την Miui 8 μετα απο factory reset , εκανα login στο cloud και τωρα βαζει τα παντα απο εφαρμογες ρυθμισεις οπως τα ειχα πριν απο μονο του

Εμένα μου την έφερε πισώπλατα.. Μου βγάζει μήνυμα ότι δεν έχει backup ενώ έχει και το βλέπω..

nokia 3330 -> nokia 8310 -> nokia 6600 -> nokia n81 -> xperia tipo -> xiaomi mi4

Ποιο χρώμα έχεις φίλε μου? Κάποιο λινκ για παραγγελία? Τα καλοβλεπω και εγώ και ας μην ήρθε ακόμα το κινητό...

Original Handmade Back Battery Cover for Xiaomi Mi 4 Mi4 M4 White Oak Bangkok Bamboo Black Apricot Wood Back Cover K1416

http://s.aliexpress.com/rYBzQZbQ

Εγώ έχω πάρει αυτήν και είναι πολύ όμορφη και εφαρμόζει άψογα. Πρόκειται για ένα λεπτό φύλο bamboo κολλημένο πάνω σε πλαστικό. Εσωτερικά δηλαδή είναι κανονικό καπάκι οπότε προστατεύει το κινητό.

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Original Handmade Back Battery Cover for Xiaomi Mi 4 Mi4 M4 White Oak Bangkok Bamboo Black Apricot Wood Back Cover K1416

http://s.aliexpress.com/rYBzQZbQ

Εγώ έχω πάρει αυτήν και είναι πολύ όμορφη και εφαρμόζει άψογα. Πρόκειται για ένα λεπτό φύλο bamboo κολλημένο πάνω σε πλαστικό. Εσωτερικά δηλαδή είναι κανονικό καπάκι οπότε προστατεύει το κινητό.

Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστώ φίλε. Βλέπω στο αλι ότι υπάρχει και άλλη με ολόκληρο το "mi" ενώ στο λινκ σου έχει μόνο το "m"... :p:D:lol:

Βέβαια η δική σου είναι λίγο φτηνότερη οπότε δεν με χαλάει...

Παιδιά έχω θέμα με το GPS δεν κλειδώνει σε πολλούς δορυφόρους....και αργεί πολύ....

Έχω βάλει και ένα βοηθητικό GPS αλλά τιποτε

android or ios or wm......who cares.....???

Παιδιά έχω θέμα με το GPS δεν κλειδώνει σε πολλούς δορυφόρους....και αργεί πολύ....

Έχω βάλει και ένα βοηθητικό GPS αλλά τιποτε

εφοσον εισαι ρουτ βαλε το faster gps --> https://play.google.com/store/apps/details?id=org.fastergps&hl=el

επελεξε - Europe - Greece , κανε restart ... και δοκιμασε μετα ... λογικα σε δευτερολεπτα μετα θα κλειδωνει μια χαρα

Μου

βγάζει για ροοτ...

βαλε την εφαρμογη , ανοιξε την , θα σου ζητησει δικαιωματα ρουτ , φυγε πηγαινε ασφαλεια - δικαιωματα - προνομια ρουτ - επελεξε την εφαρμογη - δωστης δικαιωματα ρουτ, μετα ξαναμπες στο fastergps κανε τις ρυθμισεις και επανεκινηση

Edited by MAFIA

βαλε την εφαρμογη , ανοιξε την , θα σου ζητησει δικαιωματα ρουτ , φυγε πηγαινε ασφαλεια - δικαιωματα - προνομια ρουτ - επελεξε την εφαρμογη - δωστης δικαιωματα ρουτ, μετα ξαναμπες στο fastergps κανε τις ρυθμισεις και επανεκινηση

Στις προσθετες ρυθμισεις....??? :confused:

Στις προσθετες ρυθμισεις....??? :confused:

Στην εφαρμογη "κεντρο ασφαλειας" θα δωσεις δικαιωματα root στην εφαρμογη που θες. Οχι μεσα απο τις ρυθμισεις.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Στην εφαρμογη "κεντρο ασφαλειας" θα δωσεις δικαιωματα root στην εφαρμογη που θες. Οχι μεσα απο τις ρυθμισεις.

οκ...ευχαριστω,αλλα δεν εχει ''δικαιωμα ροοτ'' εχει αλλες επιλογες....εκτος απο αυτην

Edited by tarirs

οκ...ευχαριστω,αλλα δεν εχει ''δικαιωμα ροοτ'' εχει αλλες επιλογες....εκτος απο αυτην

Εαν δεν υπαρχει η επιλογη για δικαιωματα root θα πρεπει να εγκαταστησεις μεσω twrp το supersu.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.