dkmtb Δημ. June 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2016 Εχω τη συσκευη αγορασμενη απο fct, λιγοτερο απο 4μηνο κ τον περισσοτερο καιρο τη δουλευω σαν ταμπλετ, καθως επαψε να διαβαζει οποιαδηποτε sim.. Πριν λιγες μερες μου την εδωσε κ τους το απεστειλα να δουμε τι θα γινει, καθως γνωστος μαστορας στο φορουμ με ενημερωσε πως μαλλον μιλαμε για καμμενη πλακετα.. Sent from my JY-G5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosc4 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Καλημέρα σας κάτοχοι του mi4. Χρειάζεται η μητέρα μου κινητό. Οπότε λέω να της δώσω το απροβληματισμο και πολυεργαλείο mi4 και να πάρω ένα καινούργιο εγώ. Αλλά πιο κινητό είναι ανώτερο από το ήδη υπάρχον έτσι ώστε να με κάνει κλικ;; Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis2788 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Καλημέρα σας κάτοχοι του mi4. Χρειάζεται η μητέρα μου κινητό. Οπότε λέω να της δώσω το απροβληματισμο και πολυεργαλείο mi4 και να πάρω ένα καινούργιο εγώ. Αλλά πιο κινητό είναι ανώτερο από το ήδη υπάρχον έτσι ώστε να με κάνει κλικ;; Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για μένα αν θα το άλλαζα θα πήγαινα μόνο σε xiaomi mi note pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Mi4s Το μεγάλο + είναι ότι είναι δικαρτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hakunamatata Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 στειλε εκει που το αγορασες και ζητησε τους αν εχουν οι ιδιοι ανταλακτικα να αγορασεις ή να σου προτεινουν απο καπου που θα εχει σιγουρα original αντ/κα απο vickmall το αγορασα, μου ειπαν οτι αυτοι δεν ασχολουνται με τα κινητα, εγω απλα το στελνω σε αυτους και αυτοι το επιστρεφουν στην xiaomi Αυτό προκλήθηκε από θερμοκρασία μεγάλη πιθανόν.. στο φουρνο δε το εβαλα παντως :lol: ουτε παιχνιδια παιζω να καιγεται το κινητο...ειναι συνηθισμενο προβλημα παντως οι κιτρινιλες σε lcd οθονες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopip Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Γεια σας παιδιά. Μπορεί να μου δώσει κάποιος που είναι εξικοιωμένος με το site του Ελληνικού FORUM το link για την τελευταία Ελληνική Stable? Η GTV δεν είναι Stable αν δε κάνω λάθος, Ετσι δεν είναι? Έχω χαθεί εκεί μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
windybob73 Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 (edited) Γεια σας παιδιά. Μπορεί να μου δώσει κάποιος που είναι εξικοιωμένος με το site του Ελληνικού FORUM το link για την τελευταία Ελληνική Stable? Η GTV δεν είναι Stable αν δε κάνω λάθος, Ετσι δεν είναι? Έχω χαθεί εκεί μέσα. Αυτή φαίνεται να είναι η τελευταία stable: xiaomi-miui-hellas-6.0.1_cancro_Stable-V7.3.3.0.zip Edited June 29, 2016 by windybob73 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Καλημέρα σας κάτοχοι του mi4. Χρειάζεται η μητέρα μου κινητό. Οπότε λέω να της δώσω το απροβληματισμο και πολυεργαλείο mi4 και να πάρω ένα καινούργιο εγώ. Αλλά πιο κινητό είναι ανώτερο από το ήδη υπάρχον έτσι ώστε να με κάνει κλικ;; Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk γιατι δεν πας στο mi5 ? ----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτή φαίνεται να είναι η τελευταία stable: xiaomi-miui-hellas-6.0.1_cancro_Stable-V7.3.3.0.zip ναι απλα σε stable θα εισαι Miui7 και οχι στην τελευταια Μiui8 Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopip Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Ευχαριστώ για το link. Θέλω stable επειδή θα το δώσω αλλού. Δεν είναι δικό μου και το θέλω όσο γίνεται κυρίως απροβλημάτιστο. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Mi4s Το μεγάλο + είναι ότι είναι δικαρτο. Βασικα ειναι πολλα τα + εναντι του Μι4. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newworld Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 Mi4 lte-ct από bangood πέρασα κανονικά την Stable GTV 7330. Όταν είχε την πειραγμένη ρομ του banggood και μετά που πέρασα την κινέζικη - αγγλική ρομ το τηλ αναγνωρίστηκε και δούλεψε κανονικά με το Mi pc suite. Όταν έβαλα την Ελληνική stable 7330 και μετά δεν συνδέεται με το pc suite και ενώ είναι συνδεδεμένο το καλώδιο βγάζει μνμ συνδέστε το usb. Στη διαχείριση συσκευών εμφανίζετε σαν άγνωστη συσκευή usb (δεν βρίσκει driver). Συμβαίνει και σε άλλους αυτό? είναι φυσιολογικό? με τις προηγούμενες ρομ δούλευε κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosc4 Δημ. June 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2016 (edited) Βασικα ειναι πολλα τα + εναντι του Μι4. Πάντως σίγουρα θα είναι xiaomi. Ψαχτηκα λίγο και είμαι σε 2. Redmi note 3 pro Kai MI note pro. Στάλθηκε από το MI 4LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 30, 2016 by manosc4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazkal Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Mi4 lte-ct από bangood πέρασα κανονικά την Stable GTV 7330. Όταν είχε την πειραγμένη ρομ του banggood και μετά που πέρασα την κινέζικη - αγγλική ρομ το τηλ αναγνωρίστηκε και δούλεψε κανονικά με το Mi pc suite. Όταν έβαλα την Ελληνική stable 7330 και μετά δεν συνδέεται με το pc suite και ενώ είναι συνδεδεμένο το καλώδιο βγάζει μνμ συνδέστε το usb. Στη διαχείριση συσκευών εμφανίζετε σαν άγνωστη συσκευή usb (δεν βρίσκει driver). Συμβαίνει και σε άλλους αυτό? είναι φυσιολογικό? με τις προηγούμενες ρομ δούλευε κανονικά. Με την Ελληνική , μόλις το συνδέσεις , σου βγάζει ένα μήνυμα στο τηλέφωνο , πως θέλεις να συνδεθεί . Αν δεν επιλέξεις ΔΕΝ συνδέεται . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
newworld Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Με την Ελληνική , μόλις το συνδέσεις , σου βγάζει ένα μήνυμα στο τηλέφωνο , πως θέλεις να συνδεθεί . Αν δεν επιλέξεις ΔΕΝ συνδέεται . μου βγάζει το μνμ στην οθόνη με 3 επιλογές. Την δεύτερη διαλέγω και μπορώ να μεταφέρω αρχεία, φωτό, τραγούδια κανονικά. Με το Mi PC Suite δεν θέλει με τίποτα να συνδεθεί δεν την βλέπει καθόλου την συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 (edited) στην μπαταρια android system (29.3%) & android (16.7) εχω συνολο 46% . Ειμαι καλά ή φουσκωμενα τα νουμερα? Παντως τις 6 & 7 ωρες οθονη εκτος ίσως απο την πρωτη φορτωση δεν τις ειδα ποτε. Δεν ξερω αν όποιοι πιανουν αυτα τα νουμερα κλεινουν το κινητο ή το βαζουν σε flight mode κανα 10 ωρο ... ακυρο σε λαθος νημα ποσταρα!!! Edited June 30, 2016 by THANKIN Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas93 Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 (edited) γιατι δεν πας στο mi5 ? ----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ναι απλα σε stable θα εισαι Miui7 και οχι στην τελευταια Μiui8με την miui8 εχεις δει καποια διαφορα - και + ? κανα γερο bug με την διαχηρηση μνημης τα παει καλυτερα ? Edited June 30, 2016 by thomas93 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispao Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Πηρα ένα mi4 lte-ct από yeso521 και έχει την 7.3 stable Το πρόβλημα είναι ότι δεν δέχεται καμία αναβάθμιση. Του πέρασα twrp αλλά είμουνα ήδη στο partition 2 και ότι και να του κάνω αυτό η μου περνάει συνέχεια αυτή που είχε η απλά σταματάει. Μάλλον πάω για fastboot rom αλλά αυτές που υπάρχουν είναι ήδη για ΜΜ. Εγώ όμως έχω ακόμα μάλλον τα δυο partition και μάλλον πρέπει να βρώ fastbbot rom για ΚΚ. Υπάρχει καμία τέτοια η υπάρχει άλλη λύση που μου διαφεύγει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
windybob73 Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 (edited) Πηρα ένα mi4 lte-ct από yeso521 και έχει την 7.3 stable Το πρόβλημα είναι ότι δεν δέχεται καμία αναβάθμιση. Του πέρασα twrp αλλά είμουνα ήδη στο partition 2 και ότι και να του κάνω αυτό η μου περνάει συνέχεια αυτή που είχε η απλά σταματάει. Μάλλον πάω για fastboot rom αλλά αυτές που υπάρχουν είναι ήδη για ΜΜ. Εγώ όμως έχω ακόμα μάλλον τα δυο partition και μάλλον πρέπει να βρώ fastbbot rom για ΚΚ. Υπάρχει καμία τέτοια η υπάρχει άλλη λύση που μου διαφεύγει? Τι μήνυμα σου βγάζει στο TWRP? "Cannot mount sytem?" κάτι τέτοιο; Αν ναι κατέβασε πρώτα την xiaomi.eu_multi_cancro_5.12.17_v7-4.4.zip και βάλτη χύμα στο τηλέφωνο. Μέσα απο TWRP πήγαινε mount-> untick σε όλα & disable MTP, κάνε όλα τα wipe και προσπάθησε να την περάσεις. Αν όλα πάνε καλά, κατεβάζεις την xiaomi.eu_multi_cancro_6.1.28_v7-6.0.zip και την περνάς ή μέσα απο το τηλέφωνο (manual update), ή μέσω TWRP. (Στο guide έλεγε οτι θα ήταν καλό να την περάσεις δυο φορές αυτή, δεν ξέρω γιατί) Αφου περάσεις και αυτή, τα partitions είναι ΟΚ και μετά μπορείς να περάσεις ελληνικη MM με wipe μέσα απο το τηλέφωνο (manual update), ή μέσω TWRP. Ελπίζω να πάνε όλα καλά, είχα ταλαιπωρηθεί κι εγώ μέχρι να τα καταφέρω. Περιμένω feedback Edit: Τωρα είδα οτι εχεις ηδη MM. Οπότε κατέβασε όποια ROM θέλεις και κάνε αυτό στο TWRP: "mount-> untick σε όλα & disable MTP, wipe -> flash" Edited June 30, 2016 by windybob73 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispao Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Γειά σου ίλε μου οχι δεν έχω ΜΜ εχω ΚΚ απλά δεν μπορώ να του περάσω άλλη ρομ ούτε με το miflash μου βγάζει απροσδιόριστο σφάλμα 0χfffffff Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
windybob73 Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Γειά σου ίλε μου οχι δεν έχω ΜΜ εχω ΚΚ απλά δεν μπορώ να του περάσω άλλη ρομ ούτε με το miflash μου βγάζει απροσδιόριστο σφάλμα 0χfffffff Ακριβώς το ίδιο σφάλμα είχα κι εγω με miflash. Ακολούθησε τις οδηγίες του παραπάνω post λοιπόν μέσω TWRP και μου λες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 λες να ειμαι καθυστερημενος? :lol: κατι τετοιο εχω, απλα σε πιο εντονο το κινητο εχει ακομα εγγυηση αλλα τωρα να ξεκινησω μια διαδικασια που στην καλυτερη θα παρει 3 μηνες...δε πολυψηνομαι...κανενας που να γνωριζει που θα βρω οριτζιναλ οθονη σε καλη τιμη? Το ίδιο φίλε έπαθε και η δικιά μου πριν κανά μήνα..... Αλλα εγώ είμαι εκτός εγγύησης.... Να το στείλεις για φτιάξιμο, δεν λέει να μείνεις έτσι απο τόσο νωρίς. Πάντως φαίνεται να εχει θέματα το τηλεφωνο, αν κάποιος θέλει να το κρατήσει πανω απο 2 χρονια (εγώ παρόλα αυτά θα ξαναγοραζα xiaomi με κλειστά ματια..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hakunamatata Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 κοιτα, μου εχει ξανατυχει και σε αλλες συσκευες (htc και g2)...απλα εχουν ριξει οι κατασκευαστες πλεον γενικοτερα την ποιοτητα κατασκευης πιστευω στα υλικα για χαρη της μαζικης παραγωγης, οποτε την ακουνε πιο ευκολα...ετσι ελεγα να το στειλω, αλλα δυο μηνες νομιζω δεν αξιζουν τον κοπο οταν βρισκεις οθονη στα 30ε... γενικα παντως δεν εχει βγαλει κατι το κινητο, πλην του σκετικα αδυναμου σηματος (μεταλλικο κινητο βεβαια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill80_ Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Παιδιά ερώτηση.. Οσοι άλλαξαν από την ρομ του banggood σε ελληνική, είδαν διαφορά στην κάμερα προς το καλύτερο ή χειρότερο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hritso Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Παιδιά ερώτηση.. Οσοι άλλαξαν από την ρομ του banggood σε ελληνική, είδαν διαφορά στην κάμερα προς το καλύτερο ή χειρότερο?? στην ελληνική δεν ξέρω, πάντως η ευρωπαική έχει περισσότερες επιλογές στο manual mode, αν διαφέρει και κάτι αλλο δεν ξερω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill80_ Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 στην ελληνική δεν ξέρω, πάντως η ευρωπαική έχει περισσότερες επιλογές στο manual mode, αν διαφέρει και κάτι αλλο δεν ξερω Βασικά προσπαθώ μέρες να αλλάξω την ρομ χωρίς αποτέλεσμα και επειδή πιο πολύ με ενοχλεί ο "θόρυβος" που έχει στις φωτογραφίες, δεν είναι καθαρές, σκέφτηκα αν είναι σε όλες τις ρομ έτσι τότε δεν έχει νόημα να παλεύω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts