xrisloko Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 http://m.banggood.com/Xiaomi-Mi4-5-inch-2GB-RAM-16GB-ROM-Snapdragon-801-Quad-core-4G-Smartphone-p-1045950.html. Αυτό είναι το ίδιο με το δικό σας.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 miui.gr διαβασε εκει... ειναι πολυ ευκολο.... ;) ;) Sent from my SM-P605 using Tapatalk Φιλε μπηκα και εκει. Τελικα βρηκα ξενο οδηγο για περασμα ολο το image με fastboot,αλλα τελικα δεν ξεκιναει ποτε. Μπλεξαμε και δν ειναι κ δικο μου το κινητο. τι το πειραζα :lol: Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill80_ Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 http://m.banggood.com/Xiaomi-Mi4-5-inch-2GB-RAM-16GB-ROM-Snapdragon-801-Quad-core-4G-Smartphone-p-1045950.html. Αυτό είναι το ίδιο με το δικό σας.? Αυτό ακριβώς περιμένω και εγώ από το ίδιο κατάστημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Φιλε μπηκα και εκει. Τελικα βρηκα ξενο οδηγο για περασμα ολο το image με fastboot,αλλα τελικα δεν ξεκιναει ποτε. Μπλεξαμε και δν ειναι κ δικο μου το κινητο. τι το πειραζα :lol: Καταρχην φίλε με τις οδηγιες στο miui hellas περνα twrp και κανε την διαδικασία ξανά Στάλθηκε από το LG-H960 μου Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrisloko Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Ναι αλά ένας φίλος μου είπε ότι δεν είναι αυτό που μιλάνε τα πεδαια εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kon_fil Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Καταρχην φίλε με τις οδηγιες στο miui hellas περνα twrp και κανε την διαδικασία ξανά Στάλθηκε από το LG-H960 μου εχει ειδικα fastboot roms για περιπτωση μπρικαρισματος, για δες και εκει... δυσκολα να μεινει το Mi 4 μπρικαρισμενο.... Sent from my SM-P605 using Tapatalk Παράθεση Nexus4, Xiaomi Mi4, Mi Pad, NOTE 10.1 2014 LTE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manouras2 Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Αυτό ακριβώς περιμένω και εγώ από το ίδιο κατάστημα.. Ενημερωτικά πέρασα την ελληνική ακολουθώντας αυτόνhttps://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13318-%CE%9F%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-Mi-4LTE-CT-%CF%83%CE%B5-marshallow/#post146848 τον οδηγό χωρίς πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosmeg Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 (edited) Καλημέρα φίλοι ειδη απο εχθές εχω περάσει σε MIUI 8 και έχουμε νεα δεδομένα, με την συνεχή εξέλιξη του δεν προλαβαίνεις να το βαρεθείς μπράβο και στα παιδιά του Miui-gr που δεν έχουν ησυχία! Edited June 3, 2016 by spirosmeg Παράθεση Xiaomi Mi10/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Καλημέρα φίλοι ειδη απο εχθές εχω περάσει σε MIUI 8 και έχουμε νεα δεδομένα, με την συνεχή εξέλιξη του δεν προλαβαίνεις να το βαρεθείς μπράβο και στα παιδιά του Miui-gr που δεν έχουν ησυχία! ειναι σταθερη μεχρι τωρα η 8 ; απο που την κατεβασες ; Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Σταθερη την βλεπω ως ωρας την εχω απο το πρωι και εγω υπαρχει λινκ να την κατεβασεις στο miui hellas Στάλθηκε από το LG-H960 μου Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Σταθερη την βλεπω ως ωρας την εχω απο το πρωι και εγω υπαρχει λινκ να την κατεβασεις στο miui hellas Στάλθηκε από το LG-H960 μου ουτε που το ειχα δει γιατι ειχα μεινει οτι θα βγει σε 2 εβδομαδες... κατεβαζω τωρα και ετοιμαζομαι για factory reset και miui 8 Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamel Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Έχει δοκιμάσει κανείς τα bamboo cover? Είναι όμορφα από κοντά? Προστατεύουν καθόλου το κινητό? Exω εγω. Μια χαρά ποιοτικοτατο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill80_ Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Exω εγω. Μια χαρά ποιοτικοτατο Ποιο χρώμα έχεις φίλε μου? Κάποιο λινκ για παραγγελία? Τα καλοβλεπω και εγώ και ας μην ήρθε ακόμα το κινητό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 ποσο τελειο ειναι αυτο mi cloud ... εβαλα την Miui 8 μετα απο factory reset , εκανα login στο cloud και τωρα βαζει τα παντα απο εφαρμογες ρυθμισεις οπως τα ειχα πριν απο μονο του Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakislarisa Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 ποσο τελειο ειναι αυτο mi cloud ... εβαλα την Miui 8 μετα απο factory reset , εκανα login στο cloud και τωρα βαζει τα παντα απο εφαρμογες ρυθμισεις οπως τα ειχα πριν απο μονο του Εμένα μου την έφερε πισώπλατα.. Μου βγάζει μήνυμα ότι δεν έχει backup ενώ έχει και το βλέπω.. Παράθεση nokia 3330 -> nokia 8310 -> nokia 6600 -> nokia n81 -> xperia tipo -> xiaomi mi4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkouk74 Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Ποιο χρώμα έχεις φίλε μου? Κάποιο λινκ για παραγγελία? Τα καλοβλεπω και εγώ και ας μην ήρθε ακόμα το κινητό... Original Handmade Back Battery Cover for Xiaomi Mi 4 Mi4 M4 White Oak Bangkok Bamboo Black Apricot Wood Back Cover K1416 http://s.aliexpress.com/rYBzQZbQ Εγώ έχω πάρει αυτήν και είναι πολύ όμορφη και εφαρμόζει άψογα. Πρόκειται για ένα λεπτό φύλο bamboo κολλημένο πάνω σε πλαστικό. Εσωτερικά δηλαδή είναι κανονικό καπάκι οπότε προστατεύει το κινητό. Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill80_ Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Original Handmade Back Battery Cover for Xiaomi Mi 4 Mi4 M4 White Oak Bangkok Bamboo Black Apricot Wood Back Cover K1416 http://s.aliexpress.com/rYBzQZbQ Εγώ έχω πάρει αυτήν και είναι πολύ όμορφη και εφαρμόζει άψογα. Πρόκειται για ένα λεπτό φύλο bamboo κολλημένο πάνω σε πλαστικό. Εσωτερικά δηλαδή είναι κανονικό καπάκι οπότε προστατεύει το κινητό. Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ φίλε. Βλέπω στο αλι ότι υπάρχει και άλλη με ολόκληρο το "mi" ενώ στο λινκ σου έχει μόνο το "m"... :p:D:lol: Βέβαια η δική σου είναι λίγο φτηνότερη οπότε δεν με χαλάει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Παιδιά έχω θέμα με το GPS δεν κλειδώνει σε πολλούς δορυφόρους....και αργεί πολύ.... Έχω βάλει και ένα βοηθητικό GPS αλλά τιποτε Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Παιδιά έχω θέμα με το GPS δεν κλειδώνει σε πολλούς δορυφόρους....και αργεί πολύ.... Έχω βάλει και ένα βοηθητικό GPS αλλά τιποτε εφοσον εισαι ρουτ βαλε το faster gps --> https://play.google.com/store/apps/details?id=org.fastergps&hl=el επελεξε - Europe - Greece , κανε restart ... και δοκιμασε μετα ... λογικα σε δευτερολεπτα μετα θα κλειδωνει μια χαρα Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Μου βγάζει για ροοτ... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 (edited) Μου βγάζει για ροοτ... βαλε την εφαρμογη , ανοιξε την , θα σου ζητησει δικαιωματα ρουτ , φυγε πηγαινε ασφαλεια - δικαιωματα - προνομια ρουτ - επελεξε την εφαρμογη - δωστης δικαιωματα ρουτ, μετα ξαναμπες στο fastergps κανε τις ρυθμισεις και επανεκινηση Edited June 5, 2016 by MAFIA Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 βαλε την εφαρμογη , ανοιξε την , θα σου ζητησει δικαιωματα ρουτ , φυγε πηγαινε ασφαλεια - δικαιωματα - προνομια ρουτ - επελεξε την εφαρμογη - δωστης δικαιωματα ρουτ, μετα ξαναμπες στο fastergps κανε τις ρυθμισεις και επανεκινηση Στις προσθετες ρυθμισεις....??? :confused: Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Στις προσθετες ρυθμισεις....??? :confused: Στην εφαρμογη "κεντρο ασφαλειας" θα δωσεις δικαιωματα root στην εφαρμογη που θες. Οχι μεσα απο τις ρυθμισεις. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 (edited) Στην εφαρμογη "κεντρο ασφαλειας" θα δωσεις δικαιωματα root στην εφαρμογη που θες. Οχι μεσα απο τις ρυθμισεις. οκ...ευχαριστω,αλλα δεν εχει ''δικαιωμα ροοτ'' εχει αλλες επιλογες....εκτος απο αυτην Edited June 5, 2016 by tarirs Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 οκ...ευχαριστω,αλλα δεν εχει ''δικαιωμα ροοτ'' εχει αλλες επιλογες....εκτος απο αυτην Εαν δεν υπαρχει η επιλογη για δικαιωματα root θα πρεπει να εγκαταστησεις μεσω twrp το supersu. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts