batatoudis Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Καλησπέρα στο forum. Είναι να παραγγείλω το mi4 (4G - 2gb rom) για φίλο από το vickmall, το οποίο έχει επιλογή να μου κάνει εγκατάσταση την "Multi-language ROM(install google play)". Αν κατάλαβα καλά είναι προτιμότερο να ζητήσω να μην πειράξει καθόλου τη rom ώστε να μπορώ να βάλω πιο εύκολα αυτή της ελληνικής κοινότητας? Αν μου βάλει την παραπάνω multi δεν κάνει για απλό χρήστη? (γιατί βλέπω όλα τα πατριωτάκια κάτω από τη σελίδα του κινητού στο vickmall λένε το ίδιο ποίημα με τη στροφή 4 να πάει ως εξής: Install the newest multi-language (make sure Greek and English are included) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Ή multi που βάζουν τα μαγαζιά είναι μία τροποποιημένη ρομ δεν παίρνει updates και έχουν αναφερθεί πολλά προβλήματα είναι προτιμότερο να έρθει με Chinese dev και μιας και ο bootloader του mi4 δεν είναι κλειδωμένος μπορεί με μία απλή διαδικασία να περάσει την τελευταία ελληνική ρομ και να είναι μία χαρά Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batatoudis Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Ευχαριστώ Stef08 για την άμεση απάντηση. Κάποια σημεία ακόμη για όποιον φίλο μπορεί να βοηθήσει: 1) Η κατάλληλη rom είναι η τρέχουσα Mi-4 (Cancro) είτε σε stable είτε σε dev αν δεν κάνω λάθος? 2) Επίσης ο πιο εύκολος τρόπος είναι να την φορτώσω στο root και μετά flash μέσω recovery αφού πρώτα κάνω Wipe Cache & Dalvik? Χρειάζεται μήπως κάποια άλλη διαδικασία αναλόγως της rom ή του recovery που θα έχει εγκατεστημένα το κινητό? Συμπαθάτε με αλλά έχει αρκετό καιρό να ασχοληθώ και δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι στον τρόπο που κάνω την πρώτη εγκατάσταση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. May 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2016 Εμένα μου ήρθε με global dev , κατέβασα την gtv πήγα στο updater πατησα το install selected package μου πέρασε την ρομ μαζί με twrp και su είναι πανευκολη ή διαδικασία στο mi 4 στο redmi note 3 pro που έχω τώρα πρέπει να ξεκλειδώσεις bootloader πρώτα Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopip Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Γεια σας παιδιά Θελω μια γρηγορη απάντηση. Είμαι σε φαση παραγγελίας αυτη τη στιγμή για ενα φίλο και με ρωτά η Selina με ποια Ελληνική rom αν θέλω μου περάσει. Ποια να της πω? Με προτείνει την 4.4.4_cancro_GTV-5.12.13 Help Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Gtv να σου βάλει καλύτερα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopip Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 Gtv να σου βάλει καλύτερα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου Της είπα την τελευταία dev να βάλει. Δε την ήξερε και μου ζήτησε link για να τη δει, ώστε να εξυπηρετεί και άλλους πελάτες στο μέλλον. Όταν της το έδωσα όμως... Μου είπε ότι θέλει root. Όπως και ναχει τελικά το ζήτησα με την official. Όταν παραλάβω θα τα πούμε πάλι για οδηγίες. Ευχαριστώ. Sent from my m1 note using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis918 Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 παιδια αξιζει η αγορα του κινητου στα 130 ευρώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASKIR Δημ. May 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2016 MIUI 8 Φέρνει κάποια πολύ ωραία πραγματάκια (βλεπε διαχειριση μπαταρίας απο εφαρμογές) σε πολλά θεματα. http://en.miui.com/thread-281881-1-1.html Και εμείς και το Mi note θα είμαστε πρωτοι που θα το πάρουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill80_ Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Παιδιά από Bangood έχει παραγγείλει κανένας?τι παίζει από κει? Δεν έχω εμπειρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Απο banggood το πηρα εγω, 117,80€ , πολυ φτηνα, αξιοπιστο μαγαζι και περναει και η ελληνικη πιστωτικη απευθειας με τα οποια ρισκα εγκυμονει αυτο. το κινητο ειναι απο τα τελευταια ξεκλειδωτα της xiaomi και περνας οποια rom θελεις. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Παιδιά από Bangood έχει παραγγείλει κανένας?τι παίζει από κει? Δεν έχω εμπειρία. εχω παραγγειλει αρκετες φορες, δεν ειχα προβλημα ποτε Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kaboomzer Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Πολύ καλό το banggood, ενώ και το after sales του είναι σαφώς πάνω του μέσου όρου των κινέζικων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmeletis Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Από gearbest το πήρε κάποιος; Γιατί λέει ότι το στέλνει από Ευρώπη. http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_155566.html Έχει κάποιος εμπειρία σε ποσό καιρό θα έρθει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hritso Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Από gearbest το πήρε κάποιος; Γιατί λέει ότι το στέλνει από Ευρώπη. http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_155566.html Έχει κάποιος εμπειρία σε ποσό καιρό θα έρθει; το πήρα εγώ όταν βγήκε η πρώτη προσφορά πριν κανα διμηνο. Από HK αποθήκη. Σε 6-7 εργάσιμες από την παραγγελία ήταν σπίτι και απλό συστημένο που το έστειλαν. Επίσης με ευρωπαικό αντάπτορα στη συσκευασία. Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό τώρα αλλά το Hong Kong Post πολύ σφαίρα. Απο ευρωπαική πήρα της αδερφής το Redmi note 2 και εκάνε πιο πολύ να έρθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmeletis Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Προτείνεις καλύτερα από HK ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Από gearbest το πήρε κάποιος; Γιατί λέει ότι το στέλνει από Ευρώπη. http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_155566.html Έχει κάποιος εμπειρία σε ποσό καιρό θα έρθει; Πολύ ακριβό το έχει.... Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmeletis Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Πολύ ακριβό το έχει.... Υπάρχει άλλου φθηνότερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakislarisa Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Είναι με 3gb ram γιαυτό το έχει τόσο. Εμένα η εμπειρία μου από gearbest ήταν η χειρότερη, μία αγορά έκανα το Φεβρουάριο και άκρη έβγαλα πριν 4 μέρες.. Παράθεση nokia 3330 -> nokia 8310 -> nokia 6600 -> nokia n81 -> xperia tipo -> xiaomi mi4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill80_ Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Απο banggood το πηρα εγω, 117,80€ , πολυ φτηνα, αξιοπιστο μαγαζι και περναει και η ελληνικη πιστωτικη απευθειας με τα οποια ρισκα εγκυμονει αυτο. το κινητο ειναι απο τα τελευταια ξεκλειδωτα της xiaomi και περνας οποια rom θελεις. Σου δέχτηκε την πιστωτική? Εμένα η επιλογή όταν το βάζω στο καλάθι δεν υπάρχει.. Μόνο PayPal βγάζει... Και προσπαθώ 2 μέρες να την κάνω. Όποια βοήθεια δεκτή φίλε μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis918 Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 τι λετε να το παρω απο everbuying sta 130? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Σου δέχτηκε την πιστωτική? Εμένα η επιλογή όταν το βάζω στο καλάθι δεν υπάρχει.. Μόνο PayPal βγάζει... Και προσπαθώ 2 μέρες να την κάνω. Όποια βοήθεια δεκτή φίλε μου! βαλε την εφαρμογη banggood στο κινητο σου και ξαναδοκιμασε... μου το εκανε και εμενα εβγαινα ξαναμπαινα και μετα εβγαλε επιλογη ! Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill80_ Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 βαλε την εφαρμογη banggood στο κινητο σου και ξαναδοκιμασε... μου το εκανε και εμενα εβγαινα ξαναμπαινα και μετα εβγαλε επιλογη ! Τελικά την έκανα αλλά μου στείλαν ένα μειλ που λέει ότι πρέπει να περιμένω μέχρι αύριο την τράπεζα να επικυρωσει την αγορά(???) η κάτι τέτοιο... Σου το στειλανε και εσένα αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIREBLADE1 Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Τελικά την έκανα αλλά μου στείλαν ένα μειλ που λέει ότι πρέπει να περιμένω μέχρι αύριο την τράπεζα να επικυρωσει την αγορά(???) η κάτι τέτοιο... Σου το στειλανε και εσένα αυτό? σε ολους το στελνουν, ακομη και εγω το ελαβα που πληρωσα με paypal balance.... μην ανυσηχεις. Παράθεση With great power, comes great responsibility... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill80_ Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 σε ολους το στελνουν, ακομη και εγω το ελαβα που πληρωσα με paypal balance.... μην ανυσηχεις. Άρα πέτυχε η αγορά... Διατρεχω κάποιο κίνδυνο που αγόρασα με χρεωστικη? Βλέπω ότι κανένας δεν το κάνει... :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts