MAFIA Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 (edited) Από π το πήρες εσύ το κιν με 4g και 3gb ram? οταν πρωτοβγηκε το πηρα απο vickmall το χω πανω απο χρονο οσο αφορα τη rom οποιος θελει να ΜΗΝ εχει προβληματα ας βαλει την τελευταια developer απο το miui.gr και να ειναι μια χαρα εγω τωρα ειμαι με την 6.4.14 και δεν την εχω αλλαξει γιατι κουραστηκα να αλλαζω ρομ ουσιαστικα χωρις λογο, το κινητο ειναι σταθεροτατο δεν κολλαει πουθενα και αυτο θελω το mi4 δεν εχει κλειδωμενο bootloader Οπως το Mi5 και τα νεα τηλεφωνα που βγαζει πλεον η xiaomi οποτε ειναι ευκολο να βαλεις τη rom Aυτο που δεν γνωριζω ειναι γιατι απο καποια rom Και μετα η cpu αντι για 2.5 λεει 2.45 ! http://s32.postimg.org/vx84upc5h/Screenshot_2016_05_13_21_16_35_com_android_setti.png Edited May 13, 2016 by MAFIA Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmeletis Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 (edited) Παιδιά βρήκα μεταχειρισμένο Xiaomi mi4 16 Gb 3gb ram. Βασικά το παιδί αναφέρει ότι μόλις το παρέλαβε κ το πουλάει. Νόμιζε ότι είναι 4 g αλλά δεν γράφει κάτι το κουτί. Πως γίνεται να το διαπιστώσουμε αυτό. Από φωτό του κινητού έβαλα το imei και το s/n σε αυτό το σάιτ http://www.mi.com/verify/#imei_en και γράφει ότι imei doesn't exist. Τι προτείνετε; Ευχαριστώ. Edited May 13, 2016 by cmeletis Διόρθωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Άστο να αρπάξει άλλος την "ευκαιρία" Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmeletis Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Άστο να αρπάξει άλλος την "ευκαιρία" Και εμένα με ζωσαν τα φίδια ,αλλά έλεγα να δώσω ακόμα μια ευκαιρία. Μήπως με το Xiaomi authentication app? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Εγώ το είπα κυρίως επειδή έβαλες 4 Gb ram, το οποίο δεν υπάρχει. Με το xiaomi authenticator δεν ξερω αν θα βγάλεις άκρη, Θέλει λογαριασμό και τέτοια. Στην πράξη άμα το δεις πιστευω θα καταλάβεις. Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Παιδιά βρήκα μεταχειρισμένο Xiaomi mi4 16 Gb 3gb ram. Βασικά το παιδί αναφέρει ότι μόλις το παρέλαβε κ το πουλάει. Νόμιζε ότι είναι 4 g αλλά δεν γράφει κάτι το κουτί. Πως γίνεται να το διαπιστώσουμε αυτό. Από φωτό του κινητού έβαλα το imei και το s/n σε αυτό το σάιτ http://www.mi.com/verify/#imei_en και γράφει ότι imei doesn't exist. Τι προτείνετε; Ευχαριστώ. στο 4g το κουτι απο πισω γραφει ετσι ... http://s32.postimg.org/6q75e8iid/IMG_20160514_142050_HDR.jpg Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papafigos84 Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Η ερωτηση μαλλον εχει απλη απαντηση, αλλα θα την κανω για να ειμαι σιγουρος. Θελω να βαλω στη συσκευη cyanogenmod. Μετα, αν θελω να ξαναβαλω miui, ποια ειναι η διαδικασια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Φλασαρεις κανονικα την ρομ απο twrp αλλα δεν λενε και τα καλύτερα για την cm Sent from my Mate 8 Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papafigos84 Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Φλασαρεις κανονικα την ρομ απο twrp αλλα δεν λενε και τα καλύτερα για την cm Sent from my Mate 8 Σ ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 Η ερωτηση μαλλον εχει απλη απαντηση, αλλα θα την κανω για να ειμαι σιγουρος. Θελω να βαλω στη συσκευη cyanogenmod. Μετα, αν θελω να ξαναβαλω miui, ποια ειναι η διαδικασια? Σιγουρα ομως θα χρειαστεις και wipe data κλπ απο τη στιγμη που πας σε κατι τελειως διαφορετικο απο miui. Εμενα προσωπικα παντως σε mi4c το μονο που δε μου αρεσε ηταν η λιγο κακη αυτονομια του σε σχεση με την miui, κατα τ αλλα η cm 13 ηταν φοβερη. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas93 Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Σιγουρα ομως θα χρειαστεις και wipe data κλπ απο τη στιγμη που πας σε κατι τελειως διαφορετικο απο miui. Εμενα προσωπικα παντως σε mi4c το μονο που δε μου αρεσε ηταν η λιγο κακη αυτονομια του σε σχεση με την miui, κατα τ αλλα η cm 13 ηταν φοβερη. να σου κανω μια ερωτηση για τα wipes επειδη εγω προτιμαω γενικα να κανω clean instal και με το coolpad f1 που εχω κανω ολα τα wipe εκτος External Storage ! το ιδιο δεν ειναι και εδω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 να σου κανω μια ερωτηση για τα wipes επειδη εγω προτιμαω γενικα να κανω clean instal και με το coolpad f1 που εχω κανω ολα τα wipe εκτος External Storage ! το ιδιο δεν ειναι και εδω ? Ναι δε χρειαζεται να διαγραψεις την εξωτερικη. Το mi4 ομως δεν εχει εξωτερικη μνημη. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Μην διαγραψεις μόνο την internal γιατί δεν θα έχεις να φλασαρεις Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas93 Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 ευχαριστω πολυ stef08 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Σήμερα ανακάλυψα ότι το ξυπνητήρι χτυπάει χωρίς ήχο όταν το έχεις αθόρυβο. Φυσικά θα έπρεπε να εξαιρείται το ξυπνητήρι από την αθορυβια. Το δοκιμασα στο rn2 της γυναίκας και χτυπάει με ήχο κανονικά. Επίσης το βρήκα πάλι να ζητάει pin, έκανε επανεκκίνηση δηλαδή (3η μέσα σε 1,5 μήνα) και έτσι το ρυθμισα να μην ζητάει pin ώστε να ανοίγει τουλάχιστον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Σήμερα ανακάλυψα ότι το ξυπνητήρι χτυπάει χωρίς ήχο όταν το έχεις αθόρυβο. Φυσικά θα έπρεπε να εξαιρείται το ξυπνητήρι από την αθορυβια. Το δοκιμασα στο rn2 της γυναίκας και χτυπάει με ήχο κανονικά. Επίσης το βρήκα πάλι να ζητάει pin, έκανε επανεκκίνηση δηλαδή (3η μέσα σε 1,5 μήνα) και έτσι το ρυθμισα να μην ζητάει pin ώστε να ανοίγει τουλάχιστον. ποια ROM εχεις ; Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Ελληνική stable 7.2.8.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Ελληνική stable 7.2.8.0 λογικα θεμα rom ειναι αυτα, βαλε developer , εγω με την 6.4.14 που εχω δεν αντιμετοπιζω κανενα απο αυτα τα 2 θεματα ... και γενικα δεν αντιμετοπιζω θεματα , ολα λειτουργουν τελεια Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Επειδή δεν ειναι και τίποτα σοβαρό και επειδή όλα γενικά λειτουργούν υποδειγματικα λέω να παραμείνω σ αυτήν. Μία ερώτηση μόνο... Στην dev που έχεις, αν συνδέσεις με otg ένα στικακι που έχει ταινίες μέσα... Ανοίγουν με την μαμά εφαρμογή file manager (αρχείο)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpelek Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Καλησπέρα, Θα ήθελα την βοήθεια κάποιοί που έχει εγκαταστήσει Android 6, και αν έχει την miui 7 global 6.4.14 όπως εγώ ακόμα καλύτερα :) Είδα πρόσφατα ότι δεν ανοίγει η εφαρμογή του sphero https://play.google.com/store/apps/details?id=orbotix.sphero&hl=en μένει κολλημένη στην αρχή που δείχνει το logo, ενώ πριν με rom που ήταν σε Android 4.4 έπαιζε κανονικά, και με από το support του sphero δεν έχω βγάλει άκρη. Αν μπορεί κάποιος ας την εγκαταστήσει στο κινητό του να μου πει αν ξεκινάει ή αν κολλάει για να δω αν φταίει κάτι στο κινητό μου μην αρχίσω τσάμπα να δοκιμάζω rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Επειδή δεν ειναι και τίποτα σοβαρό και επειδή όλα γενικά λειτουργούν υποδειγματικα λέω να παραμείνω σ αυτήν. Μία ερώτηση μόνο... Στην dev που έχεις, αν συνδέσεις με otg ένα στικακι που έχει ταινίες μέσα... Ανοίγουν με την μαμά εφαρμογή file manager (αρχείο)? με τη μαμα εφαρμογη ανοιγω τους φακελους και εχω βαλει να παιζουν ολα με το mx player Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakislarisa Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Καλησπέρα, Θα ήθελα την βοήθεια κάποιοί που έχει εγκαταστήσει Android 6, και αν έχει την miui 7 global 6.4.14 όπως εγώ ακόμα καλύτερα :) Είδα πρόσφατα ότι δεν ανοίγει η εφαρμογή του sphero https://play.google.com/store/apps/details?id=orbotix.sphero&hl=en μένει κολλημένη στην αρχή που δείχνει το logo, ενώ πριν με rom που ήταν σε Android 4.4 έπαιζε κανονικά, και με από το support του sphero δεν έχω βγάλει άκρη. Αν μπορεί κάποιος ας την εγκαταστήσει στο κινητό του να μου πει αν ξεκινάει ή αν κολλάει για να δω αν φταίει κάτι στο κινητό μου μην αρχίσω τσάμπα να δοκιμάζω rom. Παίζει κανονικά σε μένα με την τελευταία dev που έχω. Παράθεση nokia 3330 -> nokia 8310 -> nokia 6600 -> nokia n81 -> xperia tipo -> xiaomi mi4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpelek Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Παίζει κανονικά σε μένα με την τελευταία dev που έχω. Σε ευχαριστώ δεν το γλυτώνω θα κάνω factory reset και μάλλον θα του ξανά περάσω την ROM, δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει, δεν παίζει (ξεκινάει) καμία εφαρμογή για το Sphero και στο support μου απαντάνε άλλα ντάλων (πχ κάνε reset το Sphero). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Σε ευχαριστώ δεν το γλυτώνω θα κάνω factory reset και μάλλον θα του ξανά περάσω την ROM, δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει, δεν παίζει (ξεκινάει) καμία εφαρμογή για το Sphero και στο support μου απαντάνε άλλα ντάλων (πχ κάνε reset το Sphero). κοιτα αν εβγαλες την εφαρμογη - την ξαναεβαλες , δοκιμασες να την κανεις clean και μετα απο αυτα δεν σου παιζει ... κατι εχει κατσει "βαθια" μεσα που θα ειναι πιο ευκολο αυτο που λες να κανεις παρα να βρεις τι φταιει Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpelek Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 κοιτα αν εβγαλες την εφαρμογη - την ξαναεβαλες , δοκιμασες να την κανεις clean και μετα απο αυτα δεν σου παιζει ... κατι εχει κατσει "βαθια" μεσα που θα ειναι πιο ευκολο αυτο που λες να κανεις παρα να βρεις τι φταιει Ναι τις έχω βγάλει τις εφαρμογές και τις έχω ξαναβάλει, έχω κάνει clear τα data αλλά τίποτα. Μόνο clear cache από recovery δεν έχω κάνει προς το παρόν, και το περίεργο είναι ότι μόνο οι εφαρμογές του Sphero δεν ξεκινάνε, του Ollie πχ ξεκινάει. Έλεγα μήπως είναι κάτι γενικό με την ROM αλλά εφόσον παίζει σε εσένα κάτι φταίει με το δικό μου. Δεν είναι σημαντικό αλλά μου έχει κολλήσει… Έτσι και αλλιώς σκέφτομαι να πάω σε China ROM γιατί η Global δεν μου έχει κάτσει καλά από τότε που έγινε update σε android 6, μου κάνει και διάφορα κουλά , όχι σημαντικά ευτυχώς, όπως μερικές φορές χάνει τα widget που δεν είναι τις miui μετά από επανεκκίνηση ή δεν έχει search. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts