Nos1453 Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Πρεπει να ειναι αρκετα σπανιο να το παθεις επειδη εχω ψαξει με τις ωρες να βρω καποιον με παρομοιο προβλημα τελικα βρηκα αλλα κανεις δε ξερει τι ειναι και πως προερχεται. https://www.youtube.com/watch?v=cQ09mpQQGeY&feature=youtu.be https://www.youtube.com/watch?v=IOsFfKZf_Jk http://en.miui.com/thread-132462-1-1.html http://ec2-54-243-194-135.compute-1.amazonaws.com/thread-62958-1-1.html Αλλα ειναι κινηταρα δε μπορει να σου πει καποιος μη το περνεις. Μεχρι και εγω που το επαθα θα το ξανα περνα ισως. Απλα ειναι που λεμε να μη σου τυχει ξες... Τελικά τι έκανες με το κινητό;;; Δεν με πήρες κατά τηλεφωνο όπως σε είπα στο mail...??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakislarisa Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Σάκη με fastboot δοκιμασες να κανεις εγκατάσταση τη Ρομ; (Πάει μια ώρα μπροστά το forum :S ) Παράθεση nokia 3330 -> nokia 8310 -> nokia 6600 -> nokia n81 -> xperia tipo -> xiaomi mi4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 (edited) Τελικά τι έκανες με το κινητό;;; Δεν με πήρες κατά τηλεφωνο όπως σε είπα στο mail...??? Εχω βγαλει τη sim με εσπασε τα νευρα, περιμενω σημερα η τη Πεμπτη να ερθει το καινουργιο. Σάκη με fastboot δοκιμασες να κανεις εγκατάσταση τη Ρομ; (Πάει μια ώρα μπροστά το forum :S ) Δοκίμασα ναι. Game over. R.I.P Edited October 27, 2015 by sakis92 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakislarisa Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Το mi4 πήρες; Παράθεση nokia 3330 -> nokia 8310 -> nokia 6600 -> nokia n81 -> xperia tipo -> xiaomi mi4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Εχω βγαλει τη sim με εσπασε τα νευρα, περιμενω σημερα η τη Πεμπτη να ερθει το καινουργιο. Δοκίμασα ναι. Game over. R.I.P Πάμε με τηλ!!! Όπως σε είπα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Πάμε με τηλ!!! Όπως σε είπα... Αμα εχεις κατι να προτεινεις ρε φιλε και μπορεις να βοηθησεις με καποιο τροπο πες το μου η να στο στειλω τι να σε παρω τηλ. Δε εχω κινητο προς το παρον. Το mi4 πήρες; To σκεφτομουν αλλα λεω αμα κανει παλι κανα τρελο? Τι θα γινει, αυτη τη δουλεια θα κανουμε? Πηρα το redmi note 2 prime αυτη τη φορα... για να δουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Αμα εχεις κατι να προτεινεις ρε φιλε και μπορεις να βοηθησεις με καποιο τροπο πες το μου η να στο στειλω τι να σε παρω τηλ. Δε εχω κινητο προς το παρον. To σκεφτομουν αλλα λεω αμα κανει παλι κανα τρελο? Τι θα γινει, αυτη τη δουλεια θα κανουμε? Πηρα το redmi note 2 prime αυτη τη φορα... για να δουμε. Να τοωδω θέλω για να το φτιάξουμε... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis92 Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 (edited) Να τοωδω θέλω για να το φτιάξουμε... Μακαρι αλλα σου εξηγησα το προβλημα, εχω δοκιμαστει τα παντα δε εχει μεινει κατι απο θεμα software.. (Επαναφορα Εργοστασιακων Ρυθμισεων, Ολα τα Wipe και format Που εχει απο CMW Recovery, Ολα τα Wipe Και φορματ που εχει απο Mi Recovery, Φορματ με fastboot, Flash all εκανα και παλι τιποτα... Κινεζικη rom εβαλα, Android 5.0 custom δοκιμασα, Γυρισα σε Miui 5, 6... το κινητο εχει θεματακι απο μεσα) οποτε απο hardware αν εχεις γνωσεις ευχαριστως να στο στειλω και να στο πληρωσω αν επισκευαστει. Αν και μου φαινεται οτι προοριζεται για πωληση ανταλλακτικων ως μονη λυση. Edited October 27, 2015 by sakis92 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Μακαρι αλλα σου εξηγησα το προβλημα, εχω δοκιμαστει τα παντα δε εχει μεινει κατι απο θεμα software.. (Επαναφορα Εργοστασιακων Ρυθμισεων, Ολα τα Wipe και format Που εχει απο CMW Recovery, Ολα τα Wipe Και φορματ που εχει απο Mi Recovery, Φορματ με fastboot, Flash all εκανα και παλι τιποτα... Κινεζικη rom εβαλα, Android 5.0 custom δοκιμασα, Γυρισα σε Miui 5, 6... το κινητο εχει θεματακι απο μεσα) οποτε απο hardware αν εχεις γνωσεις ευχαριστως να στο στειλω και να στο πληρωσω αν επισκευαστει. Αν και μου φαινεται οτι προοριζεται για πωληση ανταλλακτικων ως μονη λυση. Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης μςνω και ειπές ότι μένει εύοσμο σωστά;; Στείλε στο mail μου ένα τηλέφωνο να σε πάρω τώρα εάν θες... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kitsis_6 Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 καλημέρα και από εμένα, έχω το κινητό αρκετούς μήνες, με την αυθεντική ρομ. τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω ενα πρόβλημα μάλλον με τον αισθητήρα του κινητού που κλείνει όταν μιλάς. έχω θήκη την οποία μόλις την κλείσω κλείνει και το κινητό. όταν την ανοίγω ανοίγει και αυτό, τώρα τελευταία όμως μόλις την ανοίξω μου βγάζει επιλογή να πατήσω συνδυασμό κουμπιών για να ξεκλειδώσει. σας έχει τύχει κάτι τέτοιο; πώς μπορώ να το λύσω; αρχικά θεώρησα ότι ήταν κάποιο πρόβλημα αναβάθμισης, χθές αναβάθμισα το κινητό σε miui 7.0.5.0 Πάλι το ίδιο όμως. το πρόβλημα το έχω και όταν πάρω τηλέφωνο και πάω να το κλείσω, η οθόνη μένει κλειστή και πρέπει να πατήσω το power button για να ανοίξει και να το κλείσω. και τα 2 προβλήματα δεν γίνονται πάντα, όμως γίνονται αρκετά συχνά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Πρεπει να ειναι αρκετα σπανιο να το παθεις επειδη εχω ψαξει με τις ωρες να βρω καποιον με παρομοιο προβλημα τελικα βρηκα αλλα κανεις δε ξερει τι ειναι και πως προερχεται. https://www.youtube.com/watch?v=cQ09mpQQGeY&feature=youtu.be https://www.youtube.com/watch?v=IOsFfKZf_Jk http://en.miui.com/thread-132462-1-1.html http://ec2-54-243-194-135.compute-1.amazonaws.com/thread-62958-1-1.html Αλλα ειναι κινηταρα δε μπορει να σου πει καποιος μη το περνεις. Μεχρι και εγω που το επαθα θα το ξανα περνα ισως. Απλα ειναι που λεμε να μη σου τυχει ξες... Πολύ το φοβάμαι όμως επειδή είμαι γκαντέμης :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakislarisa Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Πολύ το φοβάμαι όμως επειδή είμαι γκαντέμης :lol: Εγώ πήρα 2 mi4 και είναι κομπλε απλά έτυχε σε ελαττωματικό το παιδί. Και έχω πάρει αλλά 3 redmi 2 με τα 2gb ram και είναι επίσης κομπλε. Και 3 mi3 επίσης κανένα πρόβλημα. Και redmi note 2 ένας γνωστός μου και αυτό κομπλε. Μη το φοβάσαι! Παράθεση nokia 3330 -> nokia 8310 -> nokia 6600 -> nokia n81 -> xperia tipo -> xiaomi mi4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Εγώ πήρα 2 mi4 και είναι κομπλε απλά έτυχε σε ελαττωματικό το παιδί. Και έχω πάρει αλλά 3 redmi 2 με τα 2gb ram και είναι επίσης κομπλε. Και 3 mi3 επίσης κανένα πρόβλημα. Και redmi note 2 ένας γνωστός μου και αυτό κομπλε. Μη το φοβάσαι! Βρε ναι εννοείτε ότι αυτά είναι τυχαία εκτος και αν μιλαμε για ελλατωματικη παρτιδα που μαλλον δεν ισχύει σε αυτή τη περίπτωση. Καταλαβα οτι δεν ειναι καθολου συχνο φαινομενο οπότε θα είναι χλωμό να απαντήσει κανείς στην επόμενη μου ερώτηση, αλλά δε πειράζει ας την κάνω έτσι για να έχουμε κάτι να λέμε. Λέτε να παρουσιάζεται στα mi4 με τα 3 γιγα μνημη συγκεκριμενα; Η στο LTE; Και κάτι άλλο, σε μαύρο χρώμα υπάρχει κάποιο κατάστημα που να το έχει; Ο μόνος λόγος που αρχικα δε το ήθελα σε μαύρο είναι ότι δεν μου φαίνεται ωραίο το πίσω καπάκι αλλά απο οτι ειδα αλλαζει καπακι οποτε νομιζω καλυτερα το μαυρο και αμα ειναι αλλαζω το καπακι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakislarisa Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Βρε ναι εννοείτε ότι αυτά είναι τυχαία εκτος και αν μιλαμε για ελλατωματικη παρτιδα που μαλλον δεν ισχύει σε αυτή τη περίπτωση. Καταλαβα οτι δεν ειναι καθολου συχνο φαινομενο οπότε θα είναι χλωμό να απαντήσει κανείς στην επόμενη μου ερώτηση, αλλά δε πειράζει ας την κάνω έτσι για να έχουμε κάτι να λέμε. Λέτε να παρουσιάζεται στα mi4 με τα 3 γιγα μνημη συγκεκριμενα; Η στο LTE; Και κάτι άλλο, σε μαύρο χρώμα υπάρχει κάποιο κατάστημα που να το έχει; Ο μόνος λόγος που αρχικα δε το ήθελα σε μαύρο είναι ότι δεν μου φαίνεται ωραίο το πίσω καπάκι αλλά απο οτι ειδα αλλαζει καπακι οποτε νομιζω καλυτερα το μαυρο και αμα ειναι αλλαζω το καπακι. Με 3 gb ram είναι τα mi4 που πηρα, το δικό μου lte και του bro 3g. Απλά έτυχε. Παράθεση nokia 3330 -> nokia 8310 -> nokia 6600 -> nokia n81 -> xperia tipo -> xiaomi mi4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 καιρό δεν βλέπω να εμφανίζεται στο lock screen, τα εξώφυλλα από τα άλμπουμ μουσικής δεν εμφανίζονται. μήπως η εφαρμογή που έχουν για την μουσική είναι προχειροδουλειά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 (edited) Κανενα νεο για την miui 7 εχουμε, ηρθε σε καποιον το update? Για να ερθει ota το update πρεπει να φοραμε στην συσκευη καποια συγκεκριμενη εκδοση? Εγω για παραδειγμα με την ελληνικη stable 6.5.0 περιμενω η πρεπει να αλλαξω? Edited October 28, 2015 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakislarisa Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Δε θα έρθει ΟΤΑ είναι εκτος δε τα έχουν ενεργοποιημενα, αν θες κανείς μόνος σου την αναβάθμιση από το φόρουμ εδώ Παράθεση nokia 3330 -> nokia 8310 -> nokia 6600 -> nokia n81 -> xperia tipo -> xiaomi mi4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Δε θα έρθει ΟΤΑ είναι εκτος δε τα έχουν ενεργοποιημενα, αν θες κανείς μόνος σου την αναβάθμιση από το φόρουμ εδώ Δεν καταλαβα την πρωτη προταση σου ακριβως. Διευκρινιζεις λιγο? Απο την stable που ειμαι σε αυτη που μου προτεινεις χρειαζεται factory reset η την περναω σαν να μην τρεχει τιποτα? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Να ρωτήσω κάτι σχετικά με αγορά από vickmall? (ξέρω ότι εδώ μιλάμε συγκεκριμένα για το κινητό αλλά εν μέρη είμαι σε σωστό μέρος γιατί αφορά την αγορά αυτού το κινητού :lol: ) Τι θα ήταν καλύτερο να επιλέξω; SG Post ή NL post; Και όσον αφορά το EU express, μου είπαν στο τσατ ότι δεν έχει τελωνεία... Πώς το αποφεύγουν αυτό δηλαδή; Με τι στέλνουν; Αξίζει τα +30€ για να το παραλάβω τσακ μπαμ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakislarisa Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Δεν καταλαβα την πρωτη προταση σου ακριβως. Διευκρινιζεις λιγο? Απο την stable που ειμαι σε αυτη που μου προτεινεις χρειαζεται factory reset η την περναω σαν να μην τρεχει τιποτα? Αν έχεις stable τότε θα μπεις εδώ θα την κατεβάσεις και την περνάς από πάνω κάνοντας wipe cache και wipe dalvik. Αν θέλει να πας από τη stable σε developer ναι θα χρειαστείς factory defaults. Παράθεση nokia 3330 -> nokia 8310 -> nokia 6600 -> nokia n81 -> xperia tipo -> xiaomi mi4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Να ρωτήσω κάτι σχετικά με αγορά από vickmall? (ξέρω ότι εδώ μιλάμε συγκεκριμένα για το κινητό αλλά εν μέρη είμαι σε σωστό μέρος γιατί αφορά την αγορά αυτού το κινητού :lol: ) Τι θα ήταν καλύτερο να επιλέξω; SG Post ή NL post; Και όσον αφορά το EU express, μου είπαν στο τσατ ότι δεν έχει τελωνεία... Πώς το αποφεύγουν αυτό δηλαδή; Με τι στέλνουν; Αξίζει τα +30€ για να το παραλάβω τσακ μπαμ; εγώ με vickmall παρέλαβα σε 14 μέρες. 9/10 με 23/10. SG post για να περάσει κούτρα από αεροδρόμιο κτλ κτλ για το EU που γράφεις, εννοείς EU Warehouse? Πρέπει να έχουν αποθήκες κάπου στην ευρώπη, για αυτό και δεν έχεις πάρε δώσε με τελωνεία. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospot Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 εγώ με vickmall παρέλαβα σε 14 μέρες. 9/10 με 23/10. SG post για να περάσει κούτρα από αεροδρόμιο κτλ κτλ για το EU που γράφεις, εννοείς EU Warehouse? Πρέπει να έχουν αποθήκες κάπου στην ευρώπη, για αυτό και δεν έχεις πάρε δώσε με τελωνεία. :) Καλά θα είναι να έρθει σε τόσο λίγο, αλλά αν κρίνω και απο αγορές από εβαυ είτε μπορεί να έρθει σε 10 μέρες είτε σε 40... Ψάχνω γενικως στο ιντερνετ και δε καταλαβαινω τι ειναι καλυτερο τελικά. Με NL post παλι απο Κινα δε ξεκιναει; Απλά περνάει απο Ολανδια; Αυτό με το EU δεν εννοώ για την αποθήκη γιατι εξάλλου δε το έχουν το κινητό αυτό στην Ευρώπη δυστυχώς. Απλά έχουν σαν μέθοδο αποστολής και EU express που δε ξέρω με τι κουριερ στελνουν αλλα μάλιστα λέει duty free και στο τσατ μου ειπαν οτι δεν πληρωνω customs αλλά κοστίζει περίπου 30€ τα έξοδα αποστολής... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosmeg Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Θα αναφέρω και εγω την εμπειρία μου αφού εχω φέρει πάνω απο 15 τηλέφωνα Mi2s, 2 κομμάτια, Mi3W, 4 κομμάτια Redmi 1s, 2κομματια, Redmi 2 1Gb 4 κοματια και Mi4 4G 3gb 3 κομμάτια Redmi Note 1 κομμάτι κανένα απο αυτα δεν εχει δημιουργήσει πρόβλημα κάποιοι χρήστες απο αυτούς είναι κινητό-φονιαδες ο ενας έκανε μπάνιο στην θάλασσα και το ειχε ξεχάσει στο μαγιό του βγήκε εξω το διαλύσαμε το πλύναμε με οινόπνευμα και σπρέι επαφών και μέχρι σήμερα δουλεύει άψογα μόνο με μια αλλαγή μπαταρίας :lol: αν τους ρωτήσεις πάλι Xiaomi θέλουν να πάρουν έχουν πάθει πλάκα με την αξιοπιστία τους και την συμπαγή κατασκευή τους το δε λειτουργικό καμιά σχέση με οποιανδήποτε άλλο Ανδροειδες... Παράθεση Xiaomi Mi10/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 εγώ την έκανα την πατάτα πάντως. έπλενα πιάτα και είχα το κινητό δίπλα, και εισχώρησε νερό στην υποδοχή για τα ακουστικά. :rolleyes: το θέμα είναι ότι έχει κολλήσει το εικονίδιο των ακουστικών στην μπάρα πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Αν έχεις stable τότε θα μπεις εδώ θα την κατεβάσεις και την περνάς από πάνω κάνοντας wipe cache και wipe dalvik. Αν θέλει να πας από τη stable σε developer ναι θα χρειαστείς factory defaults. Άρα Ota δεν θα μου έρθει αν έχω την ελληνικη. Αν περάσω την developer θα έρθει Ota το update η και πάλι οχι? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts