bekatsan Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 (edited) gkontos10 και carmik ευχαριστω ειλικρινα παρα πολυ για τις απαντησεις σας!εισασταν κατανοητοι και ωραιοι..σημερα στραβωσε λιγο η ιστορια με τον ταχυδρομο τον ελτα,δευτερα μου ειπαν να το παρω απο την μοναδα διανομης..μολις περασω rom θα στειλω εντυπωσεις κτλπ!κατι τελευταιο!η ελληνικη stable που αναφερατε,εχει ολες τις εφαρμογες που εχει η μαμα rom? να προσθεσω για τους φιλους που θελουν να το παραγγειλουν(μιλαω για το 16αρι 3g λευκο) το πηρα απο minideal και σε 11 μερες ηρθε για παραλαβη.εγω πριν το παραγγειλω επειδη εχω παρει και δυο jiayu απο εκει τους πουλησα λιγο ιστορια οτι ειμαι πελατης και μου βαλαν δωρο και μια δερματινη θηκη που την πουλανε 4 δολλαρια..οχι κατι τρελο αλλα αν θελετε και μια θηκουλα δωρο,δοκιμαστε! Edited September 12, 2015 by bekatsan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmtb Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Πλήρωσα ήδη και υποτίθεται θα μου στείλουν μαύρο 3g 64αρι από fastcardtech.. Να δούμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosmeg Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 (edited) Πλήρωσα ήδη και υποτίθεται θα μου στείλουν μαύρο 3g 64αρι από fastcardtech.. Να δούμε.... Άμα δεις εσυ από το fastcardtech γνησιο Χiaomi Μ4 και οχι κόπια γράψε μας... Απο το χειρότερο κατάστημα βρήκες να παραγγείλεις φιλε μου, δεν εκανες μια αναζήτηση να δεις προβλήματα με δαύτους.... Μακάρι να πεσω εξω... Edited September 12, 2015 by spirosmeg Παράθεση Xiaomi Mi10/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmtb Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 (edited) Διάβασα και για πολλούς που δεν είχαν θέμα.. Ελπίζω να είμαι τυχερός, αλλιώς αναλαμβάνει το PayPal.. Πάντως με αναζήτηση mi4 στο site τους, βγάζει κ διαφορα αντίγραφα τα οποία σαφώς διαχωριζονται, τουλάχιστον ονομαστικά από τον προσεκτικό.. Εδώ πάντως φαίνεται ότι πρόκειται για το γνήσιο και ότι υπάρχει όντως διαθέσιμο.. https://www.fastcardtech.com/Xiaomi-MI4-on-sale.html#review-view Θα τους καταστησω από τώρα σαφές πάντως, ότι αν δεν είναι original να μη το στείλουν καθόλου.. Πως το ξεχωρίζω από τα καλά αντίγραφα? Edited September 12, 2015 by dkmtb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Το πιο πιθανό είναι ότι θα σου στείλουν email ότι δεν υπάρχει το μαύρο όπως έχουν κάνει και σε άλλους. Όσο για τις μαιμουδιες, έχω δει τέλειο αντίγραφο με mediatek επεξεργαστή οπότε πρόσεχε :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmtb Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Αν στείλουν, θα πάρω πίσω τα χρήματα και θα το αγοράσω αλλού.. απλά λογικά δε θα βρω 64αρι με 235 ευρώ και θα καταλήξω με 16αρι.. Όσο για το αντίγραφο με τον mediatec δε νομίζω να ξεχωρίζει δύσκολα, παρά μόνο εμφανισιακά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Όσο για το αντίγραφο με τον mediatec δε νομίζω να ξεχωρίζει δύσκολα, παρά μόνο εμφανισιακά.. Εμφανισιακά και στο UI ήταν ολοίδιο , με το cpu z που κοίταξα μου έδειχνε τα παρακάτω http://i57.tinypic.com/2ecer1w.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmtb Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Σωπα ρε φίλεεε..!! Θα τους στείλω και αυτή τη φωτογραφία προκειμένου να προλάβω τα χειρότερα! Από fastcardtech ήταν αυτή η συσκευή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Σωπα ρε φίλεεε..!! Θα τους στείλω και αυτή τη φωτογραφία προκειμένου να προλάβω τα χειρότερα! Από fastcardtech ήταν αυτή η συσκευή? Όχι απο άλλο ,τάχα μου πιο ''έμπιστο'' site Απλά αν δεν έβλεπες αυτό πραγματικά δεν σου κινούσε την απορία για μαιμού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmtb Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Μου στείλαν αυτοματοποιημενα και track number.. Ίσως από Δευτέρα απαντήσουν και στα σχετικά μου μηνύματα όμως.. Θα κρατώ ενημερο το νήμα.. Μακάρι να είναι εντάξει και να ανοίξει ο δρόμος και σε άλλους να αποκτήσουν μαύρο mi4 ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Όχι απο άλλο ,τάχα μου πιο ''έμπιστο'' site Απλά αν δεν έβλεπες αυτό πραγματικά δεν σου κινούσε την απορία για μαιμού.Ποιο ειναι το site; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
radiohan Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 θα ήθελα και εγώ να το μάθω. αν και το περιμένω από εβδομαδα γιατί το παρηγγειλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Ποιο ειναι το site; Θεωρώ πως δεν πρέπει να το πω μιας και μου το έλυσε το θέμα γρήγορα,οπότε μπορεί απλά να έτυχε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Έχω θέμα με την μπαταρία του κινητού και δε ξέρω τι να κάνω. Έχω το κινητό περίπου δύο βδομάδες. Κάποιες φορές η μπαταρία συμπεριφέρεται περίεργα. Το βράδυ για παράδειγμα με τα πάντα κλειστά, μπορεί να πέσει 15% με κλειστό WiFi & data. Ενώ άλλες φορές πέφτει 2-3%. Με ακριβώς την ίδια χρήση, άλλες φορές μου κρατάει 2 ημέρες και άλλες με το ζόρι μια. Καμία συμβουλή για το πως να ψαξω τι φταίει; Παράθεση Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Έχω θέμα με την μπαταρία του κινητού και δε ξέρω τι να κάνω. Έχω το κινητό περίπου δύο βδομάδες. Κάποιες φορές η μπαταρία συμπεριφέρεται περίεργα. Το βράδυ για παράδειγμα με τα πάντα κλειστά, μπορεί να πέσει 15% με κλειστό WiFi & data. Ενώ άλλες φορές πέφτει 2-3%. Με ακριβώς την ίδια χρήση, άλλες φορές μου κρατάει 2 ημέρες και άλλες με το ζόρι μια. Καμία συμβουλή για το πως να ψαξω τι φταίει; βρες απο xda το betterbaterystats λογικα καποια εφαρμογή που εχεις βαλει, κολλαει στο παρασκηνιο..... κανε ενα format με wipe data ,μην του βαλεις καμια εφαρμογη για 2-3 μερες και δες πως συμπεριφερεται..... αν ειναι ενταξυ, εγκατέστησε μια εφαρμογη ανα μερα, για να βρεις ποια δημιουργει το προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minas_Kriti Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Έχω θέμα με την μπαταρία του κινητού και δε ξέρω τι να κάνω. Έχω το κινητό περίπου δύο βδομάδες. Κάποιες φορές η μπαταρία συμπεριφέρεται περίεργα. Το βράδυ για παράδειγμα με τα πάντα κλειστά, μπορεί να πέσει 15% με κλειστό WiFi & data. Ενώ άλλες φορές πέφτει 2-3%. Με ακριβώς την ίδια χρήση, άλλες φορές μου κρατάει 2 ημέρες και άλλες με το ζόρι μια. Καμία συμβουλή για το πως να ψαξω τι φταίει; Κατέβασε το wakelock detector να δεις τι τρέχει στο παρασκήνιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmtb Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Σε άλλο νήμα είδα προβλήματα με το gps.. Τι λένε οι εμπειρίες σας εδώ? Με ενδιαφέρει πολύ η καταγραφή αθλητικών δραστηριοτητων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bekatsan Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 παιδια προσπαθησα να βαλω την ελληνικη stable ν6 αλλα δν μπαινει απο το miui recovery..ξερει κανεις τι παιζει?ουτε απο το updater Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bekatsan Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 (edited) πιο συγκεκριμενα κανω wipe all data και μετα παταω να κανω το update και μου βγαζει το εξης:cant find update.zip in sdcard σαν τιτλο και απο κατω: please rename the update pack to update.zip and put it to the root directory of sd card...εγω ηδη εχω ονομασει το αρχειο update.zip και το εχω περασει στην μνημη του κινητου... Edited September 14, 2015 by bekatsan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaspis Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Καλησπέρα παιδιά,ξέρει κανείς αν είναι συμβατό με την 2in1 sim της cosmote ??επειδή η cosmote μ είπε οτι δεν είναι συμβατο μ όλα τα κινητά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Εμφανισιακά και στο UI ήταν ολοίδιο , με το cpu z που κοίταξα μου έδειχνε τα παρακάτω http://i57.tinypic.com/2ecer1w.jpg qualcomm με σημε MediaTec χαχαχα ----- προσθήκη μηνύματος 43 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχω θέμα με την μπαταρία του κινητού και δε ξέρω τι να κάνω. Έχω το κινητό περίπου δύο βδομάδες. Κάποιες φορές η μπαταρία συμπεριφέρεται περίεργα. Το βράδυ για παράδειγμα με τα πάντα κλειστά, μπορεί να πέσει 15% με κλειστό WiFi & data. Ενώ άλλες φορές πέφτει 2-3%. Με ακριβώς την ίδια χρήση, άλλες φορές μου κρατάει 2 ημέρες και άλλες με το ζόρι μια. Καμία συμβουλή για το πως να ψαξω τι φταίει; κανε ενα Battery calibration αν περασες προσφατα καποια ρομ ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε άλλο νήμα είδα προβλήματα με το gps.. Τι λένε οι εμπειρίες σας εδώ? Με ενδιαφέρει πολύ η καταγραφή αθλητικών δραστηριοτητων.. κανενα προβλημα απολυτως Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Καλησπερα παιδες. Επειδη θα αποκτησω και εγω την συσκευη σε μερικες μερες αν και ειχα android συσκευες στο παρελθον, θα μου προτεινατε να κανω καποιες ενεργειες που πρεπει να γνωριζω? Επισης διαβασα πιο πισω πως μεσω του miui.gr μπορουμε να φλασαρουμε διαφορες miui roms μεσω του update center του κινητου. Υπαρχει κατι που πρεπει να γνωριζω σχετικα με το ποιες εκδοσεις ειναι καλυτερες για την συσκευη αυτη? Απο official υποστηριξη πως τα παει, συνεχιζεται η εχει σταματησει? Τελος αν θελησω καποια στιγμη να του αλλαξω το πισω καπακι ειναι ευκολο να βγει η χρειαζεται απαραιτητα βεντουζακι οπως ειδα σε ενα βιντεο? Επισης υπαρχει εδω στην χωρας μας μαγαζι η μαγαζια που να διαθετουν ανταλλακτικα καπακια σε αλλα χρωματα? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Σωπα ρε φίλεεε..!! Θα τους στείλω και αυτή τη φωτογραφία προκειμένου να προλάβω τα χειρότερα! Από fastcardtech ήταν αυτή η συσκευή? Αν έχεις κάποιο νέο ,ενημέρωσε μια μιας και αν ισχύει η αγορά θέλω να πάρω κι εγώ ένα πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmtb Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Προς το παρων ειμαστε εδω απο το Σαββατο.. Please wait for at least 24 hours for the status information of the following items to be available RS289851885NL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosc4 Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Πως ξυπνάει το κινητό μας με το home button??? Έχω την 5.8.20 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts