Jump to content

Xiaomi Mi 4

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

gkontos10 και carmik ευχαριστω ειλικρινα παρα πολυ για τις απαντησεις σας!εισασταν κατανοητοι και ωραιοι..σημερα στραβωσε λιγο η ιστορια με τον ταχυδρομο τον ελτα,δευτερα μου ειπαν να το παρω απο την μοναδα διανομης..μολις περασω rom θα στειλω εντυπωσεις κτλπ!κατι τελευταιο!η ελληνικη stable που αναφερατε,εχει ολες τις εφαρμογες που εχει η μαμα rom?

να προσθεσω για τους φιλους που θελουν να το παραγγειλουν(μιλαω για το 16αρι 3g λευκο) το πηρα απο minideal και σε 11 μερες ηρθε για παραλαβη.εγω πριν το παραγγειλω επειδη εχω παρει και δυο jiayu απο εκει τους πουλησα λιγο ιστορια οτι ειμαι πελατης και μου βαλαν δωρο και μια δερματινη θηκη που την πουλανε 4 δολλαρια..οχι κατι τρελο αλλα αν θελετε και μια θηκουλα δωρο,δοκιμαστε!

Edited by bekatsan

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πλήρωσα ήδη και υποτίθεται θα μου στείλουν μαύρο 3g 64αρι από fastcardtech.. Να δούμε....

Άμα δεις εσυ από το fastcardtech γνησιο Χiaomi Μ4 και οχι κόπια γράψε μας...

Απο το χειρότερο κατάστημα βρήκες να παραγγείλεις φιλε μου, δεν εκανες μια αναζήτηση να δεις προβλήματα με δαύτους....

Μακάρι να πεσω εξω...

Edited by spirosmeg
Xiaomi Mi10/128

Διάβασα και για πολλούς που δεν είχαν θέμα.. Ελπίζω να είμαι τυχερός, αλλιώς αναλαμβάνει το PayPal..

Πάντως με αναζήτηση mi4 στο site τους, βγάζει κ διαφορα αντίγραφα τα οποία σαφώς διαχωριζονται, τουλάχιστον ονομαστικά από τον προσεκτικό..

Εδώ πάντως φαίνεται ότι πρόκειται για το γνήσιο και ότι υπάρχει όντως διαθέσιμο..

https://www.fastcardtech.com/Xiaomi-MI4-on-sale.html#review-view

Θα τους καταστησω από τώρα σαφές πάντως, ότι αν δεν είναι original να μη το στείλουν καθόλου..

Πως το ξεχωρίζω από τα καλά αντίγραφα?

Edited by dkmtb

Το πιο πιθανό είναι ότι θα σου στείλουν email ότι δεν υπάρχει το μαύρο όπως έχουν κάνει και σε άλλους.

Όσο για τις μαιμουδιες, έχω δει τέλειο αντίγραφο με mediatek επεξεργαστή οπότε πρόσεχε :D

Αν στείλουν, θα πάρω πίσω τα χρήματα και θα το αγοράσω αλλού.. απλά λογικά δε θα βρω 64αρι με 235 ευρώ και θα καταλήξω με 16αρι..

Όσο για το αντίγραφο με τον mediatec δε νομίζω να ξεχωρίζει δύσκολα, παρά μόνο εμφανισιακά..

Όσο για το αντίγραφο με τον mediatec δε νομίζω να ξεχωρίζει δύσκολα, παρά μόνο εμφανισιακά..

Εμφανισιακά και στο UI ήταν ολοίδιο , με το cpu z που κοίταξα μου έδειχνε τα παρακάτω

http://i57.tinypic.com/2ecer1w.jpg

Σωπα ρε φίλεεε..!! Θα τους στείλω και αυτή τη φωτογραφία προκειμένου να προλάβω τα χειρότερα! Από fastcardtech ήταν αυτή η συσκευή?

Σωπα ρε φίλεεε..!! Θα τους στείλω και αυτή τη φωτογραφία προκειμένου να προλάβω τα χειρότερα! Από fastcardtech ήταν αυτή η συσκευή?

Όχι απο άλλο ,τάχα μου πιο ''έμπιστο'' site

Απλά αν δεν έβλεπες αυτό πραγματικά δεν σου κινούσε την απορία για μαιμού.

Μου στείλαν αυτοματοποιημενα και track number.. Ίσως από Δευτέρα απαντήσουν και στα σχετικά μου μηνύματα όμως.. Θα κρατώ ενημερο το νήμα.. Μακάρι να είναι εντάξει και να ανοίξει ο δρόμος και σε άλλους να αποκτήσουν μαύρο mi4 !

Όχι απο άλλο ,τάχα μου πιο ''έμπιστο'' site

Απλά αν δεν έβλεπες αυτό πραγματικά δεν σου κινούσε την απορία για μαιμού.

Ποιο ειναι το site;

Ποιο ειναι το site;

Θεωρώ πως δεν πρέπει να το πω μιας και μου το έλυσε το θέμα γρήγορα,οπότε μπορεί απλά να έτυχε.

Έχω θέμα με την μπαταρία του κινητού και δε ξέρω τι να κάνω. Έχω το κινητό περίπου δύο βδομάδες. Κάποιες φορές η μπαταρία συμπεριφέρεται περίεργα. Το βράδυ για παράδειγμα με τα πάντα κλειστά, μπορεί να πέσει 15% με κλειστό WiFi & data. Ενώ άλλες φορές πέφτει 2-3%. Με ακριβώς την ίδια χρήση, άλλες φορές μου κρατάει 2 ημέρες και άλλες με το ζόρι μια.

Καμία συμβουλή για το πως να ψαξω τι φταίει;

Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ

Έχω θέμα με την μπαταρία του κινητού και δε ξέρω τι να κάνω. Έχω το κινητό περίπου δύο βδομάδες. Κάποιες φορές η μπαταρία συμπεριφέρεται περίεργα. Το βράδυ για παράδειγμα με τα πάντα κλειστά, μπορεί να πέσει 15% με κλειστό WiFi & data. Ενώ άλλες φορές πέφτει 2-3%. Με ακριβώς την ίδια χρήση, άλλες φορές μου κρατάει 2 ημέρες και άλλες με το ζόρι μια.

βρες απο xda το betterbaterystats

λογικα καποια εφαρμογή που εχεις βαλει, κολλαει στο παρασκηνιο..... κανε ενα format με wipe data ,μην του βαλεις καμια εφαρμογη για 2-3 μερες και δες πως συμπεριφερεται.....

αν ειναι ενταξυ, εγκατέστησε μια εφαρμογη ανα μερα, για να βρεις ποια δημιουργει το προβλημα.

Κατέβασε το wakelock detector να δεις τι τρέχει στο παρασκήνιο

Σε άλλο νήμα είδα προβλήματα με το gps.. Τι λένε οι εμπειρίες σας εδώ? Με ενδιαφέρει πολύ η καταγραφή αθλητικών δραστηριοτητων..

πιο συγκεκριμενα κανω wipe all data και μετα παταω να κανω το update και μου βγαζει το εξης:cant find update.zip in sdcard σαν τιτλο και απο κατω: please rename the update pack to update.zip and put it to the root directory of sd card...εγω ηδη εχω ονομασει το αρχειο update.zip και το εχω περασει στην μνημη του κινητου... Edited by bekatsan

Καλησπέρα παιδιά,ξέρει κανείς αν είναι συμβατό με την 2in1 sim της cosmote ??επειδή η cosmote μ είπε οτι δεν είναι συμβατο μ όλα τα κινητά!

Εμφανισιακά και στο UI ήταν ολοίδιο , με το cpu z που κοίταξα μου έδειχνε τα παρακάτω

http://i57.tinypic.com/2ecer1w.jpg

qualcomm με σημε MediaTec χαχαχα

----- προσθήκη μηνύματος 43 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

κανε ενα Battery calibration αν περασες προσφατα καποια ρομ

----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σε άλλο νήμα είδα προβλήματα με το gps.. Τι λένε οι εμπειρίες σας εδώ? Με ενδιαφέρει πολύ η καταγραφή αθλητικών δραστηριοτητων..

κανενα προβλημα απολυτως

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

Καλησπερα παιδες.

Επειδη θα αποκτησω και εγω την συσκευη σε μερικες μερες αν και ειχα android συσκευες στο παρελθον, θα μου προτεινατε να κανω καποιες ενεργειες που πρεπει να γνωριζω?

Επισης διαβασα πιο πισω πως μεσω του miui.gr μπορουμε να φλασαρουμε διαφορες miui roms μεσω του update center του κινητου.

Υπαρχει κατι που πρεπει να γνωριζω σχετικα με το ποιες εκδοσεις ειναι καλυτερες για την συσκευη αυτη?

Απο official υποστηριξη πως τα παει, συνεχιζεται η εχει σταματησει?

Τελος αν θελησω καποια στιγμη να του αλλαξω το πισω καπακι ειναι ευκολο να βγει η χρειαζεται απαραιτητα βεντουζακι οπως ειδα σε ενα βιντεο?

Επισης υπαρχει εδω στην χωρας μας μαγαζι η μαγαζια που να διαθετουν ανταλλακτικα καπακια σε αλλα χρωματα?

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Αν έχεις κάποιο νέο ,ενημέρωσε μια μιας και αν ισχύει η αγορά θέλω να πάρω κι εγώ ένα πάλι.