Jump to content

Xiaomi Mi 4

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα, θελω να το παρω στον αδερφό μου το κινητο. Ειναι ενας χρήστης χωρις μεγάλες απαιτήσεις απο το κινητο. Θελει απλα να δουλεύει και να μην του δημιουργεί προβλήματα στην καθημερινότητα του. Δεν ασχολείται με μοντάρισμα τα, οπως ουτε κι εγω αλλα παρόλα αυτα τα τελευταια 3 χρόνια αγοράζω μονο Κινα. Ειναι o.k. Εαν το παρω χωρις να χρειαστεί να του αλλάξω rom ?

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπερα, θελω να το παρω στον αδερφό μου το κινητο. Ειναι ενας χρήστης χωρις μεγάλες απαιτήσεις απο το κινητο. Θελει απλα να δουλεύει και να μην του δημιουργεί προβλήματα στην καθημερινότητα του. Δεν ασχολείται με μοντάρισμα τα, οπως ουτε κι εγω αλλα παρόλα αυτα τα τελευταια 3 χρόνια αγοράζω μονο Κινα. Ειναι o.k. Εαν το παρω χωρις να χρειαστεί να του αλλάξω rom ?

Θα χρειαστεί να του αλλάξει τη Ρομ όταν το πάρεις να περάσεις την ελληνική και θα είσαι κομπλε.

nokia 3330 -> nokia 8310 -> nokia 6600 -> nokia n81 -> xperia tipo -> xiaomi mi4

Θα χρειαστεί να του αλλάξει τη Ρομ όταν το πάρεις να περάσεις την ελληνική και θα είσαι κομπλε.

Εννοείς για να έχει Ελληνικά ? Δεν ερχεται απο το Κινεζομαγαζο έτσι ? Δεν μπορούν να μου την περάσουν αυτοί ?

Ή εννοείς οτι αυτή διορθώνει τυχόν bug που μπορεί να έχει αυτή που στέλνουν τα Κινεζομάγαζα ?

Στο λέω γιατί δε θέλω να μπλεχτώ με αλλαγές ΡΟΜ.

Εννοείς για να έχει Ελληνικά ? Δεν ερχεται απο το Κινεζομαγαζο έτσι ? Δεν μπορούν να μου την περάσουν αυτοί ?

Ή εννοείς οτι αυτή διορθώνει τυχόν bug που μπορεί να έχει αυτή που στέλνουν τα Κινεζομάγαζα ?

Στο λέω γιατί δε θέλω να μπλεχτώ με αλλαγές ΡΟΜ.

Αυτοί θα έχουν τη δική τους και στην καλύτερη την αγγλική. Απλά με την ελληνική δεν έχεις τις εφαρμογές τις μαμισιες έχει τα απαραίτητα μόνο. Δεν είναι δύσκολο να αλλάξει τη Ρομ.

nokia 3330 -> nokia 8310 -> nokia 6600 -> nokia n81 -> xperia tipo -> xiaomi mi4

Μόλις χθες παρέλαβα από minideal μαζί με δερμάτινη θήκη και μια πλαστική που μπαίνει στο πίσω μερος. Επισής μου έστειλαν και ένα γυαλί για την οθόνη. Δε θυμάμαι πως λέγεται. Νικκιν ή κάπως έτσι. Πέρασα χθες την ελληνική αλλά δε ξέρω αν είναι η 7 ή η 6

Μόλις χθες παρέλαβα από minideal μαζί με δερμάτινη θήκη και μια πλαστική που μπαίνει στο πίσω μερος. Επισής μου έστειλαν και ένα γυαλί για την οθόνη. Δε θυμάμαι πως λέγεται. Νικκιν ή κάπως έτσι. Πέρασα χθες την ελληνική αλλά δε ξέρω αν είναι η 7 ή η 6

7 είναι αλλά γιατί δεν έβαλες την τελευταία 5.9.1?

7 είναι αλλά γιατί δεν έβαλες την τελευταία 5.9.1?

Είναι λίγο μπερδεμένα εκεί στο site της MI. Προσπαθούσα να την βρω αν και ήξερα ότι υπάρχει από κάποια παιδιά εδώ μέσα δε μπορούσα να βρω το link. Οπότε έβαλα την προηγούμενη. Άμα βάλω την καινούρια θα πρέπει να το ξανά στήσω απ την αρχή μετά;

Είναι λίγο μπερδεμένα εκεί στο site της MI. Προσπαθούσα να την βρω αν και ήξερα ότι υπάρχει από κάποια παιδιά εδώ μέσα δε μπορούσα να βρω το link. Οπότε έβαλα την προηγούμενη. Άμα βάλω την καινούρια θα πρέπει να το ξανά στήσω απ την αρχή μετά;

περίμενε μεχρι αύριο το βράδυ που θα βγει νέα και δεν χρειάζεται να το στήσεις απο την αρχή την περνάς απο πάνω https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/4929-GTV-5-9-1-H-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%AD%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-MIUI-ROM-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BB%CE%AE%CF%88%CE%B7/?pageNo=1

Τελευταία Version ρε παιδια ποια ειναι ??

Γτ βλέπω μια stable 6.5.0 και μια 5.9.1 .

Δεν ειναι ελληνικές και οι δύο ??

Επίσης δε γίνετε με τον κλασσικό τρόπο με Reboot και update?

Edited by martiniskiss

Μετά τη χθεσινή απόπειρα στο fastcardtech να τσιμπήσω γύρω στο 200αρι το μαύρο mi4, έχω μείνει πλέον με 208 ευρώ να σκέφτομαι τι να τα κάνω..

Υπάρχει κάπου μαύρο 3g σε καλή τιμή 16αρι η' 64 έστω ?

Εδώ το μήνυμα μετά τη πληρωμή.. Βασικά δε ξέρω καν αν όντως το είχαν σε μαύρο που βλέπω έλλειψη..

"

Dear customer,*

We really appreciate you ordered from us.*

We are sorry to inform you that due to our company's registered address (Which used for PayPal from 2012) information has been updated due to new policy our old PayPal account cannot accept oversea payment right now. So your payment we will cannot clear in our account now.*

We have no idea for this problem but we have to follow policy for deal with it.*

Right now we will process the refund to you hope you can make new order from us again with our new account.*

Here we would like to offer you a coupon code as compensation, so you can make new order with cheaper price. Hope you can keep shopping from us in the future.*

Coupon code:*

Over $100 order save $4:150911*

Over $200 order save $8:150910*

The coupon will be used start from now and expired on 25th Sep.*

And for sorry again we will send a big free gifts pack in box to you for thanks for our value buyer such like you.*

About the inconvenience, we do apologize.*

Best Regards*

Fastcardtech service team.*

Fast & Safe & Retail & Wholesale Low Prices!High Quality!

Fastcardtech specializes in support small business

We always serve you on your side, If you need more help please contact our online support team

Contact Fastcardtech USA World Service Tel:+1(239)4945681

(MON-FRI,USA EAST TIME 10AM TO 6PM, English)

http://www.fastcardtech.com online servcie team

**

Fastcardtech.com Since 2005**

*

*Based on our user agreement, this mail system has been stored in a notary public center and has legal effect. We reserve the right to use e-mail as evidence

**Join affiliate team get job promotion(at)fastcardtech.com

**Business cooperation wholesale(at)fastcardtech.com

*

παιδια μπορειτε να με βοηθεισετε στην επιλογη ρομ?ειλικρινα εχω διαβασει αρκετες σελιδες της ενοτητας αλλα εχω μπερδευτει!αυριο το παιρνω στα χερια και δεν ξερω τι να περασω..η 5.9.1 αν καταλαβα σωστα ειναι η Miui 7 η ελληνικη?η stable(6.5.) που διαβαζω ειναι αυτη που βγαζει η xiaomi η οποια εχει μονο αγγλικα?στο xiaomi miui gr εχουν κανει και ελληνοποιηση της stable και ειναι ουσιαστικα η επισημη σε ελληνικα?αν ναι ποιο το ονομα της?πραγματικα αν μπορει καποιος να με ξεμπερδεψει θα το εκτιμουσα πολυ!

παιδια μπορειτε να με βοηθεισετε στην επιλογη ρομ?ειλικρινα εχω διαβασει αρκετες σελιδες της ενοτητας αλλα εχω μπερδευτει!αυριο το παιρνω στα χερια και δεν ξερω τι να περασω..η 5.9.1 αν καταλαβα σωστα ειναι η Miui 7 η ελληνικη?η stable(6.5.) που διαβαζω ειναι αυτη που βγαζει η xiaomi η οποια εχει μονο αγγλικα?στο xiaomi miui gr εχουν κανει και ελληνοποιηση της stable και ειναι ουσιαστικα η επισημη σε ελληνικα?αν ναι ποιο το ονομα της?πραγματικα αν μπορει καποιος να με ξεμπερδεψει θα το εκτιμουσα πολυ!

Λοιπών φίλε, κατέβασε από εδώ την τελευταία stable

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/8437-Ενημέρωση-14-8-15-H-νέα-λίστα-με-τις-STABLE-MIUI-ROMs-είναι-διαθέσιμη-για-λήψη/

Πέρασε την στο κινητό σου μέσο pc στον σκληρό του κινητού και ονόμασε το zip σε update.zip

Μετά πήγαινε στον Updater του κινητού και πάτησε τις. ... Και επιλογή reboot to recovery

Εκεί πρώτα κάνε wipe all data και μετα update zip file

Reboot to system και είσαι έτοιμος να απολαύσεις το κινητό..

Αυτή η ρομ είναι της ελληνικής κοινότητας και περιέχει ελληνικά και αγγλικά

Θεωρείται μια από τις καλύτερες ρομ

Καλό λιώσιμο

:-P

Σταθερή 7άρα δεν έχει βγει ακόμα. Οπότε οι επιλογές είναι είτε εβδομαδιαία 7άρα από xiaomi-miui.gr (ή multilang από xiaomi.eu), είτε σταθερή 6άρα ομοίως από xiaomi-miui.gr (ή multilang από xiaomi.eu).

Την σταθερή 6άρα του xiaomi-miui.gr την παίρνεις από το link του φίλου αμέσως παραπάνω. Την αντιστοιχη του xiaomi.eu από https://www.androidfilehost.com/?fid=24052804347793439

Οι σταθερές του xiaomi.eu δεν έχουν root...

Ναι παιδια αν καποιος μπορει να μας βοηθησει με το μαυρο θα το εκτιμουσα..κριμα τοσο καλο κινητο να μην μπορουμε να το βρουμε στο μαυρο που δειχνει ομορφο..

Γνωρίζετε αν η έκδοση με 4G και 3GB μνήμη κυκλοφορεί πουθενά σε μαύρο χρώμα; ευχαριστώ

Ναι παιδια αν καποιος μπορει να μας βοηθησει με το μαυρο θα το εκτιμουσα..κριμα τοσο καλο κινητο να μην μπορουμε να το βρουμε στο μαυρο που δειχνει ομορφο..

Μπορείς να πάρεις μαυρη πλάτη...

[sIGPIC][/sIGPIC]

https://xiaomi-miui.gr/

Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ®

Μπορείς να πάρεις μαυρη πλάτη...

Σε ευχαριστω για την απαντηση αλλα δεν θα ηθελα ασπρομαυρο κινητο(βανιλια σοκολατα χεχεχε).το μαυρο ειναι οτι πρεπει..γιατι δεν ξυπναει η xiaomi και να εκτιναχτουν οι πωλησεις της?

Θελω την συμβουλη σας.

Εχω κανει παραγγελια το mi4 στο vickmall απο την προηγουμενη Παρασκευη και ενω εγραφε "ιν στοκ"με εχουν στο περιμενε μεχρι λεει να παραλαβουν .

Τι κανω τους περιμενω; η ζητω τα χρηματα μου και το αγοραζω απο everbuying.

Το everbuying ειναι αξιοπιστο;

Για μένα το vickmall είναι το πιο αξιόπιστο μετά το ibuygou. Περίμενε λίγο...

Ευχαριστω για την απαντηση θα περιμενω.Υπαρχει καποιος αναλυτικος οδηγος πως αλαζουμε ρομ η καποιο βιντεο για καποιους σαν και εμενα που δεν εχουμε ξανανασχοληθει με το αθλημα;:)

Υπάρχει πουθενά μαύρο 64αρι 3g? Αν όχι, τότε το λευκό 64αρι που θα το βρω φθηνότερα?

Δεν υπάρχει μαύρο με 3GB ram ( τουλάχιστον πλέον ) , τελευταία φορά που είδα να έχουν φθηνό 64άρι ήταν αυτό που είχα πάρει κι εγώ στο ibuygou αλλά τελείωσαν και δεν θα ξαναφέρει γιατί η xiaomi δεν βγάζει άλλα.

Μετά πάμε στο κανονικό μοντέλο ( με 4G ) που υπάρχει στο merimobiles αλλά όχι και τόσο φθηνά

Xiaomi Mi4 5.0inch FHD Qualcomm Snapdragon 801 3+64GB

Edited by adversus

Ευχαριστω για την απαντηση θα περιμενω.Υπαρχει καποιος αναλυτικος οδηγος πως αλαζουμε ρομ η καποιο βιντεο για καποιους σαν και εμενα που δεν εχουμε ξανανασχοληθει με το αθλημα;:)

Για μένα μην περιμένεις.... Κάτι παίζεται πλέον μ αυτούς. Πριν 2 μήνες είχα προπληρωσει ένα zopo. Ένω όλα τα μαγαζιά τα κινέζικα το έφεραν, αυτοί μου έλεγαν στον 1,5 μήνα πως ακόμα δε παρέλαβαν από την εταιρία. Μόλις τους υπέδειξα τα άλλα κινεζομαγαζα άρχισαν να τα χάνουν. Τελικά τους απείλησα και μου έστειλαν τα λεφτά πίσω αφού διάβασαν το μαιλ μου.