Jump to content

Xiaomi Mi 4

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Vickmall άψογοι μέχρι στιγμής, έχω κάνει 3-4 αγορές κινητών. Εγώ το θέμα που έχω με το mi4 είναι το εξής: Μετά από λιγα λεπτά ομιλίας, ο συνομιλητής παραπονιέται πως κάνει διακοπές λες και δεν έχει σήμα , ενώ είμαστε και οι δύο με φουλ σήμα. Δε ξέρω αν σχετίζεται με θερμοκρασίες που ανεβαίνουν όταν μιλάς για ώρα (πχ 10 λεπτά). Με τα hands frεε δεν μου έτυχε να συμβεί ποτέ. Υπάρχει κάποιος που έχει ανάλογη εμπειρία?

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Vickmall άψογοι μέχρι στιγμής, έχω κάνει 3-4 αγορές κινητών. Εγώ το θέμα που έχω με το mi4 είναι το εξής: Μετά από λιγα λεπτά ομιλίας, ο συνομιλητής παραπονιέται πως κάνει διακοπές λες και δεν έχει σήμα , ενώ είμαστε και οι δύο με φουλ σήμα. Δε ξέρω αν σχετίζεται με θερμοκρασίες που ανεβαίνουν όταν μιλάς για ώρα (πχ 10 λεπτά). Με τα hands frεε δεν μου έτυχε να συμβεί ποτέ. Υπάρχει κάποιος που έχει ανάλογη εμπειρία?

Πήγαινε ρυθμίσεις -> ήχος -> καταστολή θορύβου και επέλεξε με 1 μικρόφωνο. Μου το έλεγαν κι εμένα και ίσιωσε με αυτό τον τρόπο.

Καλησπέρα παιδιά, Νέος χρήστης του forum αν και γενικά σας διαβάζω. Παραθέτω ένα πρόβλημα (αν και δεν ξέρω αν ποστάρω σωστά εδώ). Το καινούριο μου ΜΙ4 4G ήρθε πριν από 2 ημέρες από minideal. Το πρόβλημα που έχω είναι πως δεν λειτουργεί σωστά η σύνδεση στο δικτυο της cosmote. Τι εννοώ. Έβαλα την sim και με το ζόρι έπιασε 2 μπάρες σήματος με συνεχείς αποσυνδέσεις (βγάζει ένα χ στις μπάρες σήματος). Επίσης ουτε λόγος για 3g ή 4g (έχω το ανάλογο profile). Έχω δοκιμάσει και άλλη κάρτα sim (Cosmote και αυτή) και πάλι τα ίδια. Το κινητό δεν το έχω πειράξει, όπως ήρθε απλά το φόρτισα και έβαλα την sim. Πιστεύετε ότι πρέπει να βάλω κάποια άλλη rom;(δεν είναι rooted το έχω ελέγχξει). Όποια βοήθεια δεκτή

Ευχαριστώ

Καλησπέρα παιδιά, Νέος χρήστης του forum αν και γενικά σας διαβάζω. Παραθέτω ένα πρόβλημα (αν και δεν ξέρω αν ποστάρω σωστά εδώ). Το καινούριο μου ΜΙ4 4G ήρθε πριν από 2 ημέρες από minideal. Το πρόβλημα που έχω είναι πως δεν λειτουργεί σωστά η σύνδεση στο δικτυο της cosmote. Τι εννοώ. Έβαλα την sim και με το ζόρι έπιασε 2 μπάρες σήματος με συνεχείς αποσυνδέσεις (βγάζει ένα χ στις μπάρες σήματος). Επίσης ουτε λόγος για 3g ή 4g (έχω το ανάλογο profile). Έχω δοκιμάσει και άλλη κάρτα sim (Cosmote και αυτή) και πάλι τα ίδια. Το κινητό δεν το έχω πειράξει, όπως ήρθε απλά το φόρτισα και έβαλα την sim. Πιστεύετε ότι πρέπει να βάλω κάποια άλλη rom;(δεν είναι rooted το έχω ελέγχξει). Όποια βοήθεια δεκτή

Ευχαριστώ

ποια έκδοση έχεις πάρει (fdd lte,td lte)?το στο κουτί

ποια έκδοση έχεις πάρει (fdd lte,td lte)?το στο κουτί

Καλησπέρα, ευχαριστώ για την απάντηση. Η παραγγελία ήταν αυτή: Xiaomi Mi4 RAM 3GB ROM 16GB 4G FDD LTE Quad Core 2.5 GHz Snapdragon Android 4.4

οπότε είναι συμβατό με τα ελληνικά δίκτυα,με άλλο κινητό έχεις κανονικα σήμα?η κάρτα είναι κανονική micro sim ή την έχεις κόψει?με 2g (gsm) έχεις σήμα? Edited by leo06

Ναι το δοκίμασα στο κινητό της γυναίκας μου (galagy s3) όλα κανονικά. Η sim είναι ολοκαίνουρια micro sim. σήμερα την πήρα από cosmote

Ναι το δοκίμασα στο κινητό της γυναίκας μου (galagy s3) όλα κανονικά. Η sim είναι ολοκαίνουρια micro sim. σήμερα την πήρα από cosmote

με 2g (gsm) έχεις σήμα?δοκίμασε να περάσεις και την ελληνική https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/4929/

με 2g δεν αλλάζει κάτι. έχω αυτές τις 2 μπάρες που και αυτές πέφτουν. (παραθέτω και μια εικόνα). Δεν μπορώ να καταλάβω..Λες να δώσει λύση η άλλη rom

με 2g δεν αλλάζει κάτι. έχω αυτές τις 2 μπάρες που και αυτές πέφτουν. (παραθέτω και μια εικόνα). Δεν μπορώ να καταλάβω..Λες να δώσει λύση η άλλη rom

δοκίμασε την αν και μου φαίνεται hardware πρόβλημα

Αυτό που δεν ήθελα να ακούσω, αν και είναι αυτό που φοβάμαι και εγώ. Μάλλον θα αρχίσω να διαβάσω την συζήτηση "επιστροφή στην Κίνα" χαχα

Χθες μου ηρθε τπ mi band, πολυ ωραιο ,κομψο και παναλαφρο δεν το νοιωθεις στο χερι σου,με εχει εντυπωσιασει η καταγραφη υπνου!

Υπαρχει καποιος γιατρος να μου πει αν ειναι φυσιολογικος ο υπνος μου;;

με 2g (gsm) έχεις σήμα?δοκίμασε να περάσεις και την ελληνική https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/4929/

leo να σε ρωτήσω. Η παραπάνω rom που λες μήπως δεν κάνει για το 4g.

leo να σε ρωτήσω. Η παραπάνω rom που λες μήπως δεν κάνει για το 4g.

μπορείς να ρωτήσεις και στο xiaomi-miui.gr αλλά δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα

Χθες μου ηρθε τπ mi band, πολυ ωραιο ,κομψο και παναλαφρο δεν το νοιωθεις στο χερι σου,με εχει εντυπωσιασει η καταγραφη υπνου!

Υπαρχει καποιος γιατρος να μου πει αν ειναι φυσιολογικος ο υπνος μου;;

Αν το δικό σου δεν είναι φυσιολογικό το δικό μου....άστο. 2 ώρες deep sleep επί μια βδομάδα χρήσης παρομοιου προγράμματος.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

δοκιμασε τη "μαμα" ROM απο εδω http://en.miui.com/download-240.html

αν συνεχισει τα ιδια μαλλον ειναι hardware

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

δοκιμασε τη "μαμα" ROM απο εδω http://en.miui.com/download-240.html

αν συνεχισει τα ιδια μαλλον ειναι hardware

Ευχαριστώ. Μάλλον θα δοκιμάσω αυτό και βλέπουμε.

Παιδιά τελικά όλα καλά. Μετά το παραπάνω update διορθώθηκε το πρόβλημα. Σας ευχαριστώ

Edited by Sak73
Case closed

Μια ερώτηση

Μέχρι τώρα ξέρω ότι αν παραγγειλεις το mi4 από το vickmall κάνουν κάποια πατέντα και στέλνουν από nl post και φαίνεται ότι το δέμα φεύγει από Ολλανδία, και με αυτό τον τρόπο δεν περνάει τελωνείο...

Αυτό μπορεί να το κάνει και το ibuygou??

Ρωτάω γιατί η τιμή για ΜΙ4 σε αυτά τα δύο σαιτ είναι περίπου 30 δολάρια

• Administrators

Μιας και η απορία σου δεν αφορά τη συγκεκριμένη συσκευή, γιατί δεν ρωτάς τους ίδιους;

Modpic.gif

Μια ερώτηση

Μέχρι τώρα ξέρω ότι αν παραγγειλεις το mi4 από το vickmall κάνουν κάποια πατέντα και στέλνουν από nl post και φαίνεται ότι το δέμα φεύγει από Ολλανδία, και με αυτό τον τρόπο δεν περνάει τελωνείο...

Το ibuygou στέλνει αποκλειστικά με NL στην Ελλαδα το γράφει και αναλυτικα μόλις επιλέγεις την Ελλάδα ως χώρα αποστολής:

Shipping Advice

- Any order containing removable battery can only shipped via DHL.

- US$40 is added to Shipping Charge If your Zipcode is listed in DHL remote area: http://raslist.dhl.com/jsp/first.jsp

- NL Post Parcel tracking site is: http://www.17track.net/index_en.shtml

- DHL is not available to Morocco, Argentina, Ukraine, Turkey, Greece.

- EU Direct warehouse to your door within 24 to 72 hours of placing your order for the following countries; Spain, Bulgaria, Belgium, Czech Republic, Slovakia, Germany, Greece, Hungary, Poland and Portugal via http://www.mrw.es

- Netherland Post is the only shipping method for Israel and Greece

- Xiaomi Power Bank can only be shipped via Netherlands Post.

- Ibuygou ship orders to your Paypal address as default.

Μια ερώτηση

καλα και εγω στο vickmall με NL post ζητησα να το στειλουν και χωρις να με ρωτησουν το εστειλαν με Singapore Post

Οταν τους ρωτησα γιατι εγινε αυτο μου ειπαν οτι απο ολλανδια εχει μεγαλη καθηστερηση και γι'αυτο το εκαναν ... (Ενω απο Σιγκαπουρη ειναι γρηγορα... απο 19/1/15 dispached ειμαι )

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

Καλησπέρα στην κοινότητα.

Έχουμε αγοράσει το MI-4 το 16αρι και δυστηχώς είχαμε ατύχημα και πρόβλημα.

Το κινητό έπεσε περίπου από μισό μέτρο ύψος, αλλά έπεσε με ορμή στο πάτωμα. Μπίστηξε κάτω, έπεσε σε όρθια θέση και δεν έπαθε την παραμικρή γρατζουνιά πουθενά, αλλά από το τράνταγμα δεν ξαναάνοιξε η οθόνη του ποτέ.

Όταν ανοίγω πλέον το κινητό, βγάζει μαύρη οθόνη και κοντά στη γωνία δεξιά έχει μια κατακορυφη κοκκινη γραμμη απο πανω εως κατω.

Το κινητο λειτουργει, οταν παταω μεσα στην οθονη στην τυχη, αναβει το φλας πισω και βγαζει και φωτογραφιες...

Υπάρχει κάτι που μπορω να κανω?