Jump to content

Xiaomi Mi 4

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά από που το πήρατε??

Coolicool σε 16 μέρες ήταν στα χέρια μου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

https://xiaomi-miui.gr/

Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ®

Από την 4.11.7 ελληνική ρομ και δεν το σταματάει τίποτα

Δηλαδη αξιζει να φυγεις απο την MIUI 5 STABLE ?

Παραλαμβανω σε 1-2 μερες και δε ξερω πια Rom να βαλω

Δηλαδη αξιζει να φυγεις απο την MIUI 5 STABLE ?

Παραλαμβανω σε 1-2 μερες και δε ξερω πια Rom να βαλω

Φίλε μου εγώ δεν βάζω σταμπλ για τον λόγο ότι μια φορά τον μήνα έχει αναβάθμιση... Ενώ η developer κάθε Παρασκευή ή international και η ελληνική και Σάββατο... Η ελληνική σχεδόν πλήρες μετάφραση... Και είμαι ευχαριστημένος με την ελληνική κοινότητα....

Απλά εκφέρω την δική μου γνώμη... Για να μην παρεξηγουμαστε...

Edited by Nos1453

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φίλε μου εγώ δεν βάζω σταμπλ για τον λόγο ότι μια φορά τον μήνα έχει αναβάθμιση... Ενώ η developer κάθε Παρασκευή ή international και η ελληνική και Σάββατο... Η ελληνική σχεδόν πλήρες μετάφραση... Και είμαι ευχαριστημένος με την ελληνική κοινότητα....

Eγω παλι θελω κατι σταθερο και να μεινω εκει. Να βαλω τις εφαρμογες που θελω να κανω ολες τις απαραιτητες και προεραιτικες ρυθμισεις

και τελος. Τωρα αυτη η developer που εβαλες η ελληνικη η τελευταια δε εχει κανενα προβλημα δηλαδη ;

Και γω για την 6αρα λεω να παω εμφανισιακα μετραει πιο πολυ απο οτι βλεπω.

Eγω παλι θελω κατι σταθερο και να μεινω εκει. Να βαλω τις εφαρμογες που θελω να κανω ολες τις απαραιτητες και προεραιτικες ρυθμισεις

και τελος. Τωρα αυτη η developer που εβαλες η ελληνικη η τελευταια δε εχει κανενα προβλημα δηλαδη ;

Για μένα είναι η πιο σταθερή και από την σταμπλ... Έχω δοκιμάσει και δοκιμάζω... Αλλά είναι η καλύτερη από όσους έχω σεταρει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για μένα είναι η πιο σταθερή και από την σταμπλ... Έχω δοκιμάσει και δοκιμάζω... Αλλά είναι η καλύτερη από όσους έχω σεταρει...

Ωραια θα βαλω τοτε αυτη.. κανενα θεματακι δηλαδη ;

Πως την βαζω την κατεβαζω την φορτωνω απο το pc και τρεχω τον updater στο κινητο και επιλεγω ;

γιατι δε ξερω ουτε flash ουτε απο αυτα τιποτα απολυτως.

Το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να βαλεις μια εκδοση να μην αναβαθμιζεις ποτε εκτος και αν υπαρχει κατι το εξαιρετικο στην αναβαθμιση, προσωπικα σε κανενα μου xiaomi δεν εβαλα stable αλλα δεν εκανα και τα "ανουσια" εβδομαδιαια update που πολλες φορες μονο προβληματα δημιουργουν παρα να λυνουν.

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

Το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να βαλεις μια εκδοση να μην αναβαθμιζεις ποτε εκτος και αν υπαρχει κατι το εξαιρετικο στην αναβαθμιση, προσωπικα σε κανενα μου xiaomi δεν εβαλα stable αλλα δεν εκανα και τα "ανουσια" εβδομαδιαια update που πολλες φορες μονο προβληματα δημιουργουν παρα να λυνουν.

Ε ναι αμα δω οτι καποια με βολεψει δε θα αλλαξω εκτος κι αν γινουν σημαντικες βελτιωσεις οπως camera κλπ.

Ε ναι αμα δω οτι καποια με βολεψει δε θα αλλαξω εκτος κι αν γινουν σημαντικες βελτιωσεις οπως camera κλπ.

Να μια ωραία επιλογη

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε αυτη δουλευουν ολα μα ολα ; gps, radio...

Καλη η camera ;

Και αν σου ειναι ευκολο πες μου λιγο τη διαδικασια πως μπορω να βαλω την ελληνικη ROM.. τη

κατεβαζω απο το forum την βαζω μεσα στο τηλεφωνο απο το pc και την κανω με ota update?

Sorry για τη ζαλουρα αλλα θελω μολις το παρω να τα κανω καρφι να ειμαι ετοιμος :D

Κ κατι τελευταιο η camera κανει focus κλπ η θελει βελτιωση ηταν καλυτερα στη v5

τα 3 κουμπακια κατω (home , back ) ... αναβουν ; (Στη σειρα 2 της xiaomi δεν ηταν με φως και ηταν ασχημο)

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

τα 3 κουμπακια κατω (home , back ) ... αναβουν ; (Στη σειρα 2 της xiaomi δεν ηταν με φως και ηταν ασχημο)

αναβουν.

εγω εχω περασει την 4,9,26 developer για να εχω ροοτ οταν το πηρα...

δεν κουναω με τιποτα......

σταθερη, γρηγορη, μπαταρια τερας, το τηλεφωνο δεν ζεσταινεται σχεδον καθολου.....

αλλα κολπα αυτη η xiaomi!!!

βεβαια, η καμερα εχει τα θεματακια της...το autofocus ενεργοποιειται αρκετα συχνα...

παντως για καμερα χρησιμοποιω την camera zoom fx και εχω δει πολυ καλυτερες φωτο απο την μαμισια εφαρμογη

Edited by nikosnt74

μολις παρελαβα το Xiaomi MI4, δε χωραει σε καμια πριζα για φορτιση... το euro plug που με στειλανε

ή τροχισε λιγο τα πλαινα του ή πηγαινε να αγορασεις κανενα το πολυ 1,5 ευρω να κανει

ή τροχισε λιγο τα πλαινα του ή πηγαινε να αγορασεις κανενα το πολυ 1,5 ευρω να κανει

Ωραιος αδερφέ με το κοφτακι απο δεξια και αριστερα το πετσοκοψα και εγινε η δουλεια.

Ερώτηση..

Ποιο site θα προτιμούσατε για αγορά κινητού και γιατί

Ibuygou

Coolicool

Pandawill

Vickimall

Merimobiles

Η κάποιο άλλο.??

Ψαχνω για το πιο φτηνό + αξιόπιστο

Ερώτηση..

Ποιο site θα προτιμούσατε για αγορά κινητού και γιατί

Ibuygou

Coolicool

Pandawill

Vickimall

Merimobiles

Η κάποιο άλλο.??

Ψαχνω για το πιο φτηνό + αξιόπιστο

vickmall. εχω ψωνισει περι τα 10 smartphones χωρις κανενα προβλημα. ενα που εβγαλε προβλημα μου το αντικατεστησαν

Το merimobiles εβγαλε οτι ειναι διαθεσιμο στο EU warehouse !!!

http://www.merimobiles.com/xiaomi-mi4-5-inch-16gb-smartphone_p/meri10411.htm?setCurrencyId=33

οποιον τον ικανοποιει το λευκο χρωμα και η wcdma εκδοση νομιζω οτι το καταστημα ειναι μονοδρομος πλεον

Μια προσωπική γνώμη : μια και μιλάμε για 300 ευρώ περίπου, δεν θα έλεγα 5-10 ευρώ κάνουν διαφορά (στα 80-100 να το καταλάβω) αρκεί να είναι καλύτερη η κάλυψη μετά την αγορά. Vickmall είναι από εμπειρία μου άψογοι.

Βασικά εγω σκοπεύω το 64GB

Αρα κειμενεται απο 370-420

Επόμενο είναι

Το κόστος + μεταφορικά +αξιοπιστία +τελωνείο

Γιατι να παραγγειλετε απο κινα οταν το merimobiles το εχει στο eu warehouse???

Απο Pandawill που το πηρα ηρθε μια χαρα εκανε 23 μερες.

Ολα δουλευουν μια χαρα

με πιο μεταφορέα σου ηρθε?

singapore , Nl, dhl???/