Mobile515 Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Αν οι κολοσσοι (ΖΤΕ,Huawei,Xiaomi,Coolpad,Meizu) παιρνουν 10,στη Leagoo θα δινα 6.5 γιατι εχει βγαλει εξαιρετικα vfm κινητα και απροβληματιστα. Γιατη 6.5? αφου λες οτι εχει βγαλει εξαιρετικα vfm κινητα και απροβληματιστα. ποιος ο λογος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Από εμένα 10, γιατί χωρίς να είναι (ακόμη) "όνομα", έβαλε τα γυαλιά στους κολοσσούς που αναφέρει ο Άρης .... :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Britzolas Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Εγώ πάντως Leagoo θα ξαναπάρω στις 5.5" . Τώρα αν θα είναι το Elite2 ή θα περιμένω να βγάλει κανένα με τον 6752 δεν ξέρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Και εγώ του βαζω ένα 8 άνετα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Γιατη 6.5? αφου λες οτι εχει βγαλει εξαιρετικα vfm κινητα και απροβληματιστα. ποιος ο λογος? Το 6.5 το βαζω,αν βαλουμε ολες τις Κινεζικες εταιρειες μαζι σε ενα πινακα,οπου 10 θα παιρνουν οι κολοσσοι,πανω απο 5 οι καλες εταιρειες και κατω απο 5 οι κακες και αυτες που προσπαθουν να βελτιωθουν. H Leagoo εχει κανει εξαιρετικο ξεκινημα.Για την προσπαθεια και την μεχρι τωρα παρουσια της της βαζω ενα 9 καθως η ποιοτητα της ειναι υψηλοτατη,οι συσκευασιες τις υποδειγματικες ενω δεν ειχαμε φαινομενα UMI,Doogee με ξεκολλημενες οθονες κτλ. Το δε value for money αριστο. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasiliki1996 Δημ. March 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2015 (edited) σορρυ δν το ηξερα! μπορει καποιος να στειλει φωτογραφιες απο τν μπροστινη καμερα του τηλεφωνου να δω πως βγαζει? σκεφτομαι να το παραγγειλω --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτής της γραφής έχει καταργηθεί και απαγορεύεται από τους κανονισμούς μιας και εδώ είμαστε σε forum και όχι σε chat room. Edited March 12, 2015 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kracken_74 Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Καλησπέρα και από εμένα! Διάβασα ΟΛΑ τα post και τελικά αποφάσισα να περιμένω 10 μέρες για το Elite 2 (είδα πως η πλάτη του έχει άλλο σχεδιασμό) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 σορρυ δν το ηξερα! μπορει καποιος να στειλει φωτογραφιες απο τν μπροστινη καμερα του τηλεφωνου να δω πως βγαζει? σκεφτομαι να το παραγγειλω μπρος πισω οι καμερες του ειναι χαλια.ισως το μελανο του σημειο Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 να ρωτησω κατι,οταν φλασαρουμε την ρομ που μας εδωσε ο mprizolas το PRELOADER ΚΑΙ ΤΟ ΜΒR το τσεκαρουμε η οχι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_6355 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 παιδια καλησπερα ειμαι κατοχος ενος leagoo lead 1 εδω και 2 ωρες. μολις το ανοιξα πηγα να κανω ασυρματη ενημερωση αλλα μενει στο 0 τις 100..μηπωσ θα μπορουσατε να με βοηθεισετε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 εχεις κανονικα ιντερνετ???με τι εισαι με wifi η 3g??? ποιον αριθμο εκδοσης εχεις??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_6355 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 με wi-fi ειμαι αριθμος otd_leagoo_lead1_sm619b_vo.9.2_s1202 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 (edited) μην την κανεις την αναβαθμιση,αυτη η εκδοση που εχεις ειναι καλυτερη απο την 105 που ειναι να κατεβασεις,σου το λεω εκ πειρας,απο που το αγορασες???τιμη?? Edited March 17, 2015 by bill27 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_6355 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 ναι ενταξει για να το λες ετσι θα ειναι..απλα γιατι να μη μπορει να κανει ειναι το θεμα..παντος το δικο μου δεν ειχε ουτε παιχνιδια μεσα..ολα δουλευουνε πολυ καλα αλλα στι νεα αναβαθμισει γραφει πωσ εχει και αλλεσ δυνατοτιτες..δεν ισχυει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 ναι ενταξει για να το λες ετσι θα ειναι..απλα γιατι να μη μπορει να κανει ειναι το θεμα..παντος το δικο μου δεν ειχε ουτε παιχνιδια μεσα..ολα δουλευουνε πολυ καλα αλλα στι νεα αναβαθμισει γραφει πωσ εχει και αλλεσ δυνατοτιτες..δεν ισχυει ? κανε ενα reboot και ξαναπροσπαθησε,λιγο περιεργο μου φαινετε....κοιτα στις ρυθμισεις της ασυρματης ενημερωσης μηπως εχει πειραχτει κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_6355 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 2 ρυθμισεις εχει εκει που λεσ ωστε να κανει ενημερωσεις μεσω wi-fi και καθε ποτε να κανει ελενχο για ενημερωσεις..και αν επιτρεπονται. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δε νομιζω να χρειαζετε να ειναι ανοιχτο το hot knot πχ ι τα bluetooth δεν εχει σχεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 2 ρυθμισεις εχει εκει που λεσ ωστε να κανει ενημερωσεις μεσω wi-fi και καθε ποτε να κανει ελενχο για ενημερωσεις..και αν επιτρεπονται. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δε νομιζω να χρειαζετε να ειναι ανοιχτο το hot knot πχ ι τα bluetooth δεν εχει σχεση οχι δεν χρειαζετε να ειναι ανοιχτο ουτε το hot knot ουτε το bluetooth... κανε ενα reboot το ρουτερ και το τηλεφωνο και ξαναπροσπαθησε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_6355 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 το εκανα φιλε μου το ιδιο πραγμα κανει γραφει ποσα mb ειναι ι νεα εκδοση κατω και μενει στο 0 τισ 100..αν σου ερθει κατι αλλο στο μυαλο και θελεισ..ενημερωσε με..σε ευχαριστω πολυ ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- επισησ δεν εχει ουτε leagoo market μεσα..εχει το site mono tis leagoo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 το εκανα φιλε μου το ιδιο πραγμα κανει γραφει ποσα mb ειναι ι νεα εκδοση κατω και μενει στο 0 τισ 100..αν σου ερθει κατι αλλο στο μυαλο και θελεισ..ενημερωσε με..σε ευχαριστω πολυ ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- επισησ δεν εχει ουτε leagoo market μεσα..εχει το site mono tis leagoo το κινητο το πηρες απο αλλον η απο μαγαζι???γιατι μου φαινετε περιεργο να το αγορασες απο μαγαζι και να ηρθε με την 1202 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_6355 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 απο μαγαζι το παρηγειλα σημερα ηρθε απο κυπρο..ειναι καλο αυτο που λεσ ι κακο ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Το τηλεφωνο κανονικα ερχετε με την 0919,την 1202 την δωσανε σε καποιο παιδι απο εδω μεσα λογω καποιου προβληματος με το ακουστικο και ετσι την βρηκαμε οσοι την εχουμε,δεν πρεπει να ειναι προεγκαταστημενη απο το εργοστασιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_6355 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 τωρα ειδα πιο πανω οτι ρωτησες απο που και τιμη..145+9 μεταφορικα απο το bizshop ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δηλαδη πρεπει να το γυρισω?? κλειστο ητανε κανονικα με ταινιες το ιμει στο κουτι ειναι ιδιο με του κινιτου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 Πολλά έδωσες φίλε μου ... με πιό λίγα έπαιρνες το Elite 2, βάλε λινκ του καταστήματος. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_6355 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 http://bizshop.gr/eshop/ ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δε το σκεφτηκα..θεωρησα πως για τα χαρακτηριστικα του ειναι καλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. March 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2015 φιλε, το πηρες αρκετα ακριβα! (με τοσα λεφτα επαιρνες 8πυρινο με 2gb ram,4g, απο ΚΙΝΑ) οπως και να χει ομως το μοναδικο μειονεκτιμα που εχει για μενα ειναι η μπαταρια του.κατ αλλα το κινητακι σκιζει!! δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν σου κανει το update.....αλλα και γιατι σου ηρθε με την 1202!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts