Jump to content

Leagoo Lead 1

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν οι κολοσσοι (ΖΤΕ,Huawei,Xiaomi,Coolpad,Meizu) παιρνουν 10,στη Leagoo θα δινα 6.5 γιατι εχει βγαλει εξαιρετικα vfm κινητα και απροβληματιστα.

Γιατη 6.5? αφου λες οτι εχει βγαλει εξαιρετικα vfm κινητα και απροβληματιστα.

ποιος ο λογος?

• Απαντήσεις 806
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Από εμένα 10, γιατί χωρίς να είναι (ακόμη) "όνομα", έβαλε τα γυαλιά στους κολοσσούς που αναφέρει ο Άρης .... :)
Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Εγώ πάντως Leagoo θα ξαναπάρω στις 5.5" . Τώρα αν θα είναι το Elite2 ή θα περιμένω να βγάλει κανένα με τον 6752 δεν ξέρω...

Και εγώ του βαζω ένα 8 άνετα

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Γιατη 6.5? αφου λες οτι εχει βγαλει εξαιρετικα vfm κινητα και απροβληματιστα.

ποιος ο λογος?

Το 6.5 το βαζω,αν βαλουμε ολες τις Κινεζικες εταιρειες μαζι σε ενα πινακα,οπου 10 θα παιρνουν οι κολοσσοι,πανω απο 5 οι καλες εταιρειες και κατω απο 5 οι κακες και αυτες που προσπαθουν να βελτιωθουν.

H Leagoo εχει κανει εξαιρετικο ξεκινημα.Για την προσπαθεια και την μεχρι τωρα παρουσια της της βαζω ενα 9 καθως η ποιοτητα της ειναι υψηλοτατη,οι συσκευασιες τις υποδειγματικες ενω δεν ειχαμε φαινομενα UMI,Doogee με ξεκολλημενες οθονες κτλ.

Το δε value for money αριστο.

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

σορρυ δν το ηξερα! μπορει καποιος να στειλει φωτογραφιες απο τν μπροστινη καμερα του τηλεφωνου να δω πως βγαζει? σκεφτομαι να το παραγγειλω

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τη γραφή SMS και να γράφεις ολόκληρες λέξεις. Η πρακτική αυτής της γραφής έχει καταργηθεί και απαγορεύεται από τους κανονισμούς μιας και εδώ είμαστε σε forum και όχι σε chat room.

Edited by athanaso77

Καλησπέρα και από εμένα! Διάβασα ΟΛΑ τα post και τελικά αποφάσισα να περιμένω 10 μέρες για το Elite 2 (είδα πως η πλάτη του έχει άλλο σχεδιασμό)

σορρυ δν το ηξερα! μπορει καποιος να στειλει φωτογραφιες απο τν μπροστινη καμερα του τηλεφωνου να δω πως βγαζει? σκεφτομαι να το παραγγειλω

μπρος πισω οι καμερες του ειναι χαλια.ισως το μελανο του σημειο

iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

παιδια καλησπερα ειμαι κατοχος ενος leagoo lead 1 εδω και 2 ωρες. μολις το ανοιξα πηγα να κανω ασυρματη ενημερωση αλλα μενει στο 0 τις 100..μηπωσ θα μπορουσατε να με βοηθεισετε??

μην την κανεις την αναβαθμιση,αυτη η εκδοση που εχεις ειναι καλυτερη απο την 105 που ειναι να κατεβασεις,σου το λεω εκ πειρας,απο που το αγορασες???τιμη?? Edited by bill27

ναι ενταξει για να το λες ετσι θα ειναι..απλα γιατι να μη μπορει να κανει ειναι το θεμα..παντος το δικο μου δεν ειχε ουτε παιχνιδια μεσα..ολα δουλευουνε πολυ καλα αλλα στι νεα αναβαθμισει γραφει πωσ εχει και αλλεσ δυνατοτιτες..δεν ισχυει ?

ναι ενταξει για να το λες ετσι θα ειναι..απλα γιατι να μη μπορει να κανει ειναι το θεμα..παντος το δικο μου δεν ειχε ουτε παιχνιδια μεσα..ολα δουλευουνε πολυ καλα αλλα στι νεα αναβαθμισει γραφει πωσ εχει και αλλεσ δυνατοτιτες..δεν ισχυει ?

κανε ενα reboot και ξαναπροσπαθησε,λιγο περιεργο μου φαινετε....κοιτα στις ρυθμισεις της ασυρματης ενημερωσης μηπως εχει πειραχτει κατι

2 ρυθμισεις εχει εκει που λεσ ωστε να κανει ενημερωσεις μεσω wi-fi και καθε ποτε να κανει ελενχο για ενημερωσεις..και αν επιτρεπονται.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

δε νομιζω να χρειαζετε να ειναι ανοιχτο το hot knot πχ ι τα bluetooth δεν εχει σχεση

2 ρυθμισεις εχει εκει που λεσ ωστε να κανει ενημερωσεις μεσω wi-fi και καθε ποτε να κανει ελενχο για ενημερωσεις..και αν επιτρεπονται.

δε νομιζω να χρειαζετε να ειναι ανοιχτο το hot knot πχ ι τα bluetooth δεν εχει σχεση

οχι δεν χρειαζετε να ειναι ανοιχτο ουτε το hot knot ουτε το bluetooth...

κανε ενα reboot το ρουτερ και το τηλεφωνο και ξαναπροσπαθησε

το εκανα φιλε μου το ιδιο πραγμα κανει γραφει ποσα mb ειναι ι νεα εκδοση κατω και μενει στο 0 τισ 100..αν σου ερθει κατι αλλο στο μυαλο και θελεισ..ενημερωσε με..σε ευχαριστω πολυ

επισησ δεν εχει ουτε leagoo market μεσα..εχει το site mono tis leagoo

το εκανα φιλε μου το ιδιο πραγμα κανει γραφει ποσα mb ειναι ι νεα εκδοση κατω και μενει στο 0 τισ 100..αν σου ερθει κατι αλλο στο μυαλο και θελεισ..ενημερωσε με..σε ευχαριστω πολυ

επισησ δεν εχει ουτε leagoo market μεσα..εχει το site mono tis leagoo

το κινητο το πηρες απο αλλον η απο μαγαζι???γιατι μου φαινετε περιεργο να το αγορασες απο μαγαζι και να ηρθε με την 1202

Το τηλεφωνο κανονικα ερχετε με την 0919,την 1202 την δωσανε σε καποιο παιδι απο εδω μεσα λογω καποιου προβληματος με το ακουστικο και ετσι την βρηκαμε οσοι την εχουμε,δεν πρεπει να ειναι προεγκαταστημενη απο το εργοστασιο.

τωρα ειδα πιο πανω οτι ρωτησες απο που και τιμη..145+9 μεταφορικα απο το bizshop

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

δηλαδη πρεπει να το γυρισω?? κλειστο ητανε κανονικα με ταινιες το ιμει στο κουτι ειναι ιδιο με του κινιτου

Πολλά έδωσες φίλε μου ... με πιό λίγα έπαιρνες το Elite 2, βάλε λινκ του καταστήματος.
Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

http://bizshop.gr/eshop/

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

δε το σκεφτηκα..θεωρησα πως για τα χαρακτηριστικα του ειναι καλο

φιλε, το πηρες αρκετα ακριβα! (με τοσα λεφτα επαιρνες 8πυρινο με 2gb ram,4g, απο ΚΙΝΑ)

οπως και να χει ομως το μοναδικο μειονεκτιμα που εχει για μενα ειναι η μπαταρια του.κατ αλλα το κινητακι σκιζει!!

δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν σου κανει το update.....αλλα και γιατι σου ηρθε με την 1202!!!!