georbap Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Το υποστηρίζει πλέον το hangout και μπορώ να πω ότι δουλεύει πολύ καλά. Θα το δοκιμάσω. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2014 Θα το δοκιμάσω. Ευχαριστώ. Και το viper;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ventura Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Υπάρχει κάποιος αξιοπιστος πωλητής από ebay για το 32ψάρι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 (edited) Δεν μπορεις να κανεις βιντεοκληση.... μονο εαν εχεις samsung Εννοείς δεν κάνει κλήση με στοκ εφαρμογή έτσι ;Με skype και σύντομα με viper κάνει κανονικά .. Edited September 14, 2014 by dchris79 Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sferatos2 Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Ειμαι στα πρόθυρα αγοράς του εν λόγω κινητού. Εχω ακούσει κάποια προβλήματα με το λογισμικό. Επανεκκινήσεις σβησιματα κτλ. Έχει βελτιωθεί το θέμα αυτο τι συμβαίνει;; Με τα τελεταια update κατι ακουσα μονο για lag κατα τη χρηση..Αν υπαρχει καποιος που το αγορασε προσφατα τι εχει αντιμετωπισει? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ola-kala-einai Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Παιδιά πώς γίνετε να μεταφέρω τα μηνύματα από ένα Samsung s3 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Με αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.riteshsahu.SMSBackupRestore&hl=en σαν την πιο εύκολη λύση έκανα την πρώτη μεταφορά δίχως προβλήματα. Μαζί και το call logs από τους ίδιους και ανέβασμα/κατέβασμα στο Google Drive. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Με αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.riteshsahu.SMSBackupRestore&hl=en σαν την πιο εύκολη λύση έκανα την πρώτη μεταφορά δίχως προβλήματα. Μαζί και το call logs από τους ίδιους και ανέβασμα/κατέβασμα στο Google Drive. Εγώ αυτό χρησιμοποίησα αλλά δεν μου εμφανίζει όλα τα μηνύματα όταν έχω σε μια συζήτηση παρά πολλά μηνύματα.τα παλαιότερα δεν τα εμφανίζει...κάποια λύση κανένας; Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Νομίζω ότι έχω δει στα μηνύματα stock κάποιο όριο. Το βλέπω στο settings - storage - text message limit. Μήπως σε πιάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Παιδιά ξέρει κανένας αν μπορούμε να ενεργοποιήσουμε στον μάνα dialer t9 Και να μην χρειάζεται να βάλουμε άλλον dialer; Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Ε ναι το ιδιο λεμε μουντη πεθαμενη ξενερωτη οπως το θες το λες. Απο φωτεινοτητα δεν εχω θεμα με καλυπτει προς το παρον. Αν ειχε τπτ προφιλ οπως τα samsung θα το γουσταρα Εγω, παλι, θα σας προτεινα το εξης. Πηγαίνετε σε ένα plaisio, ένα public, οπουδήποτε με live demo unit και βαλτε το διπλα διπλα με το δικο σας. Θα ξενερωσετε με τον "ικτερο" που εχει χτυπησει την οθονη. Κατακιτρινη (κακιστη αποδοση του λευκου). Μου αλλαξαν 2 συσκευες από διαφορετικη παρτιδα και παλι τα ιδια. Οποτε πλεον επιστροφη και δεν ξαναγγιζω lg g3... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ola-kala-einai Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Με αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.riteshsahu.SMSBackupRestore&hl=en σαν την πιο εύκολη λύση έκανα την πρώτη μεταφορά δίχως προβλήματα. Μαζί και το call logs από τους ίδιους και ανέβασμα/κατέβασμα στο Google Drive. Ωραίος και εύκολη διαδικασία .Μετά από δύο μέρες με το κινητό με έχει ξενερώσει απίστευτα η διαχείριση μνημης.Δεν γίνεται τρεις και λίγο να ξαναφορτωνει ο λανσερ και ότι εφαρμογές έχεις ανοικτές .Μιλάω για το 16 το μοντέλο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Εγω, παλι, θα σας προτεινα το εξης. Πηγαίνετε σε ένα plaisio, ένα public, οπουδήποτε με live demo unit και βαλτε το διπλα διπλα με το δικο σας. Θα ξενερωσετε με τον "ικτερο" που εχει χτυπησει την οθονη. Κατακιτρινη (κακιστη αποδοση του λευκου). Μου αλλαξαν 2 συσκευες από διαφορετικη παρτιδα και παλι τα ιδια. Οποτε πλεον επιστροφη και δεν ξαναγγιζω lg g3... Γεια σου φίλε Βαγγέλη. Η δική μου η οθόνη καθώς και δυο άλλων που έχω δει είναι ά ψ ο γ η. Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Γεια σου φίλε Βαγγέλη. Η δική μου η οθόνη καθώς και δυο άλλων που έχω δει είναι ά ψ ο γ η. Μιχάλη πόσο καιρό το έχεις? Στις τελευταίες παρτίδες φαίνεται ότι υπάρχει το θέμα. Πάω την Τρίτη συσκευή πίσω και δεν ξαναγοραζω. Επιμένω πάντως. Βαλτο δίπλα σε εκθεσιακό, αλλιώς δεν το καταλαβαίνεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Παιδιά αυτό που λετε για το άσπρο ειναι στανταρακι...nexus 4, nexus 5 καθως και g2 ειχα το ίδιο πρόβλημα, συνηθίζει μετα απο λιγο καιρο να βαζει πιο θερμά πανελ, τον λογο δεν το γνωρίζω.. @vaggelis σε ποιο κατάστημα σου εκαναν αντικατασταση για αυτο τον λογο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω δει εκθεσιακο αλλα της ανηψιας που μου αρεσε και ετσι το πηρα + ενος φιλου. Τα δυο ειναι 407 και το τριτο 406. Χρωμα ΤΙΤΑΝ ολα Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω δει εκθεσιακο αλλα της ανηψιας που μου αρεσε και ετσι το πηρα + ενος φιλου. Τα δυο ειναι 407 και το τριτο 406. Χρωμα ΤΙΤΑΝ ολα Έτσι είμαι κι εγώ , 407 ΤΙΤΑΝ και δεν έχω θέμα με την οθόνη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Κι εγω με 406 Titan gray κανενα θεμα με το λευκο της οθονης,αλλα και γενικοτερα με την φωτεινοτητα της.....Ακομα και στο 80% οταν πεφτει απο εντονη θερμοκρασια,δεν ενοχλει..... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Xιονι οι οθόνες λέμε...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MixalisTor Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Παιδια επειδή ψηνομαι σημερα να κανω root xpose ηθελα να ρωτήσω κατι. Μετα αν εχω update πως θα γινει η δουλεια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Παιδια επειδή ψηνομαι σημερα να κανω root xpose ηθελα να ρωτήσω κατι. Μετα αν εχω update πως θα γινει η δουλεια ? Εγώ το έκανα ρουτ με stump root Και κάνει κανονικά έλεγχο για νέες εκδόσεις V10h Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Το θεμα με τις οθονες ειναι καθαρα υποκειμενικο. Εγω θεωρω οτι ολα τα G3 εχουν ψιλοχαλια χρωματικη παλετα σε σχεση με το G2 που ειναι το πιο κοντινο...Συνηθιζεται βεβαια αλλα τωρα τις πρωτες μερες απο το 2 στο 3 εκανε καρα-ΜΠΑΜ... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sferatos2 Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 κανεις δεν το εχει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. September 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2014 Σε εμένα πάντως το άσπρο είναι πιο άσπρο και από τα δόντια του πετριδη ! 407 χρυσό εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Παιδιά το άσπρο του m8 η ακόμα και του oneplus δεν το έχει αλλά το άσπρο του είναι καλύτερο από της σαμμυ το s5. Με λιγα λογια ο φίλος Βαγγέλης έχει πέσει σε προβληματική μάλλον Παρτίδα. Δεν είναι χθεσινος ο άνθρωπος έχει αλλάξει ότι κυκλοφορεί από 3-4 φορές κάθε φορά συσκευές. Πάει τώρα αυτό... Το τηλέφωνο με nova επιμένω με nova είναι σε επίπεδα oneplus σε σμουθ. Απίστευτη η εμπειρία τουλάχιστον σε εμένα που το έχω κοντά 2 μήνες. Από την πρώτη φορά που το άνοιξα και ήταν απαράδεκτο μέχρι την 10h +art +nova. Επισης με φωτεινότητα μόνιμα στο 52% πλέον βγάζει περίπου 5:30 ώρες οθόνη με WiFi και 4:00 ώρες οθόνη με 3G. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts