Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το υποστηρίζει πλέον το hangout και μπορώ να πω ότι δουλεύει πολύ καλά.

Θα το δοκιμάσω. Ευχαριστώ.

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν μπορεις να κανεις βιντεοκληση.... μονο εαν εχεις samsung

Εννοείς δεν κάνει κλήση με στοκ εφαρμογή έτσι ;Με skype και σύντομα με viper κάνει κανονικά ..

Edited by dchris79

s7 edge 935F

LG Gpad V500

Καλησπέρα παιδιά. Ειμαι στα πρόθυρα αγοράς του εν λόγω κινητού. Εχω ακούσει κάποια προβλήματα με το λογισμικό. Επανεκκινήσεις σβησιματα κτλ. Έχει βελτιωθεί το θέμα αυτο τι συμβαίνει;; Με τα τελεταια update κατι ακουσα μονο για lag κατα τη χρηση..Αν υπαρχει καποιος που το αγορασε προσφατα τι εχει αντιμετωπισει? Ευχαριστω

Με αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.riteshsahu.SMSBackupRestore&hl=en

σαν την πιο εύκολη λύση έκανα την πρώτη μεταφορά δίχως προβλήματα.

Μαζί και το call logs από τους ίδιους και ανέβασμα/κατέβασμα στο Google Drive.

Με αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.riteshsahu.SMSBackupRestore&hl=en

Εγώ αυτό χρησιμοποίησα αλλά δεν μου εμφανίζει όλα τα μηνύματα όταν έχω σε μια συζήτηση παρά πολλά μηνύματα.τα παλαιότερα δεν τα εμφανίζει...κάποια λύση κανένας;

Παιδιά ξέρει κανένας αν μπορούμε να ενεργοποιήσουμε στον μάνα dialer t9 Και να μην χρειάζεται να βάλουμε άλλον dialer;

Ε ναι το ιδιο λεμε μουντη πεθαμενη ξενερωτη οπως το θες το λες. Απο φωτεινοτητα δεν εχω θεμα με καλυπτει προς το παρον. Αν ειχε τπτ προφιλ οπως τα samsung θα το γουσταρα

Εγω, παλι, θα σας προτεινα το εξης. Πηγαίνετε σε ένα plaisio, ένα public, οπουδήποτε με live demo unit και βαλτε το διπλα διπλα με το δικο σας.

Θα ξενερωσετε με τον "ικτερο" που εχει χτυπησει την οθονη. Κατακιτρινη (κακιστη αποδοση του λευκου).

Μου αλλαξαν 2 συσκευες από διαφορετικη παρτιδα και παλι τα ιδια. Οποτε πλεον επιστροφη και δεν ξαναγγιζω lg g3...

Ωραίος και εύκολη διαδικασία .Μετά από δύο μέρες με το κινητό με έχει ξενερώσει απίστευτα η διαχείριση μνημης.Δεν γίνεται τρεις και λίγο να ξαναφορτωνει ο λανσερ και ότι εφαρμογές έχεις ανοικτές .Μιλάω για το 16 το μοντέλο .

Εγω, παλι, θα σας προτεινα το εξης. Πηγαίνετε σε ένα plaisio, ένα public, οπουδήποτε με live demo unit και βαλτε το διπλα διπλα με το δικο σας.

Θα ξενερωσετε με τον "ικτερο" που εχει χτυπησει την οθονη. Κατακιτρινη (κακιστη αποδοση του λευκου).

Μου αλλαξαν 2 συσκευες από διαφορετικη παρτιδα και παλι τα ιδια. Οποτε πλεον επιστροφη και δεν ξαναγγιζω lg g3...

Γεια σου φίλε Βαγγέλη.

Η δική μου η οθόνη καθώς και δυο άλλων που έχω δει είναι ά ψ ο γ η.

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Γεια σου φίλε Βαγγέλη.

Η δική μου η οθόνη καθώς και δυο άλλων που έχω δει είναι ά ψ ο γ η.

Μιχάλη πόσο καιρό το έχεις?

Στις τελευταίες παρτίδες φαίνεται ότι υπάρχει το θέμα. Πάω την Τρίτη συσκευή πίσω και δεν ξαναγοραζω.

Επιμένω πάντως. Βαλτο δίπλα σε εκθεσιακό, αλλιώς δεν το καταλαβαίνεις...

Παιδιά αυτό που λετε για το άσπρο ειναι στανταρακι...nexus 4, nexus 5 καθως και g2 ειχα το ίδιο πρόβλημα, συνηθίζει μετα απο λιγο καιρο να βαζει πιο θερμά πανελ, τον λογο δεν το γνωρίζω..

@vaggelis σε ποιο κατάστημα σου εκαναν αντικατασταση για αυτο τον λογο;;

Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω δει εκθεσιακο αλλα της ανηψιας που μου αρεσε και ετσι το πηρα + ενος φιλου.

Τα δυο ειναι 407 και το τριτο 406. Χρωμα ΤΙΤΑΝ ολα

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω δει εκθεσιακο αλλα της ανηψιας που μου αρεσε και ετσι το πηρα + ενος φιλου.

Τα δυο ειναι 407 και το τριτο 406. Χρωμα ΤΙΤΑΝ ολα

Έτσι είμαι κι εγώ , 407 ΤΙΤΑΝ και δεν έχω θέμα με την οθόνη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Κι εγω με 406 Titan gray κανενα θεμα με το λευκο της οθονης,αλλα και γενικοτερα με την φωτεινοτητα της.....Ακομα και στο 80% οταν πεφτει απο εντονη θερμοκρασια,δεν ενοχλει.....
Poco X3 nfc 6/128

Παιδια επειδή ψηνομαι σημερα να κανω root xpose ηθελα να ρωτήσω κατι. Μετα αν εχω update πως θα γινει η δουλεια ?

Παιδια επειδή ψηνομαι σημερα να κανω root xpose ηθελα να ρωτήσω κατι. Μετα αν εχω update πως θα γινει η δουλεια ?

Εγώ το έκανα ρουτ με stump root

Και κάνει κανονικά έλεγχο για νέες εκδόσεις

V10h

Το θεμα με τις οθονες ειναι καθαρα υποκειμενικο. Εγω θεωρω οτι ολα τα G3 εχουν ψιλοχαλια χρωματικη παλετα σε σχεση με το G2 που ειναι το πιο κοντινο...Συνηθιζεται βεβαια αλλα τωρα τις πρωτες μερες απο το 2 στο 3 εκανε καρα-ΜΠΑΜ...
Μάριος...

Σε εμένα πάντως το άσπρο είναι πιο άσπρο και από τα δόντια του πετριδη ! 407 χρυσό εδω

Παιδιά το άσπρο του m8 η ακόμα και του oneplus δεν το έχει αλλά το άσπρο του είναι καλύτερο από της σαμμυ το s5.

Με λιγα λογια ο φίλος Βαγγέλης έχει πέσει σε προβληματική μάλλον Παρτίδα.

Δεν είναι χθεσινος ο άνθρωπος έχει αλλάξει ότι κυκλοφορεί από 3-4 φορές κάθε φορά συσκευές.

Πάει τώρα αυτό...

Το τηλέφωνο με nova επιμένω με nova είναι σε επίπεδα oneplus σε σμουθ.

Απίστευτη η εμπειρία τουλάχιστον σε εμένα που το έχω κοντά 2 μήνες.

Από την πρώτη φορά που το άνοιξα και ήταν απαράδεκτο μέχρι την 10h +art +nova.

Επισης με φωτεινότητα μόνιμα στο 52% πλέον βγάζει περίπου 5:30 ώρες οθόνη με WiFi και 4:00 ώρες οθόνη με 3G.

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6