stauros2653 Δημ. August 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2016 (edited) και ενα κουφο... το λαπτοπ το αναγνωριζει,το pcsuite το αναγνωριζει,ανοιγω τα αρχεια κανονικα αλλα..οταν επιλεξω ενα αρχειο για αντιγραφη απο λαπτοπ στο τηλ.(καρτα η εσωτερικη μνημη) βγαζει μηνυμα οτι η συσκευη επαψε να αποκρινεται η αποσυνδεθηκε,πραγμα που δεν εγινε.καμια ιδεα για κουφα θεμματα? Edited August 1, 2016 by stauros2653 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corsas_opc Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Καλησπέρα σε όλους. Δεν ξέρω αν οφείλετε στην ΜΜ, πάντως το πρόβλημα μου το εμφάνισε εδώ και 2 μέρες. Η συσκευή χάνει την gsm σύνδεση (το σήμα της κινητής) και μου βγάζει μήνυμα λάθους για την sim κάρτα και κάνει μόνο του επανεκκίνηση. Με την επανεκκίνηση συνήθως φτιάχνει, αλλά αρκετές φορές παρότι δείχνει να έχει σήμα αυτό είναι "ψεύτικο". Δεν μπορεί να πάρει ή να δεχθεί κλήσεις. Σε αυτό το στατους αν κάνω κλήση δεν μπορώ να την κλείσω και μόνο με επανεκκίνηση φτιάχνει. Από το Σάββατο το κάνει συχνά.. Έχει συμβεί και σε άλλους αυτό? Πηγαινε στις ρυθμισεις εταιρειες δικτυου και κανε αναζητηση χειροκινητα οχι αυτοματα και επελεξε το vodafone LTE η sim σου ειναι νεας τεχνολογιας? και βγαλε και ξαναβαλε τη σιμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Όσοι έχετε θέμα με τη θερμοκρασία, απλά υπομονή να περάσει το καλοκαίρι. Πλέον είμαι 1.5 χρόνο με το κινητό και το καλοκαίρι όντως έχει το θέμα του, όπως τα περισσότερα κινητά. Το κρατάμε σε όσο πιο δροσερό μέρος μπορούμε και όχι κάτω από τον ήλιο. Live to ride, ride to live Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 τελικα η lg εκανε κινητο για αγγλια γερμανια και γενικα βορειες χωρες:p Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 τελικα η lg εκανε κινητο για αγγλια γερμανια και γενικα βορειες χωρες:p Όταν έχει έξω 35 βαθμούς, είσαι σε 4g και κάνεις πλοήγηση ή κάτι αντίστοιχο όλα τα κινητά θα καίνε. Βασικά θα τηγανίζουν αυγό. Κάποια λιγότερο, κάποια περισσότερο. Έτσι λειτουργεί η φυσική. Live to ride, ride to live Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 (edited) Μόλις είδα και κατέβασα μία αναβάθμιση εφαρμογής μάλλον της LG θα είναι με το όνομα "ενημέρωση συμβατότητας" μέγεθος 148mb έκδοση 20160722 δεν ξέρω πότε ήρθε γιατί αν και έχω ρύθμιση για έλεγχο κάθε μέρα το σαββατοκύριακο και μέχρι τώρα είχα κλειστό τον συγχρονισμό μήπως παίζει ρόλο. Κέντρο ενημέρωσης .... Ενημέρωση εφαρμογής. Εύχομαι να λύνει κάποια από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν μερικοί. ΘΕΛΕΙ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ.!!! Edited August 2, 2016 by roll Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatali22 Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Kb εννοείς!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimtheo Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Μόλις είδα και κατέβασα μία αναβάθμιση εφαρμογής μάλλον της LG θα είναι με το όνομα "ενημέρωση συμβατότητας" μέγεθος 148mb έκδοση 20160722 δεν ξέρω πότε ήρθε γιατί αν και έχω ρύθμιση για έλεγχο κάθε μέρα το σαββατοκύριακο και μέχρι τώρα είχα κλειστό τον συγχρονισμό μήπως παίζει ρόλο. Κέντρο ενημέρωσης .... Ενημέρωση εφαρμογής. Εύχομαι να λύνει κάποια από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν μερικοί. ΘΕΛΕΙ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ.!!! Την έκανα και εγώ, νομίζω ότι δεν υπήρχε αυτή η εφαρμογή.....πρέπει να είναι καινούργιο φρούτο.... Πάντως είναι πολύ μικρή για να λύνει κάποια απο τα προβλήματα... Ισως να τσεκάρει ασυμβατότητες με αφαρμογές και να αποτρέπει την εγκατάσταση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonkalf Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Πηγαινε στις ρυθμισεις εταιρειες δικτυου και κανε αναζητηση χειροκινητα οχι αυτοματα και επελεξε το vodafone LTE η sim σου ειναι νεας τεχνολογιας? και βγαλε και ξαναβαλε τη σιμ Γεια σου, η sim καταρχην είναι νέας τεχνολογίας ναι, 4G. Τον Ιανουάριο την πήρα. Η οποία sim παίζει κανονικά σε άλλη συσκευή.. Και αντίστοιχα δοκίμασα και άλλη sim στο G3 και κάνει τα ίδια.. Το μήνυμα που βγάζει πριν κάνει το restart είναι "sim card removed The mobile network is unavailable. Insert a valid SIM card and restart" Μετά το restart, αν δεν βγάλει πάλι το ίδιο μήνυμα εμφανίζει μήνυμα στο lock screen "Invalid card" ή "No SIM card". Από μια πρόχειρη αναζήτηση που έκανα τώρα.. πρέπει να ναι γνωστό πρόβλημα.. Παράθεση Samsung Omnia - Samsung Galaxy S2 - LG G3 - MS Surface pro 3 - Samsung A5(2016) - Samsung A70 - Galaxy Watch - Galaxy Buds+ - Samsung Galaxy A72 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsatali22 Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Το update τελικα ηταν για την δόνηση,εκει που αλλαζεις πανω στη μπαρα τη κατασταση ηχου οταν μπαίνει στη δόνηση ειναι πιο δυνατή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. August 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2016 Kb εννοείς!!!! Σωστός!!!! ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το update τελικα ηταν για την δόνηση,εκει που αλλαζεις πανω στη μπαρα τη κατασταση ηχου οταν μπαίνει στη δόνηση ειναι πιο δυνατή. Αχα! Να δούμε καμιά αναβάθμιση ασφαλείας από τη LG όσο έχουμε το τηλέφωνο... ...αλλά το βλέπω ζόρικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimtheo Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Το update τελικα ηταν για την δόνηση,εκει που αλλαζεις πανω στη μπαρα τη κατασταση ηχου οταν μπαίνει στη δόνηση ειναι πιο δυνατή. Δεν νομίζω update με όνομα "ενημέρωση συμβατότητας" να αφορά την δόνηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Έκανα το update έκανα αρκετά reset ωστόσο η ( Ενημέρωση συμβατότητας ) παραμένει στο task bar και δεν λέει να φύγει. Τι να πω Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Έκανα το update έκανα αρκετά reset ωστόσο η ( Ενημέρωση συμβατότητας ) παραμένει στο task bar και δεν λέει να φύγει. Τι να πω Αρκετά reset ε! Επανεκκινήσεις έκανες ίσως με μία ή και δεύτερη επιπλέον φύγει η ένδειξη που έχεις. Αν επιμένει κάνε χειροκίνητη έρευνα για ύπαρξη αναβάθμισης λογισμικού και εφαρμογών μπορεί να αφαιρέσει την ένδειξη που έχεις. Αν επιμένει και πάλι κάνε επανεκκίνηση. Με αυτή τη σειρά κάπως έτσι θα προσπαθούσα να επαναφέρω το κινητό με σωστές ενδείξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Αρκετά reset ε! Επανεκκινήσεις έκανες ίσως με μία ή και δεύτερη επιπλέον φύγει η ένδειξη που έχεις. Αν επιμένει κάνε χειροκίνητη έρευνα για ύπαρξη αναβάθμισης λογισμικού και εφαρμογών μπορεί να αφαιρέσει την ένδειξη που έχεις. Αν επιμένει και πάλι κάνε επανεκκίνηση. Με αυτή τη σειρά κάπως έτσι θα προσπαθούσα να επαναφέρω το κινητό με σωστές ενδείξεις. Έχω κανει manual έρευνα για νέο λογισμικό. Και reset εννοώ επανεκκίνηση.. Λάθος η έκφραση μου. Ακόμα και το κινητό μου έκλεισα και το άνοιξα αλλά τίποτα. Το update έγινε σωστά εκανα επανεκκίνηση αλλά παραμενει Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Συμβατοτητα εφαρμογων αφορα η ενημερωση Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimtheo Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Συμβατοτητα εφαρμογων αφορα η ενημερωση Αυτό το είδαμε....το τι κάνει ακριβώς είναι η απορία μας.....:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Αυτό το είδαμε....το τι κάνει ακριβώς είναι η απορία μας.....:rolleyes: Άλλος αντιμετωπίζει πρόβλημα με το να παραμένει στην task bar? Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Προφανως υπαρχουν εφαρμογες που ειχαν θεματα συμβατοτητας(κοληματα κλπ) και τα διορθωνει. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 (edited) Πάντως είναι πολύ μικρή για να λύνει κάποια απο τα προβλήματα... η ιστορία γενικά έχει δείξει ότι το μέγεθος της αναβάθμισης δεν είναι καθόλου ανάλογο με τα προβλήματα που λύνει αυτή και κυρίως με το πόσο σοβαρά προβλήματα λύνει αν έχεις τεράστιες αναβαθμίσεις σημαίνει ή ο,τι αλλάζουν ριζικά πολλά πράγματα και εφαρμογές που στη περίπτωση μας αυτό δε συμβαίνει (αυτό που βλέπουμε τώρα είναι μάλλον η τελευταία εκδοχή του λειτουργικού που θα δούμε από την lg σε αυτή τη συσκευή) ή ότι τα έχουν κάνει τελείως σαλάτα που εκεί μπορεί να βγάλουν ξανά το μέγεθος ενός νέου kdz στη περίπτωσή μας η τελευταία rom δεν είναι τελείως σαλάτα (μην ξεχνάς ότι σχεδόν όλοι την εκθειάζαμε μέχρι να αρχίσουν τα παράξενα) και όσο δουλεύει δουλεύει πολύ καλά , μπορεί απλά να χρειάζεται μερικές γραμμές κώδικα για να διορθωθούν τα bugs το αν αυτή η αναβάθμιση κάνει κάτι τέτοιο μένει να το δούμε εμπειρικά, αφού κανένας δε νομίζω ότι έχει προσδιορίσει τι ακριβώς συμβαίνει Edited August 3, 2016 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Το αστειο ειναι οτι ηρθε και εδω που φοραω κουστομια και ρουτ φυσικα. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Και ξαφνικά το data αρνείται να δουλέψει. Έβγαλα έβαλα τη κάρτα. Restart. Το έκλεισα για πολλή ώρα και το άνοιξα ξανά, έβγαλα και έβαλα τη μπαταρία. Τίποτα. Αν δεν λυθεί, είτε πάει για σέρβις είτε bye bye LG... Live to ride, ride to live Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Έχω κανει manual έρευνα για νέο λογισμικό. Και reset εννοώ επανεκκίνηση.. Λάθος η έκφραση μου. Ακόμα και το κινητό μου έκλεισα και το άνοιξα αλλά τίποτα. Το update έγινε σωστά εκανα επανεκκίνηση αλλά παραμενει Έρευνα και για εφαρμογές ειδικότερα. Μου είχε συμβεί ακριβώς αυτό και παλιότερα δεν θυμάμαι με ποιά εφαρμογή πάει καιρός, ίσως θέλει εκτός από κλείσιμο της συσκευής και αφαίρεση της μπαταρίας του για μισό λεπτό. Κάνε μία προσπάθεια. ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά εγώ στο κινητό κανένα βασικό πρόβλημα εκτός τη διάρκεια της μπαταρίας, βέβαια ούτε root μήτε άλλες περιπετειώδεις παρεμβάσεις έχω κάνει, οθόνη από τις πρώτες σταθερή αξία και κάθε καινούργιο λειτουργικό έχει ομαλότερη αίσθηση έτσι θα έπρεπε να ήταν από την αρχή του. Εγώ βάλει το adskip και το netguard αυτά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margas21 Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Ενώ μ αρέσει τόσο πολύ σαν κινητό ,ενώ δεν είχα σκοπό να διαθέσω τόσα λεφτά σε κινητό, αυτο είχε κάτι που με τράβηξε και το πήρα . Ξαφνικά αυτές τις μέρες μου κάνει κάτι κουλά και δεν πιάνει ιντερνετ με τα δεδομένα! ενώ παίζει να έχω κανονικά ακόμα και φουλ σήμα η ένδειξη για το σήμα του ίντερνετ δεν βγαίνει με τίποτα ( είτε Ε, είτε Η ,είτε και 4G ) Με τις ορέξεις του είναι,μια πιάνει μια δεν πιάνει,αλλα κινητά δίπλα μου πιάνουν αβέρτα 4G και εμένα δεν βγάζει σηματάκι! είμαι στο σαλόνι του σπιτιού μου και μια βγάζει 4G μια δεν βγάζει τίποτα! Τι να το κάνω ρε παιδιά ? βοηθήστε με,είμαι τόσο πικραμένος που δεν ξέρω πως να αντιδράσω. Το ίντερνετ το δουλεύω πολύ στην δουλειά μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. August 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2016 Μία ενημέρωση. Τελικά μετά από 2 reset δούλεψε. Το θεωρώ αδιανόητο να πρέπει να κάνω reset για να δουλεύουν τα data... Κρίμα. Live to ride, ride to live Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts