roll Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Εκανα αναβαθμιση σε 6 μέσω LG PC SUITE πριν από 2 μερες και όλα πηγαν καλα. Είναι πιο γρηγορο. Αυτό που διαπίστωσα είναι ότι πλέον οι φάκελοι με τα προγράμματα στις αρχικες οθονες εχουν ένα μέγεθος και δεν μεγαλώνουν. Χθες βράδυ δεν μπορουσα να μπω στο Internet μεσω wi fi. Εκανα μια επανεκκίνηση και από τοτε το τηλεφωνο εμφανίζει ENA LOOP. Εμφανίζεται το σημα της LG, μετα λεει εγκατασταση εφαρμογων, μετα από λιγο σβήνει και ξανα τα ίδια. Αυτό σταματα μόνο αν βγάλω την μπαταρία. Ξέρει κανεις κάτι;;; Κάτι πήγε στραβά στην αναβάθμιση της συσκευής σου, μπορεί να μην ολοκληρώθηκε σωστά το δεύτερο στάδιο αυτό που περιμένεις να τελειώσουν οι εφαρμογές στο κινητό για να πατήσεις το ok στο παράθυρο του pc suite μια εκδοχή άλλη να διακόπηκε η σύνδεσή κινητού με τον υπολογιστή από κούνημα κακή επαφή κτλ. Αν συνδέσεις το κινητό πάλι με το pc suite ίσως ολοκληρωθεί η αναβάθμιση αλλά μπορεί να το κάνει χειρότερα να το μπρικάρεις, προτείνω να περιμένεις οδηγίες από γνώστες δεν υπάρχει δικαιολογία για πειραματισμούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Αν συνδέσεις το κινητό πάλι με το pc suite ίσως ολοκληρωθεί η αναβάθμιση αλλά μπορεί να το κάνει χειρότερα να το μπρικάρεις, προτείνω να περιμένεις οδηγίες από γνώστες δεν υπάρχει δικαιολογία για πειραματισμούς.Δεν νομιζω να συμβει αυτο.Ισα ισα η ενημερωση με pc suite/flash tool ειναι αυτη που σε επαναφερει απο οποιαδηποτε προβληματικη και μη κατασταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Χρησιμοποιείς το καλώδιο της LG ή κάποιο άλλο, καλύτερα το γνήσιο και να πατάει καλά μέσα στο κινητό. Η μπαταρία φαντάζομαι είναι πάνω από 75% Κάνε και μια επανεκκίνηση του κινητού. Ημουν στην δουλειά και δανείστηκα άλλο καλώδιο,γιατί δεν παίρνω μαζί το δικό μου.Στο σπίτι το βράδυ,που εβαλα το δικό του καλώδιο,μου την έβγαλε την αναβάθμιση και θα την κάνω σήμερα. edit: αυτό τι είναι ρε παιδιά ; Εγκατάσταση και εκτέλεση του Εργαλείου Υποστήριξης LG Mobile-- LGMobileSupportTool-- και χρειάζεται να το κατεβάσω ή όχι; Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Ουσιαστικα ειναι το εργαλειο που φλασαρει.Εγω ανεκαθεν με αυτο επαναφερa τα κινητα μου (LG 4X , G2 , G3) το κακο με αυτο ειναι οτι πρεπει καθε φορα να περιμενεις να κατεβασει εκ νεου την ρομ.Ενδεχεται να εχει συγχωνευτει στο Pc suite πλεον. Η αλλη λυση σχεδον ιδια με το support tool ειναι το flashtool οπου εκει εφοσον εχεις κατεβασει το image της ρομ το φλασαρεις αμεσως και οσες φορες θες χωρις να χανεται το αρχειο της ρομ σε αντιθεση με το support tool. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp78 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Nifros Εκανες hard reset μετα την αναβαθμιση;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Εκανες hard reset μετα την αναβαθμιση;; αν μιλάς για εμένα,σήμερα το βράδυ θα την κάνω την αναβάθμιση...Τώρα για το θέμα που ρωτάς,πρέπει αναγκαστικά να γίνει ή μόνο εφόσον βγάλει πρόβλημα η συσκευή; Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp78 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Μηπως εχει δει κανεις οτι λειπουν οι λειτουργιες χειρονομιες κ κινησεις απο τις ρυθμισεις;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Θεωρητικα επειδη απο εκδοση 5 πας σε 6 , θα ηταν καλυτερα να γινει πληρης επαναφορα.Αν ηταν απο 5.0 σε 5.0.2 τοτε μικρη σημασια θα ειχε κατι τετοιο. ----- προσθήκη μηνύματος 63 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μηπως εχει δει κανεις οτι λειπουν οι λειτουργιες χειρονομιες κ κινησεις απο τις ρυθμισεις;;Χτες εβαλα custom lollipop και δεν μπορω να τσεκαρω εγω αυτο που λες... Παντως ειναι σιγουρο οτι εχουν αφαιρεσει τα μισα εφε ξεκλειδωματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp78 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 αν μιλάς για εμένα,σήμερα το βράδυ θα την κάνω την αναβάθμιση...Τώρα για το θέμα που ρωτάς,πρέπει αναγκαστικά να γίνει ή μόνο εφόσον βγάλει πρόβλημα η συσκευή; Οχι diamantis στον nifros πηγαινε..ξερω οτι πρεπει να γινει επαναφορα οπως κ να χει..δυστυχως γιατι ειναι βαρετο το σεταρισμα.. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θεωρητικα επειδη απο εκδοση 5 πας σε 6 , θα ηταν καλυτερα να γινει πληρης επαναφορα.Αν ηταν απο 5.0 σε 5.0.2 τοτε μικρη σημασια θα ειχε κατι τετοιο. ----- προσθήκη μηνύματος 63 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Χτες εβαλα custom lollipop και δεν μπορω να τσεκαρω εγω αυτο που λες... Παντως ειναι σιγουρο οτι εχουν αφαιρεσει τα μισα εφε ξεκλειδωματος. Ησουν 6.0 κ γυρισες στην 5.0;;γιατι ετσι;; ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μηπως ξερει καποιος που υπαρχει η λειτουργια με την κινηση παλαμης που αλλαζει σελιδες στο ιντερνετ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Ησουν 6.0 κ γυρισες στην 5.0;;γιατι ετσι;;Πρωτα απο ολα ηθελα να διαπιστωσω την διαφορα ταχυτητας και ομαλοτητας που εχει παραπανω η 6...Ειχα custom 6 και δεν εχω δει καμια διαφορα μεχρι στιγμης , ηθελα να δω επισης τελικα ποσο ελφαρυτερη η βαρυτερη ειναι η 6 απεναντι στην 5.Το αποτελεσμα μεχρι στιγμης ειναι μακραν υπερ της 5 .Με stripping απο εμενα σε αυτα που αναφερω εδω εφτασα να εχω γυρω στο 1gb-1.1gb ram αντιστοιχα στην 5 εχω 1.4-1.5 ολα αυτα εχοντας μεσα τις ιδιες εφαρμογες εγκατεστημενες και με ιδιες ρυθμισεις (nova launcher , tinfoil (NO facebook+messenger , κλπ) συν οτι ποτε δεν εχω δει τετοια στατιστικα υπο οποιεσδηποτε συνθηκες. http://i1287.photobucket.com/albums/a638/Leolipop/my%20phone/th_Screenshot_2016-04-08-09-27-58_zpsdpnnc7tc.png http://i1287.photobucket.com/albums/a638/Leolipop/my%20phone/th_Screenshot_2016-04-08-09-28-10_zpsljayrqc6.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 (edited) όταν είμαι στο ίντερνετ chrome και κατεβάζω σελίδες πέφτει η απόδοση της μπαταρίας περίπου 1% κάθε 2 λεπτά? Edited April 8, 2016 by gsserv10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Δεν σε καταλαβα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest YiorgosA Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Sorry ρε παιδιά που ξαναρωτάω τα ίδια, αλλά το μόνο που βρίσκω να κατεβάσω είναι firmware με την παλιότερη έκδοση 5 Μπορεί καποιος να δώσει ένα λινκ να κατεβάσω το 6 kdz? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp78 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Πρωτα απο ολα ηθελα να διαπιστωσω την διαφορα ταχυτητας και ομαλοτητας που εχει παραπανω η 6...Ειχα custom 6 και δεν εχω δει καμια διαφορα μεχρι στιγμης , ηθελα να δω επισης τελικα ποσο ελφαρυτερη η βαρυτερη ειναι η 6 απεναντι στην 5.Το αποτελεσμα μεχρι στιγμης ειναι μακραν υπερ της 5 .Με stripping απο εμενα σε αυτα που αναφερω εδω εφτασα να εχω γυρω στο 1gb-1.1gb ram αντιστοιχα στην 5 εχω 1.4-1.5 ολα αυτα εχοντας μεσα τις ιδιες εφαρμογες εγκατεστημενες και με ιδιες ρυθμισεις (nova launcher , tinfoil (NO facebook+messenger , κλπ) συν οτι ποτε δεν εχω δει τετοια στατιστικα υπο οποιεσδηποτε συνθηκες. Δεν ξερω γιατι το λες αυτο;;εγω την 6.0 την βλεπω πολυ πιο γρηγορη..μηπως δεν εκανες επαναφορα να στρωσει;; http://i1287.photobucket.com/albums/a638/Leolipop/my%20phone/th_Screenshot_2016-04-08-09-27-58_zpsdpnnc7tc.png http://i1287.photobucket.com/albums/a638/Leolipop/my%20phone/th_Screenshot_2016-04-08-09-28-10_zpsljayrqc6.png[/iM ----- προσθήκη μηνύματος 92 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πρωτα απο ολα ηθελα να διαπιστωσω την διαφορα ταχυτητας και ομαλοτητας που εχει παραπανω η 6...Ειχα custom 6 και δεν εχω δει καμια διαφορα μεχρι στιγμης , ηθελα να δω επισης τελικα ποσο ελφαρυτερη η βαρυτερη ειναι η 6 απεναντι στην 5.Το αποτελεσμα μεχρι στιγμης ειναι μακραν υπερ της 5 .Με stripping απο εμενα σε αυτα που αναφερω εδω εφτασα να εχω γυρω στο 1gb-1.1gb ram αντιστοιχα στην 5 εχω 1.4-1.5 ολα αυτα εχοντας μεσα τις ιδιες εφαρμογες εγκατεστημενες και με ιδιες ρυθμισεις (nova launcher , tinfoil (NO facebook+messenger , κλπ) συν οτι ποτε δεν εχω δει τετοια στατιστικα υπο οποιεσδηποτε συνθηκες. http://i1287.photobucket.com/albums/a638/Leolipop/my%20phone/th_Screenshot_2016-04-08-09-27-58_zpsdpnnc7tc.png http://i1287.photobucket.com/albums/a638/Leolipop/my%20phone/th_Screenshot_2016-04-08-09-28-10_zpsljayrqc6.png Δεν ξερω γιατι το λες αυτο..μηπως δεν εκανες επαναφορα να στρωσει;;εγω την βλεπω αισθητα πιο γρηγορη την 6.0.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 (edited) Δεν ξερω γιατι το λες αυτο;;εγω την 6.0 την βλεπω πολυ πιο γρηγορη..μηπως δεν εκανες επαναφορα να στρωσει;;Tι επαναφορα ....3 φορες εκανα μεσω twrp wipe (system, cache ,dalvik) διαδοχικα. Δεν ειπα οτι ηταν αργη η 6 αλλα δεν βλεπω να ειναι τοσο πιο σβελτη απο την 5.Επισης να υποθεσω οτι εχεις στοκ ρομ αμονταριστη ; Το λεω γιατι ετσι σε εσενα που τρεχει η συσκευη μεχρι τα 2,5ghz ισως να φαινεται η διαφορα , σε εμενα που τρεχω στα 1.7 και μου ειναι υπεραρκετο αυτο , δεν φαινεται :) Edited April 8, 2016 by Leolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Δεν σε καταλαβα.... όταν είμαι στο ίντερνετ chrome και κατεβάζω σελίδες πέφτει η απόδοση της μπαταρίας περίπου 1% κάθε 2 λεπτά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp78 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Tι επαναφορα ....3 φορες εκανα μεσω twrp wipe (system, cache ,dalvik) διαδοχικα. Δεν ειπα οτι ηταν αργη η 6 αλλα δεν βλεπω να ειναι τοσο πιο σβελτη απο την 5. Ο.κ.φαινεσαι παλιος αρα εχεις εμπειρια κατι ξερεις για να τα λες.ειναι ευκολο να γραψεις πως εβαλες την λολιποπ ξανα μηπως το δοκιμασω στο μελλον κ γω;; ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καποιος που ξερει που βρισκω τις χειρονομιες,κινησεις,κινηση παλαμης πανω απο την οθονη..κ.τ.λ.. οπως στην 5.0;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Μηπως εχει δει κανεις οτι λειπουν οι λειτουργιες χειρονομιες κ κινησεις απο τις ρυθμισεις;; Δεν ξέρω ακριβώς τι εννοείς, κάτι υπάρχει στο Προσβασιμότητα Κινητικότητα και γνώση Touch assistant Ελπίζω να είσαι τυχερός! ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ουσιαστικα ειναι το εργαλειο που φλασαρει.Εγω ανεκαθεν με αυτο επαναφερa τα κινητα μου (LG 4X , G2 , G3) το κακο με αυτο ειναι οτι πρεπει καθε φορα να περιμενεις να κατεβασει εκ νεου την ρομ.Ενδεχεται να εχει συγχωνευτει στο Pc suite πλεον. Η αλλη λυση σχεδον ιδια με το support tool ειναι το flashtool οπου εκει εφοσον εχεις κατεβασει το image της ρομ το φλασαρεις αμεσως και οσες φορες θες χωρις να χανεται το αρχειο της ρομ σε αντιθεση με το support tool. Ποιά είναι η σωστή μέθοδος για καθαρή εγκατάσταση; Μετά από αυτή θα παίρνει κανονικά τα οποία updates το κινητό αυτά τα μικρά μέσω ota που διορθώνουν security bugs; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp78 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Δεν ξέρω ακριβώς τι εννοείς, κάτι υπάρχει στο Προσβασιμότητα Κινητικότητα και γνώση Touch assistant Ελπίζω να είσαι τυχερός! Στην 5.0 υπηρχε στις ρυθμισεις κινησεις κ χειρονομιες για να ενεργοποιεις λειτουργια να αλλαζεις σελιδες κουνωντας την παλαμη πανω απο την οθονη χωρις να την ακουμπας..τι να πω;;αντι για καλυτερα καθε αναβαθμιση γινεται κ χειροτερη κ ελλειπης.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Στην 5.0 υπηρχε στις ρυθμισεις κινησεις κ χειρονομιες για να ενεργοποιεις λειτουργια να αλλαζεις σελιδες κουνωντας την παλαμη πανω απο την οθονη χωρις να την ακουμπας..τι να πω;;αντι για καλυτερα καθε αναβαθμιση γινεται κ χειροτερη κ ελλειπης.. Πολλά έχουν αλλάξει θέση, εγώ δε το χρησιμοποιούσα αυτό που θέλεις, μόνο αυτό της αυτόματης απάντησης με το τηλέφωνο στο αυτί έχω και την διακοπή μικροφώνου όταν γυρίσω τούμπα το κινητό σε συνομιλία ίσως και μερικά ακόμα που τα ξεχνώ τώρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 (edited) όταν είμαι στο ίντερνετ chrome και κατεβάζω σελίδες πέφτει η απόδοση της μπαταρίας περίπου 1% κάθε 2 λεπτά?Σου πεφτει ετσι οπως αναφερεις η μπαταρια ;Λογικο ειναι υποθετω αναλογως και ρυθμισης φωτεινοτητας κυριως αλλα και εφαρμογων παρασκηνιου. Ο.κ.φαινεσαι παλιος αρα εχεις εμπειρια κατι ξερεις για να τα λες.ειναι ευκολο να γραψεις πως εβαλες την λολιποπ ξανα μηπως το δοκιμασω στο μελλον κ γω;;Υποψη , μιλαω για custom εκδοσεις και η διαδικασια ηταν η κλασσικη , αφου κρατησα backup της στημενης fulmics , εκανα ολα τα wipes και περασα μεσω twrp την Τi-X η οποια ειναι φρεσκαρισμενη cloudy αφου σταματησε ο ιδιος να ασχολειται με την 5αρα. Ποιά είναι η σωστή μέθοδος για καθαρή εγκατάσταση; Μετά από αυτή θα παίρνει κανονικά τα οποία updates το κινητό αυτά τα μικρά μέσω ota που διορθώνουν security bugs;Διαλεγεις και παιρνεις , και οι 2 σωστες ειναι.Το flashtool σου δινει και επιλογες για να σου επαναφερει πληρως την συσκευη , κανει δηλαδη factory reset.Το support tool η το Pcsuite φλασαρουν μονο το system partition χωρις να πειραζουν τα δεδομενα σου.Φυσικα το τηλεφωνο και στις 2 περιπτωσεις ειναι εργοστασιακο και θα λαμβανει οποιαδηποτε επισημη ενημερωση βγει. Edited April 8, 2016 by Leolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kp78 Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Πολλά έχουν αλλάξει θέση, εγώ δε το χρησιμοποιούσα αυτό που θέλεις, μόνο αυτό της αυτόματης απάντησης με το τηλέφωνο στο αυτί έχω και την διακοπή μικροφώνου όταν γυρίσω τούμπα το κινητό σε συνομιλία ίσως και μερικά ακόμα που τα ξεχνώ τώρα! Ναι αυτα τα βρηκα.ειναι στις ρυθμισεις κλησεων.τα αλλα δεν βρισκω κ φοβαμαι πως αφαιρεθηκαν..αυτο που ανεφερε ο nifros οτι δεν μεγαλωνουν τα εικονιδια στην αρχικη οθονη τι εννοει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Πάντως αυτό το doze με τη μπαταρία δούλεμα το κατάλαβα χειρότερη μας βγήκε. Τόσα άρθρα τόσο διάβασμα καμία ουσιαστική βελτίωση. Αν σε εξαιρετικές περιπτώσεις υπάρχει μικρή διαφορά λόγω χρήσης, μηδέν για τη μεγάλη πλειονότητα των χρηστών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 (edited) Πάντως αυτό το doze με τη μπαταρία δούλεμα το κατάλαβα χειρότερη μας βγήκε. Τόσα άρθρα τόσο διάβασμα καμία ουσιαστική βελτίωση. Αν σε εξαιρετικές περιπτώσεις υπάρχει μικρή διαφορά λόγω χρήσης, μηδέν για τη μεγάλη πλειονότητα των χρηστών.Oπως το λες....προσωπικα δεν ειδα καμια διαφορα και παντα προτιμω την δουλεια του greenify donate.Ξερω να το δουλευω τοσο καιρο και δεν το αλλαζω. Αν καταλαβα καλα αυτο συμβαλει στην διαχειριση μπαταριας οταν ειναι σε αναμονη ; Γιατι κατι τετοιο ποτε δε με απασχολησε οταν πεφτει 1-2 % ανα 12ωρο.Εκει στη google μπορουν να κανουν κατι να υπαρχει μεγαλυτερη αποδοση στη χρηση και να μην ψαχνομαστε ολοι μαζι και ο καθενας ξεχωριστα πως μπορουμε να το κανουμε αυτο ;; Edited April 8, 2016 by Leolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roll Δημ. April 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2016 Ναι αυτα τα βρηκα.ειναι στις ρυθμισεις κλησεων.τα αλλα δεν βρισκω κ φοβαμαι πως αφαιρεθηκαν..αυτο που ανεφερε ο nifros οτι δεν μεγαλωνουν τα εικονιδια στην αρχικη οθονη τι εννοει;; Το πιθανότερο είναι να εννοεί την επιλογή του αριθμού εικονιδίων ανά γραμμή ή και σειρών αλλά αυτό υπάρχει στον Google now launcher, δεν θυμάμαι για της LG κάτι αντίστοιχο αν υπήρχε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts