aptaliko Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Χθες το πρωί έκανα επώνυμη καταγγελία στην προστασία καταναλωτή και μου είπαν ότι θα επικοινωνήσουν μαζί τους και θα κυνηγήσουν νομικά το θέμα.Λες να δρασανε τόσο γρήγορα. Πολύ πιθανον. Οπως εισαι θα υπαρχουν και αλλοι που δεν μπαινουν καν εδω μεσα και εχουν κανει καποια καταγγελια οποτε καταλαβαν οτι δεν τους παιρνει αλλο. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Χθες το πρωί έκανα επώνυμη καταγγελία στην προστασία καταναλωτή και μου είπαν ότι θα επικοινωνήσουν μαζί τους και θα κυνηγήσουν νομικά το θέμα.Λες να δρασανε τόσο γρήγορα. Τι να σου πω; Μακάρι. Είναι πολύ πιθανό να έγιναν και άλλες καταγγελίες. Σημασία έχει το αποτέλεσμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 "Μπραβο" την LG Hellas για το αυτονόητο... :dash: Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι αποτέλεσμα της καταγγελίας. Δεν δρουν δυστυχώς τόσο γρήγορα Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Το θέμα είναι ότι σαν καταναλωτές πρέπει να μάθουμε να απαιτούμε και όχι να δεχόμαστε ότι μας λέει κάθε εταιρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Κανένα κατάστημα που να πουλάει γνήσια quick circle case γνωρίζεται; δεν μπορώ να βρω πουθενά Εγώ την πήρα από Πλαίσιο. Αν και πολύ εντυπωσιακή δυστυχώς λόγω του double tap πολύ εύκολα ενεργοποιείται η οθόνη αν το έχεις σε τσέπη με αποτέλεσμα να ξεκινά να παίζει μουσική ή να τραβάει φωτό από μόνο του...:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Εγώ την πήρα από Πλαίσιο. Αν και πολύ εντυπωσιακή δυστυχώς λόγω του double tap πολύ εύκολα ενεργοποιείται η οθόνη αν το έχεις σε τσέπη με αποτέλεσμα να ξεκινά να παίζει μουσική ή να τραβάει φωτό από μόνο του...:lol: Δυστυχώς όμως δεν έχει την χρυσή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Δυστυχώς όμως δεν έχει την χρυσή Ναι. Μαύρη και άσπρη μόνο από ότι είδα. Πρέπει να βγάλεις το πίσω καπάκι για να μπει. Οπότε δεν προσθέτει πολύ όγκο. Και φυσικά υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 (edited) Καλησπέρα σας Σήμερα παρατήρησα ένα "κουφό" συμβάν, το οποίο δεν ξέρω αν θα αποβεί κάποια στιγμή "πρόβλημα"... Ειδικότερα, στη συσκευή έχω περάσει την MicroSD 64GB Kingston που είχα στο Note3. Η εν λόγω κάρτα είχε μέσα 6 folders (πλην των system/hidden), τα παρακάτω: Music, Apps, Photos, Videos, Documents, Download και προφανώς κάθε ένα εξ αυτών κάποια subfolders. Συμβαίνει λοιπόν το εξής κουφό (και μόνο στο Photos folder): αν πάω να αντιγράψω από το PC ένα αρχείο εικόνας στο folder "Photos", ναι μεν το περνάει αλλά με δική του πρωτοβουλία δημιουργεί ένα "dummy" folder/album με το ίδιο όνομα και το περνάει εκεί (!!!) και όχι στο υπάρχον (παλιό) folder. Για να γίνω πιο κατανοητός, έχω ένα folder Photos (το παλιό) με 1600+ photos και τα 5 νέα wallpapers που πέρασα εχθές δημιούργησαν άλλο ένα album (με το ίδιο όνομα) και οι 2 που πέρασα σήμερα άλλο ένα ίδιο albums!!! Ήδη, έχω 3 albums στην Gallery με το ίδιο όνομα ("Wallpapers"). Παράλληλα, δεν μπορώ να κάνω copy ή cut/paste τις photos από το ένα album στο άλλο, αφού (λογικά?) μου λέει ότι "προέλευση και προορισμός είναι το ίδιο folder!" Προσοχή τώρα: τα πολλαπλά albums τα βλέπω στο Gallery App και ΟΧΙ στον file explorer όπου βλέπω μόνο το παλιό... πόσο πιο τρελό δηλαδή??? Δοκίμασα να καθαρίσω την cache της εφαρμογής, να περάσω 3rd party gallery, να κάνω reboot, να βγάλω και να ξαναβάλω τον driver, μήπως εκείνος δημιουργούσε κάποιο conflict, να κάνω format στο κινητό την κάρτα και ξαναπέρασμα των αρχείων (μήπως είχε κάποιο error), όλα εν ματαίω.... Αναρωτιέμαι αν θα μπορούσα άραγε να την φορμάρω στα 64GB από το PC (με card reader) σε κάποιο file system ώστε μετά να την βλέπει ΚΑΙ η συσκευή σωστά? Μήπως καμία άλλη ιδέα από κάποιον πιο ειδήμονα φίλο...? Ευχαριστώ... Edit: Όλα δείχνουν ότι δεν είναι θέμα συσκευής αυστηρά, αλλά μάλλον permissions ή/και προβληματικής κάρτας. Πχ. έκανα μία δοκιμή με τον Διαχειριστή Αρχείων και με έκπληξη συνειδητοποίησα ότι δεν βλέπει καν την εξωτερική κάρτα! Από την άλλη, ο ES File Manager, την βλέπει αλλά μέσα στα εν λόγω folders βλέπει... μόνο τα 2 αρχεία που αντέγραψα σήμερα. Πάω ολοταχώς για νέα κάρτα... Edited July 25, 2014 by costasp Δοκιμές με File Managers Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Πάντως με 10eη αλήθεια είναι πως έχω βελτίωση περίπου 30-40 λεπτά στην μπαταρία σε κύκλο ημέρας. Απο προχθές που ήρθε το παρατηρω Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 (edited) Καλησπερα.Καινουργιος κατοχος LG G3 32GB εδω και 8 ωρες μπορω να πω απλα οτι η συσκευη ειναι καταπληκτικη να επισημανω οτι προερχομαι απο LG G2 και δεν εχω μετοχες της LG.Δεν μπορω να καταλαβω πως μερικοι εδω μεσα γραφουν αρκετες αναληθειες χωρις καν να εχουν την συσκευη στα χερια τους.Για κακη μου τυχη διαβαζω το topic απο την αρχη και υπηρχαν παρα πολλες φορες που μπαινovτας να διαβασω σχολια καθημερινα μου αλλαζε αυτοματος η γνωμη για την συσκευη ενω απο μεσα μου ηθελα εδω και καιρο να την αγορασω.Για να μην τα πολυ λεω αν καποιος θελει να προχωρησει στην αγορα του LG G3 καλο ειναι να παει σε ενα καταστημα και να το δουλεψει οσο ποιο πολυ μπορει γιατι μονο ετσι θα καταλαβει αν αξιζει η οχι.Τωρα του τυπου ασχολουμαι με smartphones μια 10ετια η εχω δει στο youtube 15.000 reviews ειναι να ειχαμε να λεγαμε.Αυτα τα λιγα. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάντως με 10eη αλήθεια είναι πως έχω βελτίωση περίπου 30-40 λεπτά στην μπαταρία σε κύκλο ημέρας. Απο προχθές που ήρθε το παρατηρω Καλησπερα.Τετοια να ακουω.Eννοεις για 30-40λεπτα ανοιχτης οθονης; Edited July 25, 2014 by Rospy7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Το prime έχει γίνει διαθέσιμο για παραγγελία σε κάποιο μαγαζί του εξωτερικού όπως 28mobile? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Το prime έχει γίνει διαθέσιμο για παραγγελία σε κάποιο μαγαζί του εξωτερικού όπως 28mobile? http://www.ebay.co.uk/itm/LG-G3-PRIME-Cat6-F460-PHONE-UNLOCKED-55SNAPDRAGON-805Adreno-42013MP3GB-/131250462244#ht_9886wt_815 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 http://www.ebay.co.uk/itm/LG-G3-PRIME-Cat6-F460-PHONE-UNLOCKED-55SNAPDRAGON-805Adreno-42013MP3GB-/131250462244#ht_9886wt_815 Σ' ευχαριστώ αν και δεν μου ανοίγει τη σελίδα στο κινητό και δεν έχω πρόσβαση σε pc. Έτσι κι αλλιώς όμως δεν σκοπεύω να το πάρω από ebay. Περιμένω να το βγάλει το 28mobile και βλέπουμε. Δεν έχω ψαχτει γενικά για τέτοια αγορά και δεν γνωρίζω κάποιο άλλο αντίστοιχο αξιόπιστο site. Btw, πότε θα φτιαχτεί ένα thread με ξεχωριστά θέματα για κάθε κατηγορία για το g3? Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έχει γίνει ακόμα για μια τέτοια ναυαρχίδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsad Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Ίσως γιατί το 1/3 ήταν off topic, το 1/3 προτροπές να μην το πάρουμε και μόλις 1/3 σχετικό με το G3; Μακάρι να γινει κατηγορία θεμάτων αν και λυπάμαι όσους καθαρίσουν το νήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Καλησπερα.Καινουργιος κατοχος LG G3 32GB εδω και 8 ωρες μπορω να πω απλα οτι η συσκευη ειναι καταπληκτικη να επισημανω οτι προερχομαι απο LG G2 και δεν εχω μετοχες της LG.Δεν μπορω να καταλαβω πως μερικοι εδω μεσα γραφουν αρκετες αναληθειες χωρις καν να εχουν την συσκευη στα χερια τους.Για κακη μου τυχη διαβαζω το topic απο την αρχη και υπηρχαν παρα πολλες φορες που μπαινovτας να διαβασω σχολια καθημερινα μου αλλαζε αυτοματος η γνωμη για την συσκευη ενω απο μεσα μου ηθελα εδω και καιρο να την αγορασω.Για να μην τα πολυ λεω αν καποιος θελει να προχωρησει στην αγορα του LG G3 καλο ειναι να παει σε ενα καταστημα και να το δουλεψει οσο ποιο πολυ μπορει γιατι μονο ετσι θα καταλαβει αν αξιζει η οχι.Τωρα του τυπου ασχολουμαι με smartphones μια 10ετια η εχω δει στο youtube 15.000 reviews ειναι να ειχαμε να λεγαμε.Αυτα τα λιγα. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπερα.Τετοια να ακουω.Eννοεις για 30-40λεπτα ανοιχτης οθονης; Ναι...Φτάνω άνετα πλέον τις 5 ώρες οθόνη στην ημέρα με μικτή χρήση 3g and WiFi Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WolfRathmA Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Μια ερώτηση βρε παιδιά αν ξέρει κάποιος. Το McAfee μπορεί να γίνει απεγκατάσταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Πρέπει πρώτα ρουτ και μετά Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Ε το βράδυ τη πέφτει κι αυτό για ύπνο :lol: Πέραν της πλάκας αυτό το θέμα υπάρχει σε ολους. Η το υπομενεις και περιμένεις update δεδομένου οτι ειναι sw θέμα η το γυρνάς και παίρνεις τα λεφτά σου πίσω.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Αμ είναι δυνατόν. Άλλο πάλι κ τούτο.. Δεν το είχα πάρει χαμπάρι αυτό το πρόβλημα. Και αν έχεις τη συσκευή που κλείνει χάνεις κ την αφύπνιση, σωστά; Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Αμ είναι δυνατόν. Άλλο πάλι κ τούτο.. Δεν το είχα πάρει χαμπάρι αυτό το πρόβλημα. Και αν έχεις τη συσκευή που κλείνει χάνεις κ την αφύπνιση, σωστά; Ερώτηση... Εκεί που έχεις τη συσκευή έχεις ασθενές σήμα δικτύου? Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Δεν είμαι κάτοχος. Αλλά υποψήφιος.. ;) βγάλτε ένα φιξ να φύγουμε με τα μπούνια για αγορά ρε Lg. Κάθε μέρα διαβάζω κ ένα νέο πρόβλημα :( Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macmin Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Εχει full σημα κανονικα το εκανα επανεκινηση σημερα και hard reset δεν εβαλα καμια εφαρμογη και περιμενω να δω πως θα παει αλλα εμενα το κανει το βραδυ πιστευω οτι θεμα sw μειωνει την καταναλωση για οικονομια μπαταρις και σβηνει να το αλλαξω δεν ξερω το αλλο που θα παρω τι θαβρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Δεν είμαι κάτοχος. Αλλά υποψήφιος.. ;) βγάλτε ένα φιξ να φύγουμε με τα μπούνια για αγορά ρε Lg. Κάθε μέρα διαβάζω κ ένα νέο πρόβλημα :( Υπάρχουν και αλλες αξιόλογες συσκευές χωρίς θέματα μάλιστα. Τι σκας. Αν αντέγραφαν το τμήμα ντιζάιν της lg και τα υπολοιπα τμήματα που αφορούν σε όλο το υπόλοιπο κομμάτι της συςκευης θα ηταν το κορυφαίο κινητο,αλλα κλασική lg βγάζει μονη της τα ματια της. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. July 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2014 Υπάρχουν και αλλες αξιόλογες συσκευές χωρίς θέματα μάλιστα. Τι σκας. Αν αντέγραφαν το τμήμα ντιζάιν της lg και τα υπολοιπα τμήματα που αφορούν σε όλο το υπόλοιπο κομμάτι της συςκευης θα ηταν το κορυφαίο κινητο,αλλα κλασική lg βγάζει μονη της τα ματια της. θα συμφωνησω με τον alex.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts