GUZGUN Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Αν κατάλαβα καλά, αυτό θες: Ρυθμίσεις > Προβολή > Σύνθετες ρυθμίσεις > Πλήκτρα αφής αρχικής οθόνης > Απόκρυψη πλήκτρων αρχικής οθόνης. Στην ΜΜ δυστυχώς δεν βρίσκω κάτι τέτοιο. Που έχει φακό;;;; Εκτός αν μιλάς για την MM... Ναι για MM μιλούσα. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimi_Gr Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Στην ΜΜ δυστυχώς δεν βρίσκω κάτι τέτοιο. Δηλαδή θα το χάσουμε κι αυτό; Λένε ότι μαζί με την ΜΜ παίρνουμε και το UX του G4. Και ότι έχει αρκετές βελτιώσεις στην εμπειρία χρήσης έναντι του G3. Ίσως να το θυσίασαν για χάρη του smoothness. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 ΜΜ έχω στο δικό μου την Πολωνική και υπάρχει κανονικά ως λειτουργία. Γιατί δεν την βρίσκεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 ΜΜ έχω στο δικό μου την Πολωνική και υπάρχει κανονικά ως λειτουργία. Γιατί δεν την βρίσκεις; ρυθμίσεις --> προβολή --> Πλήκτρα ... --> απόκρυψη πλήκτρων ... υπάρχει αλλά μόνο για τις εφαρμογές. Για την αρχική οθόνη δεν έχει τίποτα. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_bscs Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Παιδιά πως θα συμπιέσω ένα βίντεο από το g3 και να το φτάσω από 455 mb σε 99 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrsiri Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Σε σχέση με MM. Εγώ έκανα factory reset από Twrp και στη συνέχεια επανέφερα μάλιστα όλες τις εφαρμογές μου από Titanium (εκτός από τις System φυσικα) . Με βάση και προηγούμενες εμπειρίες μου ήμουν βεβαίως ότι τα πράγματα κάπου θα στραβωσουν. Αντιθέτως, η ΜΜ ξεπέρασε κάθε μου προσδοκία! Σημαντικά βελτιωμένη μπαταρία, πολύ πιο smooth, νέες χρήσιμες λειτουργίες και σχεδόν κανένα πρόβλημα! Τα περισσότερα επίσης από τα Xposed Modules λειτουργούν μια χαρά (απαιτούνται κάποια έξτρα φλασαρισματα για να το εξασφαλισετε αυτό, υπάρχουν καλές οδηγίες στο νήμα με τις τροποποιησεις). Λίγη προσοχή μόνο με τα App permissions αν κάνετε restore από το Titanium. Θα πρέπει να τα ενεργοποίησετε όλα μετά το restore από τις σχετικές ρυθμίσεις στο Settings-apps για να μην έχετε μικροπροβληματα από εδώ και από εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxmouts Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Εφραμογη/widget για φακο δεν εχει βαλει η lg ή εγω δεν το βρισκω?Και αν οχι τι προτείνετε?? Αυτή την εφαρμογή έχω για φακό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devuni.flashlight , γιατί έχει widget με διαστάσεις 1χ1 δηλαδή είναι σαν τα υπόλοιπα εικονίδια και επιπλέον το widget όταν το πατάς, ο φακός ανοίγει αμέσως χωρίς να ανοίξει η εφαρμογή και μπορείς να έχεις την οθόνη του κινητού απενεργοποιημένη και ο φακός να δουλεύει ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kail Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Εφραμογη/widget για φακο δεν εχει βαλει η lg ή εγω δεν το βρισκω?Και αν οχι τι προτείνετε?? Quik Torch λέγεται :D Το βρίσκεις στις εφαρμογές και μπορεί να μπει στις εφαρμογές Qslide για να το έχεις εύκαιρο ποιό γρήγορα. Παράθεση http://img19.imageshack.us/img19/126/nokialumia710.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxmouts Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Quik Torch λέγεται :D Το βρίσκεις στις εφαρμογές και μπορεί να μπει στις εφαρμογές Qslide για να το έχεις εύκαιρο ποιό γρήγορα. Την δοκίμασα την εφαρμογή με το Qslide που λες, αλλά όταν πας να το ενεργοποιήσεις από εκεί σου εμφανίζει ένα παράθυρο στο οποίο πρέπει να ξανά πατήσεις για να ενεργοποιήσεις τον φακό, ενώ σε αυτό που λέω εγώ τον ενεργοποιεί αμέσως. Τώρα, τι να πω, ότι βολεύει τον καθένα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kail Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Την δοκίμασα την εφαρμογή με το Qslide που λες, αλλά όταν πας να το ενεργοποιήσεις από εκεί σου εμφανίζει ένα παράθυρο στο οποίο πρέπει να ξανά πατήσεις για να ενεργοποιήσεις τον φακό, ενώ σε αυτό που λέω εγώ τον ενεργοποιεί αμέσως. Τώρα, τι να πω, ότι βολεύει τον καθένα.. Ναι έτσι είναι . :rolleyes: Εγώ το ανάφερα γιατί είδα ότι έψαχναν και δεν έβρισκαν την εφαρμογή. Παράθεση http://img19.imageshack.us/img19/126/nokialumia710.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maggos Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Ξερει κανένας ποτε θα παρουμε την ΜΜ official μεσω OTA? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxmouts Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Ξερει κανένας ποτε θα παρουμε την ΜΜ official μεσω OTA? Η ημερομηνία διαφέρει από χώρα σε χώρα. Προς το παρόν μόνο τα κινητά από Πολωνία έχουν πάρει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvazar21 Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Ρε παιδια επειδη εχω διαβασει το θέμα απο την αρχή αλλα έχω καταμπερδευτει τελικα αξιζει τωρα να παρω G3 η ουτε καν?? Αν εχει lag δεν το θέλω καθόλου...τωρα η μπαταρία οκ δεν με απασχολει και πολυ....καμια απάντηση απο κάποιον που το έχει αγοράσει πρόσφατα χωρις custom rom κτλ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Εξαρτάται πως το βλέπει και τι ζητά ο καθένας...ερχόμενος από g2 δεν μου φάνηκε αργό...Οκ σε υψηλή φωτεινότητα πιθανόν να σου κάνει κανά σκαλάκι καμιά φορά,όλες όμως οι μετακινήσεις στις εφαρμογές,ταχύτητα στο ιντερνετ είναι γρήγορο.Το βασικό μειονέκτημα των σημερινών συσκευών g3 32 είναι τα πάνελ όσον αφορά το λευκό τους και την φωτεινότητά τους...υπάρχουν όμως τρόποι "διόρθωσης" έχει αναφερθεί πολλές φορές παλιότερα και τελευταία...στα 270 κάτι ευρώ το θεωρώ εξαιρετική πρόταση,διαφορετικά πας για Lg g4 με λιγότερα από 90-80 ευρώ επίσης ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ πρόταση πια.... το 16αρι g3 δεν το έχω δουλέψει οπότε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ...kai να συμπληρώσω ότι όπως γράφουν τα περισσότερα παιδιά εδώ μέσα ,πως με την 6 ΜΜ το κινητό μεταμορφώνεται φυσικά κατά πολύ προς το καλύτερο εφόσον δεν θες λέμε να ξεπεράσεις το ψυχολογικό όριο των 300 ευρώ για κινητό...λογικά και για το 16αρι τα ίδια θα ισχύουν με την ΜΜ. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimi_Gr Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Ρε παιδια επειδη εχω διαβασει το θέμα απο την αρχή αλλα έχω καταμπερδευτει τελικα αξιζει τωρα να παρω G3 η ουτε καν?? Αν εχει lag δεν το θέλω καθόλου...τωρα η μπαταρία οκ δεν με απασχολει και πολυ....καμια απάντηση απο κάποιον που το έχει αγοράσει πρόσφατα χωρις custom rom κτλ??? Στα χρήματα που το βρίσκεις τώρα αξίζει. Είναι από τα καλύτερα. Πάρε το. Ανεπιφύλακτα. Αυτό με τα 3gb ram και 32gb rom. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας με αυτά που διαβάζεις εδώ. Είναι η φύση των φόρουμ τέτοια. Να ασχολούμαστε με την λεπτομέρεια της λεπτομέρειας. Και να λύνουμε όλες τις απορίες μας μέσα από την συζήτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis1971 Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Ρε παιδια επειδη εχω διαβασει το θέμα απο την αρχή αλλα έχω καταμπερδευτει τελικα αξιζει τωρα να παρω G3 η ουτε καν?? Αν εχει lag δεν το θέλω καθόλου...τωρα η μπαταρία οκ δεν με απασχολει και πολυ....καμια απάντηση απο κάποιον που το έχει αγοράσει πρόσφατα χωρις custom rom κτλ??? Εγώ έχω το 16αρι με ΜΜ επάνω αλλά ένα μικρό λαγκ το είχε οπότε έβαλα νοβα και τώρα πάει μια χαρά. Αυτό που έκανα εγώ προερχόμενος από g2 είναι ότι αγόρασα το g3 μεταχειρισμενο γνωρίζοντας τι πρόβληματα είχε και φυσικά είμαι σε αναμονή για το 5αρι. Στην τιμή του τώρα είναι πολυ καλό. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxmouts Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Ρε παιδια επειδη εχω διαβασει το θέμα απο την αρχή αλλα έχω καταμπερδευτει τελικα αξιζει τωρα να παρω G3 η ουτε καν?? Αν εχει lag δεν το θέλω καθόλου...τωρα η μπαταρία οκ δεν με απασχολει και πολυ....καμια απάντηση απο κάποιον που το έχει αγοράσει πρόσφατα χωρις custom rom κτλ??? Το κινητό είναι πολύ καλό, ειδικά για τη τιμή των 270 ευρώ αυτή τη στιγμή, εξαιρετικό! Αξίζει και το τελευταίο ευρώ! Έχει τέλεια οθόνη, πολύ καλές διαστάσεις και κάθεται ωραία στο χέρι σου, έχει 75% screen to body ratio(αν βάλεις το G3 δίπλα σε άλλα κινητά που έχουν όχι 5,5 ίντσες οθόνη, αλλά 5 ίντσες θα δεις ότι έχουν το ίδιο μέγεθος σαν συσκευές, αυτό τα λέει όλα νομίζω..), έχει εξαιρετική κάμερα και είναι το μοναδικό κινητό μέχρι 300-320 ευρώ που διαθέτει τόσο καλή κάμερα. Γενικά το κινητό πάει σφαίρα, ειδικά όταν πάρει και την MM φαντάζομαι θα απογειωθεί! Τι να πω, μπορεί να κλείνει 2 χρόνια σε λίγο το κινητό, αλλά είναι πολύ ανταγωνιστικό και ίσως η καλύτερη επιλογή σε αυτά τα χρήματα. Επίσης, σε ότι αφορά την μπαταρία και την αυτονομία, εγώ προσωπικά το βρίσκω πολύ εντάξει. Με μέτρια χρήση μου βγάζει 2 μέρες. Διάβαζα κι εγώ πριν το πάρω ότι η οθόνη τρώει πολύ γρήγορα την μπαταρία, ναι οκ, αλλά αν προσέχεις λίγο κάποια πράγματα όπως, να κλείνεις τα δεδομένα όταν δεν τα χρησιμοποιείς, το gps και διάφορα τέτοια θα είσαι μια χαρά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fostirop Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 (edited) Τελικά δεν κρατήθηκα και πέρασα την 6άρα (Πολωνική)!! :O Μια ερώτηση μόνο παιδιά αν μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει. Την πρώτα φορά που προσπάθησα, είχε κολλήσει στο 1% (στο download mode). Αποσύνδεσα το κινητό, έτρεξα την διαδικασία από την αρχή, το ξανά έβαλα σε download mode και μετά έτρεξε κανονικά. Το άνοιξα, έκανα την ενεργοποίηση κανονικά, κατέβασα όλα τα updates και το άφησα να σβήσει απο μπαταρία ώστε να του κάνω πλήρη φόρτιση. Το ότι την πρώτη φορά κόλλησε στο 1% και το ξανά έτρεξα, δεν σημαίνει κάτι απαραίτητα αρνητικό για την λειτουργία του από εδώ και πέρα, σωστά? Ευχαριστώ Edited February 1, 2016 by fostirop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponstan Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Παιδιά καλησπέρα! Έκανα στο κινητό ένα hard reset και τώρα στα μηνύματα που μου έρχονται, δεν δείχνει το όνομα του αποστολέα που είναι περασμένο στις επαφές, αλλά μόνο το νούμερο. Πως διορθώνεται αυτό??? Έψαξα εδώ μέσα αλλά γίνεται ένας χαμός,οπότε δεν βρήκα κάτι :( Παράθεση I'm afraid of what you are doing in the name of your God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gab Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Παιδιά καλησπέρα! Έκανα στο κινητό ένα hard reset και τώρα στα μηνύματα που μου έρχονται, δεν δείχνει το όνομα του αποστολέα που είναι περασμένο στις επαφές, αλλά μόνο το νούμερο. Πως διορθώνεται αυτό??? Έψαξα εδώ μέσα αλλά γίνεται ένας χαμός,οπότε δεν βρήκα κάτι :( Εννοείς τα μηνύματα από τις επαφές σου η απο αυτα που έρχονται όταν έχεις κλειστό η δεν έχει σημα. Αν εννοείς το δεύτερο πού γράφω στο δικό μου δεν είδα ποτέ με όνομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Τελικά δεν κρατήθηκα και πέρασα την 6άρα (Πολωνική)!! :O Μια ερώτηση μόνο παιδιά αν μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει. Την πρώτα φορά που προσπάθησα, είχε κολλήσει στο 1% (στο download mode). Αποσύνδεσα το κινητό, έτρεξα την διαδικασία από την αρχή, το ξανά έβαλα σε download mode και μετά έτρεξε κανονικά. Το άνοιξα, έκανα την ενεργοποίηση κανονικά, κατέβασα όλα τα updates και το άφησα να σβήσει απο μπαταρία ώστε να του κάνω πλήρη φόρτιση. Το ότι την πρώτη φορά κόλλησε στο 1% και το ξανά έτρεξα, δεν σημαίνει κάτι απαραίτητα αρνητικό για την λειτουργία του από εδώ και πέρα, σωστά? Ευχαριστώ Εισαι ενταξει Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponstan Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Εννοείς τα μηνύματα από τις επαφές σου η απο αυτα που έρχονται όταν έχεις κλειστό η δεν έχει σημα. Αν εννοείς το δεύτερο πού γράφω στο δικό μου δεν είδα ποτέ με όνομαΚαλησπέρα!! Από τις επαφές μου εννοώ!! Παράθεση I'm afraid of what you are doing in the name of your God Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Παιδιά δεν είναι ακριβώς θέμα του κινητού απλά άμα ξέρει κάποιος ας απαντήσει. Εχω Nova. Εχω επιλέξει ποια είναι η κυρία οθόνη μου. Παλιότερα, πάλι με τον nova, οπότε κατέβαζα μια καινούρια εφαρμογή την έβαζε στη κυρία οθόνη μου. Καλά μέχρι εδώ. Εδώ και λίγο καιρό όταν κατεβάζω μία νέα εφαρμογή την βάζει στην οθόνη αριστερά της κυρίας μου και μάλιστα πανω σε ενα widget. Το εχω τσεκάρει 10 φορές ποια έχω κυρία οθόνη και να μην βάζει τα εικονίδια πάνω στο widget, αλλά επιμένει. Κάποια λύση χωρίς hard reset κτλ..; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Την δοκίμασα την εφαρμογή με το Qslide που λες, αλλά όταν πας να το ενεργοποιήσεις από εκεί σου εμφανίζει ένα παράθυρο στο οποίο πρέπει να ξανά πατήσεις για να ενεργοποιήσεις τον φακό, ενώ σε αυτό που λέω εγώ τον ενεργοποιεί αμέσως. Τώρα, τι να πω, ότι βολεύει τον καθένα.. Αν βάλεις το widget στην οθόνη αντί του shortcut ανοίγει κατευθείαν Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimi_Gr Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Παιδιά δεν είναι ακριβώς θέμα του κινητού απλά άμα ξέρει κάποιος ας απαντήσει. Εχω Nova. Εχω επιλέξει ποια είναι η κυρία οθόνη μου. Παλιότερα, πάλι με τον nova, οπότε κατέβαζα μια καινούρια εφαρμογή την έβαζε στη κυρία οθόνη μου. Καλά μέχρι εδώ. Εδώ και λίγο καιρό όταν κατεβάζω μία νέα εφαρμογή την βάζει στην οθόνη αριστερά της κυρίας μου και μάλιστα πανω σε ενα widget. Το εχω τσεκάρει 10 φορές ποια έχω κυρία οθόνη και να μην βάζει τα εικονίδια πάνω στο widget, αλλά επιμένει. Κάποια λύση χωρίς hard reset κτλ..; Ευχαριστώ. Όταν κατεβάζουμε νέα εφαρμογή εμφανίζεται όπου βρει κενό. Να υποθέσω λοιπόν, ότι έχεις χώρο στην αρχική οθόνη. Αν ναι, τσέκαρε μήπως έχεις κάποιο widget στην αρχική οθόνη που καταλαμβάνει όλο το χώρο (της αρχικής) χωρίς να φαίνεται. Υ.Γ. Το περίεργο βέβαια είναι ότι πάνε και κάθονται πάνω σε κατειλημμένο χώρο (Στο widget, εν προκειμένω). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts