Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπαρχει καποιος τροπος να βλεπω ταινιες μεσω showbox απο το κινητο στην οθονη της τηλεορασης; Εχω μια sony bravia 55" και μεχρι στιγμης μονο απο το youtube μπορω να το κανω μεσω της εφαρμογης του yt.

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Υπαρχει καποιος τροπος να βλεπω ταινιες μεσω showbox απο το κινητο στην οθονη της τηλεορασης; Εχω μια sony bravia 55" και μεχρι στιγμης μονο απο το youtube μπορω να το κανω μεσω της εφαρμογης του yt.

Ενσύρματα υπάρχει το καλώδιο slimport

που είναι συμβατό με g3,ασύρματα δεν ξέρω.

Μολις μου ηρθε ενημερωση για εκδοση v20k... Τωρα εχω v20i. Την εχει κανενας; Δεν την εχω ξανακουσει

Η τηλεόραση είναι smart?

Αν είναι πρέπει να κατεβάσεις μια εφαρμογή που να κάνει casting. Προτείνω το localcast. Μακράν η καλύτερη εφαρμογή για αυτήν την δουλειά. Θα την βρεις στο playstore.

Ίσως να έχει όμως ένα θέμα με τους υπότιτλους. Σε LG tv που έχω έχει πρόβλημα. Ίσως στην bravia να μην έχει. Δοκίμασε την και αν έχεις πρόβλημα εδώ είμαστε.

https://play.google.com/store/apps/details?id=de.stefanpledl.localcast

Edited by Jimi_Gr

Η τηλεόραση είναι smart?

Αν είναι πρέπει να κατεβάσεις μια εφαρμογή που να κάνει casting. Προτείνω το localcast. Μακράν η καλύτερη εφαρμογή για αυτήν την δουλειά. Θα την βρεις στο playstore.

Ίσως να έχει όμως ένα θέμα με τους υπότιτλους. Σε LG tv που έχω έχει πρόβλημα. Ίσως στην bravia να μην έχει. Δοκίμασε την και αν έχεις πρόβλημα εδώ είμαστε.

https://play.google.com/store/apps/details?id=de.stefanpledl.localcast

Δοκιμασα καποιες αλλα δεν δουλεψαν. Θα δοκιμασω και αυτην. Ναι smart ειναι. Ευχαριστω.

Τους βρήκα και τους κατέβασα τελικά όλα καλά. Αλλά δεν μπορώ να το γυρίσω σε λολιποπ μου βγάζει error.καποιος φίλος είπε ότι δεννγυριζει ετσι απλά έχει μία διαδικασία αρκετα πολύπλοκη την οποία δεν ξέρω.

Ψάχνω να την βρω αλλά τίποτα.

Aυτη εδω http://forum.xda-developers.com/lg-g3/help/okay-lollipop-flash-kdz-android-mm-fix-t3283666 ειναι η μεθοδος.Θα πρεπει να κατεβασεις μια εκδοση lolipop σε .tot αρχειο κτλ.

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Aυτη εδω http://forum.xda-developers.com/lg-g3/help/okay-lollipop-flash-kdz-android-mm-fix-t3283666 ειναι η μεθοδος.Θα πρεπει να κατεβασεις μια εκδοση lolipop σε .tot αρχειο κτλ.

Ευχαριστώ Γιώργο, ρωτώντας εκεί μέσα μουβειπαν ότι μπορεί να γίνει με Lgup το οποίο πρέπει να κατεβάσω.

Θα συνεχίσω λιγο το ψάξιμο ακόμα πριν κάνω κάτι...

Ευχαριστώ Γιώργο, ρωτώντας εκεί μέσα μουβειπαν ότι μπορεί να γίνει με Lgup το οποίο πρέπει να κατεβάσω.

Θα συνεχίσω λιγο το ψάξιμο ακόμα πριν κάνω κάτι...

Γιατι θελεις να πας στη lolipop;Δε σου αρεσει η MM;

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Τελικα το localcast strea9mαρει τις εικονες αλλα οχι τα βιντεο του κινητου. Θα δοκιμασω το allcast. Διαφορετικα θα κατεβασω την ταινια και θα τη φορτωσω media player που εχω στην τηλεοραση Edited by AlexVag

Γιατι θελεις να πας στη lolipop;Δε σου αρεσει η MM;

Μου αρέσει μια χαρά είναι, αλλά δεν έχει εγγύηση έτσι το κινητό. Είναι η πολωνικη και την πέρασε ο προηγούμενος κάτοχος του κινητού.

Οπότε θέλω να περάσω την λολιποπ και να πάρει επίσημα την MM η οποία μπορεί να έχει και βελτιώσεις σε σύγκριση με την Προιμη πολωνικη

Τελικα το localcast strea9mαρει τις εικονες αλλα οχι τα βιντεο του κινητου. Θα δοκιμασω το allcast. Διαφορετικα θα κατεβασω την ταινια και θα τη φορτωσω media player που εχω στην τηλεοραση

Το localcast τα στριμάρει τα βίντεο, απλώς το dlna της tv δεν μπορεί να τρέξει υπότιτλους

Ενώ αντιθέτως το Chromecast (που χρησιμοποιώ) τους τρέχει.

Στον player του localcast όταν τρέχεις video και είναι συνδεδεμένο σε Chromecast, σου δίνει επιλογή για υπότιτλους..ή να φορτώσεις κάποιον ήδη κατεβασμένο ή να να ψάξει το localcast εκείνη την στιγμή online να βρει διαθέσιμους

Τελικα το localcast strea9mαρει τις εικονες αλλα οχι τα βιντεο του κινητου. Θα δοκιμασω το allcast. Διαφορετικα θα κατεβασω την ταινια και θα τη φορτωσω media player που εχω στην τηλεοραση

Τα πάντα κάνει stream το localcast. Και ιδιαίτερα τα video. Εγώ από εκεί βλέπω τις ταινίες του showbox. Σίγουρα κατέβασες το σωστό localcast? Αυτό που έχω δώσει link πιο πίσω.

Βέβαια υπάρχει και η λύση του απευθείας mirroring με miracast ή με dlna. Το G3 μας τα υποστηρίζει και τα δύο.

Edited by Jimi_Gr

Μου αρέσει μια χαρά είναι, αλλά δεν έχει εγγύηση έτσι το κινητό. Είναι η πολωνικη και την πέρασε ο προηγούμενος κάτοχος του κινητού.

Οπότε θέλω να περάσω την λολιποπ και να πάρει επίσημα την MM η οποία μπορεί να έχει και βελτιώσεις σε σύγκριση με την Προιμη πολωνικη

οτι αναβαθμησεις γινουν θα γινουν και στην πολωνικη,αλλο θεμα η εγγυηση.

:ninja:

Με οτι και αν εχω δοκιμασει βγαζει οτι φορτωνει το βιντεο αρκετη ωρα...και στην τηλεοραση δεν φαινεται τιποτα. Ποση ωρα πρεπει να περιμενω;

Με οτι και αν εχω δοκιμασει βγαζει οτι φορτωνει το βιντεο αρκετη ωρα...και στην τηλεοραση δεν φαινεται τιποτα. Ποση ωρα πρεπει να περιμενω;

Δοκίμασε με άλλη ανάλυση ή άλλον server. Κι αν πάλι δεν φορτώνει δοκίμασε άλλη ταινία. Αν η άλλη ταινία φορτώσει τότε η ταινία που δεν φορτώνει σίγουρα θα φορτώσει κάποια άλλη μέρα. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό, αλλά συμβαίνει.

Αλλά και πάλι, πάντα έχεις την επιλογή να κάνεις mirroring μέσω miracast την οθόνη του κινητού στην τηλεόραση χωρίς την ανάγκη του localcast. Αυτό βέβαια έχει επίπτωση στην μπαταρία του κινητού.

Δοκίμασε με άλλη ανάλυση ή άλλον server. Κι αν πάλι δεν φορτώνει δοκίμασε άλλη ταινία. Αν η άλλη ταινία φορτώσει τότε η ταινία που δεν φορτώνει σίγουρα θα φορτώσει κάποια άλλη μέρα. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό, αλλά συμβαίνει.

Αλλά και πάλι, πάντα έχεις την επιλογή να κάνεις mirroring μέσω miracast την οθόνη του κινητού στην τηλεόραση χωρίς την ανάγκη του localcast. Αυτό βέβαια έχει επίπτωση στην μπαταρία του κινητού.

Ευχαριστω...θα δοκιμασω και καποια αλλη ταινια. Miracast με ποια εφαρμογη; Το ειχα διαβασει σαν τροπο αλλα δεν βρηκα ακρη.

Ευχαριστω...θα δοκιμασω και καποια αλλη ταινια. Miracast με ποια εφαρμογη; Το ειχα διαβασει σαν τροπο αλλα δεν βρηκα ακρη.

Δεν χρειάζεται εφαρμογή. Είναι ο τρόπος που αναμεταδίδεται η οθόνη του κινητού στην τηλεόραση. Θα το βρεις στις: Ρυθμίσεις > Ασύρματα δίκτυα > Κοινή χρήση & Σύνδεση > Σύνδεση οθόνης. Το ενεργοποιείς και βρίσκεις την tv. Βέβαια κάτι αντίστοιχο πρέπει να ενεργοποιηθεί και από την τηλεόραση. Δεν ξέρω πώς το ονομάζει η Sony. Σίγουρα όμως θα έχει κάποια ρύθμιση που το επιτρέπει. Μόλις συνδεθεί θα δείχνει την οθόνη και θα αναμεταδίδει τον ήχο του κινητού στην μεγάλη οθόνη. Τότε ανοίγεις το showbox και βάζεις την ταινία.

Ευχαριστω. Το ειχα ψαξει στο κινητο και δεν το ειχα βρει. Μαλλον μου ξεγυγε αν και εψαξα εκει που ειπες... Θα το ξαναδω. Ναι απο την τηλεοραση το εχω ενεργοποιησει.

προσπαθώ να ελέγξω την μουσική όπως έκανα με το g2 μέσω των πλήκτρων στα ακουστικά και να εφαρμόσω κάποιες βασικές εντολές αλλα δεν μπορώ να το κάνω και δεν βρίσκω και πουθενά να υπάρχει κάποια τέτοια ρύθμιση.

γνωρίζει κάποιος να μου πεί ενα εχει αφαιρεθεί απο ΜΜ?

προσπαθώ να ελέγξω την μουσική όπως έκανα με το g2 μέσω των πλήκτρων στα ακουστικά και να εφαρμόσω κάποιες βασικές εντολές αλλα δεν μπορώ να το κάνω και δεν βρίσκω και πουθενά να υπάρχει κάποια τέτοια ρύθμιση.

γνωρίζει κάποιος να μου πεί ενα εχει αφαιρεθεί απο ΜΜ?

Εγω μονο ενεργοποιηση μουσικης και εντασης εχω στο handsfree αν ενοεις αυτο

:ninja:

Εγω μονο ενεργοποιηση μουσικης και εντασης εχω στο handsfree αν ενοεις αυτο

Και εγώ αυτά έχω μόνο αλλά εννοώ να μπορούμε να αλλάξουμε κομμάτια χρησιμοποιώντας τα πλήκτρα.

Άλλαξε player.

Είχα τον poweramp αλλά δεν αναγνώριζε τα κομμάτια για να μπορέσει να τα παίξει και μάλιστα τονεχω αγοράσει. Οπότε τον έβγαλα και άφησα τον στοκ για καλύτερο. Δεν ήξερα ότι φταίει αυτός.

Δεν έχω MM αλλά στο LP δεν μου άρεσε καθόλου το stock. Το απενεργοποίησα αμέσως. Και είχα και εγώ θέμα με τα χειριστήρια. Δεν είχε πουθενά παραμετροποίηση. Για μένα πολυ καλή λύση για χειριστήρια στο hands-free είναι ο shuttle. Δες τον.

καλημερα παιδες θελω να ρωτησω κατι θελω να παρω το 32g με 3g ram και το μεγαλα τα καταστηματα το δινουν 399 ευρο εκανα μια ερευνα στο και το βρηκα απο 286 σε διαφορα δικα μας site μηπως δεν πουλαν το γνησιο και ειναι κλονος.....π.χ http://www.cityshop.gr/index.php?target=products&product_id=38375