ParafronGR Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Να ρωτήσω τι χρησιμεύει το αυτόματο στον φωτισμό της οθόνης; ρωτάω γιατί σε όποια θεση της % να βαλω τον φωτισμό,ενεργοποιώντας το αυτόματο,μου σκοτεινιάζει την οθόνη. Για βελτιστοποίηση της φωτεινότητας ανάλογα με τον χώρο που βρίσκεται. Αν βάλεις τη φωτεινότητα στο 0%, ενεργοποιήσεις το αυτόματα και βγεις στο ήλιο, η φωτεινότητα αυτομάτως θα αυξηθεί. Σε εσωτερικό, αν το έχεις χειροκίνητα στο 100%, θα μειωθεί. Σε κάποιες όμως, περιπτώσεις μπερδεύεται κι έτσι, αν το έχεις στο χαμηλό και αυτόματο, μπορεί σε σένα να φαίνεται φωτεινή κι αν το γυρίσεις να το δείξεις σε κάποιον άλλον, να σκοτεινιάσει. Προσωπικά, αν το θες ενεργοποιημένο στο αυτόματο, έχε το στο 100% για να βλέπεις συνέχεια και μόλις μπαίνεις κάπου σκοτεινά να πέφτει μόνο του. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Όχι ακόμη..... Για δοκίμασε...! Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 κανενα νεο για αναβαθμηση?(6αρα) Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 κανενα νεο για αναβαθμηση?(6αρα) ειπαμε 17-18-19 του μηνα τουτουνου...... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 1 χρόνο. Σίγουρα δεν φταίει η μπαταρία... το λες με μεγαλη σιγουρια δοκιμασες αλλη και εκανε τα ιδια??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papamo Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Παιδιά ποιό slimport είναι καλό για το κινητό μας; Πήρα ένα και δεν είναι συμβατό με την συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Παιδιά ποιό slimport είναι καλό για το κινητό μας; Πήρα ένα και δεν είναι συμβατό με την συσκευή. Εγω σε G2 εχω κατι τετοιο: http://www.ebay.com/itm/Slimport-MyDP-to-HDMI-1080P-3D-HDTV-Video-Cable-Adapter-for-LG-G3-Tide-/181666105292?hash=item2a4c24c7cc:g:gS8AAOSwc0FUq1PF Και δουλευει πολυ καλα, φανταζομαι οτι κανει και σε G3.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulpgk Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 παιδια ειμαι αναμεσα σε g3 και g4. διαφορα τιμης αγορας 100 ευρω. προς τα που να παω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 παιδια ειμαι αναμεσα σε g3 και g4. διαφορα τιμης αγορας 100 ευρω. προς τα που να παω? Αν έχεις τα 100 παραπάνω πήγαινε για το g4... Είναι καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 παιδια ειμαι αναμεσα σε g3 και g4. διαφορα τιμης αγορας 100 ευρω. προς τα που να παω? Οταν εχεις δυνατοτητα παιρνεις το ποιο καινουργιο.αλλα εγω ειμαι ικανοποιημενος απο το g3 ----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ειπαμε 17-18-19 του μηνα τουτουνου...... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το λες με μεγαλη σιγουρια δοκιμασες αλλη και εκανε τα ιδια??? Γιαυτο δεν ρουταρω περιμενω Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 παιδια ειμαι αναμεσα σε g3 και g4. διαφορα τιμης αγορας 100 ευρω. προς τα που να παω? Υποθέτω μιλάμε για g3 32gb. Aν μπορείς να δώσεις τα επιπλέον 100, τότε πήγαινε για g4. Το καθένα είναι vfm στο δικό του εύρος τιμής (g3 στα 250-300, g4 στα 350-400), αλλά το g4 είναι περισσότερο :p:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisPliakos Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Καλησπερα ενδιαφερομαι παρα πολυ για το συγκεκριμενο κινητο ΛΛ με προβληματιζουν καποια σχολια χρηστων σχετικα με τη μπαταρια του αλλα και με την αυξηση της θερμοκρασιας του..θα ηθελα να μου πειτε ως κατοχοι τις παρατηρησεις σας επανω σε αυτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Η θερμοκρασια να μην σε απασχολει. Η μπαταρια εξαρταται απο τις αναγκες σου...εμενα μου φαινεται μια χαρα αλλα σιγουρα θα μπορουσε και καλυτερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 παιδια ειμαι αναμεσα σε g3 και g4. διαφορα τιμης αγορας 100 ευρω. προς τα που να παω? για 100€ αξίζει και με το παραπάνω το g4, είναι βελτιωμένο παντού Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 παιδια ειμαι αναμεσα σε g3 και g4. διαφορα τιμης αγορας 100 ευρω. προς τα που να παω? για 100€ αξίζει και με το παραπάνω το g4, είναι βελτιωμένο παντού Συμφωνώ στο 99,9%... Το 0,1% το αφήνω μόνο για την περίπτωση που μιλάμε για rooting, custom roms κλπ που εκεί το G4 υστερεί λόγω κλειδωμένου bootloader. Οπότε είναι ξεκάθαρο το θέμα στο που θες να πας. Εγώ δεν θα μπορούσα να πάω σε G4 με τίποτα για τον παραπάνω λόγο. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stkok Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Καλησπερα ενδιαφερομαι παρα πολυ για το συγκεκριμενο κινητο ΛΛ με προβληματιζουν καποια σχολια χρηστων σχετικα με τη μπαταρια του αλλα και με την αυξηση της θερμοκρασιας του..θα ηθελα να μου πειτε ως κατοχοι τις παρατηρησεις σας επανω σε αυτο! εχω το lg g3 το 16αρι!γνωμη για μπαταρία μέτρια προς πολυ καλή για ένα μέσο χρήστη(ολη την ημέρα συνδεμένος με wifi η data με 5 συγχρονισμένους λογαριασμούς γύρω στο 24 ωρο με 3μιση ωρες οθόνη με 50% wifi-data και μπορει και 4μιση σημειωση δεν πέφτει ποτε κάτω απο 15% η μπαταρία)..τπτ το ιδιαίτερο απο θερμοκρασία..εκτός αμα παίζεις παιχνίδια απαιτητικά.. δεν έχω παίξει κατι απαιτητικο και πολύ ώρα..(έχει βελτιωθει αυτο το φαινόμενο με ενημερώσεις...π.χ πολύωρη περιηγηση στο internet με data...με τα 4.4.2κιτκατ..τις πρώτες μέρες που το αγόρασα ζεσταινοταν αρκετα..τωρα τπτ το ιδιαίτερο.)!αν ενδιαφέρεσε αυτη την χρονική στιγμή είναι πολυ καλή αγορά και κυρίως το 32gb λογω 3gb ram...αν και με φίλου δεν είδα διαφορές..θα έχουμε διαφορές πιστεύω στο μέλλον που θα βαρύνουν εφαρμογές και λογισμικά!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_69 Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 ειπαμε 17-18-19 του μηνα τουτουνου...... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ νομίζω θα την πάρουμε από τον νεο χρόνο και το λέω αυτό,διότι ο γιος μου έχει το G4 και δεν του έχει έρθει ακόμη η 6. Ως γνωστό,το G4 θα την έπαιρνε πιο πρώτα από μας.. Παράθεση Ζεις μονάχα μια φορά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Αν ασχοληθει καποιος την βρισκει και την περναει "χειροκινητα" αμεσοτατα.Συνηθιζεται να παιρνει πρωτη η Πολωνια τις ενημερωσεις της LG. Διαβασα πριν λιγες μερες σε θεμα της lg στο facebook ενα παληκαρι που απαντησε σε σχολιο καποιου που περιμενε ακομα την αναβαθμιση , οτι την ειχε περασει ο ιδιος μεσα στο κινητο του μερικες μερες ΠΡΙΝ την επισημη κυκλοφορια. πχ οριστε θεμα απο τις 24/10 : http://forum.xda-developers.com/g4/development/android-6-0-update-kdz-h815-t3232240 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sip1995 Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Σήμερα παράγειλα και εγώ το G3 32GB (3gb ram) πάρτίδα 511 στα 286€, οπότε αύριο θα σας πώ αντυπώσεις... (υγ ελπίζω να έκανα σωστή επιλογή κ' να μην απογοητευτώ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Σήμερα παράγειλα και εγώ το G3 32GB (3gb ram) πάρτίδα 511 στα 286€, οπότε αύριο θα σας πώ αντυπώσεις... (υγ ελπίζω να έκανα σωστή επιλογή κ' να μην απογοητευτώ) Εξαρτάται από τι απαιτήσεις έχεις, γενικότερα πάντως σε αυτήν την τιμή είναι από τις πιο vfm επιλογές.(Εκτός αν μου διαφεύγει κάτι) Καλορίζικο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sip1995 Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Εξαρτάται από τι απαιτήσεις έχεις, γενικότερα πάντως σε αυτήν την τιμή είναι από τις πιο vfm επιλογές.(Εκτός αν μου διαφεύγει κάτι) Καλορίζικο :) Σε ευχαριστώ... Από απαιτήσεις έχω, τη κάμερα και οθόνη μόνο....οπότε πιστεύω να με καλύψει πλήρως για έναν χρόνο τουλάχιστον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Εξαρτάται από τι απαιτήσεις έχεις, γενικότερα πάντως σε αυτήν την τιμή είναι από τις πιο vfm επιλογές.(Εκτός αν μου διαφεύγει κάτι) Καλορίζικο :) Ξεκάθαρα είναι vfm. Βέβαια πάντα για κινητά "μεγαλων" εταιρειών. Γιατί αν το δούμε μόνο ξεκάθαρα ως vfm τότε ας πούμε ότι υπάρχουν πολλές περισσότερες επιλογές. Π.χ. Xiaomi Redmi Note 3 που θα είναι σε λίγες μέρες διαθέσιμο στα 200. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChrisPliakos Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 (edited) Και εγω σημερα παρηγγειλα το 32αρι και το περιμενω πως και πως για ξεκινησω με τις πρωτες εντυπωσεις,αν και θεωρω πως θα ειναι ενα τερας! edit: θα το αγοραζα στα 278 και ξαφνικα κανω ανανεωση το skroutz και βλεπω το χρυσο στα 251..περιττο να πω οτι το αγορασα αμεσως! Edited December 4, 2015 by ChrisPliakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sip1995 Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Και εγω σημερα παρηγγειλα το 32αρι και το περιμενω πως και πως για ξεκινησω με τις πρωτες εντυπωσεις,αν και θεωρω πως θα ειναι ενα τερας! edit: θα το αγοραζα στα 278 και ξαφνικα κανω ανανεωση το skroutz και βλεπω το χρυσο στα 251..περιττο να πω οτι το αγορασα αμεσως! Αντε μεγια και εσύ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulpgk Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Και εγω σημερα παρηγγειλα το 32αρι και το περιμενω πως και πως για ξεκινησω με τις πρωτες εντυπωσεις,αν και θεωρω πως θα ειναι ενα τερας! edit: θα το αγοραζα στα 278 και ξαφνικα κανω ανανεωση το skroutz και βλεπω το χρυσο στα 251..περιττο να πω οτι το αγορασα αμεσως! Πηγα να παραγγειλω και εγω αλλα βγαζει το προιον δεν βρεθηκε οποτε ανθρακας ο θησαυρος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokaza Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Αν μπεις στη σελίδα τους γράφει ότι είναι το 16αρι Παράθεση http://www.gkazazis.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts