Jump to content

[Επίσημο] LG G3 (D855)

mindfield
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παίδια, έχω ένα θέμα με την οθόνη. Με ελαφριά πίεση μου κάνεις νερά. Δείτε:

http://youtu.be/z9rIGZTJVQo

http://youtu.be/4pi1z2wxS9g

Το κάνει σε κάποιον άλλο; Το κάνει σε κάμποσα σημεία.

Επικοινώνησε με το service. Ούτε εμένα κάνει έτσι. Δεν είναι normal.

• Απαντήσεις 17,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το δικό μου 410 παρτίδα, δεν κάνει κάτι παρόμοιο, οπότε πιστεύω πως καλό είναι να ενημερώσεις την LG και και να το στείλεις στο service.

Το έχω φέρει από Κίνα, οπότε πρέπει να το στείλω πίσω, δλδ ενάμιση μήνα περίμενε. Γι αυτό θέλω να δω αν αξίζει ο κόπος.

Μήπως μπορείς να μου πεις πως βλέπω τι παρτίδα είναι το δικό μου;

Αποστόλης

παιδια αλλαγη sim card slot...ποσο κοστιζει...την εκανε η κορη μου η μικρη....χωρις να το παρω χαμπαρι....:wacko::p
android or ios or wm......who cares.....???

Το έχω φέρει από Κίνα, οπότε πρέπει να το στείλω πίσω, δλδ ενάμιση μήνα περίμενε. Γι αυτό θέλω να δω αν αξίζει ο κόπος.

Μήπως μπορείς να μου πεις πως βλέπω τι παρτίδα είναι το δικό μου;

Επάνω στο κουτί του, κοίταξε το S/N του. Τα τρία πρώτα ψηφία του, υποδηλώνουν την παρτίδα του κινητού.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

παιδια αλλαγη sim card slot...ποσο κοστιζει...την εκανε η κορη μου η μικρη....χωρις να το παρω χαμπαρι....:wacko::p

Θα πρέπει να επικοινωνήσεις με την procordia που είναι το εξουσιοδοτημένο service της LG για να μάθεις τιμή. Αλλά τη έκανε στο slot η μικρούλα;

Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge -

Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8

Επάνω στο κουτί του, κοίταξε το S/N του. Τα τρία πρώτα ψηφία του, υποδηλώνουν την παρτίδα του κινητού.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Θα πρέπει να επικοινωνήσεις με την procordia που είναι το εξουσιοδοτημένο service της LG για να μάθεις τιμή. Αλλά τη έκανε στο slot η μικρούλα;

εβαλε την micro sim που ειχα στο alpha ...για να παρει τηλ....και ειναι μονο 5 ετων.....:X

android or ios or wm......who cares.....???

Εμένα είναι 107 παρτίδα και του φίλου 410. Οι αριθμοί αυξάνονται χρονικά; ΔΛδ το δικό μου είναι τρίπαλιο;

Αποστόλης

Εμένα είναι 107 παρτίδα και του φίλου 410. Οι αριθμοί αυξάνονται χρονικά; ΔΛδ το δικό μου είναι τρίπαλιο;

Σίγουρα τα τρία πρώτα νούμερα λένε 107;!!

Δεν "κολλάει" κατι. Ο αριθμός "1" δηλώνει την χρονολογία. Αρα το δικό σου είναι κατασκευασμένο Ιούλιο του 2011......... εεε δε μπορεί!! :)

Edited by Titarasaudi

Μήπως είναι διαφορετικό μοντέλο γιατί από ότι είπες το πήρες από Κίνα, άρα προοριζόνταν για τις Ασιατικές αγορές και όχι για τις Ευρωπαικές.

Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge -

Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8

Ούτε εγώ έχω θέμα με ψηλές θερμοκρασίες. Ναι σε παιχνίδια ζεσταίνετε κάπως στο πάνω μέρος, κοντά στην κάμερα αλλά είναι φυσιολογικότατο αυτό. Υπάρχει μηχάνημα που δουλεύει σε ψηλές στροφές και δεν ζεσταίνετε ο επεξεργαστής; Στο χέρι πάντως μου φαίνεται ως μια φυσιολογική ζέστη μιας συσκευής που δουλεύει σε αυτές τις στροφές. Τώρα στους πόσους βαθμούς πάει δεν ξέρω, ούτε σκοπεύω να μάθω. :-P Προσωπικά θωρώ αυτά τα προγράμματα περιττά για να τα τρέχει κάποιος χωρίς λόγο, και κάποτε θα τα αντιμετωπίζουμε όπως τα προγράμματα εκκαθάρισης της μνήμης. Εδώ benchmarks μια φορά τα έτρεξα (απλά να για δω πως φτάνει στα φυσιολογικά όρια του κινητού) και μετά διαγραφή. Δεν είναι παιχνίδια για τα τρέχω κάθε μέρα.

Λοιπον μην ανησυχειτε με τις θερμοκρασιες. Ετσι λειτουργουνε αυτα τα cpu. Επισης οι περισσοτεροι επεξεργαστες εταιριων πλην τους intel ανεβαζουν θερμοκρασιες. Αλλα και παλι δεν παθαινουν τιποτα και γι αυτο τον λογω ειναι και οι κοφτες. Αν ανεβασουν τοσο ωστε να κινδυνεψουν να καουνε κολλαει το κινητο και σβηνουν. Επισης αν θυμαμαι καλα το οριο του snapdragon 801 ειναι 120 βαθμους.

Εγω εχτες το ειχα και ετρεχε σε διπλο παραθυρο 2 εφαρμογες gps το Navigon και το gps plus και επισης ακουγα μουσικη με jetaudio plus και ταυτοχρονα εγραφα και με ενα screen recorder οτι εδειχνε η οθονη. Καποια στιγμη μετα απο κανα μισαωρο το κοιταω και ειχε ανεβασει 82 βαθμους και μια επεφτε 78 μια πηγαινε εκει. Τουλαχιστον για 15 λεπτα ηταν εκει.

Το οτι ανεβασε τοσους βαθμους εφταιγε η εφαρμογη καταγραφης της οθονης στην οποια ητανε καινουρια και δεν την ειχα δοκιμασει.

Πριν αυτης ειχα μια αλλη που σε παρομοια κατασταση εφτανε εως 60 βαθμους.

Edited by cocous

Σίγουρα τα τρία πρώτα νούμερα λένε 107;!!

Δεν "κολλάει" κατι. Ο αριθμός "1" δηλώνει την χρονολογία. Αρα το δικό σου είναι κατασκευασμένο Ιούλιο του 2011......... εεε δε μπορεί!! :)

Μήπως είναι διαφορετικό μοντέλο γιατί από ότι είπες το πήρες από Κίνα, άρα προοριζόνταν για τις Ασιατικές αγορές και όχι για τις Ευρωπαικές.

Δεν ξέρω αν ακολουθούν διαφορετικό σύστημα για Κίνα, εμένα ήρθε και με κινέζικο ΙΜΕΙ και rom οπότε μπορεί.

Για δείτε και αυτό μήπως βοηθήσει:

Αποστόλης

Κατέβασε το LG info ή το LG Phone From από το Play store και τρέξτο για να δούμε τι αποτέλεσμα θα σου βγάλει. Edited by walkera82

Κατέβασε το LG info ή το LG Phone From από το Play store και τρέξτο για να δούμε τι αποτέλεσμα θα σου βγάλει.

Λοιπόν, το LG Phone From βρήκα μόνο. Μου έβγαλε τα εξής:

Original: OK (πάλι καλά)

Serial Number 2: 406KPHG321937

Production date: 2014/06/19

Release date: 2014/06/23

Ο Κινέζος μου πούλησε συσκευή φτιαγμένη τον περσινό Ιούνη! Που την βρήκε; :confused:

Σημειωτέων, την αγορά την έκανα πριν ένα μήνα και μου ήρθε προχτές.

Edited by ptmax13

Αποστόλης

Λοιπόν, το LG Phone From βρήκα μόνο. Μου έβγαλε τα εξής:

Original: OK (πάλι καλά)

Serial Number 2: 406KPHG321937

Production date: 2014/06/19

Release date: 2014/06/23

Ο Κινέζος μου πούλησε συσκευή φτιαγμένη τον περσινό Ιούνη! Που την βρήκε; :confused:

Σημειωτέων, την αγορά την έκανα πριν ένα μήνα και μου ήρθε προχτές.

Σου έδωσε μια συσκευή 8 μηνών, δεν έχεις εγγύηση στην Ελλάδα και το s/n στο κουτί είναι άλλο απ' το πραγματικό!!!

Τι γίνεται εδώ φίλε μου;

Αν επιτρέπεται σε τι τιμή το ειχε;

Την είχε σε stock από ότι φαίνεται ή εκτός και ήταν refurbished. Στείλε τους ένα email, εξηγώντας τους το πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζεις και κάνε χρήση της εγγύησης που δίνει γιατί για DOA δε νομίζω να υφίσταται στη Κίνα.

ειναι παρτιδα 406 φιλε μου..ειναι απο τις πρωτες..μην αγχωνεσαι,απλα το κουτι δεν ειναι δικο του σιγουρα....πρεπει να το πας procordia οπωσδηποτε..το digitizer εχει προβλημα...η εχει αλλαχθει η οθονη και δεν το εβαλαν σωστα η εβαλαν μετασιον digitizer+front glass...μιλησε μαζι τους δινοντας μονο το imei η s/n να δουμε αν στο καλυπτει η εγγυηση..μην λες οτι ειναι απο κινα!!!
I Want To Believe

Σου έδωσε μια συσκευή 8 μηνών, δεν έχεις εγγύηση στην Ελλάδα και το s/n στο κουτί είναι άλλο απ' το πραγματικό!!!

Τι γίνεται εδώ φίλε μου;

Αν επιτρέπεται σε τι τιμή το ειχε;

Το 32GB το πήρα 340 ευρώ. Ήταν πολύ καλή τιμή και το τσίμπησα.

Την είχε σε stock από ότι φαίνεται ή εκτός και ήταν refurbished. Στείλε τους ένα email, εξηγώντας τους το πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζεις και κάνε χρήση της εγγύησης που δίνει γιατί για DOA δε νομίζω να υφίσταται στη Κίνα.

Πρέπει να είναι refurbished, παρόλο που λέει στο site (aliexpress.com) ότι εγγυημένα είναι νέα συσκευή. Τους έχω γράψει ήδη και είμαι σε διαπραγματεύσεις. Απλά δεν ξέρω πως να αποδείξω ότι είναι refurbished. Η αλήθεια είναι ότι κατά τα άλλα το κινητό δείχνει καινούργιο. Η εγγύησή τους είναι 12 μήνες αλλά φυσικά χωρίς DOA, αφού έκανε ένα μήνα να έρθει και θα κάνει άλλον ένα να πάει.

ειναι παρτιδα 406 φιλε μου..ειναι απο τις πρωτες..μην αγχωνεσαι,απλα το κουτι δεν ειναι δικο του σιγουρα....πρεπει να το πας procordia οπωσδηποτε..το digitizer εχει προβλημα...η εχει αλλαχθει η οθονη και δεν το εβαλαν σωστα η εβαλαν μετασιον digitizer+front glass...μιλησε μαζι τους δινοντας μονο το imei η s/n να δουμε αν στο καλυπτει η εγγυηση..μην λες οτι ειναι απο κινα!!!

Ναι στο κουτί έχει άλλο SN. Είμαι από Κρήτη οπότε δύσκολο για procordia. Αν και χωρίς απόδειξη αγοράς από Ελλάδα ή EU πως να το δεχτούν; Επιπλέον, μόλις βάλεις το IMEI στην βάση βγαίνει κατευθείαν ότι είναι από Κίνα κατασκευή.

Αποστόλης

Δύσκολα τα πράγματα! Μακάρι να στο δεχθούν έστω και ως επισκευή.

δεν εχεις να χασεις τιποτα...προσπαθησε να το στειλεις πισω και να παρεις τα λεφτα...απο την στιγμη που αλλα λεει το κουτακι και αλλα συσκευη θα εχουν προβλημα αμα το τραβηξεις...
I Want To Believe

δεν εχεις να χασεις τιποτα...προσπαθησε να το στειλεις πισω και να παρεις τα λεφτα...απο την στιγμη που αλλα λεει το κουτακι και αλλα συσκευη θα εχουν προβλημα αμα το τραβηξεις...

Να το τραβήξει πώς; Με ποιά Νομοθεσία, την Ελληνική; Την Ευρωπαική οδηγία που υφίσταται ή την Κινέζικη Νομοθεσία;

Το θέμα είναι το εξής:

Το S/N που λέει στο κουτί, είναι το ίδιο με το αυτοκόλλητο κάτω από την μπαταρία, μέσα στην συσκευή. Βάζοντας το ΙΜΕΙ όμως στο LG Info μου έβγαλε άλλο S/N.

Το ΙΜΕΙ είναι ίδιο παντού.

Ίσως έχουν άλλο σύστημα στην Ασία.

Το πρόβλημα είναι πως μπορώ να δω (και να αποδείξω) αν το κινητό είναι από δεύτερο χέρι.

Αποστόλης

τωρα αυτο πρεπει να το ψαξει λιγο....τα παντα παρακολουθουντε on line...δεν μπορει να κρυφτει κανενας...απο ebay amazon πως το πηρε?καλο ειναι να μιλησει μαζι τους πρωτα!!!
I Want To Believe

Το θέμα είναι το εξής:

Το S/N που λέει στο κουτί, είναι το ίδιο με το αυτοκόλλητο κάτω από την μπαταρία, μέσα στην συσκευή. Βάζοντας το ΙΜΕΙ όμως στο LG Info μου έβγαλε άλλο S/N.

Το ΙΜΕΙ είναι ίδιο παντού.

Ίσως έχουν άλλο σύστημα στην Ασία.

Το πρόβλημα είναι πως μπορώ να δω (και να αποδείξω) αν το κινητό είναι από δεύτερο χέρι.

Δύσκολο έως αδύνατο να αποδειχθεί κάτι τέτοιο εάν δεν έχει κάποιες εξωτερικές φθορές. Πιστεύω πως θα πρέπει να επιμείνεις στο γεγονός ότι ένα κατάστημα με τη δική τους επισκεψιμότητα και καταναλωτική ισχύ, σου πούλησε ένα κινητό οκτώ μηνών, την στιγμή που υπάρχουν πολλοί νεότερες παρτίδες που φτάνουν και τον ένα μήνα ζωής.

Να το τραβήξει πώς; Με ποιά Νομοθεσία, την Ελληνική; Την Ευρωπαική οδηγία που υφίσταται ή την Κινέζικη Νομοθεσία;

Αν το κινητό δεν ανταποκρίνεται στην περιγραφή έχει δικαιώματα ακόμα και για μονομερή επιστροφή των χρημάτων με αίτηση στην τράπεζα της κάρτας του καταθέτοντας με την αίτηση και τα δικαιολογητικά. Πχ. Αν έλεγε καινούρια, μήνα Νοεμβρίου και του δώσανε Ιουνίου είναι θέμα. Επίσης και μόνο το διαφορετικό serial αρκεί. Από μόνο του σημαίνει ότι η συσκευή δεν είναι καινούρια. Από την στιγμή που η συσκευασία ανοίγεται η συσκευή είμαι μεταχειρισμένη και ας μην έχει άνοιξη ποτέ. Αρα σου λένε ότι πουλάνε καινούρια ενώ σου δίνουν μεταχειρα.

Πας λοιπόν τράπεζα και ζητάς ακύρωση χρέωσης και επιστροφή της με όλα τα δικαιολογητικά. Το στέλνεις ταυτόχρονα πίσω σε αυτούς με την ίδια δικαιολογία και αστούς άμα θέλουν να έρθουν να σου πουν γιατί...

Google Pixel 9 Pro XL

Προς το παρών το πάω με το διαφορετικό S/N και αν μου αρνηθούν πάω στην τράπεζα.

@djkostas20

Ξέρεις αν η μονομερή ενέργεια ισχύει για αγορές με χρεωστική και πόσο μάξιμουμ χρονικό διάστημα πρέπει να έχει περάσει από την αγορά;

Αποστόλης